اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل برق 220 به 110

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل برق 220 به 110

نوشته اصلی توسط z e y n a b
    برای خرید ترانس یا اینورتر چه برندی را پیشنهاد میکنید؟ قیمتش چند هست؟

مایکروفر پاناسونیک هست از کانادا آوردند
    Panasonic
    Microwave Oven
    Model: NN-S667
    باسلام
    یک شرکت ایرانی هست به نام ساکو
    ادرس سایتشpeymanelectric.کام

دیدگاه

سلام دوستان . من یه یخچال lg دارم که نیاز به برق 110 ولت دارد و در توپخونه از هر کی پرسیدم نمیدونستن کدوم مدل را مورد نیاز من هست. یه سری مشخصات یخچال از روی دفترچه و بدنه دستگاه عکس انداختم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چه مبدل 220 به 110 را باید بخرم؟

دیدگاه

مبدل ترانسی (سیم پیچ ) به دردت نمیخوره چون موتور یخچال به شدت به فرکانس تغییرات نشون میده
        باید از نوع سویچینگ با خروجی 110 ولت 60 هرتز حداقل 5 امپر به بالا تهیه کنید

دیدگاه

با سلام ماشین اصلاح دارم ۱۱۰ ولت و ۶۰ هرتز با توان ۱۰ وات چه مبدلی پیشنهاد میکنید؟ آیا مبدلی با توان کم هست که ۲۲۰ ولت ۵۰ هرتز به ۱۱۰ ولت ۶۰ هرتز تبدیل کنه؟

دیدگاه

عزیر شما میتونی از یه الکتریکی مجهز یه مبدل برق ایران به برق کانادا بگیری
            220 رو به 110 تبدیل میکنه
            دیجی کالا هم داره یه نگاه بنداز
            البته اینا گرونن اگه فقط برای یه ماشین اصلاح میخوای بهتره بری ماشین اصلاحت رو عوض کنی اما گاهی کیفیت خیلی عالی باعث میشه برق شهر رو به 110 تبدیل کنی اما دستگاه رو عوض نکنی
            این مشکل رو تجربه کردم
            یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
            بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
              بنده خواستم بدونم ایا مبدل ایرانی یا چینی داخل بازار هست که ولتاژ 220 رو به 110 و فرکانس 50 هرتز رو به 60 هرتز تبدیل کنه یعنی هم ولتاژ رو تغییر بده هم فرکانس رو؟
              البته میشه از خارج از کشور همچین مبدلی رو وارد کرد ولی خواستم بدونم داخل بازار هست همچین چیزی یا نه واگه هست لطفا معرفی کنید چون اگه بخوام از خارج از کشور تهیه کنم قیمتش گرون در میاد
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid s2 نمایش پست ها
                با سلام خدمت دوستان
                بنده خواستم بدونم ایا مبدل ایرانی یا چینی داخل بازار هست که ولتاژ 220 رو به 110 و فرکانس 50 هرتز رو به 60 هرتز تبدیل کنه یعنی هم ولتاژ رو تغییر بده هم فرکانس رو؟
                البته میشه از خارج از کشور همچین مبدلی رو وارد کرد ولی خواستم بدونم داخل بازار هست همچین چیزی یا نه واگه هست لطفا معرفی کنید چون اگه بخوام از خارج از کشور تهیه کنم قیمتش گرون در میاد
                ممنون
                با سلام:
                دوست عزیز برای تبدیل ولتاژ 220ولت به 110 ولت دو راه وجود دارد. یک، استفاده از ترانس های ایزوله 220 به 110 ولت بصورت آماده در بازار وجود دارد. دو، استفاده از کاهنده های ولتاژ دیمری که از ترایاک استفاده می کنید و در توان های مختلف به فروش می رسد. در تمام این موارد فرقی بین فرکانس 50 و 60 سیکل نمی باشد. چون خیلی از دستگاه های آمریکایی 110 ولت 60 سیکل براحتی با ترانس 220 ولت به 110 ولت 50 سیکل براحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                  با سلام:
                  دوست عزیز برای تبدیل ولتاژ 220ولت به 110 ولت دو راه وجود دارد. یک، استفاده از ترانس های ایزوله 220 به 110 ولت بصورت آماده در بازار وجود دارد. دو، استفاده از کاهنده های ولتاژ دیمری که از ترایاک استفاده می کنید و در توان های مختلف به فروش می رسد. در تمام این موارد فرقی بین فرکانس 50 و 60 سیکل نمی باشد. چون خیلی از دستگاه های آمریکایی 110 ولت 60 سیکل براحتی با ترانس 220 ولت به 110 ولت 50 سیکل براحتی مورد استفاده قرار می گیرد.
                  درود
                  سپاس از پاسخ گویی
                  ولی بنده ماشین اصلاحی دارم که از امریکا خریداری شده و دور موتور بالایی داره با مبدل ایرانی کار میکنه ولی صدای خیلی آزاردهنده ای داره به خاطر این که مبدل های ایرانی فرکانس رو تغییر نمیده و باعث بروز همچین مشکلی میشه
                  یکی از دوستان مبدلی از امریکا خریداری کرده که ماشین رو با اون تست کردم و این مشکل رو نداشت. مبدل ایشون ولتاژ و فرکانس رو با هم تبدیل می کرد

