اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

نوشته اصلی توسط Babak1367
    سلام
    چطور جریان صفر ؟ وقتی سیم ابر رسانا باشه و دو سرش اتصال کوتاه شما کی هستی اقای ویجر ؟ که هر جایی که اقای حیدری چه اشتباه کرده باشه چه اندکی درست گفته باشه یکسره ازش تشکر کردی غیر از اینه که یا غرضی داری
    یا خودش هستی یا بی سوادی
    سلام
    بنده قصد ندارم در این تاپیک دیگه شرکت کنم ................
    جناب ویجر 2020 واقعآ شما کی هستی
    مدت زمان زیادی جناب حیدری وجود نداشت بنده که فکر نمی کنم کلآ انجمن رو ترک کرده بوده
    و هر جا که ایشون و جناب جبرییلی پست گذاشتن شما تشکر کردی بدون اینکه به درستی و نادرستی
    نوشته توجه کرده باشی..........خوب شما کی هستی
    بنده و جناب بابک همشهری هستیم و ایشون از دوستان بنده هست و من بهش گفتم ..............
    اگر وقت داره به این تاپیک سر بزنه ولی خوب وارد شدن به این تاپیک کلآ اشتباه هست... :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

خواهشمند است مطالب را به دقت تا اخر بخوانیدو بعد غلط بکیرید.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
        جناب بابک این تاپیک جای مطرح کردن سوال های کتاب دبیرستان نیست!!!
        واقعا نمی دونم چی بگم! واقعا چرا؟؟؟
        بله حق با شماست شما خدای مغناطیس هستی شما مایکل فارادی رو زیر پا له کردی شما اصلا در سطح این سئوالات بچه گانه نیستی
        من به دوستانی که وارد این تاپیک میشن توصیه میکنم که از ابتدای تاپیک شروع کنند تا متوجه بشن داستان این تاپیک چی هست
        و دقیقا توجه کنند به سئوالاتی که جواب داده شده و سئوالاتی که جواب داده نشده
        من 4 ساعت طول کشید تا این تاپیک رو خوندم اینم الان شکل منه :eek:

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
        خواهشمند است مطالب را به دقت تا اخر بخوانیدو بعد غلط بکیرید.
        ظاهرا شما سئوال بنده رو درست نخوندی من میگم مقاومت بار صفر جریان رو در سیم محاسبه کن سیم سفت میشه این یک ژنراتور هست و ربطی به بحث نداره
        لطف کن جریان رو محاسبه کن در حالی که بار مقاومتش صفر
        یا میتونید یا نمیتونید والسلام
        این مدعیان در طلبش بی خبرانند
        آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

میگن شما حرفت رو بگو صاحب حرف خودش میگیره!
          حالا ما هم یه صحبتی کردیم -دو تا از دوستان محترم همزمان شاکی شدند!
          --
          تا شقایق هست فرافکنی و شانتاژ چرا دوست من! :redface:

دیدگاه

اعمال انسان ها با نیت اونها سنجیده میشه
            فقط امیدوارم این تاپیکه به سر انجام نرسیده برای دوستان تا حدی مفید واقع شده باشه
            از تمامی دوستانی که با هر نیت در این بحث شرکت کردن متشکرم
            افسوس...
            هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

شما مطلب را درست نمیخوانید--ببینید ما چیزی به نام بینهایت نداریم مثلا ولتاژ 2.4 تقسیم بر صفر از لحاظ ریاضی بینهایت است ولی در عمل چنین چیزی امکان ندارد و جریان تا جایی بالا خواهد رفت که سیم بتواند تحمل کند و در انجا هم اشاره کردمه بودم که تا حد تحمل سیم.و این بستگی دارد که سیم شما چه جریانی را بتواند از خودش عبور دهد اگر 1000000 امپر بله تا این جریان از ان عبور خواهد کرد.حد بالایش دست سازنده سیم است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                میگن شما حرفت رو بگو صاحب حرف خودش میگیره!
                حالا ما هم یه صحبتی کردیم -دو تا از دوستان محترم همزمان شاکی شدند!
                --
                تا شقایق هست فرافکنی و شانتاژ چرا دوست من! :redface:
                جناب ویجر چرا یه دفعه مثل ماهواره ظاهر میشی و بعد ناپدید میشی چرا وقتی آقای حیدری هست تو نیستی
                بنده که داستان بابک جان رو روشن کردم ........ :redface:
                خدا خواست تا دستت رو بشه........اونم با حرف خودت .........شنیدی میگن دروغگو فکر میکنه همه دروغ میگن
                حالا متوجه شدم چرا اینهمه تشکر فدای جنابان میکنی
                بهتره کاربری ویجر رو بدی دست یکی از همکارات تا کاربری هر دوتون روشن باشه اینقدر تابلو عمل نکن......

