اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل برق 220 به 110

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل برق 220 به 110

نوشته اصلی توسط mimi6845 نمایش پست ها
    اگر ولوم دیمر رو روی 110 ولت تنظیم و چسب بزنم که تکون نخوره مشکلی پیش نمیاد برای موتورش؟ چون هزینه ی ترانس خیلی زیاده
    با سلام. خیر . سعی کنید زمانی که موتور جارو برقی روشن است ولتاژ را روی 110 ولت میزان کنید و اگر توانستید محل ولوم را با چسب هویه داغ پر کنید.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
      من تعدادی فن 12 سانت در 12 سانت که با ولتاژ 110 ولت کار میکنه دارم میخاستم بدونم چطوری میشه اینا را با 220 راه اندازی کنم؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته با دیمر روشنش کردم و با ولتمتر ولتاژ را روی 110 ولت تنظیم کردم اما خود فن به شدت داغ شد و بوی سیم سوخته داد
      جریان مصرفی که روی فن نوشته 0.37 آمپر وتوان مصرفی هم 30 وات هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fazilati نمایش پست ها
        سلام
        من تعدادی فن 12 سانت در 12 سانت که با ولتاژ 110 ولت کار میکنه دارم میخاستم بدونم چطوری میشه اینا را با 220 راه اندازی کنم؟؟

البته با دیمر روشنش کردم و با ولتمتر ولتاژ را روی 110 ولت تنظیم کردم اما خود فن به شدت داغ شد و بوی سیم سوخته داد
        جریان مصرفی که روی فن نوشته 0.37 آمپر وتوان مصرفی هم 30 وات هست
        سلام اگه فن 110ac هست باید ترانس که 220ولت رو به 110ولت تبدیل
        کنه و جریان مورد نظر رو هم تامین کنه
        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام
          همون طور که بعضی از دوستان گفتن
          1- فرق زیادی توی فرکانس 50 یا 60 هرتز نیست و این مشکلی خاصی توی دستگاه بوجود نمیاره خصوصا مایکروفر شما
          فقط توی بعضی از از دستگاه ها مثل بعضی از موتور ها که با فرکانس بالاتر دور بالاتری تولید می کنن مشکل بوجود میاد
          ضمناا به محض اینکه برق وارد دستگاه می شه بلافاضله dc می شه و فرکانس روی کار تاثیری نداره
          برای اطمینان بسیشتر به کاتالوگ و... مراجعه کنید

2- در مورد موتور هایی که نیاز به 110 ولت دارن بهترین راه حل استفاده از اتو ترانسه
          فرق قیمتش با ترانس ایزوله تقریبا نصفه است
          مزیت ترانس نسبت به دیمر اینه که شکل موج سینوسی رو بهم نمی زنه

3-استفاده از منبع تغذیه سوییچینگ بدلیل اینکه خروجی دی سی دارن اصلا به نصارف موتوری خصوصا القایی نمی خوره و اصلا موتور کار نمی کنه

4- در موتور های اونیورسال مثل جارو برقی - دریل - فرز - و ... ( موتور هایی که آرمیچر و ذغال و ...دارن ) ولتاژ دی سی یا متناوب فرقی زیادی توی عملکردشون نداره و در هر دو صورت کار می کنن
          البته اگه بتونید سوییچینگ با خروجی 110 پیدا کنید که قیمتش از ترانس ارزون تر باشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری نمایش پست ها
            سلام . از اتوترانس نیز برای تست دستگاه و کالیبراسیون میتونید استفاده کنید.

