اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت خازنه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"خازن های ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت خازن ولتاژ بالا که در بازار پیدا نمیشه برای مدار های HI VOLTAZHتسلا

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
    با سلام
    دوست عزیز
    خوب اگه 10 تا خازن 400 ولتی رو سری کنی میتونه 4 کیلو ولت تحمل می کنه
    ظرفیت خازن هات هم باید 33 نانو فاراد باشه
    خلاصه راه حلت سری کردن خازن هاس
    خیلی جاها سری کردن خازن ها بی فایده اس . جواب نمیده
    دقیقا مثل همینجا

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"

با سلام
      منظورتون از همینجا رو متوجه نشدم
      اگه منظور شما اینه که این خازن های پلی استر و یا ... جریان دهی مناسبی ندارن خوب صحیحه باید جریانشونو در نظر بگیریم
      در غیر این صورت مشکل دیگه ای هست ؟؟؟
      در ضمن شما که زحمت می کشین و یه پست می زنین یکم زحمت بیشتری بکشین و دلیلتون رو هم بیان کنید !
      خیلی ممنون
      هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
      بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

خواهش میکنم دوست گرامی
        از پاسخ هایی که دادید تشکر میکنم
        و از شما سوال میکنم که" آیا حتما برای زدن یک پست و گذاشتن آموزش دلیل باید بیان بشه ؟
        سوالی پرسیده شد در ابتدا - که بعد کمی تحقیق و دیدن ویدئو های خازن های خانگی و ساخت چند خازن در خانه چم و خمه کار دستم امد
        گفتم دوستان هم از این نتیجه بی بهره نمونند .
        متاسفانه حجم عکس های صفحه اول این پست خیلی هجیم شده و بیشتر دوستان بی بهره میمونند از دیدن کامل این مطلب.

شما ویدئو خازن دلستری رو دیدی؟ اون خازن ساختش 1000تومان هم شاید حزینه نبره ولی براحتی ولتاژ +50کیلو ولت رو اعمال کردم بهش و خیلی عالی جواب گرفتم.
        حالا چندتا 33نانو و با چه حزینه ای میتونه برابری کنه با این نتیجه :rolleyes:
        -----------------------------------
        سری کردن همیشه راه حل 100% خوب نیست
        افت قدرت
        هجیم شدن مدار
        حزینه بر شدن
        درد سر بیشتر
        خلاصه این رو بگم به شما این مطلب رو برای تهیه خازن ولتاژ بالا زدم که ترجیها برای تسلا کوئل کارائی داشته باشه

شما بگو اصلا در این روش سری کردن خازن ها امکانش هست راه اندازی تسلا کوئل رو داشته باشیم؟
        شما بگو چند تا خازن 1.6 کیلو 33 نانو رو به مدار zvsکه خروجی 50کیلو ولت براحتی میده وصل کنم که قدرت راه اندازی تسلا کوئل رو داشته باشه
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

این خازن دلستری شما که اصلا حجمی نداره!!!!!!!!! =))

خسته نباشید بهتره دنبال یه راه حل برای کم کردن حجم باشید
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
            این خازن دلستری شما که اصلا حجمی نداره!!!!!!!!! =))

خسته نباشید بهتره دنبال یه راه حل برای کم کردن حجم باشید
            :biggrin: :biggrin: آره یکم بزرگه
            ولی خداییش فکنم 100.000ولت هم تاب بیاره
            میشه کوچیکتر هم ساخت مثلا اندازه یک لیوان معمولی
            ظرفیت نانوش خیلی بالا فکر نمیکنم باشه "قسمت خازن اهمترم خرابه وگرنه میشود فهمید قدرتش چیه" ولی در عوض ولتاژ قابل تحملش خیلی زیاده
            دوستان کار زیادی نمیبره توی یک ساعت میشه ساختش مشغول بشید خوب :nice:
            بهتر اینه که بجای ریختن آب نمک داخل بطری"مثل فیلمی که دیدید" از سرم نمکی استفاده بشه
            البته بجای آب نمک از روغن هم فکنم بشه استفاده کرد که دیگه اون میشه خازن روغنی

