اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل برق 220 به 110

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل برق 220 به 110

سلام . روزتون بخیر
    من یک هواپز فیلیپس مدل HD9650_96 برام از کانادا آوردن که روش نوشته 120 ولت 60 هرتز. 1725 وات
    توی نت جستجو کردم دیدم که هواپز ظاهرا موتور داره.
    تبدیل ترانس 220 به 110 2000 یا بالاتر هست اما فرکانس همگی 50هرتزه.
    بعضیا میگن میتونه مشکل داشته باشه بعضی هم نه
    میخواستم از اساتید بپرسم واقعا بین 50یا 60هرتز تفاوت خاصی هست یا خیر توی کار با دستگاه .ممنون میشم راهنمایی کنید. در واقع نمیخوام تفاوت فرکانس 50یا 60 روبگید. اینکه با همین ترانس ها این دستگاه کار میکنه یا نه صداهای ناجور یا حتی ممکنه خراب بشه با ترانس کاهنده اما 50 هرتز ؟؟؟
    با تشکر از مدیران باسابقه و باتجربه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید. ببخشید من یک راهنمایی میخواستم ازتون . یک تردمیل دارم 120 ولت ac و 12 آمپر است. ترانس واسش گیر نیاوردم. میخواستم ببینم میتونم با دیمر راه اندازیش کنم. طبق توضیحاتتون در سایت ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی بسیار مفید جنابعالی.
        من خودم تعمیر کار لوازم خانگی هستم....و این روش رو روی یک مخلوط کن 110 ولتی انجام دادم.
        و نتیجه رضایت بخش بود....
        فقط ذکر چند مطلب رو ضروری میدونم
        اول..برای اندازی ولتاژ خروجی دیمر حتما از ولتمتر عقربه ای استفاده کنید...
        چون خودم با ولتمتر دیجیتال اول اندازه گرفتم...که با خطای زیاد ولتاژ رو نشون میداد
        شاید هم ولتمتر من درجه یک نبود....
        دوم...وسیله مورد نظر باید حداقل یک ثانیه تحمل افت ولتاژ از 220 به 110 رو داشته باشه
        داشته باشه...
        من یکبار به عنوان درایور ledلوستر اسنفاده کردم که متاسفانه چند تاled رو سوزوند
        نکته اخر اینکه ولتاژ خروجی دیمر به شدت وابسته به جریانه
        اگر دستگاه در چند حالت ... جریانهای مختلف میکشه....حتما این موضوع را در نطر بگیرید...
        ولی در کل روش باحالیکه...
        ارداتمند.......

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید،
          برای تبدیل 220 به 110 روش های زیر به نظرم جواب میده اساتید محترم درستی و غلط بودن روش ها رو بگن

1: استفاده از ترانسفورماتور
          یکم هزینش زیاده و حجیم و جا گیره

بهترین ولتاژ خروجی رو این روش داره صرف نظر از فرکانس (در موتور های دور بالا فک کنم مشکل داره)

2: استفاده از دیمر و تنظیم آن با ولت متر TURE RMS

جنس خوب باید تهیه بشه و توان دیمر بیشتر از توان دستگاه باشد

(برای دستگاه هایی که دیجیتالی هستند نمیدونم خوب جواب میده یا نه)

3: استفاده از اینورتر های مبدل 220 به 110

وات بالا این دستگاه ها کم یابند ولی خوبی که بعضی مدل ها دارن اینه که به ۶۰ هرتز هم تبدیل میکنند که در موتور های دور بالا بهتر جواب میدن
          برای دستگاه های دیجیتالی فک کنم مناسبه

4: سری کردن یک دیود (متناسب با ولتاژ و جریان) با دستگاه که یه سیکل رو عبور نده و ولتاژ متوسط خروجی رو نصف کنه

که این روش در بارهای مقاومتی به نظرم خوب جواب بده و در بار های سلفی مثل موتور فک نکنم درست عمل کنه همچنین دستگاه های دیجیتالی هم به مشکل می خورن

راجع دستگاه های دیجیتالی چون داخلشون منبع سوئیچینگ دارن روش ۴ عملا امکان پذیر نیست چون هم پیک ولتاژ تا ۳۱۱ میره که برای خازن و بقیه قطعات ضرر داره هم ولتاژ صاف dc فک نکنم درست شه

ولی روش ۲ ینی استفاده از دیمر باید ببینیم خط اتش کجا می افتد که برای خازن ها مشکلی پیش نیاد
          بازم اساتید نظر بدن زیاد اطلاع دقیقی ندارم

راجع موتور ها هم دقیقا نمیدونم کدام نوع از موتور ها ۵۰ هرتز رو جواب نمیدن
          یه جایی دیدم موتور های ماشین اصلاح با ۵۰ هرتز صدای بدی تولید می*کنن