https://en.wikipedia.org/wiki/Autotransformer
            سلام من برای یخچال خودرو از تبدیل ۲۲۰به ۱۱۰ طبق مشخصات خودش با وات ۱۰۰ استفاده کردم ولی مبدل بیش از اندازه داغ شدباتوجه به اینکه برای استفاده یخچال از برق خودرو پاوربانک با خروجی ۲ امپر هم استفاده کردم مشکلی نداشته بنظر شمامبد با کدام وات بهتراست که مشکل داغ شدن برای آن پیش نیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
              با سلام :
              اگر روی دوشاخه نوشته شده AC125 v _ 15A یعنی ( 1850 وات) این حد اکثر توان کاری دوشاخه برق است نه توان دستگاه. توان کاری دستگاه شما همان 1500 وات است که با ولتاژ 110 ولت 13.6 آمپر مصرف می کند.
              شما بدون استفاده از ترانس تبدیل 220 به 110 و فقط با استفاده از یک مدار دیمر 220 ولت 2000 وات می توانید این کار را طبق موارد زیر انجام دهید.
              1- یک مدار دیمر 220 ولت 2000 وات تهیه کنید. ( بصورت آماده در بازار موجود است).
              2- مدار دیمر 220 ولت را با برق مایکروفر 110 ولت سری کنید. ( یک سر سیم برق 220 ولت به ورودی یک سر سیم دیمر و سر سیم دیگر دیمر به ورودی یک سر سیم مایکروفر و سر دیگر سیم مایکروفر بهسیم دیگر برق شهر 220 ولت.)
              توجه : تا این جای کار برق دیمر و مایکروفر هر دو خاموش و به برق شهر متصل نیستند.
              3- ولوم کنترل ولتاژ دیمر را در وضعیت 0 ولت قرار داده و یک ولت متر A.C به دوسر برق دستگاه مایکروفر متصل کنید.
              4- سپس مدار دیمر و دستگاه مایکروفر را که مطابق دستور ردیف شماره 2 به برق 220 ولت ولت متصل کنید.
              5- ولوم دیمر را آهسته آهسته بچرخانید تا ولتاز از حالت 30 ولت و کمکم به ولتاژ 110 ولت نزدیک شود. در این حالت دستگاه میکروفر را روشن نموده و ولتاژ دستگاه را بخوانید اگر تغیری نداشت مقداری چسب به ولم دیمر بزنید تا دیگر حرکت نکند و ثابت بماند یا می توانید بجای اندازه مقاومت ولوم در حالت 110 ولت یک پتانسیومتر تنظیمی یا یک مقاومت مولتی ترن قرار دهید و سر پیچ بالای مقاومت مولتی ترن را با لاک ناخن برای جلوگیری از حرکت ثابت نگه دارید. و این می شود ولتاژ تغذیه مایکروفر شما. !!!
              لازم به ذکر است در خود کشور آمریکا برای صادرات دستگاه های 220 ولت به 110 ولت قبلا از ترانس و بعدا از همین مدار دیمر با توجه به وات مصرفی دستگاه به مشتریان برای استفاده در کشور های آن ها که برق 220 ولت کار می کند می فروختند. و برق 50 و60 هیچ تاثیری در عمل کرد دستگاه ندارد.
              با سلام مهندس عزیز ؛ دستگاه آمپلی فایر پایونییر ژاپنی دارم که با 110 ولت 135 وات کار میکنه من از دیمر استفاده کنم و روی 110 قفلش کنم اونوقت در طولانی مدت یا با صدای بالا دستگاه بهم جواب میده؟! در کل وقت این تریستور داغ بشه یا به هر دلیلی بسوزه اونوقت برق 220 نمیره تو دستگاه؟! دستگاه ارزشمنده. اگر دیمر جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید چه مدل مبدلی با کیفیت هست تا بگیرم. چینی 100 وات گرفتم و ترانسش جعبشو اب کرد.

دیدگاه

سلام و ممنون از اینکه این روش تبدیل رو گذاشتین سوال اینکه ایا برای چرخ خیاطی که برقش 110 ولت هست هم جواب میده؟اگه بله ، برای 100 وات دیمر با چه مشخصاتی باید تهیه کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gigabest نمایش پست ها
                  سلام و ممنون از اینکه این روش تبدیل رو گذاشتین سوال اینکه ایا برای چرخ خیاطی که برقش 110 ولت هست هم جواب میده؟اگه بله ، برای 100 وات دیمر با چه مشخصاتی باید تهیه کنم
                  با سلام و ارض ادب به دوستان.
                  خیر دیمر اصلا برای اینجور کار ها مناسب نیست چون
                  دیمر های موجود در بازار فقط وفقط فرکانس خروجی را تغییر
                  را تغییر می دهد و نهایتا 20ولت خروجی را کاهش میدهد.
                  دقت کنید که دیمر هافقط فرکانس خروجی
                  را تغییر می دهد

