اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
گرمایش القایی
Collapse
X
-
-
پاسخ : گرمایش القایی
نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست هاالان این خازن برای کجاست؟ خازن یکسوسازه ؟ خازن اصلاح توانه ؟ برق تک فازه؟ سه فازه؟ دیزل ژنراتوره ؟ توان کوره چقدره؟ تا حالا چقدر جلو رفتی ؟
تا اینجا.
این خازن برای ورودی igbt ها بعد دیود کافیه.
در مورد خازن های کوچکهم بگم 450ولت 15 میکروفاراد mkp که قراره دو تاشو یا هر جفتشو سری ببندم ولتاژ دوبل بشه برای ورودی igbt.
ولی طبق نقشه باید 920 میکرو الکترولیت ببندم که متاسفانه مال من زیاده
و mkp 20 میکروفاراد که مال من 15 میکروفاراد خوب حالا حاصل مشکل ساز خواهد بود یا نه.
تغییری ایجاد کنم یا نه؟جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۸ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست هاخازن صافی هر چی زیادتر باشه بهتره . روی سه فاز همین یه دونه خازن تا 50 آمپر جریان کشی رو راحت جواب میده. راستی خازنو چند خریدی ؟
خازن mkp رو به سختی گیر اوردم ولی اونم ارزون پیدا کردم دونه ای 4,400 تومن(یکی می گفت دونه ای 28000تومن)
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ولی موندم خازن تانک و چند ببندم.
دوتا خازن دارم یکی 1250 ولت 100نانو که باید 26 تا ببندم.
یا خازن 1میکرو ۵۰۰ولت 20تا دارم.
یا اون خازن mkp بزرگ که دوتاشو سری کنم میشه 900 ولت 15میکرو ؟
کدوم ببندم؟
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست هاخازن الکترولیت رو خریدم 45 هزار تومن.
خازن mkp رو به سختی گیر اوردم ولی اونم ارزون پیدا کردم دونه ای 4,400 تومن(یکی می گفت دونه ای 28000تومن)
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ولی موندم خازن تانک و چند ببندم.
دوتا خازن دارم یکی 1250 ولت 100نانو که باید 26 تا ببندم.
یا خازن 1میکرو ۵۰۰ولت 20تا دارم.
یا اون خازن mkp بزرگ که دوتاشو سری کنم میشه 900 ولت 15میکرو ؟
کدوم ببندم؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست هاببین خازن اسنابر از همشون مهمتره . مقدارشم باید دقیق محاسبه بشه تا رزونانس تانکو مستهلک بکنه. اگه مقدارش کم باشه سوییچات میسوزن .همینجوری چوپونی هم نمیشه مقدارشو دست بالا گرفت چون تلفات مدار خیلی بالاست بالاترم میره. مقدارشو دستکاری نکن . اگه خواستی چهارتاشو با هم سری موازی کنی تا ولتاژ و ظرفیت بره بالا ایرادی نداره ولی نه دیگه 26 تا رو . این قسمت اصلا جای ریسک نداره.
من چند تا مدار رو دیدم نهایت خازن اسانبر استفاده شده رودیدم حدود 2.6 میکروفاراد بود.
حالا من باید چی کار کنم؟
دیدگاه
-
چند تا نکته خیلی ساده
برای خازن یکسوساز حتما از موازی کردن ظرفیت های پایین استفاده کنید و یک خازن بزرگ نذارید!
برای خازن اسنابر هم هر ارزونی بی دلیل نیست این خازن ها باید توان ارائه جریان بالا در فرکانس کار سوئیچ ها رو داشته باشه و اونی که قیمتش 28 تومنه هرچند گرون گفته ولی سایزش تقریبا چهار برابر این خازن های شماست و جریان دهیش حد اقل 5 تا 8 برابر این خازن ها هست
دیدگاه
-
گفتی 3.75 میکرو گزاشته شک کردم.نقشه رو دیدم. اون 3.75 که با کویل سری کرده اسنابر نیست . اون خازن قضیه اش با اسنابر سوییچا فرق داره . اگه کمش کنی توان کوره افت میکنه. کارشم اینه اگه فرکانس کوره به هر دلیلی افتاد از مدار محافظت کنه . توی فرکانس پایین نمیزاره کویل آمپر بکشه و اتصال کوتاه بشه.
دیدگاه
دیدگاه