بازم اساتید و کسانی که تست کردن و جواب گرفتن نظر قطعی بدن و یک جواب کامل که کدام نوع بهترین گزینه است و همه نوع مصرف کننده ای رو جواب میده (مثلاً یخچال یا بعضی دستگاه ها هم موتور هم المنت هم پنل دیحیتال دارن)

(دوستان از هر روشی که امتحان میکنن حتما یک فیوز متناسب قرار بدن)

دیدگاه

[QUOTE=علی تحیری;615873]با سلام :
            اگر روی دوشاخه نوشته شده AC125 v _ 15A یعنی ( 1850 وات) این حد اکثر توان کاری دوشاخه برق است نه توان دستگاه. توان کاری دستگاه شما همان 1500 وات است که با ولتاژ 110 ولت 13.6 آمپر مصرف می کند.
            شما بدون استفاده از ترانس تبدیل 220 به 110 و فقط با استفاده از یک مدار دیمر 220 ولت 2000 وات می توانید این کار را طبق موارد زیر انجام دهید.
            1- یک مدار دیمر 220 ولت 2000 وات تهیه کنید. ( بصورت آماده در بازار موجود است).
            2- مدار دیمر 220 ولت را با برق مایکروفر 110 ولت سری کنید. ( یک سر سیم برق 220 ولت به ورودی یک سر سیم دیمر و سر سیم دیگر دیمر به ورودی یک سر سیم مایکروفر و سر دیگر سیم مایکروفر بهسیم دیگر برق شهر 220 ولت.)
            توجه : تا این جای کار برق دیمر و مایکروفر هر دو خاموش و به برق شهر متصل نیستند.
            3- ولوم کنترل ولتاژ دیمر را در وضعیت 0 ولت قرار داده و یک ولت متر A.C به دوسر برق دستگاه مایکروفر متصل کنید.
            4- سپس مدار دیمر و دستگاه مایکروفر را که مطابق دستور ردیف شماره 2 به برق 220 ولت ولت متصل کنید.
            5- ولوم دیمر را آهسته آهسته بچرخانید تا ولتاز از حالت 30 ولت و کمکم به ولتاژ 110 ولت نزدیک شود. در این حالت دستگاه میکروفر را روشن نموده و ولتاژ دستگاه را بخوانید اگر تغیری نداشت مقداری چسب به ولم دیمر بزنید تا دیگر حرکت نکند و ثابت بماند یا می توانید بجای اندازه مقاومت ولوم در حالت 110 ولت یک پتانسیومتر تنظیمی یا یک مقاومت مولتی ترن قرار دهید و سر پیچ بالای مقاومت مولتی ترن را با لاک ناخن برای جلوگیری از حرکت ثابت نگه دارید. و این می شود ولتاژ تغذیه مایکروفر شما. !!!
            لازم به ذکر است در خود کشور آمریکا برای صادرات دستگاه های 220 ولت به 110 ولت قبلا از ترانس و بعدا از همین مدار دیمر با توجه به وات مصرفی دستگاه به مشتریان برای استفاده در کشور های آن ها که برق 220 ولت کار می کند می فروختند. و برق 50 و60 هیچ تاثیری در عمل کرد دستگاه ندارد.
            سلام. به نظرم این روش دیمر واسه هر چیزی کارایی نداره. شاید فقط واسه هیتر. چون لوازم الکترونیکی که توشون پل دیود و خازن باشه، دوبارهبرقو میبره به همون ۲۲۰ مثلا برای تلوزیون نمیشه. یا حتی لامپهای ال ای دی. من این مشکل رو در مورد تلوزیون ژاپنی دارم که با ۱۰۰ولت کار میکنه. ۱۴۵ وات. کسی پیشنهاد راه اندازی داره که بدون ترانس سیم پیچ باشه

دیدگاه

سلام یک ترانسفورماتور 110 ولتی ac دارم ، میخوام ازش برای ساخت ترانس هویه ۶۰وات با برق ورودی 110ولت استفاده کنم،امکان پذیر هست یا نه؟با دیمر چطور؟

دیدگاه

درود
                بسته به اینکه توان ترانس شما چقدر باشد میتوانید از آن برای هویه استفاده نمایید.
                از دیمرهم میتوانید برای هویه استفاده کنید چون بار شما اهمی است ولی از قبل باید یک لامپ 220 ولت 60 وات را به دیمر متصل نمایید و پتانسیومتر آنرا تغییر دهید تا دو سر لامپ 110 ولت داشته باشید و نور لامپ نصف مقدار ماکزیمم آن شود ، حالا میتوانید لامپ را برداشته بجای آن هویه را متصل نمایید. مراقب باشید به ولوم دست نزنید چون اگر ولتاژ بالا رود امکان سوختن المنت هویه هست. برای خاطر جمع شدن در همین حالت میتوانید مقاومت پتانسیومتر دیمر را اندازه گیری کرده سپس بجای آن یک مقاومت با همان مقدار اُهم جایگزین کنید در این حالت ولتاژ دو سر هویه همواره 110 ولت خواهد بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X