دیدگاه

داداش ببین میتونی تو قوطی کنسرو درست کنی فکنم بشه باحال تره درشم چوب بزار یا چسب اکواریوم بزن
              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام...
                من برای کویل تسلا نیاز مند به خازن ولتاژ بالا هستم....در این زمینه چند سوال دارم...
                1- ولتاژ خازن برای کویل تسلا چقدر باید باشد؟؟؟
                2- چگونه ولتاژ خازن را بیشتر کنم؟؟؟؟
                3- آیا ظرفیت خازن نیز مهم است؟؟؟ و چگونه تغییر میکند؟؟؟
                4- آیا موارد بهتری هست؟؟؟یعنی میشه از ابزار بهتری با بازده بیشتر استفاده کرد؟؟ مثلا بجای آلمینیوم چی بزارم بهتره ؟؟؟؟ با به جای آب نمک ؟؟؟
                5-جناب وحید عزیز میگم طرز سرهم کردن قطعات خازن دلستری را نگفتی.... میشه بگی؟؟؟ میگم وسط شیشه دلستر چیزی گذاشتی؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر می شود بیشتر بگو که چگو نه دروست کردی :nice:

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از \"seeto\"

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                    داداش ببین میتونی تو قوطی کنسرو درست کنی فکنم بشه باحال تره درشم چوب بزار یا چسب اکواریوم بزن
                    محسن جان ممنونم از پیشنهادت :biggrin:
                    ماشا الله با استعدادی البته تو بزله گوئی
                    ممنون احوالمون عوض شد
                    فقط یه چیزی من بالا هم فکنم گفتم داخل ظرف فلزی نمیشه این خازن خونگی رو ساخت
                    از ما که گذشت حالا نوبت شماست
                    شما همین خازن که بنظر ساختش ساده هست مراحل ساختش رو انجام بده عکس و ویدئو هم بزار ببینیم چیکاره ای فقط داخل ظرف نارسانا و ترجیها پلاستیکی

جدا از شوخی این خازن برای ولتاژ باز ها "شیفتگان های ولتاژ" تفریح خوبی هست و میشه آرکهای خفنی ازش گرفت.

اضافه شده در تاریخ :
                    مراحل ساخت خازن ولتاژ بالا خانگی"خازن دلستری " که خیلی هم ساده هست میگم:
                    ابزار مورد نیاز:
                    1- ظرف نارسانا ترجیها بطری خالی دلستر یا آب معدنی 1 الی2لیتری
                    2-مقداری فویل آلمینیومی" ترجیها نازک"
                    3-مقداری چسب نواری شیشه ای معمولی
                    4-مقداری صفره یکبار مصرف کاغذی"میشه به جاش ازمشمای پلاستیکی جلد کتاب استفاده کرد"
                    5-مقداری سرم نمکی"داروخانه ها دارند" که میشه آب نمک معمولی هم استفاده کرد بازده کم میشه
                    6-کمی سیم" دو تکه سیم 20 سانتی متری"
                    7-کمی پلاستیک ضخیم "مثل پلاستیکی که روی جلد کتاب و دفتر میکشند"

