اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

سعی کن برای تغذیه سیستم از تغذیه سوئیچینگ استفاده کنی هم ارزونتره هم پایدار و ریپل نداره
    ریپل تغذیه خودش مشکل سازه
    در ضمن اگر توان بیشتر میخوای باید ولتاژت بالاتر بره فقط جریان کفایت نمیکنه و اثرات جریان بالا بعضی وقتها مدار رو فلج میکنه (افت ولتاژ سری)
    در ولتاژ پایین همچین احتیاجی هم به ایزولاسیون نداری ؛ ایزولاسیون برای ولتاژ بالا ضروریه
    دیود حفاظت گیت هم عموما زنره و اون مدار کلیپ دیودی برای حفاظت از برگشت جریان مدار سلفیه که تو خروجی سوئیچ اصلی وصل میشه .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در ضمن اون کار قطع و وصل گیت رو دیگه انجام نده بخاطر سوئیچ نیمه دیگه بریج سوئیچ دوم بخاطر خازن گیت روشن میشه و لگ (LEG) از بالا به پایین اتصالی میکنه که توی ولتاژ بالا یعنی خودکشی سوئیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ابراهیم صفایی نمایش پست ها
      در ضمن اون کار قطع و وصل گیت رو دیگه انجام نده بخاطر سوئیچ نیمه دیگه بریج سوئیچ دوم بخاطر خازن گیت روشن میشه و لگ (LEG) از بالا به پایین اتصالی میکنه که توی ولتاژ بالا یعنی خودکشی سوئیچ
      برای تست از10ولت استفاده میکنم .در ضمن اون پایه گیت نبود امیتر بودکه با وصل کردنش دچار مشکل میشد دو پایه امیتر جدا بود گیت ها همه وصل بود(سیم های ابی گیت.سیم های سبز امیتر.
      یعنی مثل چی تو گل گیر کردم کلی هزینه کردم نه می تونم ول کنم نه می تونم ادامه بدم.(عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها)
      فقط یک نمونه بگم رفتم فیبر گرفتم چاپ کرد م مونتاژ لحیم یه اپتی کوپلر کار نمیکنه وقتی با انگشت فشار میدم به برد کار میکنه بعد ول می کنم قطه میشه.
      خوب شاید اتصالی هست یا قطعی یا هر کوفت دیگه ای نصف روز تست کردم با مولتی متر دهنمو سرویس کرد بعد دیدم وقتی برد رو بر میگردونم ببینم چی شده وتست کنم برد که چه عرض کنم اشغال چینی
      قوس که بر مداره (مقدار کم) دور پین لایه مسی نداشته اون قوس باعت اتصال میشه منم هی با تست دیود می افتم به جونش میبینم وصله وقتی بر می گردونم دوباره قوس بر میگشت
      قطع و وصل میشد
      یعنی همین مسعله مسخره نصف رو پدرمو در اورد.
      چه برسه به ریزه کاری هاااااااااااااا.

حالا واسه همین هر کاری می خوام بکنم اول مشورت میکنم بعد به شدت دچار وسواس شدم یه چیز و 10 بار چک میکنم.
      یعنی این طرح رو تکمیل کنم تا یک سال دست به هیچ کوفت الکترونیکی نمیزنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
        اوپتی کوپلر شماره 1 و شماره 2 زیر اسیلوسکوپ درست عمل می کنه ولی شماره 3دچار قطع و وصلیه و 4 دچار نوسان.
        نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟(3و4 از تغذیه مشترک استفاده می کنه)
        ولی یک سوال می خوام ترانس رو بازکنم یه سه سر دیگه بپیچم تا بشه چهار تا سه سر ایزوله مشکلی که ایجاد نمیشه؟
        امروزه فقط تو شک هستم؟؟؟؟؟؟
        به هر حال سوییچای پایینی گراند مشترکن حالا یا با یه ترانس یا با دو ترانس فرقی نداره . مشکل از جای دیگس.جای درایورای پایینی رو با بالایی عوض کن ببین فرقی میکنه یا نه. اگه فرقی نکرد حتما آسیب دیدن. درایور قبل از اینکه کامل بسوزه به این وضع دچار میشه . علتشم اینه احتمالا یه سیمی رو اشتباهی به یه جای دیگه زدی . در ضمن مقدار R1 و VCC1 چقدر گزاشتی؟ اونا هم ممکنه به درایورآسیب زده باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
          به هر حال سوییچای پایینی گراند مشترکن حالا یا با یه ترانس یا با دو ترانس فرقی نداره . مشکل از جای دیگس.جای درایورای پایینی رو با بالایی عوض کن ببین فرقی میکنه یا نه. اگه فرقی نکرد حتما آسیب دیدن. درایور قبل از اینکه کامل بسوزه به این وضع دچار میشه . علتشم اینه احتمالا یه سیمی رو اشتباهی به یه جای دیگه زدی . در ضمن مقدار R1 و VCC1 چقدر گزاشتی؟ اونا هم ممکنه به درایورآسیب زده باشه.

