اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی تابلوهای فشار ضعیف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی تابلوهای فشار ضعیف

آقا سعید من یک موتور 4 kw دارم که یک مینیاتوری 10 آمپر سر راهش گذاشتم حال اگه مینیاتوری را با قدرت قطع 6kA انتخاب کنم بهتره یا 10 KA چرا ؟
    بیهوده متاز
    مقصدمان خاک است

دیدگاه

10 KA

هرچه جریان اتصال کوتاه بالاتر باشه بهتره
      کلید هم دیرتر خراب میشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasol-m
        بابک جان بهتر نیست پروژه تعریف شده را مرحله به مرحله پیش ببریم تا نظر بقیه دوستان را هم بشنویم تا اینکه به صورت یکجا ارائه شود و کسی نظر نده ؟؟؟؟ :agree: :read:
        چرا اتفاقا بهتره پس میتونیم باهم شروع کنیم
        مراحل زیر رو باید انجام بدیم
        1-طراحی مدار فرمان و قدرت
        2-انتخاب تجهیزات تابلو(کنتاکتور.فیوز.ریل.کانال...)
        3-انتخاب نوع و ساخت بدنه تابلو و مونتاژتابلو
        4-انتخاب کابل و کابل کشی

دیدگاه

یه موردی که به سوال باید اضافه کرد دمای محیط و مورد دوم اینکه بهتره یه شیر برقی هم در مسیر مخزن قرار بگیره که در حالت ستاره که شیر قبلی باز شده دیگه هوای فشرده مخزن تخلیه نشه (البته برای راحتی کار ما اون شیر رو حذف و بجای اون یه شیر یکطرفه در مسیر قرارمیدیم) برای جلوگیری از بروز خطر حتما باید از سوپاپ اطمینان روی مخزن استفاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak.mk
            یه موردی که به سوال باید اضافه کرد دمای محیط و مورد دوم اینکه بهتره یه شیر برقی هم در مسیر مخزن قرار بگیره که در حالت ستاره که شیر قبلی باز شده دیگه هوای فشرده مخزن تخلیه نشه (البته برای راحتی کار ما اون شیر رو حذف و بجای اون یه شیر یکطرفه در مسیر قرارمیدیم) برای جلوگیری از بروز خطر حتما باید از سوپاپ اطمینان روی مخزن استفاده کرد.
            معمولن مدار پنوماتیک شیر یکطرفه قبل از ورود به مخزن رو داره
            قبل از اون یعنی بین مسیر تولید کننده باد تا مخزن باد شیر برقی قراره نصب بشه

MOTOR ---->----------SHIR BARGHI ----->---------SHIR YEK TARAFE -------> ---- MAKHZAN
            اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

من مدارو تو eplan طراح کردم تاوقتی که بتونم نقشه رو تو سایت قرار بدم!!!!یه مقدار در مورد شرایطی که قراره رعایت بشه صحبت کنیم:
              برای قطع و وصل اتوماتیک در بازه 6-8 bar به دوتا پرژر سویچ نیاز داریم که با اتصالات مربوطه به مخزن نصب میکنیم یکی رو رو 6barو دومی رو رو8bar تنظیم میکنیم روی هر پرژرسویچ دو تا پیچ مهره وجود داره یکی برای تنظیم مقدار فشار دلخواه و دومی برای تنظیم تلرانس قطع و وصل (هیسترزیس) و یه نشاندهنده مقدار تنظیمی وحداقل 3ترمینال برای استفاده در فرمان یکی ورودی ودومی کنتاکت بسته و سومی کنتاکت باز .
              درشروع مدارفرمان بعد از فیوز فرمان.بیمتال.کنترل فاز.استوپ امرجنسی باید کنتاکت بسته پرژرسویچ 8barتااگه فشار از مقدار تنظیمی بالاتر بره مدار رو قطع کنه.
              برای فرمان از دو محل باید استوپ ها رو سری و بعد استارت هارو موازی با هم قراربدیم.
              برای باز کردن مسیر هوا در حالت ستاره از شیر برقی استفاده میکنیم نکته مهم اینکه شیر برقی های مختلفی در بازار موجود هستن که در حالت کلی به دو نوع شیر برقیNO و شیر برقیNC یه مورد دیگه اینکه شیرهای برقی میتونه بوبینهای 24v,110v,220v داشته باشه.باید برای کار ما از نوع بسته انتخاب کنیم و فرمان رو از کنتاکت باز کنتاکتوره ستاره بگیریم.
              در مورد استارت اتوماتیک باید از کنتاکت باز پرژرسویچ 6bar یه استارت لحظه ای (مشابه استارت دستی) بگیریم که مدار رو دوباره استارت کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak.mk
                برای قطع و وصل اتوماتیک در بازه 6-8 bar به دوتا پرژر سویچ نیاز داریم
                خیر
                ستینگ پرشر سوئیچ ها طوریه که مقدار بالا و پایین داره و بهت یک کنتاکت میده