دیدگاه

دوستان راهنمائی های مفیدی کردند هم بصورت عملی برای ساخت و هم برای خرید - به غیر این آفتابه خرج لحیم هستش.
                    بیای و یه دستگاه دیگه با هر حجمی همیشه وصل کنی سر یه دستگاه دیگه تازه اونم برای تراشیدن ریش؟
                    راحت یه 220 بگیرید خودتونو راحت کنید - مگر اینکه از آب گذشته باشه و رودستتون مونده باشه.
                    دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

سلام. من یه جارو برقی کوچک دارم که زیرش نوشته 110 ولت و 600 وات. آیا میشه بجای ترانس 110 ولت 500 وات که قیمتش زیاده از دیمر استفاده کنم؟ چند تعمیرکار به من گفتن نمیشه. اگه میشه لطفا توضیح بدین از چه سایتی بخرم و دیمرش چه مشخصاتی داشته باشه؟

دیدگاه

نوع موتور رو ذکر کنین. آیا القاییه؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوع موتور رو نمیدونم ولی کوچیکه و سیتم الکترونیکی نداره. فقط یه کلید روشن و خاموش. احتمالا یه آرمیچر کوچولو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mimi6845 نمایش پست ها
                            سلام. من یه جارو برقی کوچک دارم که زیرش نوشته 110 ولت و 600 وات. آیا میشه بجای ترانس 110 ولت 500 وات که قیمتش زیاده از دیمر استفاده کنم؟ چند تعمیرکار به من گفتن نمیشه. اگه میشه لطفا توضیح بدین از چه سایتی بخرم و دیمرش چه مشخصاتی داشته باشه؟
                            باسلام:
                            برای جاروبرق 600 وات سعی کنید ازیک ترانس220 ولت به 110 ولت 600 وات استفاده کنید.اگراز دیمر استفاده کنید با کم و زیاد شدن ولوم دیمر احتمال سوختن جارو بسیار است.
                            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

اگر ولوم دیمر رو روی 110 ولت تنظیم و چسب بزنم که تکون نخوره مشکلی پیش نمیاد برای موتورش؟ چون هزینه ی ترانس خیلی زیاده

دیدگاه

اگر ولوم دیمر رو روی 110 ولت تنظیم و چسب بزنم که تکون نخوره مشکلی پیش نمیاد برای موتورش؟ چون هزینه ی ترانس خیلی زیاده
                                نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                                باسلام:
                                برای جاروبرق 600 وات سعی کنید ازیک ترانس220 ولت به 110 ولت 600 وات استفاده کنید.اگراز دیمر استفاده کنید با کم و زیاد شدن ولوم دیمر احتمال سوختن جارو بسیار است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X