------مراحل ساخت سعی میکنم ساده بگم :------

مرحله اول
                    ارتفاع بطریمون رو با ختکش معلوم میکنیم "یک بند انگشت کمتر در نظر بگیرید"
                    به عنوان مثال 25سانتیمتر
                    فویلمون رو در ابعاد25CMدر25CM میبریم
                    صفره کاغذی هم در ابعاد 25CM در 20CM میبریم
                    سر سیم رو به اندازه یک بند انگشت لخت کرده و با چسب نواری با فاصله 1بند انگشت یک سمت فویل میچسبونیم
                    سپس "عایقمون" صفره رو میگذاریم دقیقا موماس روی جایی که چسب رو زدیم /
                    فویل رو شرو میکنیم از همون سمت که سیم رو چسبوندیم لوله کردن "خیلی منظم و بدون شکستگی و خم شدگی" همینطور تا انتها لوله میکنیم
                    چون صفره رو کوچیکتر بریدیم فویل دور تا دور در سطح بیرونی روگرفته و لوله شده
                    چسب نواری رو میزنیم تا لوله باز نشه
                    >>لوله باید به اندازه ای باشه که از در بطری داخل بره<<
                    -----------------------------------
                    مرحله دوم
                    فویل رو به عرض ابعاد بیرونی بطریمون میبریم طول فویل رو بیشتر در نظر میگیریم مثلا چندبرابر
                    مثلا ابعاد 10CMدر25CM
                    یه مشمای پلاستیکی رو به ابعاد 12CMدر35CM میبریم
                    سپس کنار فویل دوممون رو با چسب نواری روی بطری میچسبونیم و 2 بند انگشت جلو تر هم سیم دوم که چند سانتیمتر از روکشش رو لخت کردیم میچسبونیم روی فوبل وروش نوار چسب میزنیم
                    و روی همین سیمی که چسبوندیم مشمامون رو از گوشه میچسبونیم
                    بعد با دقت بطوری که هوایی اون بین نمونه شروع به لوله کردن فویل و موشما "دور بطری" میکنیم
                    <<طول پلاستیک مشمامون رو بزرگتر گرفتیم که دور تا دور روی فویل رو بگیره و عایق الکتریکی باشه>>
                    مرحله دوم هم انجام شد
                    حالا فویل و صفره که لوله کردیم رو داخل بطری میگذاریم و روش آب نمیک رو لب تا لب میریزیم و درش رو با چسب پلمپ میکنیم
                    دو سر سیم حامون رو لخت که کنیم خازن آماده هست

فقط دقت کنید و تمحیدات امنیتی رو رعایت کنید

این خازن ماه ها و سالها "البتهاگر نشتی آب به بیرون نداشته باشه" میتونه برق رو بخوبی درون خودش نگه داره

نمونه ساخته شده و تست شده توسط خودم:

لینک دانلود ویدئو تست خازن ولتاژ بالای خانگی:
                    http://www.aparat.com/v/nTWld
                    ----------------------------------------------------------------------------------------

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط hosin2a
                    سلام...
                    من برای کویل تسلا نیاز مند به خازن ولتاژ بالا هستم....در این زمینه چند سوال دارم...
                    1- ولتاژ خازن برای کویل تسلا چقدر باید باشد؟؟؟
                    2- چگونه ولتاژ خازن را بیشتر کنم؟؟؟؟
                    3- آیا ظرفیت خازن نیز مهم است؟؟؟ و چگونه تغییر میکند؟؟؟
                    4- آیا موارد بهتری هست؟؟؟یعنی میشه از ابزار بهتری با بازده بیشتر استفاده کرد؟؟ مثلا بجای آلمینیوم چی بزارم بهتره ؟؟؟؟ با به جای آب نمک ؟؟؟
                    5-جناب وحید عزیز میگم طرز سرهم کردن قطعات خازن دلستری را نگفتی.... میشه بگی؟؟؟ میگم وسط شیشه دلستر چیزی گذاشتی؟؟؟
                    باسلام و عرض تشکر
                    1- اول باید ببینید خروجی های ولتاژ ی که دارید چند ولته بعد متناسب با اون ولتاژ خازن انتخاب میکنیم
                    2- میشه با سری کرده خازنها ولتاژ رو بالا برد مثلا 2تا خازن 1000ولت دی سی 2.2میکرو فارادو وقتی موازی کنیم ولتاژ میشه 2000ولت و لی ظرفیت کمتر میشه
                    3-ظرفیت مهم هست هرچقدر ظرفیت خازنهامون بیشتر باشه قدرت و صدای دشارژ و آرک بیشتری داره ولتاژ خازنها هم هر چقدر بالاتر باشه فرکانس بالا میره(خازنهامون رو وقتی موازی یا هم ببندیم ظرفیتشون به همون نسبت بالا میره) در خازن دلستری ما فکنم اگر فاصله بین فویل داخل دلستر و فویل بیرونی کم بشه وتعداد دور پیچش طبقات فویل بیشتر بشه و ضخامت فویل بیشتر بشه و غلضت نمک درون آب بیشتر بشه هرکدوم میتونه ظرفیت رو بالا ببره که میتونید تست کنید و با آزمون و خطا به نتیجه بهتر برسید

