اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای راه اندازی ترایاک ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای راه اندازی ترایاک ساده

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    من دوباره اومدم
    پس از راه اندازی موفقیت آمیز ترایاک برای روشن کردن لامپ کم مصرف :eek:؛ حالا میخوام موتور کولر رو روشن کنم
    اپتوترایاک MOC3063 و ترایاک BT139
    و جناب مهندس محمدشاهی فرمودن یه VDR هم بذارم
    خواستم ببینم اینم مقاومت ضربه گیری چیزی میخواد؟
    تشکر فراوان
    سلام حجی :biggrin:
    نه مقاومت ضربه گیر نزاز لازم نیست. همون یه وی دی آر 275 ولت کافیه.
    کولر گازیه ؟ یا کولر آبی؟ اگه گازیه bt139 میسوزه. من تست هم کردم نشد. کولر گازی 18000 که 2200 واته تو حالتی که موتور قفل کنه 42 آمپر میکشه. 139 بیچاره بعد از چند بار سوخت(میخواستم بسوزونمش) :redface:
    آمپر موتور رو رو حالت قفل بگیر. بعد از رو اون تریاک رو انتخاب کن.
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      سلام حجی :biggrin:
      نه مقاومت ضربه گیر نزاز لازم نیست. همون یه وی دی آر 275 ولت کافیه.
      کولر گازیه ؟ یا کولر آبی؟ اگه گازیه bt139 میسوزه. من تست هم کردم نشد. کولر گازی 18000 که 2200 واته تو حالتی که موتور قفل کنه 42 آمپر میکشه. 139 بیچاره بعد از چند بار سوخت(میخواستم بسوزونمش) :redface:
      آمپر موتور رو رو حالت قفل بگیر. بعد از رو اون تریاک رو انتخاب کن.
      باعث زحمت شدم مهنس

VDR گذاشتم
      آبی بابا؛ گازی به قیافه ما میخوره آخه؟
      تسمه کولر رو برداشتم تست کردم BT139 مشکلی نداشت
      فردا با تسمه تست میکنم
      مهندس اگه میتونی BT139 اورجینال گیر بیار خیلی باید بهتر باشه
      ایران میکرو یه زمانی داشت؛ جوان هم داره

چجوری آمپر موتور رو تو حالت قفل اندازه بگیرم؟ oo: میسوزه بنده خدا
      کولر آبی همون سیم پیچ استارتش مشکل سازه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
        بهتره از bta استفاده کنی مخصوصا این اواخر اوضاع bt جالب نبود
        با این سری bt کلی به مشکل خوردم :angry:
        هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

من الان یکساله دارم با تریاک کولرو خاموش روشن میکنم ، مشکلی هم نداشتم با دو تا 139 فقط هم ان تی سی 15 اهم گزاشتم، هم پمپشو هم موتورشو، چیزی که مهمه و اشاره ای نشده مقدار جریانیه که باید برای کامل راه اندازی شدن طرف تریاک اپتو کوپلر به طرف دیود نوری اپتو کوپلر تزریق بشه، به دیتا شیت اپتوکوپلر مراجعه کنید.با تزریق جریان ناکافی به اپتو تریاک تریاک اصلی هم بد روشن میشه و حتی ممکنه تو بعضی نیم سیکلها روشن نشه. و اختلاف ولتاژی که روی پیوند نیمه هادی هاش می افته بقدری میشه که هر چقدرم خنکش کنید بلخره منفجر میشه

دیدگاه

چجوری آمپر موتور رو تو حالت قفل اندازه بگیرم؟ oo: میسوزه بنده خدا
            کولر آبی همون سیم پیچ استارتش مشکل سازه
            [/quote]

واسه اندازه گیری حداکثر جریان باید پروانه کولر رو مهار کنید بعد رو دور تند استارت کنید
            واسه یه لحظه کوتاه که آمپرمتر رو بخونید طوری نمیشه
            هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              من الان یکساله دارم با تریاک کولرو خاموش روشن میکنم ، مشکلی هم نداشتم با دو تا 139 فقط هم ان تی سی 15 اهم گزاشتم، هم پمپشو هم موتورشو، چیزی که مهمه و اشاره ای نشده مقدار جریانیه که باید برای کامل راه اندازی شدن طرف تریاک اپتو کوپلر به طرف دیود نوری اپتو کوپلر تزریق بشه، به دیتا شیت اپتوکوپلر مراجعه کنید.با تزریق جریان ناکافی به اپتو تریاک تریاک اصلی هم بد روشن میشه و حتی ممکنه تو بعضی نیم سیکلها روشن نشه. و اختلاف ولتاژی که روی پیوند نیمه هادی هاش می افته بقدری میشه که هر چقدرم خنکش کنید بلخره منفجر میشه
              ممنونم
              الان دیتاشیت رو نگاه کردم
              نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه :-??
              چیزی که من فهمیدم 5 میلی آمپر و 3 ولت برای سمت اول لازمه!
              ممکنه شما هم چک کنید صحیحش رو بفرمایید؟

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط dadash anish

واسه اندازه گیری حداکثر جریان باید پروانه کولر رو مهار کنید بعد رو دور تند استارت کنید
              واسه یه لحظه کوتاه که آمپرمتر رو بخونید طوری نمیشه
              راه دیگه ای نداره؟
              چون به موتور اصلی که میخوام رو اون نصبش کنم دسترسی ندارم
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