Vcc1 از تغذیه مشترک tl494و 4049 و ولتاژ 12.
          R1هم فک کنم 270 اهم مثل دیتا شت زدم.
          ولی تست هایی که کردم اینه که نه از سمت 4049 مشکلی هست نه از سمت tl494 درایور های سوعیچ بالایی(مثبت) 1,2که جدا تغذیه میشن هم مشکلی ندارن.
          ولی درایور های تغذیه مشترک سوعیچ های پایینی3'4. 4دچار قطع و وصلی 3 هم نوسان.
          جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۲:۱۹ ۱۳۹۶/۰۸/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
            نوشته اصلی توسط ali_smps
            این کلیپ رو ببیند مشکل رو پیدا کردم ولی دلیلشو نه؟
            جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۹:۵۶ ۱۳۹۶/۰۸/۰۳.

دیدگاه

گرم میخوای بمونه حتما باید دو طرفه باشه تا منفی 5 از سمت پایینش اتصال کوتاه نکنه. یه همچین چیزی:
              خوب تو این مدل دو تا دیود زنر استفاده شده من دوتا 20ولتی 1وات گذاشتم دیود متصل به خروجی برای گیت به شدت داغ میشه عادیه؟

مشکل چیه اگه کسی می دونه بگه:

1:بدون اتصال به igbt هیچ مشکلی به وجود نمیاد ولی وصل میشه به igbt دچار قطع و وصلی میشه چرا؟ایا بار میکشد؟ و منبع نمی تواند تامین کند؟(خروجی رگلاتور ها 1.5 امپر هستش و داغ نمی شود)؟
              2:بعد چرا دوتا مشترگ یعنی درایورهای منفی سوعیچ 2 و 4 دچار مشکل میشن؟

جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۵ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

بیا یه کار دیگه بکن.اصلا -5 قطع کن و VEE زمین کن. زنرهار رو هم همه رو بردار. یه تست بگیر ببینیم چی میشه . اینکه میگی زنرها داغ میکنن صد در صد یه مشکلی توی مدارت هست. از -5 مطمئن شو. من خیلی بهش شک دارم . از ولتاژ شکست زنرها هم مطمئن شو.

دیدگاه

باشه فردا تست می کنم.
                  منظورم از دوتا زنر اون دوتا پایینی بودن که پشت به هم بود یکی که به vee وصله مشکلی نداره ولی مال خروجی اوپتی به شدت داغ میشه.

جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۵ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

یه شماتیک از ولتاژ منفی بزار . ورودی 7905 به کجا وصل کردی؟؟

دیدگاه

فایل پروتئوس رو برای تو ارسال میکنم.
                      جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۱:۱۳ ۱۳۹۶/۰۸/۰۴.

دیدگاه

گفتم شماتیک بزاری نه فایل پی سی بی . یک شماتیک کامل با دست بکش تا بشه تحلیلش کرد. اون چیزی که تا به اینجای کار بحث شده از لحاظ تئوریک مشکلی نداره .میمونه نحوه پیاده سازی که خوب معلومه ایراد داره.

دیدگاه

.
                          جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۷ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

.
                            جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۲۸ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

به -5 شک داشتم ولی خوب درسته و مشکلی نداره. اینجا که هم که ظاهرا ایرادی نداره . درضمن یه مقاومت یک کیلو اهم بین گیت و سورس سوییچ اضافه کن. اسنابرم اضافه کن. فقط مقاومت وات بالا باشه(دو تا 100 اهم 10 وات با هم موازی کن که بشه 50 اهم 20 وات ) .به جای ال ای دی از یه لامپ 100 وات حبابی با 310 ولت تست کن . با ال ای دی که نمیشه از مدار فول بریج تست گرفت. فول بریج مثل برق AC میمونه. برای اطمینان حتما یه لامپ 100 وات دیگه با خط دی سی سری کن که معلوم بشه مدار اتصالی داره یا نه . خیلی مراقب باش چون محافظت نداری .پس حتما لامپ سری با خط دی سی یادت نره.

دیدگاه

خوب راستش از اتصال به برق شهری ترس دارم چرا که از درایور مطمعن نیستم.
                                چرا که هنوز ایراد را کامل پیدا نکردم.(یک مشکلی که هست ما برای رسدن به بهترین حالت سوعیچ زدن به 18+ و 5- رسیدیم. حالا اگه من اگر vee رو به gnd وصل کنم؟
                                هنوز پیدا نکردم چرا درایور های 3 و 4 وقتی رو ی igbt میرن دچار قطع و وصلی میشه(حالا اینو بگم که تو فرکانس پایین تا 9k کیلو مشکلی نیست ولی وقتی به 10k میرسه قاط میزنه)

به نظرت از خازن بوت استرپ نباشه؟؟؟؟؟؟
                                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۲۳:۳۹ ۱۳۹۶/۰۸/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X