<<همه جواب های بالا راجب خازن خونگیمون هم صدق میکنه "البته من تابه حال این خازن رو برای تسلا کوئل استفاده نکردم چون دست کم یه های ولتاژ 10کیلو ولت با حدود 100میلی آمپر جریان برای شارژ خازن برای راه اندازی تسلا نیاز داشتم که در دسترس نبود شما هم میتونی تست کنی ببینی برای تسلا جواب میده>>
                    -------------------------------
                    4- بجای آلمینیوم نمیخاد چیزی بگذاری فقط ضخامت آلمینیوم تعداد دور و جنس و ضخامت عایقی که استفاده میکنی و غلظت آبنمک رو میتونی برای نتیجه بهتر تغییر بدی بجای آبنمک میتونی از روغن استفاده کنی یا هر دی الکتریک دیگه حتی هوا و نتیجه رو تست کنی
                    5-طرز ساخت رو که گفتم و شرمنده اگر کمی دیر پاسخ شمارو فرستادم البته سوال هایی که راجب تسلا کوئل داشتید رو دوستان دیگه هم میتونند بهتر راهنمائی کنند براح محاسبات میتونی از نرم افزار هایموجود ویا اسکریپت محاسبه آنلاین مقادیر و ابعاد تسلا کوئل استفاده کنید در ضمن اگر میخوای ولتاژ قابل تحمل خازن بالا بره میتونی از بطری شیشه ای بجای پلاستیکی استفاده کنی
                    در آخر امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم اگر زحمت کشیدید و نتیجه گرفتید عکس و فیلم بگذارید تا بحره ببریم .

دیدگاه

از دوستان گرامی کسی چیزی نساخته عکسی ویدئویی بگذاره استفاده ببریم؟
                      انقدرهاهم مشکل نیست ساخت خازن خانگی

دیدگاه

سلام
                        دوست عزیز من یه بار از همین فویل آلومنیوم نازک رو گرفتم حالا دی الکتریکش چییه :mrgreen:کاغذ معمولی :icon_razz:بعدش دو ورق به ابعاد 2سانت در 40سانت بریدم با همین کاغذا ولی با دقت درستش کردم :mrgreen:باتمام ذوق وشوق خازن سنج زدم نشون نداد گفتم :eek:گفتم اه ظرفیت زدمش به پریز صدای جیز و ویز ظریفی میداد فکر کنم جریان نشتی بوده :sad:درسته :question:
                        الان هم البته بعد امتحانام با کاغذ کالک امتحان میکنم نتیجه شو میگم :redface: :redface: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin: :biggrin:
                        بگذارید و بگذرید
                        ببینید و دل مبندید
                        چشم بیاندازید ودل مبازید که
                        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

سلام رفیق
                          چه عجب یکی آستین بالازد :biggrin:
                          دمت گرم چند دقیقه حالو هوامون عوض شد

خیلی دقت کنید برق شوخی وردار نیست مخصوصا وقتی یه رسانایی مثل آب نمک در کار باشه که بتونه رسانائی پوست بدن رو خیلی زیاد کنه
                          خوب شما دقت نفرمودید که این خازن خانگی خازنه های ولتاژ هست و با برق 220 ولت زیاد جور در نمیاد
                          شما اگر به ولتاژ یکسو شده "توسط دیود"+2000 ولت وصل کنید با نز دیک کردن دو سر سیم دو طرف خازن میتونی تست کنی که کار میکنه یا نه البته ولتاژی که تو ی ویدئو اعمال کردم دست کم +20 کیلو ولت است

لطفا مراحل رو دقت کنید همونطور که گفتم انجام بدید
                          حتما داخل آب نمک هم مخلوط بفرمائید تا نتیجه بهتری بگیرید همونطور که گفتم سرم نمکی ایده آل هست.

