با سلام شما فقط خروجی اپ امپ را با ترانزیستور تقویت وبده به اژیر دیگه چیزی نمیخاد
ممنون ازتون
فقط این سوالاتم مونده شرمنده :
1-پایه های سنسور که باید A و A به هم متصل شوند و همینطور B و B هم متصل شدند بعد چطوری تشخیص بدم کدوم طرف A هست و کدوم B چون روی سنسور مشخص نکرده، این عکس سنسور MQ-7 هست که پایه هارو نوشته یک طرف A و یک طرف B اما روی خود سنسور چیزی ننوشته :
2- ولتاژ ورودی مدار چند ولت و آمپر باید باشه؟ و آیا احتیاجی به رگلاتور هست؟
3- مقدار مقاومت متغیر چقدره چون تو عکس مشخص نکرده
4- سنسور MQ-9 برای تشخیص گاز سمی بخاری (منو اکسید کربن) و گاز شهری هست؟
5- کلیه سنسورهای سری MQ دیتاشیت پایه هاشون یکی هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر از وقتی که برای جواب دادن به تاپیک گذاشتید.
ممنون ازتون
فقط این سوالاتم مونده شرمنده :
1-پایه های سنسور که باید A و A به هم متصل شوند و همینطور B و B هم متصل شدند بعد چطوری تشخیص بدم کدوم طرف A هست و کدوم B چون روی سنسور مشخص نکرده، این عکس سنسور MQ-7 هست که پایه هارو نوشته یک طرف A و یک طرف B اما روی خود سنسور چیزی ننوشته :
2- ولتاژ ورودی مدار چند ولت و آمپر باید باشه؟ و آیا احتیاجی به رگلاتور هست؟
3- مقدار مقاومت متغیر چقدره چون تو عکس مشخص نکرده
4- سنسور MQ-9 برای تشخیص گاز سمی بخاری (منو اکسید کربن) و گاز شهری هست؟
5- کلیه سنسورهای سری MQ دیتاشیت پایه هاشون یکی هستند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر از وقتی که برای جواب دادن به تاپیک گذاشتید.
در مورد تغذیه بهتر است که رگولاتور داشته باشین وامپر هم بستگی به جریان کشی اژیر داره چون بقیه زیاد مصرف نمیکنن
مقاومت متغیر هم واسه کالیبره کردن باید خودتون اون را تنظیم کنید در حقیقت حساسیت مدار شما نسبت به گاز های موجود در هوا را میتونی باش تنظیم کنی
در مورد ÷ایه ها هم حتما تو دیتا شیت اون توضیح داده
در مورد دیتا شیت انواع mq نمیدونم
تا جایی که اطلاع دارم فک کنم مونواکسید هم تشخیص بده
در مورد تغذیه بهتر است که رگولاتور داشته باشین وامپر هم بستگی به جریان کشی اژیر داره چون بقیه زیاد مصرف نمیکنن
مقاومت متغیر هم واسه کالیبره کردن باید خودتون اون را تنظیم کنید در حقیقت حساسیت مدار شما نسبت به گاز های موجود در هوا را میتونی باش تنظیم کنی
در مورد ÷ایه ها هم حتما تو دیتا شیت اون توضیح داده
در مورد دیتا شیت انواع mq نمیدونم
تا جایی که اطلاع دارم فک کنم مونواکسید هم تشخیص بده
ممنون
به احتمال خیلی زیاد میخوام از بازر استفاده کنم، یک بازر بزرگ که 9 ولت لازم داره
در این حال 9 ولت در مدار به سنسور و بقیه مدار آسیب نمیزنه؟
و اینکه جریان در این حال بنظر شما 500 میلی آمپر باشه یا 1 آمپر؟
ممنون میشم در این ولتاژ و جریان ورودی مدار راهنمایی کنید
با تشکر
ممنون
به احتمال خیلی زیاد میخوام از بازر استفاده کنم، یک بازر بزرگ که 9 ولت لازم داره
در این حال 9 ولت در مدار به سنسور و بقیه مدار آسیب نمیزنه؟
و اینکه جریان در این حال بنظر شما 500 میلی آمپر باشه یا 1 آمپر؟
ممنون میشم در این ولتاژ و جریان ورودی مدار راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام اگه از بیزرر استفاده میکنید همون9 ولت 0.5 امپر کافیه البته اگه بیزر کم مصرف باشه
با سلام میتونی برای مقایسه کننده هم از 5 استفاده کنی البته خود مقایسه کنند با 9 هم کار میکنه دیگه بستگی به شما داره
با تشکر و شرمنده بازم با یک سوال دیگه برگشتم
من از ترانسفورماتور 9 ولت 0.5 آمپر برای مدار استفاده میکنم که چون سنسور گاز 5 ولت و 180 میلی آمپر لازم داره با رگولاتور 7805 5 ولت تبدیل کردم، حالا برای تبدیل 0.5 آمپر به 180 میلی آمپر ثابت برای سنسور گاز چکار کنم؟ فقط اگر با مدار توضیح بدید ممنون میشم
و اینکه این 0.5 آمپر برای بقیه قطعات مدار مضر نیست؟ مثل آی سی و ...