الان بنده و بابک هر دو انلاین هستیم شما چرا تا یه پست میزاری انلاینی بعد سریع افلاین میشی
                تا جناب حیدری نمایان بشه..........زودتر یه فکری بکن والا

اضافه شده در تاریخ :
                شما مطلب را درست نمیخوانید--ببینید ما چیزی به نام بینهایت نداریم مثلا ولتاژ 2.4 تقسیم بر صفر از لحاظ ریاضی بینهایت است ولی در عمل چنین چیزی امکان ندارد و جریان تا جایی بالا خواهد رفت که سیم بتواند تحمل کند و در انجا هم اشاره کردمه بودم که تا حد تحمل سیم.و این بستگی دارد که سیم شما چه جریانی را بتواند از خودش عبور دهد اگر 1000000 امپر بله تا این جریان از ان عبور خواهد کرد.حد بالایش دست سازنده سیم است.
                جناب جبرییلی بنده هی میخوام پست نزارم نمیشه oo:
                خو ب متوجه شدی بابک چی میگه بله جریان بینهایت نخواهد شد البته 1000000 آمپر هم نخواهد شد
                جناب حیدری میگه این سئوالات ابتدایی هست ..........
                همین سئوالات ابتدایی را هیچ گاه نمیتواند پاسخ دهد ...................
                بنده جواب را میدانم چون خودم این سئوال را برای بابک مطرح کردم.......... :biggrin:
                اگر دوست داشتین جواب خواهم داد بشرطی که جناب حیدری دست از فرضیه های ابتدایی خود دست بردارد
                و جناب ویجر هم یه فکری به حال تابلو بودن حضور و عدم حضور خود بکند و چیزی را که به خود او مربوط
                میشود به دیگران نسبت ندهد ............
                تا بعد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  جناب جبرییلی بنده هی میخوام پست نزارم نمیشه oo:
                  خو ب متوجه شدی بابک چی میگه بله جریان بینهایت نخواهد شد البته 1000000 آمپر هم نخواهد شد
                  جناب حیدری میگه این سئوالات ابتدایی هست ..........
                  همین سئوالات ابتدایی را هیچ گاه نمیتواند پاسخ دهد ...................
                  بنده جواب را میدانم چون خودم این سئوال را برای بابک مطرح کردم.......... :biggrin:
                  اگر دوست داشتین جواب خواهم داد بشرطی که جناب حیدری دست از فرضیه های ابتدایی خود دست بردارد
                  و جناب ویجر هم یه فکری به حال تابلو بودن حضور و عدم حضور خود بکند و چیزی را که به خود او مربوط
                  میشود به دیگران نسبت ندهد ............
                  تا بعد

تا بعد
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

دوست من خیلی جالبه که من جواب این فرافکنی های شما رو نوشتم ولی بعدش پاک کردم گفتم ایشون دنبال جواب نیست دنبال شانتاز و فرافکنیه!برا همین پاکش کردم و فقط همون دو جمله ی بالا رو نوشتم
                    بنده مثل شما نیازی به ایجاد اکانت مختلف نمیبینم- در خودم اون توانایی رو میبینم که بتونم جواب دو اکانت رو که سهله حتی بیشترش رو هم بدم چون ذات انسانها حقیقت رو در می یابه! هر قدر هم تعداد باطل زیاد باشه!
                    ---
                    الان مثلا شما چون دو تا انلاین هستید باید ما فکر کنیم شما دو نفر دیگه هستید-
                    چون ایشون رو اسمش نوشته 1367 باید فکر کنیم ایشون سن و سالش کمتر از شماست!
                    --
                    دوست من در ارسالهای اقای بابک هر تاپیکی که شما بودی ایشون هم بوده-معمولا هم تاپیک های چالش دار-
                    در همون تاپیک ها کاربری از اقای قاصد سوال کرده ولی ایشون(انگار کاربر قاصد هست) جواب داده-چون یادش رفته که این اکانت اکانت دیگه هست!!!
                    (میگن دروغ گو فراموش کار میشه همینه!!!)
                    --
                    امضای اکانت بابک با همین رنگ و لعاب قبلا امضای شما بود! الان هم امضاتون همین رنگ و فونت رو داره-
                    ---
                    و...
                    --
                    در پایان دوست من اقای قاصد یا بابک یا افشین یا فرشاد یا شمشاد یا....!
                    کسی که در مورد اطرفیان و شعور انسانهای دیگه اینقدر ساده انگارانه رفتار میکنه بعید نیست سطح مطالب این تاپیک رو در حد مطالب یک کتاب سال اول - دوم دبیرستان هم نه هنرستان پایین اورده باشه!!! البته اصلا مسئله این صحبتها نیست-
                    ---
                    در ضمن شما اقای قاصد قبلا سابقه ی ایجاد دو اکانت رو داشتید -دوستان مدیریت هم در اطلاع هستند-
                    -------
                    من شخصا برای فراگیری و اموزش به این تاپیک سر میزدم ولی رفتار ها و صحبتهای بی ربط و به ابتذال کشاندن مطالب این تاپیک کاملا علمی باعث شد نتونم دیگه وارد نشوم و جواب ندم! امیدوارم خوانندگان قضاوت کنند-
                    --
                    جوابش با خود جنابعالی و خدای شما!
                    یا حق!