یه کولر آبی خونگی حداکثر چند آمپر جریان ممکنه بکشه؟
                حالت عادی کار کردن و حالت استارت منظورمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  ممنونم
                  الان دیتاشیت رو نگاه کردم
                  نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه :-??
                  چیزی که من فهمیدم 5 میلی آمپر و 3 ولت برای سمت اول لازمه!
                  ممکنه شما هم چک کنید صحیحش رو بفرمایید؟

اضافه شده در تاریخ :
                  راه دیگه ای نداره؟
                  چون به موتور اصلی که میخوام رو اون نصبش کنم دسترسی ندارم
                  شماره اپتو تریاکتو بگو...
                  لازم نیست موتور رو بگیرین و از این حرفا، جریان نامی ضربدر 10 میشه تغریبا برای استارت موتور کولر یه ضریبی هم بیشتر بگیری حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    شماره اپتو تریاکتو بگو...
                    لازم نیست موتور رو بگیرین و از این حرفا، جریان نامی ضربدر 10 میشه تغریبا برای استارت موتور کولر یه ضریبی هم بیشتر بگیری حله
                    MOC3063

الان رو این کولر نوشته 4.5 آمپر یعنی استارتش میشه 45 آمپر؟ :eek:
                    حداقل 10% اضافه بگیریم میشه 50 آمپر!
                    اینو من با چه ترایاکی روشن کنم؟

دیدگاه

خوب جریان لحظه ای ترایاک رو هم تو دیتاشیت بررسی کنید
                      ببینید میتونه تحمل کنه یا نه؟
                      نوع ترایاک برای عملکرد مطمئن با طول عمر بالا خیلی مهمه
                      من خودم از BTA40 استفاده میکردم واسه جاهایی که میدونستم زیاد فشار وارد میشه مشکلی نداشت
                      البته نوع کتابیش بهتره نوع فلزی یا همون قابلمه ای خیلی قلابی داره سایزش هم که بزرگه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک برای راه اندازی ترایاک ساده

خوب جریان لحظه ای ترایاک رو هم تو دیتاشیت بررسی کنید
                        ببینید میتونه تحمل کنه یا نه؟
                        نوع ترایاک برای عملکرد مطمئن با طول عمر بالا خیلی مهمه
                        من خودم از BTA40 استفاده میکردم واسه جاهایی که میدونستم زیاد فشار وارد میشه مشکلی نداشت
                        البته نوع کتابیش بهتره نوع فلزی یا همون قابلمه ای خیلی قلابی داره سایزش هم که بزرگه
                        جریان لحظه ای یه مدت زمان محدود داره
                        ولی برای موتورهای مختلف ممکنه سیم پیچ استارت کمتر یا بیشتر از اون مدت در مدار باشه
                        یا مثلا اتفاقی که دفعه پیش برام افتاد این بود که تسمه کولر خشک شده بود و به محض استارت ترایاک میسوخت!
                        من دنبال یه قطعه یا روشی میگردم که برای موتور های مختلف تضمین شده باشه

جنس خوب گیر نمیاد؛ جنس قلابی هم که نبودنش بهتر از بودنشه! :angry:

یه دونه bta40 قابلمه ای گرفتم مثل تریستور بود :eek: نصف موج رو حذف میکرد؛ با bT136 تست میکردم مشکلی نداشت؛ اونو که میذاشتم این مشکل پیش می اومد

دیدگاه

سلام
                          من هم که خدمتتون عرض کردم باید از قطعه ای استفاده کنید که در هر شرایطی ضریب اطمینان بالایی داشته باشه!!
                          پیشنهاد من BTA40 کتابیه نه قابلمه ای :nerd:
                          مخصوصا اگر جنس مرغوبش رو بتونید بگیرید دوتا کولر رو باهم روشن میکنه مرگشم نمیزنه

دیدگاه

سلام
                            من هم که خدمتتون عرض کردم باید از قطعه ای استفاده کنید که در هر شرایطی ضریب اطمینان بالایی داشته باشه!!
                            پیشنهاد من BTA40 کتابیه نه قابلمه ای :nerd:
                            مخصوصا اگر جنس مرغوبش رو بتونید بگیرید دوتا کولر رو باهم روشن میکنه مرگشم نمیزنه
                            موتور این کولر (بر طبق پلاک روش) دور کند 400 و دور تندش 900 واته
                            و بازم طبق همون پلاک دور کند 2.2 و دور تند 4.7 جریان میکشه
                            با BT139 چندین بار خاموش روشن تند کند کردم ظاهرا که مشکلی نبود

ولی میخوام یه چیزی باشه که کولر خیلی بزرگتر از این هم جواب بده
                            از این دارم:
                            http://roboeq.ir/products/detail/%D8...0BTA41%20600B/
                            به نظرتون خوبه؟

دیدگاه

سلام
                              حرف نداره عالیه
                              یک هیتسینک مناسبم واسش بداری دیگه عمری میشه

دیدگاه

سلام خسته نباشید ببخشید من دارم روی یک پروژه کار می کنم که به وسیله یک کوپلر گیت یک ترایاک را تحریک می کنم و بعد ترایاک یک لامپ رشته ای رو روشن بکنه.مشکل من اینجاست که وقتی لامپ روشن میشه حتی وقتی تغذیع کوپلر(طرف ولتاژ ضعیف) را قطع می کنم باز هم لامپ روشن میمونه و فقط نور لامپ کمی کم میشه به جای اینکه خاموش بشه.اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید. :angry: :angry: :cry2: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X