اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
    گفتی 3.75 میکرو گزاشته شک کردم.نقشه رو دیدم. اون 3.75 که با کویل سری کرده اسنابر نیست . اون خازن قضیه اش با اسنابر سوییچا فرق داره . اگه کمش کنی توان کوره افت میکنه. کارشم اینه اگه فرکانس کوره به هر دلیلی افتاد از مدار محافظت کنه . توی فرکانس پایین نمیزاره کویل آمپر بکشه و اتصال کوتاه بشه.
    بله درسته.
    خازن که گفتم 3.75 برای برای کویل بود.(من 1250 ولت میبندم)
    ولی در مورد خازن اسانبر تو نقشه نگاه کنید 15 میکروفاراد گذاشته
    جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۸ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020 نمایش پست ها
      چند تا نکته خیلی ساده
      برای خازن یکسوساز حتما از موازی کردن ظرفیت های پایین استفاده کنید و یک خازن بزرگ نذارید!
      برای خازن اسنابر هم هر ارزونی بی دلیل نیست این خازن ها باید توان ارائه جریان بالا در فرکانس کار سوئیچ ها رو داشته باشه و اونی که قیمتش 28 تومنه هرچند گرون گفته ولی سایزش تقریبا چهار برابر این خازن های شماست و جریان دهیش حد اقل 5 تا 8 برابر این خازن ها هست

خازنهایی25تومنی که من گفتم خازن روسی بودن نه معلوم بود mkp نه mkt اصلا هیچی؟
      دوم اینکه اصلا معلوم نیست که می تونه فرکانس مورد نظر رو تامین کنه یا نه.
      در مورد امپر هم بگم سیم های خروجی اون از این خازن هم نازکتر بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
        بله درسته.

این خازن 20 میکرو برای اسنابر نیست. گزاشته تا ESR بالای خازن الکترولیتو کم کنه.مقدارشم به نسبه خوبه البته میتونه هارمونی خط دی سی رو بگیره ولی پارازیت تانکو نه. توی نقشه هم خبری از اسنابر نیست.شما اگه همه این خازن هارو حذف کنی بازم کوره کار میکنه منتهی با افت زیادی توی توان ورودی . ولی اگه خازن اسنابر نباشه آی جی بی تی ها میسوزن.مقدارشم قبلا گفتم باید دقیق حساب بشه.اگه کم باشه نمیتونه انرژی هارمونی هارو مستهلک بکنه. اگه زیاد باشه افت توان زیاد میشه و تلفات سوییچارو بالا میبره . یه راه دیگه هست.میشه بصورت ازمون و خطا زیر اسکوپ کم و زیادش کرد. یادته بهت گفتم همینجوری یرخی نمیشه فرکانسو بالا برد. هر چی فرکانس بالاتر بره بیشتر داستان درست میکنه. 2.5 میکرو فارادم خیلی زیاده . فعلا به این قسمت کاری نداشته باش . کویل بساز ببینیم اینداکتنسش چقدر میشه بعدا در مورد خودش و مقاومتش بحث میکنیم.

دیدگاه

اون خازن موازی یا سری با کویل خازن رزونانس تانک هست ربطی به اسنابر نداره
          ...
          به هر حال خازنی با اون قیمت باید این مشخصات رو داشته باشه حالا اینکه اون مورد روسی بوده نبوده پارت نامبر داشته یا نه یه بحث دیگه است

دیدگاه

هنوز داغش نکردی که!
            اون خازن که علامت زدی خیلی خارن خوبیه بدون واسطه بزارش بیخه بیخه ای جی بی تی. اگر میخوای این خازن را با سری کردن درست کنی اصلا نزاری بهتره چون پول حروم کردنه . ولی تا میتونی پاراله کن محاسبه این خارن هم بر حسب حجمه!! یعنی چقدر جا و پول داری که بزاری . تعریف بازاری خارن خوب واسه اینجا میشه . خارن با پایه کلفت هر چی کلفت تر بیتر. مثلا 5 تا خارن رو پاراله کنی پایه هاشو بکنی تو کابلشو و پیچ کنی رو ای جی بی تی . یه عکس سه رخ ازخارن که میزنن رو ای جی بی تی هم میفرستم

قبل از برسی برجام در کنگره کوره رو بساز اگر تحریم نشیم کوره القایی چینی میریزن تو بازار کیلویی 1000 تومن
            جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۸:۳۷ ۱۳۹۶/۰۷/۲۲.