دیدگاه

ممنونم از جناب ویجر2020
                      دوستان(بابک،قاصد) لطف کنن اگه می خوان در مورد صرف ابررسانا صحبت کنن یه تاپیک همین جا بزنن
                      تا بررسی کنیم که دنیای ابر رسانا خیلی پیچیده تر از این حرفاس...
                      بحث رو ادامه می دم چون احساس می کنم تعداد افرادی وجدان دارن اونقدر هام کم نیست.
                      هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                      بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                        ممنونم از جناب ویجر2020
                        دوستان(بابک،قاصد) لطف کنن اگه می خوان در مورد صرف ابررسانا صحبت کنن یه تاپیک همین جا بزنن
                        تا بررسی کنیم که دنیای ابر رسانا خیلی پیچیده تر از این حرفاس...
                        بحث رو ادامه می دم چون احساس می کنم تعداد افرادی وجدان دارن اونقدر هام کم نیست.
                        سلام

مگه بنده ارتباطم با دوستم رو انکار کردم ...........
                        مگه ایشون 500 بار از من تشکر کرده ............
                        این ویجر 2020 خیلی وقته ریشش از پشت شما بیرون زده
                        فکر میکنی تازه این موضوع رو میدونم
                        دوستان خودتون قضاوت کنید این شخص تا جناب حیدری آنلاین هست افلاینه تا بهش نیاز میشه
                        جناب حیدری افلاین میشه ویجر آنلاین میشه ...............خودتی عزیز دیگران رو هم کیش خودت ندون
                        اگر بنده میخواستم بابک ازم تشکر کنه از ابتدای تاپیک ازش درخواست میکردم وارد بشه چرا نخواستم :question:
                        جناب ویجر قبل نیز طعم بحث با بنده رو چشیدی نمی دونم چطور جرآت کردی با نام حیدری هم دوباره امتحان کنی
                        یکی از دلایلی که از این تاپیک خارج شدم همین بود نمی خواستم دستت رو کنم میدونستم با اون همه صحبتهای
                        بینمون دیگه نیازی به این کار نیست از سئوالات فرار کردن هات دیگه نخ نما شده..............
                        حالا باز ادامه بده تا بیشتر علمت برای دیگران روشن بشه................
                        وقتی شروع کردی به تهمت زدن بابک با هام تماس گرفت گفت داری فرافکنی میکنی دیدی که منم آنلاین شدم
                        بالاخره مجبور شدم دستت رو رو کنم هر چند از نظر اخلاقی راضی به این کار نبودم..........
                        اینکه دوستم با درخواست من وارد تاپیک شد و بحث های بینمون رو بصورت سئوال مطرح کرد چیز طبیعی هست
                        همونطور که جنابعالی با جناب جبرییلی تلفنی تبادل نظر میکردی.............
                        اما ویجر تو اینقدر ازت تشکر کرده که هیچ شکی در این نیست که شما دو روح در یک بدن هستین
                        و آفلاین و انلاین شدن شما بصورت متناوب خنده دار شده
                        بنده اگر دوست داشتم میتونستم سئوالاتم رو توسط یکی دیگه از دوستان مطرح کنم مثل جناب B2
                        یا شاهرخ خان این روش بنده برای افراد سفسطه گر هست و میبینی خوب جواب داد و دسستت رو رو کرد
                        از جناب بابک هم ممنونم که دستت رو رو کرد ....................
                        حالا ادامه بده و ویجر 2020 هم همچنان افلاین و انلاین کن تا به اون چیزی که دوست داشتی برسی
                        خدا حافظ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367

تا بعد
                          باید هم تشریف ببیرید چون مطابق امضاتون
                          "کان را که خبر شد خبری باز نیامد" !!!

