اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ اشعه X و UV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ اشعه X و UV

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
    راستی یه سوال ذهن منو درگیر کرده... :read:
    اشعه ایکس مثل نور معمولی بازتاب نداره??? فکر کنم از آینه رد بشه درسته??? چون اشعه ایکس یه نور سبز رنگ با انرژی بسیار بالا است اگه بشه اشعه رو متمرکز کرد دیگه عالی میشه!!! :twisted: :twisted:
    سبز؟
    دوست عزیز اشعه ایکس کاملا نامرئیه
    یعنی طول موجش از 700 نانومتر کمتره دقیقا حدود 0/01 تا 10 نانومتر !

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%88_%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3

در حالی که طول موج رنگ سبز حدود 550 نانو متره!
    و طول موج 400 نانومتر در چشم و مغز ما رنگ بنفش تولید میکنه!

تصحیح شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
      سبز؟
      دوست عزیز اشعه ایکس کاملا نامرئیه
      یعنی طول موجش از 700 نانومتر کمتره دقیقا حدود 0/01 تا 10 نانومتر !

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%88_%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3

در حالی که طول موج رنگ سبز حدود 550 نانو متره!
      و طول موج 650 نانومتر در چشم و مغز ما رنگ بنفش تولید میکنه!
      با تشکر از توضیحات دوستمون عتیقه لازم به ذکره که:
      طول موج سبز در حدود 532 نانومتر
      قرمز حدود 650 نانومتر
      بنفش 405 نانومتر
      ابی 445 نانومتر
      و ماورا بنفش یا یو وی 300 تا 400 نانومتر هست
      -
      عددی که در مورد طول موج اشعه ایکس فرمودید هم میشه یک انگستروم- که البته اشعه ایکس طول موج خاصی نداره و طیف هست مثل نور سفید

دیدگاه

پس این ها چرا سبز رنگن؟؟؟؟ :read:

دیدگاه

عزیز اشعه ی ایکس میخوره به صفحه ی فلورسانس که با فسفر پوشیده شده و اون لایه ی فسفر هست که نور سبز تولید میکنه
          شما فکر کردی میتونی لامپ ایکس رو بگیری سمت هر کسی پشتش بتونی استخوناش رو ببینی؟ نه جانم- اشعه ی ایکس از اینهمه ماده رد میشه بعد میخوای رنگش رو ببینی!!!! شما باید گایگر کانتر داشته باشی یا از این صفحه ها -
          تیوب اشعه ایکس قیمت بالایی داره

دیدگاه

همین الان سایت جالبی پیدا کردم... :nice:

http://c4r0.elektroda.eu/_hv/index.php?page=_xrays
            من فکر میکردم اون نور سبز از لامپه!!!!
            پس اشتباه میکردم!!! خوب اگه اون صفحه نباشه نمیتونیم عکس برداری کنیم؟؟؟

دیدگاه

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                عزیز اشعه ی ایکس میخوره به صفحه ی فلورسانس که با فسفر پوشیده شده و اون لایه ی فسفر هست که نور سبز تولید میکنه
                شما فکر کردی میتونی لامپ ایکس رو بگیری سمت هر کسی پشتش بتونی استخوناش رو ببینی؟ نه جانم- اشعه ی ایکس از اینهمه ماده رد میشه بعد میخوای رنگش رو ببینی!!!! شما باید گایگر کانتر داشته باشی یا از این صفحه ها -
                من تیوب اشعه ایکس دارم که هدیه ی یه دوست هست- و قیمت بالایی داره-نو که پیدا نمیشه ولی استوکش باید 2-3 میلیونی باشه معمولیش.
                جانم چی شد؟؟
                1میلیون!!!!! oo: قیمت فسفر مگه چنده؟؟ :angry: از جایی نمیشه در آورد؟؟؟؟ صفحه تلوزیون لامپی؟؟؟ شنیدم فسفر داره؟؟ :read:
                [s]اگه خدایی نکرده راش انداختم میتونی بهم قرض بدی چندتا ازش عکس بگیرم؟؟!!![/s]