نانوی خازن دلستری فکنم در حد 5 تا 20 نانو باشه
                          ولی خازن خشکی که قبل تر روش ساختشرو گفتم قدرت بیشتری داره ولی ولتاژ کمتری قبول میکنه

کسی راجب خازن های های ولتاژ فرکانسی که در ایران تازگی تولید شده اطلاعی نداره؟

دیدگاه

در تصویر پایین صفحه نزدیک به 30 عدد خازن حشره کش که یکی دوستان برای ساخت تجاری حشره کش حدود 150تا خریده بوده از جمهوری و العان دست من هست رو میبینید
                            خازن های 33نانو فاراد 1600 ولت رو سری کردم و خروجی های ولتاژ با درایور ZVSرو بهش وصل کردم که آرک تخلیه الکتریکی و دشارژ خازنهارو در تصویر میبینید

باید عرض کنم خازن دلستری با همین مدار و خروجی هم آرک طولانی تری داد هم آرک قوی تر بود

دوستان گرامی همت بفرمائید نتیجه ای که میبایست رو میتونیددربافت کنید با گذاشتن 1ساعت وقت و کمتر از1تومان ناقابل خازنی میتونید بسازید که با خازن سری 33000ولت دست کم قیمت خرید 25X1500=37500T هست براحتی رقابت کنه

با تسلا کوئل مینی دست ساز که بدون محاسبات دقیق ساخته شده هم تست کردم که کار میکنه آرک های ریز بنفش رنگ میده که میشه تقویت کرد

خلاصه یکی بیاد بسازه عکس و فیلم بده ما دلمون خوش شه اینهمه تایپیک نوشتیم oo:

دیدگاه

دوستان ابتکار به خرج بدید وارد کار بشید با کمی تغییرات میشه نتیجه رو بهتر کرد و به نتیجه های خوبی رسید

ساخت این خازن ها هردوش ابتکار خودم بوده یکسری تغییرات و رسیدن به نتیجه میشه خازن های با قدرت و خوبی ساخت که خوب دست ساز و خانگی هست دیگه شاید کمی هجیم باشه یا خیلی خوش شکل نباشه

دارم با بطری شیشه ای استوانه ای خازن جدید رو درست میکنم که مثلما تاب تحمل ولتاژ بیشتری داره

بجای سفره کاغذی پلاستیک مشما یی هم میشه استفاده کرد.

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از \"seeto\"

خازن های ساخته شده در این تایپیک رو جدیدا با مدار ZVSتست کردم گفتم با گذاشتن لینک دانلود ویدئو های جدید شما هم قدرت خازن هارو ببینید

فعلا فقط یک ویدئو:
                                خازن دلستری مشکی
                                http://www.aparat.com/v/YMzqh

خازن خشکی که قبل تردر همین تایپیک آموزش ساختش رو گفتم هم جدیدا با ولتاژ 20 و30کیلو ولت تست کردم که بخوبی و قوی کار میکرد فقط پراپها اگر زیادی از هم دور بشن از داخل بین صفحات آرک خفن میزنه که اون هم اگر سری پراپهارو نزدیک کنید و آرک شرو بشه مشکل ساز نیست

video جدید از خازن دلستری آبی رنگ:
                                http://www.aparat.com/v/8OYsT

اضافه شده در تاریخ :
                                link DOWNLOAD ویدئو خازن خانگی خشک

تست با مدار ZVS

ولتاژ خروجی چوک های ولتاژ تلوزیون "حدود9000ولت"
                                قدرت تخمینی خازن حدود 10 نانو باید باشه
                                فاصله پراپها 13 میلی متر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X