اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ اشعه X و UV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ اشعه X و UV

اگه لامپ اشعه x باشه؛ می شه باش یک CT scan کوچک جهت اهداف اموزشی ساخت ...
    اگه نباشه؛ صد سال پیش یه دانشمند تونست تو آزمایشگاهش یه نمونه ساده بسازه؛ پس ما هم می تونیم
    فقط مواظب باشید Leukemia نگیرید
    نظرتون چیه؟

دیدگاه

من تو امجد طبقه همکف دیدم که لامپ IR می فروشن. این دوربین فروش ها دارن.

در مورد ساختش هم بگم اون دانشمند که 100 سال پیش لامپ اشعه X ساخته همه امکانات 100 سال پیش دنیا رو داشته. ما که همینجوری 200 سال از دنیا عقب هستیم از کل امکانات ایران 10 درصدش رو هم نداریم. ( مثلا کدومتون تا حالا نتورک آنالایزر دیدید؟ یا کدومتون با اسیلوسکوپ 1 گیگاهرتز کار کردین؟)
      ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
      Ctrl+C , Ctrl+V
      .................................................. ....

دیدگاه

اشعه X رو دقیقاً نمیدونم. ولی گمون نکنم بشه تریپ آزمایشگاهی ساخت. چیز کمی نیست. در ضمن، هزینه نجومی خواهد داشت و خطرناک!!
        برای اشعه UV الکی تو امجد نگرد. من زیاد گشتم.

اگه میخوای تهیه کنی، برو لاله زار. بهتره از میدون توپخونه شروع کنی. از پایین لاله زار جاروب کن بیا بالا. همون چند تا مغازه اول، دست چپ، که اکثراً آیفون دوربین دار و جک در و مولتی متر و پروژکتور پشت ویترین دارن، لامپ UV دارن. البته نه همشون! یادم نیست کدوم، ولی 2 تا شون مهتابی UV دارن. از 4 وات شروع میشه به بالا. طولش هم ازت میپرسن.

اونا نداشتن، برو بالاتر هم بگرد. یه مغازه هست که متاسفانه اسمش یادم نیست... دست راست، بیشتر عمده فروشه که اونهم داره. البته Black light هم داره.

بازم نداشت؟!؟ خب برو بالاتر. یه پاساژ باریک دست راست. اسمش یادم نیست. ولی تو همون ورودیش یه ویترین گنده ست که یه عالمه لامپ مهتابی رنگی و UV توشه. مغازه « الکترو خالقی ». اونم هم لامپش رو داره و هم مهتابیش رو.

دیگه ازین بهتر نمیتونستم آدرس بدم!!
        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
          دوستان اشعه x رو نمی شه با یه شیشه ی خلاء، یه ورقه ی پتاسیم و یه فلز مثل مس ساخت؟

اضافه شده در تاریخ :
          سلام
          این روش رو اول کتاب شیمی 2 ، (دوم دبیرستان)نوشته :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
          سلام
          این جا هم نوشته
          http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%88_%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3
          :nerd:
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

مرتضی جان! شما ما رو گرفتی ؟!؟ oo:
            آخه اگه میشد به این راحتیا اشعه ایکس ساخت که الان هزینه عکس برداری با اشعه ایکس ،از هزینه خرید استامینوفن کمتر میشد!! و موقع خرابی دستگاهش، با یه پیچ گوشتی 2سو درستش میکردن! :mrgreen:
            این روشها تئوری کار رو بیان میکنه، نگفته که میشه 100% اینجوی ساخت!
            البته از جدید (همون قدیم!) گفتن که میشه و میتونیم، شمام امتحان کن خبر بده. :rolleyes:
            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
              این یارو ویلیام رونگتن با همین روش، از مچ دست خانمش عکس گرفت oo:

من تا بعد کنکور مدرسمون نمی رم، دو ماه دیگه که رفتم، اون جا پمپ خلاء هست، شیشه هم از یه جا جور می کنم، نتیجه اش رو اعلام می کنم :nerd:
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

راستی الان یادم اومد من یه جا خونده بودم که با نوار چسب تو محیط خلا میشه اشعه X ساخت .
                اینم عکسشه :
                http://2.bp.blogspot.com/_8qYSFQE4umg/S28gcdakdEI/AAAAAAAAAKE/RFsy1be5Y2A/s1600-h/sticky1.jpg

لینک یه مدل از مقاله :
                http://partonegaran.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html