برای این جور کار ها فقط یک ترانسفورمر جواب میدهد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Gigabest نمایش پست ها
                    درود.
                    میتوانید از ترانسفورماتور های 220 ولت به 110 ولت حداقل 100 وات یا بیشتر 50/60 هرتز استفاده بکنید.....
                    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

ممنونم . مگر دیمر کارش کاهش ولتاژ به سطح دلخواه ما نیست؟

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
                      درود.میتوانید از ترانسفورماتور های 220 ولت به 110 ولت حداقل 100 وات یا بیشتر 50/60 هرتز استفاده بکنید.....
                      ترانس داره اما سنگینه.میخوام یه چیز سبک باشه.راستی ترانس 220 به 110 ولت 10 وات قیمت مناسب سراغ ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        با سلام و ارض ادب به دوستان.
                        خیر دیمر اصلا برای اینجور کار ها مناسب نیست چون
                        دیمر های موجود در بازار فقط وفقط فرکانس خروجی را تغییر
                        را تغییر می دهد و نهایتا 20ولت خروجی را کاهش میدهد.
                        دقت کنید که دیمر هافقط فرکانس خروجی
                        را تغییر می دهد

برای این جور کار ها فقط یک ترانسفورمر جواب میدهد.
                        سلام دوست عزیز، دیمر با برش ولتاژ، ولتاژ موثر و ولتاژ dc رو کاهش میده که به طبع توان رو هم کاهش میده، کاری به فرکانس نداره.
                        توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
                        همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
                        https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

سلام بنده هم یک پرینتر hp دارم که برقش 110 ولته روی مشخصات اینو نوشته 100 - 127V-AC50 / 60Hz ، 8.6A حالا دیمر استفاده کنم یا ترانس کاهش ولتاژ با چه مشخصاتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                            سلام دوست عزیز، دیمر با برش ولتاژ، ولتاژ موثر و ولتاژ dc رو کاهش میده که به طبع توان رو هم کاهش میده، کاری به فرکانس نداره.
                            سلام،بله درست میگین ممنومم که خطای من رو بر طرف کردین.

نوشته اصلی توسط r.m26491 نمایش پست ها
                            سلام بنده هم یک پرینتر hp دارم که برقش 110 ولته روی مشخصات اینو نوشته 100 - 127V-AC50 / 60Hz ، 8.6A حالا دیمر استفاده کنم یا ترانس کاهش ولتاژ با چه مشخصاتی؟
                            سلام اصلا دیمر به درد اینجور کار ها نمیخوره .
                            بهتره از یه ترانسفورمر مبدل ۲۲۰ به ۱۱۰ ولت با توان
                            حدود ۶۰۰ وات یا بیشتر استفاده کنین.
                            موفق باشید.

دیدگاه

درود بر دوستان
                              یک اره دیسکی 110 ولت 12 آمپر دارم . قیمت ترانس مبدل که 3000 وات باشه حدود 1میلیون و 700 هزار تومنه که گرونه
                              آیا میشه با یک دیمر 3000 وات ولتاژخروجی رو روی 110 فیکس کنم و استفاده کنم؟
                              فکر کنم موتور اره دیسکی جزو موتورهای یونیورسال باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rosesystem نمایش پست ها
                                درود بر دوستان
                                یک اره دیسکی 110 ولت 12 آمپر دارم . قیمت ترانس مبدل که 3000 وات باشه حدود 1میلیون و 700 هزار تومنه که گرونه
                                آیا میشه با یک دیمر 3000 وات ولتاژخروجی رو روی 110 فیکس کنم و استفاده کنم؟
                                فکر کنم موتور اره دیسکی جزو موتورهای یونیورسال باشه.
                                سلام،اگه مطمئن هستین که موتور از نوع یونیورسال هست،
                                بله میشه برای کوتاه مدت از دیمر استفاده کرد.
                                بهتر هست جهت اطمینان از یه دیمر ۴۰۰۰ وات استفاده کنین که دیمر داغ
                                نکنه.
                                ولی برای طولانی مدت بهتر هست که از ترانسفورمر استفاده بشه.
                                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X