دیدگاه

بله درسته ما توی تقشه خازن اسنابر نداریم.
              خوب حالا چی بزاریم با چه مقاومتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
                خوب حالا چی بزاریم با چه مقاومتی؟
                این سوال مشکل داره. نمیخوایم که کیک درست کنیم . از این جای کار به بعد دیگه نمیشه هردنبیلی جلو رفت . چاره ای نداریم جز اینکه وارد مباحث تئوریک بشیم.این جور مباحثم همش زبان اصلی هستش. بعید میدونم منبع فارسی به درد بخور بشه پیدا کرد. باز کردن مبحث اسنابرم قصه حسین کرد شبستریه. ازحوصله تاپیکم خارج میشه چون داستان زیاد داره. الان من بگم stray inductance و coil inductance و Output Capacitance آی جی بی تی چقدره باید شما مقدارشو بگی . به خاطر این گفتم فعلا روی کویل کار کن . نه اینکه بخوایم از اول توضیح بدیم این پارامترا چی هستن .
                جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۸:۰۴ ۱۳۹۶/۰۷/۲۲.

دیدگاه

خازن اسنابر (البته اگر لازم داشته باشه) باید بر اساس زمان خاموش شدن سوئیچ باشه
                  ولی ماشالله همینطوری رفتین و بستین ، البته خوبه ولی با ریسک قطعات زیاد
                  من آخرش هم از روی پیغامها نفهمیدم ظرفیت توانی کوره چقدره ؟ (یعنی ظرف چه زمانی چه مقدار توان به خروجی میخوادبده)
                  خازن ورودی باید با احتیاط انتخاب و استفاده بشه چون شوک جریان باعث گرمایش و انفجار خازن میشه (یکی گفته بود از چندتا خازن استفاده بشه روش بهتریه چون امپدانس خازن میاد پایین و پاسخ فرکانسی ظرفیت پایین هم بهتره.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کلاس طراحی پاور بر اساس توان کلا عوض میشه نمیشه با پایه قرار دادن یک مدار سرگرمی مدار را زیاد توسعه داد (یا اگر دادی نباید انتظار راندمان مناسب باشی)

یه چیز دیگه هم که نفهمیدم اینه که چرا TL494 رو مسقیم به اپتو کوپلر وصل نکردین ؟
                  و اون گیت را که جریان درست هم نمیتونه بده گذاشتین

بعد قرار شد فید بک به سیستم اضافه بشه ، نه حفاظت جریان گذاشتین نه اورلود نه تنظیم حرارت نه ...

شکل سوئیچ هم نشون میده که میخوای روش خنک کن آبی بذاری محلول آب باید از نظر PH کنترل بشه تا خود آب گرفتاری ایجاد نکنه .

دیدگاه

مرصی از همه.
                    بله درسته محاسبات زیادی داره که از حوصله ما وسواد الکترونیکی من خارجه.
                    برای همین شروع به تحقیق و مونتاژ کردم وآزمون خطا.
                    برای ساخت یه کوره القایی مجبور بودم یک نمونه تقریبا صنعتی رو بسازم.
                    مدار اصلاحاتی داشت با تغییر کردن از ترانس پالس به درایور hcpl3120 که توان سوعیچ زدن تا 1200ولت 100 امپر رو داره.
                    این مدار تا اینجا تکمیل شده ولی............................................... .. حالا دیگه نمی تونیم حالا همه چیز رو بکوبیم دوباره از نو.....
                    ولی تو این مدار نیاز به خازن و مقاومت موازی با کویل (اسنابر) نیست یا نبود یا به هر دلیل نذاشته چراااااااا شاید به این دلیل:

ولتاژ به صورت غیر مستقیم به کویل القا میشه چون تو مدار هایی که من دیدم وقتی به صورت مستقیم خروجی به کویل وصل میشه از خازن اسنابر استفاده میشه.
                    شاید نمی دونم .
                    اگر مشکلی تو این مدار می بینید لطفا اصلاحیه بدین................!!!!!!!!!!!!111

بله درسته درون المینیوم که توسط سنگ تراش ایینه شده و با خمیر سیلیکون المانی دفع حرارت میشه.
                    جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۰:۴۵ ۱۳۹۶/۰۷/۲۳.

دیدگاه

خازن اسنابر برای حفاظت است تا سوئیچ ها در حین سوئیچ آسیب نبینند و احتمالا شما منظورتان خازن دکوپلاژ بار است که هم وظیفه حفاظت را دارد هم تنظیم کننده توان خروجی

شما احتیاج به یک مدار سوئیچ و یکسری حفاظتها دارید
                      مدار سوئیچ که تقریبا تمام شده است ولی بد نبود دنبال مدار برای اینکار میگشتید ، احتمالا چیزهای خوبی گیر میاوردید .
                      ظاهرا شما رشته تخصصیان هم الکترونیک نیست که این مساله هم مزید علت است و شما به یک مشاور حرفه ای نیاز دارید .

درایو موتورهای اینورتر برای کار شما تقریبا مناسب است چون هردو بار اندوکتیو دارید و با ولتاژ بالا
                      اگر برای کوره حرفه ای بخواهید بعید میدانم زیر یک کیلو وات کارتان را راه بیاندازد و این یعنی حداقل 100 ولت در 10 آمپر که یک پروژه حرفه ای است .

احتمالا بین یک تا ده کیلو وات بر حسب ظرفیت کوره و جنس مذاب

از روی کاتالوگ شرکتهای دیگر تا حدی میتوانستید تعریف ظرفیتهای مورد نیاز را بدست آورید

دیدگاه

بله درسته رشته من الکترونیک نیست ولی علاقه شدید دارم به این رشته.برای همینه که این مقدار هزینه می کنم.
                        حتی من خواستم برم یه کوره القایی اوراغ بخرم ببینم توش چه خبره که نبود و ندادند.
                        در مورد توان یا قدرت ذوب یا مدت زمان لازم برای ذوب این ها مباحث علمی که شاید این موارد در مورد ذوب اهن که مستقیم با خود فلز در ارتباط هستش مهم باشه ولی.....
                        در این مورد خیلی نه چرا که برای من یک کوره پایدار حتی با توان کم مثلا این عکس.

این یک مدار کوره القایی بود خیلی ساده خود درایو با دو تا irfp260n

من تونستم با قرار دادن بوته گرافیتی باهاش نقره ذوب کنم.
                        حتی همسایه مغازه هم می گفتند نمیشه ولی شد.
                        حالا اگر به فیلم نگاه کنید که دو باره هر دوشو اپلود می کنم میبینید که گرم شدن به صورت خیلی اروم اتفاق می افته .
                        حتی من قبلا با اقای جبرییلی هم که شرکت کوره القایی دارن صحبت کردم برای کسایی که می خوان با بوته گرافیتی ذوب کنن مثل نقره و مس و غیره...... توان یک کیلو وات دستگاه کافیه هست که شاید زیاده چرا که ما با مدار بالا نقره که داخل بوته بود را نه فقط ذوب طی دو دقیقه بلکه با تاخیر ۲۰ثانیه ما دیدم که نقره میره به حالت جوش(اکسید شدن)