چیز جالبیه ارزش یه بار نگاه کردن رو داره.
                A-Hosseini

دیدگاه

من با لامپ های یو وی کار کردم و تا حالا با لامپ های مادون قرمز کار نکردم ولی می دونم که یه راه تولید هر دو این امواج اینه که شما یک لامپ با نور کامل سفید داشته باشید و بعد اون رو هر طور که دوست دارید فیلتر کنید ، فیلتر هاش رو و لامپ هاش رو هم دیدم
                  دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز و گرامی
                    من لامپ اشعه x سراغ دارم
                    فقط به ولتاز 100 کیلو ولت احتیاج داری تا یه چیزی مثل رونگتن بسازی .
                    اونم با لامپ های خلا که داخل رادیو و وسایل قدیمی هست که به جای ترانزیستور استفاده می شد . و با چند تا خازن و مقاومت 100 کیلو می تونی .
                    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام به فکر لامپ اشعه X نگردین چون تیوب اشعه X تکنولوژی ساخت سختی داره و همجنین نیاز به تکنیک خلا خاص خودش رو داره در ضمن کمترین مقدار ولتاژ تغذیه 60 تا 80KV هستش که ساختنش کار حضرت فیله

دیدگاه

با خودتون چی فکر کردین?? مگه الکیه??
                        منبع ولتاژ اشعه ایکس که خیلی راحته ولی انرژی که تولید میکنه رو میتونید مهار کنید?? فکر اینجا رو کردین?? اگه یه اشتباه کوچیک صورت بگیره ممکنه کل افراد خونه یا شایدم یه کوچه رو بکشید یا کمترینش ناتوانی جنسی و... که گفتنی نیست!!!

دیدگاه

با سلام
                          ساختنش کار چندان پیچیده نیستش اما وقتی درایوش کنی تازه مشکلات شروع میشه
                          سیستم خنک کننده کاتد و سیستم جمع آوری اشعه و سیستم تابوندنش که اگه خنک نشه یا تیوبت کار نمیکنه یا میترکه و اگه اگه نتونی جمع آوریش کنی شک نکن دچار چندتا بیماری ناشناخته میشی و بعدش سیستم کنترل طول موج و قدرت خروجیه اشعه که اگه بازم نتونی کنترل کنی مثل سپردن یه اسلحه تمام خودکار دست یه دیونست که هر کی و هر چی سر راهشه آلوده میشن و عواقب بعدیش
                          اما اگه واقعا بفکر ساختنشی کمکت میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lemon_toxine
                            با سلام
                            ساختنش کار چندان پیچیده نیستش اما وقتی درایوش کنی تازه مشکلات شروع میشه
                            سیستم خنک کننده کاتد و سیستم جمع آوری اشعه و سیستم تابوندنش که اگه خنک نشه یا تیوبت کار نمیکنه یا میترکه و اگه اگه نتونی جمع آوریش کنی شک نکن دچار چندتا بیماری ناشناخته میشی و بعدش سیستم کنترل طول موج و قدرت خروجیه اشعه که اگه بازم نتونی کنترل کنی مثل سپردن یه اسلحه تمام خودکار دست یه دیونست که هر کی و هر چی سر راهشه آلوده میشن و عواقب بعدیش
                            اما اگه واقعا بفکر ساختنشی کمکت میکنم
                            اون لامپ خلا رو از کجا میشه تهیه کرد؟

دیدگاه

سلام
                              لامپ خلاء رو به راحتی نمیتونی گیر بیاری اما میتونی یه سر به بیمارستانهای قدیمی بزنی امکانش هست
                              در ضمن لامپ تلویزیونهای خیلی قدیمی هم به کارت میتونه بیاد
                              واسه لامپ ماوراء بنفش هم میتونی بری سراغ تجهیزات پزشکی تو خیابون ولیعصر بالاتر از سپه بازم تاکید میکنم خیلی دقت لازمه واسه کار باهاش
                              راستی بگو میخوای چه کاری انجام بدی باهاشون؟

دیدگاه

با سلام

لامپ یو وی رو میتونید به صورت ال ای دی های یو وی و یا مهتابی های تشخیص جعل اسکناس تهیه کنید
                                یا از فرشندگان لوازم حیوانات خانگی تهیه کنید(برای برخی حیوانات دوزیست و همچنین گیاهان ابزی استفاده میشه)

لامپ مادون قرمز هم به صورت ال ای دی (برای دوربین مدار بسته و لامپ های بغل ایفون تصویری!) موجوده
                                و تو بعضی باغ وحش ها برای گرما دادن به سنجاب ها استفاده شده!!

لامپ اشعه ایکس نایابه و باید از تعمیر کنندگان تجهیزات بپرسید و باید بگم که این یه مورد های ولتاژ میخواد!!

البته اگه خودتون بخواید میتونید با پمپ خلا یکی واس خودتون درست کنید
                                طرز کارش اینطوریه که یه محفظه شیشه ای رو اونقدر خلا میکنید که یک میلیونیوم هوا توش بمونه
                                بعد دو تا الکترود باید توش باشه که با های ولتاژ به هم جرقه بندازن
                                و معمولا شیشه رو با قلع پوشش میدن و فقط یه روزنه کوچیک باقی میمونه

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X