اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه TENS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه TENS

درود بر شما، منهم این مدار را ساختم البته دوتا هم ساختم که خروجی دوکاناله داشته باشم ، ولی متاسفانه جواب نگرفتم، مدار من آی سی یک داغ میشد و روی کاتد D3 ولتاژ 43vاشتم که زنر 39v شدیدا داغ میشد ولی روی کاتد دیود D1 حداکثر 15 vداشتم، آی سی IC4 وIC2 را با اسکوپ چک کردم ، یک موجهای ضعیف داشتم ، جالبه شما قسمت اول مدار را که افزاینده ولتاژ هست را موفق شدید ولی مدار من قسمت دوم و سوم کار میکنه ولی قسمت افزایش ولتاژ مشکل داره ، تا بحال دوبار IC1 سوخته ولی موفق نشدم ، حتی دوبار بوبین را با هسته آهن و فریت دایره ای ساختم ولی موفق نشدم ، شما که روی EIبستید منظورتان روی فریت نوع EI بوبین ساختید یا روی هستع فلزی EI ترانس؟
    جدیدترین ویرایش توسط amirinline; ۱۱:۰۴ ۱۳۹۸/۱۰/۲۹.

دیدگاه

آیا این امکان وجود داره قسمت افزاینده ولتاژ را با یک ترانسفورماتور کاهنده ۲۲۰ ولتی به ۸۰ ولتی با آمپر پایین جابجا کرد، البته بصورت یکسو شده؟

دیدگاه

درود
        بنده هم نهایتا موفق شدم مدار رو کامل کنم ولی مثل باقی دوستان نتیجه نگرفتم...
        طبق توضیحاتی که وجود داشت ولتاژ قسمت افزاینده را روی 80 ولت تنظیم کردم.با ولوم level هم کم و زیاد میشه... ولی در خروجی هیچ ولتاژی ندارم. دو تا ولوم pulse rate و pulse width هم هیچ تاثیری ندارند.
        عکس برد و مدار رو هم میذارم شاید بقیه دوستان بتونن راهنمایی بفرمایند

شماتیک :
        pcb :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam18 نمایش پست ها
          درود
          طبق توضیحاتی که وجود داشت ولتاژ قسمت افزاینده را روی 80 ولت تنظیم کردم.با ولوم level هم کم و زیاد میشه... ولی در خروجی هیچ ولتاژی ندارم. دو تا ولوم pulse rate و pulse width هم هیچ تاثیری ندارند.

شماتیک :
          pcb :
          بهنام جان پسر چه کردی دمتت گررممیریم برای بررسی

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
            بهنام جان پسر چه کردی دمتت گررممیریم برای بررسی
            کار رو که دوستان کردند من کپی زدم
            با راهنمایی شما اساتید درست میشه...

دیدگاه

درود

شماتیک :
              pcb :
              سلام . والا انقدر دنگ فنگ نداره . اگه 80 ولت درست کردی 90% کار حل شده
              حالا برو ولتاژ دو سر ir2155 بگیر ببین چند ولت دو سرش افتاده
              اگه ولتاژ فکرک نم کمتر از 10 باشه روشن نمیشه .
              میتونی تغذیه دستگاه 12 بدی و به صورت دستی به ir2155 ولتاژ 12 بدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                سلام . والا انقدر دنگ فنگ نداره . اگه 80 ولت درست کردی 90% کار حل شده
                حالا برو ولتاژ دو سر ir2155 بگیر ببین چند ولت دو سرش افتاده
                اگه ولتاژ فکرک نم کمتر از 10 باشه روشن نمیشه .
                میتونی تغذیه دستگاه 12 بدی و به صورت دستی به ir2155 ولتاژ 12 بدی.
                درود سپر خان
                ولتاژ پایه های vcc و com برای 2153 رو گرفتم حدود 0.18 ولت هست تغذیه را هم 12 گذاشتم باز ثابت هست...

دیدگاه

درود سپر خان
                  ولتاژ پایه های vcc و com برای 2153 رو گرفتم حدود 0.18 ولت هست تغذیه را هم 12 گذاشتم باز ثابت هست...