دیدگاه

مدارهای هابی (سرگرمی) با مدارهای صنعتی مقداری متفاوت است ولی نهایتا بایستی امکان کنترل و تغییر داشته باشد
                          البته این آدرس عکسهایی که گفته میشه توی پستها هست را من نمیبینم حالا یا نیست یا سیستم عامل من مشکل داره بهرحال شما بایستی وقتی بوته شما حرارتش بالا رفت توان ورودی را مهار نمایید تا به مواد داخل بوته آسیبی نرسد ، در مورد آهن این کار باعث خلوص بالا و داکسیده شدن میگردد که متالوژی مذاب را تغییر میدهد ولی در مورد اکثر فلزات باعث اکسید شدن و سوختن میگردد و نهایتا بخار شدن و نشست بر روی اجسام مجاور کور کوره که هر دو نامطلوب هستند .
                          فکر میکنم اول بایستی یک مطالعه در رفتار ماده مذاب و بعد برآورد ظرفیت کوره را داشته باشی .
                          البته اینطور که دید اینجا هم اطلاعات بدی ردوبدل نشد ولی سرآخر چیزی از توش درنیامد که آدم بتونه بکار کاملی بزنه برخی مطالب مربوط به درایوها و مشکلاتشون بود که میتونستی اونها را اصلا ندونی مثلا درایو یک اینورتر را استفاده میکردی (البته همه قابل تفکیک و استفاده نیستند) و بعد با استفاده از یک مدار آنالوگ مثلا 494 ویا SG3524/5 کنترل میکردی و یا از یک مدار پرسسوری استفاده میکردی ، ولی مشکل اصلی تعریف روند عملیات برای نظارت میباشد اگر قرا باشه اپراتور حواسش به کار باشه اکثرا خروجی خراب میشه مثل آشپزی آدمهای فنی که چون حواسشون به چیز دیگر است عموما غذایشون میسوزه ولی غذای خانمهای خانه دار چون کارشان همین است نمیسوزه (در مورد خانمهای فنی هم بهرحال فنی هستند)
                          این پارامترها بایستی نمونه گیری بشه و به سیستم اعمال بشه (فیدبک)
                          در ضمن رفتار سوئیچ در ولتاژ پایین و بالا کلا متفاوته یعنی بعضی پارامترها با توان دو ولتاژ مرتبط هستند (پارامترهای توانی از قبیل تلفات) که بالا رفتن ولتاژ حسابی خودشون رو نمایش میدن به عنوان مثال ساده مکانیک کلاسیک و مکانیکی نسبیتی در سرعتهای بالا (در حالیکه در سرعتهای بالای معمولی پایین تر از 0.1 نور خبری ازآنها نیست).
                          جدیدترین ویرایش توسط محمد ابراهیم صفایی; ۱۹:۲۷ ۱۳۹۶/۰۷/۲۳.

دیدگاه

خوب این هایی که شما گفتید:متالوژِی .الکترونیک .برق قدرت
                            اگه من به همه این شاخه ها تسلت داشتم دیگه اینجا سوال نمی کردم الان یه کارخانه ساخت انواع کوره القایی داشتم

دیدگاه

با داشتن این اطلاعات تازه نیاز به تجربه هم داشتید
                              به همین خاطر است که در رقابت با شرکتهای خارجی اینقدر ضعیف برخورد میکنیم و توان رقابتی نداریم و کمتر محصولی قدرت رقابت واقعی و بدون حمایت را دارد
                              البته بقول حضرت امام "مملکت اسلامی باید همه چیزش به همه چیزش بیاید" و الان در این وانفسای اجتماعی و اقتصادی بهتر از این هم زیاد نمیشود انتظار داشت

البته این تیپ کارها برای خوب درآمدن بایستی بصورت تیمی انجام بپذیرند و اعضای تیم مناسب با مدیریت خوب منجر به خروجی مناسب میشود

دیدگاه

حالا یه کمک بکنید در مورد خازن اسنابر ببندم یا نه؟
                                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۹ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X