نوشته اصلی توسط babak.mk
                درشروع مدارفرمان بعد از فیوز فرمان.بیمتال.کنترل فاز.استوپ امرجنسی باید کنتاکت بسته پرژرسویچ 8barتااگه فشار از مقدار تنظیمی بالاتر بره مدار رو قطع کنه.
                کنتااکت های بسته رله های حفاظتی برای سیگنا لها استفاده بشه و شروع مدار فرمان بعد از فیوز باشه نه بعد از قسمتههایی که گفتید

نوشته اصلی توسط babak.mk

در مورد استارت اتوماتیک باید از کنتاکت باز پرژرسویچ 6bar یه استارت لحظه ای (مشابه استارت دستی) بگیریم که مدار رو دوباره استارت کنه.

به هیچ عنوان این کار رو انجام ندهید

چرا ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

[quote author=سعید باقرانی link=topic=46933.msg243253#msg243253 date=1294757252]
                  خیر
                  ستینگ پرشر سوئیچ ها طوریه که مقدار بالا و پایین داره و بهت یک کنتاکت میده
                  منظورتو از خیر متوجه نشدم یعنی همچین پرژرسویچی وجود نداره یا اصلاح صورت سواله
                  اونی که تو گفتی شاید وجود داشته باشه ولی بازار پره از پرژرسویچی که من گفتم.

کنتااکت های بسته رله های حفاظتی برای سیگنا لها استفاده بشه
                  مثلا کنتاکت بسته بیمتال رو به آلارم بدیم oo:!!!
                  و شروع مدار فرمان بعد از فیوز باشه نه بعد از قسمتههایی که گفتید
                  چه حسنی داره وقتی استوپ امرجنسی رو زدیم یا بیمتال قطع کرده تجهیزات برقدار باشه :angry:

به هیچ عنوان این کار رو انجام ندهید

چرا ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  [/quot]
                  منظور من استفاده مستقیم نبود مثلا استفاده از تایمر و کنتاکتور یا ...که فقط فرمان لحظهای استارت بده

دیدگاه

"منظور من استفاده مستقیم نبود مثلا استفاده از تایمر و کنتاکتور یا ...که فقط فرمان لحظهای استارت بده"

توی مدار فرمان راجع بهش بحث میکنیم

دیدگاه

http://www.4shared.com/photo/Az6-dd3P/2_online.html
                      دوستان بررسی بکنن

دیدگاه

دوستان میبخشن کنتاکت ps1 بسته بوده لطفا اصلاح کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak.mk
                          http://www.4shared.com/photo/Az6-dd3P/2_online.html
                          دوستان بررسی بکنن
                          دوست عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی اما چی می شد در مورد اون نقشه ای که کشیدی یکم توضیح میدادی مثلا بعد از زدن استارت کنتاکتور ستاره مثلا k1می گیره بعد تایمر تا آخر....
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

سلام من به دلیل گرفتاری و امتحان فعلا وقت ندارم ولی می بینم که مسیر این تایپیکم کج شده و یادتون رفته موضوع اصلی چیه :angry:
                            جانم به فدای ائمه اطهار
                            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
                              دوست عزیز ممنون از زحمتی که کشیدی اما چی می شد در مورد اون نقشه ای که کشیدی یکم توضیح میدادی مثلا بعد از زدن استارت کنتاکتور ستاره مثلا k1می گیره بعد تایمر تا آخر....
                              چشم حتما وباکمال میل

دیدگاه

[quote author=ahmadpashaei link=topic=46933.msg243661#msg243661 date=1294913469]
                                سلام من به دلیل گرفتاری و امتحان فعلا وقت ندارم ولی می بینم که مسیر این تایپیکم کج شده و یادتون رفته موضوع اصلی چیه :angry:
                                [/quote
                                دوست عزیز تابلوهای فشار ضعیف مجموعه وسیعی از انواع تابلو رو شامل میشه (تابلو توزیع. تابلو مدارفرمان ماشین الات. تابلو سنجش و ...)و مراحلی رو که قبلا گفتم دقیقا کارهاییه که یه طراح و تابلو ساز باید انجام بده به اضافه کابل کشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X