به دوستان عزیز کمی فشار اومد همشهری شدند مطمئنم اگر کمی دیگه فشار بیاد هم خیابون و هم محله و همسایه و در نهایت یکی خواهند شد!
                          ---
                          خیلی جالبه که هر دوشون هم به شدت استرس گرفتند همزمان!!! از تعداد شکلکهای خنده ای که گذاشتن (هر دو) مشخصه میزان ادرنالین خونشون!
                          خیلی هم از اخلاق و رفتار هم مشابه هستند! ادبیاتشون هم در حد کپی پیست هست!
                          دقیقا مثل هم!
                          ---
                          من به احترام موضوعات علمی و اعتراض به رفتار شما جواب شما رو دادم- تا شاید دست از این رفتار های کودکانه ی خودتون وردارید!
                          حیف نام همکار علمی که به شما داده شده-
                          ---
                          منظورت از اینکه چطور جرات کردم یعنی چی؟
                          تهدید میکنید؟ در شان این سایت و جامعه ی علمیش نیست این ادبیات شما!
                          خیلی اعصابت ظاهرا خورده ولی به رو خودت نمیاری-
                          نکنه میخوای قلع و قمع کنی!
                          ---
                          ببین دوست من اقای قاصد!
                          در زندگی این رفتارت رو عوض نکنی تنها میمونی! اینو از یه برادر و بدون هیچ غرضی قبول کن!

دیدگاه

آقایون،
                            چه تاپیک مهربونی؟؟؟؟؟؟
                            همه ما چیز های خیلی زیادی رو نمیدونیم و بلد نیستیم. چیز هایی رو که میدونیم در مقابل نادانسته هامون هیچه. اصلا لازم نیست همدیگه رو متهم به اشتباه و نادونی کنین. اینها خصلتهای ذاتی بشره. همه رشدها و پیشرفتهای علمی بشر نتیجه پذیرفتن این حقیقت و تلاش برای رفع این مشکله. از قدیم گفتن: همه چیز را همگان دانند.
                            یه مسئله مهم دیگه اینه که حقایق و واقعیتهای علمی فارغ از نظرات تخصصی ما، "وجود دارن". یعنی مدتها پیش از کشفشون توسط بشر هم وجود داشتن و با نظرات مختلف و پیشرفت علمی بشر تغییر نکردن.

پس لطفا فکر نکنین که حقیقت، با اصرار شما به نظرتون عوض میشه. این ما هستیم که باید با شناخت بیشتر و درست تر، به حقیقت نزدیک بشیم و دلیل حضور ما تو این انجمن هم فقط همینه که شناختمونو تکمیل کنیم.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام-ما همچنان منتظر نحوه ساخت یک سلف اندوکتانس بالا با تعداد دور کم توسط اقای حیدری هستیم.جای بحثهای غیر مرتبط علمی هم دراین تاپیک نمیباشد.مسائل شخصی را میتوانید از طریق پیغام خصوصی با یکدیگر در میان بگذارید.

دیدگاه

سلام-ما همچنان منتظر نحوه ساخت یک سلف اندوکتانس بالا با تعداد دور کم توسط اقای حیدری هستیم.جای بحثهای غیر مرتبط علمی هم دراین تاپیک نمیباشد.مسائل شخصی را میتوانید از طریق پیغام خصوصی با یکدیگر در میان بگذارید.
                                سلام
                                بله حق با شماست.........بنده فقط به مواردی اشاره میکنم و تمام .
                                منظورت از اینکه چطور جرات کردم یعنی چی؟
                                منظورم این بود که باید حدس میزدی دستت رو رو کنم........
                                عزیزم من اگر نوشته های بابک شبیه نوشته های بندست خب باید هم باشه چون از من نقل قول کرده :smile:
                                دومآ اگر بنده در تاپیک موتور بدون سوخت با یک نام کاربری دیگه وارد شدم خودم هم بعد به این موضوع پرداختم و دلیلش رو گفتم ..........
                                سومآ دلیل اینکه بابک رو واسطه کردم تا از شما سئوال بپرسه دلیلش فرارهای مداوم شما از جواب دادن سئوالات بود..............والا بنده اکثر تئوری های شما رو زیر سئوال بردم تا رسیدیم به کارکرد هسته فرو مغناطیس
                                بعد از اینکه نتونستی القای هوایی رو اثبات کنی . رسیدیم به توان هسته چیزی از تئوری های عجیبت باقی نمونده گفتم شاید کس دیگه ای مطلب رو با سئوال براتون روشن کنه کمتر جبهه گیری و سفسطه کنی........
                                بنده که اصلآ عصبانی نیستم اما ظاهرآ شما نمیتونی خودت رو کنترل کنی......
                                در هر صورت سلام ما رو به ویجر برسان بگو کمتر ازت تشکر و دفاع کنه که بسیار تابلو شده :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X