سلام مجدد
                  بین پایه 1 و 4 باید 12 ولت باشه . اگه نبود مشکلی نیست آی سی lm334 در بیار و پایه 1 آی سی 2153 با یه سیم به 12 متصل کن .
                  قبل از این کار ولتاژ خروجی از 80 به 60 کاهش بده تا برگشتی کم باشه و mc34063 داغ نکنه
                  فقط مشکل شما این هست که ir2153 و 555 خاموش هست

دیدگاه

با سلام و احترام
                    آقا سپهر در مورد اینکه پدهای خروجی رو زیاد کنیم یه توضیحی داده بودید
                    اگر ممکنه با رسم شماتیک باشه چون من علمم کمه سر در نیاوردم
                    ممنون از توجه شما
                    سپاسگزارم 09126109509

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davood577 نمایش پست ها
                      با سلام و احترام
                      ممنون از توجه شما
                      سپاسگزارم 09126109509
                      ُسلام دوست عزیز
                      من با این تغییر 4 تا خروجی ازش گرفتم.

دیدگاه

با سلام و احترام
                        ممنون از توجه شما
                        سپاسگزارم 09126109509
                        نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                        ُسلام دوست عزیز
                        من با این تغییر 4 تا خروجی ازش گرفتم.

عزیزی ، سپاسگزارم

دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز . ماسفانه فایل PCB مشکل دارد و پس از دانلود غیر قابل بازشدن میباشد. لطفا یکبار چک بفرمایید.
                          با تشکر از زحمات شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirinline نمایش پست ها
                            درود بر شما دوست عزیز . ماسفانه فایل PCB مشکل دارد و پس از دانلود غیر قابل بازشدن میباشد. لطفا یکبار چک بفرمایید.
                            با تشکر از زحمات شما
                            درود بر شما
                            اگر فایل بنده را می فرمایید،چک کردم اکی بود.

دیدگاه

عزیزی ، سپاسگزارم
                              سلام مهندس جان خداقوت .. 1- این دستگاه 4 الکترود که تغییرش دادید آیا ساختین و امتحان کردین اوکی بوده ؟ با توجه به مراحل تهیه قطعه و نصب و مونتاژ خواستم بدونم اگر امتحانشو پس داده همین 4 الکترود رو بسازم ... 2- اگر همینجوری بدون پی سی بی مدار را سرهم کنم بنظرتون خوب درمیاد؟ ممنون از پاسختون

دیدگاه

سلام
                                دست دوستان درد نکنه بابت به اشتراک گذاری این اطلاعات
                                خب به دلایلی به این مبحث و دستگاه علاقه مند شدم که در ادامه اطلاعاتی که دستگیرم شده و سوالاتم رو مطرح میکنم
                                چیزی که از این دستگاه متوجه شدم اینه که ما یه سیگنال ژنراتور مربعی داریم که 3 مولفه اصلیش یعنی دامنه ولتاژ، فرکانس و پهنای باند در اون کنترل میشه. درسته؟
                                شاید بههتر باشه برای درست انجام شدن کار و بر طبق اصول مهندسی پزشکی گفته بشه که بازه فرکانسی؟ بازه پهنای باند؟ و بازه ولتاژ؟ چقدر باید باشند در حالت استاندارد
                                اگر روالی که گفتم مد نظره پس میشه یه کارای جالبی کرد مثلا به جای یه کانورتر dc/dc و افزایش ولتاژ و استفاده از باتری یه منبع تغذیه سویچینگ متغیر در بازه ولتاژی دستگاه جایگزین کرد. و همچنین برای کنترل سطح ولتاژ، فرکانس و پهنای باند از میکروکنترلر بهره برد که بشه مقادیر رو نمایش داد و دقیقتر شد.
                                برای سوالاتم اگر کسی وارد بود و جواب داد ممنونش میشم ولی در اسرع وقت در این مورد با یه فیزیوتراپیست و یک مهندس پزشکی ارتباط میگیرم تا دیتای صحیحی برای انجام کار داشته باشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X