دیدگاه

قیمت لامپ ایکس ری رو گفتم که استوکش 2-3 میلیون باشه- شاید هم بالاتر چون توانش خیلی مهمه-
                  کسی یک میلیون نگفته-

دیدگاه

تیوب ایکس من دقیقا سایز و مشخصاتش از همین لینک هست-فقط کمی شکیل تر هست
                    تمام تجهیزاتش و منبع تغذیه و ... دارم- ترانس هایولتاژش هم دارم که حدود 30 کیلو هست و کاملا عایق شده و داخل روغن باید قرار بگیره-البته ورودیش 220 نیست- حدود 2 کیلو ولت هست ورودیش.
                    لامپ چی؟؟چه لامپی داری؟ از این بزرگ ها یا کوچیک ها؟؟
                    برای ایکس حداقل 80 کیلو لازم داری که بتونی عکس برداری کنی...

دیدگاه

قیمت لامپ ایکس ری رو گفتم که استوکش 2-3 میلیون باشه- شاید هم بالاتر چون توانش خیلی مهمه-
                      کسی یک میلیون نگفته-
                      خوب حالا من با تخفیفش گفتم یه میلیون :rolleyes:
                      خودم لامپش رو دارم البته نمیدونم کار میکنه یا نه :mrgreen:
                      الان دقیقا یه تویوپ نیاز دارم با سرب حداقل 5 سانت ضخامت و رادیو اکتیو سنج

دیدگاه

انواع مختلف منبع تغذیه موجود هست- منبعی که 160 کیلو ولت -60-100 میلی امپر هست- نوع دیگری هست که 100 کیلو ولت هست و انواع دیگر!
                        این لامپی که عرض کردم لامپ ایکس ری هست نه لامپ خلا! دقیقا مشابه لامپی که تو لینکی که خودت گذاشتی!
                        ----
                        اون بالا هم 30 کیلو وزنش بود 30 کیلو گرم نه ولتاژ

دیدگاه

انواع مختلف منبع تغذیه موجود هست- منبعی که 160 کیلو ولت -60-100 میلی امپر هست- نوع دیگری هست که 100 کیلو ولت هست و انواع دیگر!
                          این لامپی که عرض کردم لامپ ایکس ری هست نه لامپ خلا! دقیقا مشابه لامپی که تو لینکی که خودت گذاشتی!
                          منم از همون لامپ دارم ولی با ولت متر تست کردم مقاومت داره ولی میترسم بزنم به سه ولت اگه بسوزه باطل :angry:
                          روش نوشته ایکس ری 100KV

دیدگاه

یه عکس ازش بذار- منبع تغذیه نداری ؟ تو 4-5 ولت کار میکنه-جریان رو محدود کن بعد ولتاژ رو بالا ببر تا 3.5 4 ولت المنت باید روشن بشه

دیدگاه

تیوب ایکس من دقیقا سایز و مشخصاتش از همین لینک هست-فقط کمی شکیل تر هست
                              تمام تجهیزاتش و منبع تغذیه و ... دارم- ترانس هایولتاژش هم دارم که حدود 30 کیلوگرم وزن داره و کاملا عایق شده و داخل روغن باید قرار بگیره-البته ورودیش 220 نیست- حدود 2 کیلو ولت هست ورودیش.
                              یادم اومد کدوم رو میگی!! :nice: همونی که غول بود یادمه تو تایپک های ولتاژ گذاشتی!!!!
                              اونو که اگه بذاری :twisted: :twisted: :twisted:

دیدگاه

یه عکس ازش بذار- منبع تغذیه نداری ؟ تو 4-5 ولت کار میکنه-جریان رو محدود کن بعد ولتاژ رو بالا ببر تا 3.5 4 ولت المنت باید روشن بشه
                                دوربین دستم نیست-منبع تغذیه دارم ولی نمیشه جریانش رو محدود کرد الانم در فقر شدید امکانات به سر میبرم :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X