اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی تابلوهای فشار ضعیف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی تابلوهای فشار ضعیف

توی ایمیلت ه

مثل یه پرینتر کار میکنه

با این نرم افزار دنبال چیز دیگه ای نمیری

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      توی ایمیلت ه

مثل یه پرینتر کار میکنه

با این نرم افزار دنبال چیز دیگه ای نمیری

سلام سعید جان.اینو میگی؟ bioPDFSetup_7_1_0_1218 یا BullzipPDFPrinter_7_1_0_1218
      اینهارو دارم ولی error میدن :angry: البته بزار ببینم اول چی فرستادی
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

آهان این حرف کارخونه مارخونه رو میزنه با مال من فرق داره :applause: :wow:ممنون مهندس دارم دانلود می کنم.رفتم خونه نصب می کنم خبرش رو میدم فقط اینکه هیچ حاشیه ای نداره؟ licenso ....?
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
          ببخشید منم چند روزی بود که دستم بند بود
          دوستان رشته کلام فکر کنم داره پاره می شه و بحث داره خارج ازمحدوده حرکت می کنه .

راستی بحثی که آقا بابک در مورد رنج بی متال مطرح کرده بود فکر کنم منظور آقا بابک اینه که بی متال باید در نیم مدار قرار بگیره تا %58 جریان نامی رنج انتخاب شود ... آیا همین طوره؟؟؟
          نوشته اصلی توسط babak.mk
          انتخاب بی متال:
          باتوجه به اینکه بیمتال در مسیر جریان فازی موتور قرار میگیره بنابراین باید برای 58% جریان نامی تنظیم شوند (این درصد همون تبدیل جریان خطی به فازیه ) جریان نامی ما 57 آمپره (جریان خطی) با تقسیم بر 58% تقریبا عدد 33 حاصل میشه اگه رنج بیمتال رو 1.1 برابر این مقدار در نظر بگیریم عدد 36 بدست میاد

بیهوده متاز
          مقصدمان خاک است

دیدگاه

معمولن جهت استفاده از بیمتال که زیاد هم عرف نیست اگه قرار باشه مدار رو طوری ببندی که از بیمتال درصدی از جریان عبور کنه اون مقدار رو برابر یک روی رادیکال سه برابر جریان نامی میگیرن
            که حدودش میشه 0.577 برابر جریان نامی
            ولی این کار زیاد مرسوم نیست و بجاش از اتومات حرارتی استفاده می کنن
            این اتومات ها جند تا مزیت داره
            1- فیوز رو حذف می کنه و توی رنج های پایین تا 100 کیلو آمپر هم جواب میده
            2-بیمتال رو هم حذف می کنه
            3- از کنتاکت های بسته یا باز اون که اضافه تر روش سوار میشه می تونی توی مدار فرمان استفاده کنی
            البته قابلیت های دیگه ای هم داره که در فیوز و بیمتال نهفته شده

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

تمام مطالب خوندم ولی اصل کاری گفته نشد کسی نمیخواد ادامه بده؟

دیدگاه

یکی بگه محاسبات اتصال کوتاه واسه تابلو برق چطورررررریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mandana_narimani
                  یکی بگه محاسبات اتصال کوتاه واسه تابلو برق چطورررررریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! :angry:
                  به چه دردی میخوره؟
                  تا جاییکه من دیدم محاسبات اتصال کوتاه واسه سیستم های قدرت در نظر گرفته میشه .من تا حالا همچین چیزی واسه تابلو برق ندیدم! :eek: :surprised: oo:
                  الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X