من که ولتاژ به 5 ولت تبدیل میکنم بنظر شما ترانس 6 ولت باشه بهتر نیست؟
و سوال مهم : میخوام یک سویچ لحظه ای در مدار داشته باشم که در موقع روشن شدن هشدار مدار، با فشار دادن اون سویچ مدار رست بشه و هشدار غیر فعال بشه، این سویچ کجای مدار قرار بدم؟
با تشکر و شرمنده بازم با یک سوال دیگه برگشتم
من از ترانسفورماتور 9 ولت 0.5 آمپر برای مدار استفاده میکنم که چون سنسور گاز 5 ولت و 180 میلی آمپر لازم داره با رگولاتور 7805 5 ولت تبدیل کردم، حالا برای تبدیل 0.5 آمپر به 180 میلی آمپر ثابت برای سنسور گاز چکار کنم؟ فقط اگر با مدار توضیح بدید ممنون میشم
و اینکه این 0.5 آمپر برای بقیه قطعات مدار مضر نیست؟ مثل آی سی و ...
من که ولتاژ به 5 ولت تبدیل میکنم بنظر شما ترانس 6 ولت باشه بهتر نیست؟
و سوال مهم : میخوام یک سویچ لحظه ای در مدار داشته باشم که در موقع روشن شدن هشدار مدار، با فشار دادن اون سویچ مدار رست بشه و هشدار غیر فعال بشه، این سویچ کجای مدار قرار بدم؟
با سلام خوب شمااگه سنسورت 180 میلی امپر یعنی که خودش اینقدر مصرف میکنه دیگه که از منبع جریان اضافی که نمی گیره حتی اگه منبع 100 امپرباشه شما فقط باید ولتاژ 5ولت را براش اماده کنی وگرنه جریان راکه خود مصر ف وکننده تعیین میکنه
با سلام خوب شمااگه سنسورت 180 میلی امپر یعنی که خودش اینقدر مصرف میکنه دیگه که از منبع جریان اضافی که نمی گیره حتی اگه منبع 100 امپرباشه شما فقط باید ولتاژ 5ولت را براش اماده کنی وگرنه جریان راکه خود مصر ف وکننده تعیین میکنه
ممنون
وای همه چیز بخاطر چند سال کار نکردن الکترونیک یادم رفته :d :sad:
بنظرتون برای این کار چکار کنم :
میخوام یک سویچ لحظه ای در مدار داشته باشم که در موقع روشن شدن هشدار مدار، با فشار دادن اون سویچ مدار رست بشه و هشدار غیر فعال بشه، این سویچ کجای مدار قرار بدم؟
ممنون
وای همه چیز بخاطر چند سال کار نکردن الکترونیک یادم رفته :d :sad:
بنظرتون برای این کار چکار کنم :
میخوام یک سویچ لحظه ای در مدار داشته باشم که در موقع روشن شدن هشدار مدار، با فشار دادن اون سویچ مدار رست بشه و هشدار غیر فعال بشه، این سویچ کجای مدار قرار بدم؟
با سلام منظورتون از مدارریست چیه چون تازمانی که سنسور گازرا حس میکنه خروجی داری امامیتونتو خروجی مدارت یه تایمر بزارژ تا اژیر فقط مثلا برای یک دقیقه فعال بشه بعد خاموش بشه
با سلام منظورتون از مدارریست چیه چون تازمانی که سنسور گازرا حس میکنه خروجی داری امامیتونتو خروجی مدارت یه تایمر بزارژ تا اژیر فقط مثلا برای یک دقیقه فعال بشه بعد خاموش بشه
مثل این مدار که با استفاده از یک push button عمل غیر فعال سازی یا همون رستارت رو انجام میده :
اگر به جای سویچ لحظه ای از سویچ ON OFF استفاده بشه چی اینجوری باز همین مشکل هستش؟
پایه ریست آی سی LM358N شماره چنده؟
راستی آی سی مورد استفاده در این مدار فرقی نداره LM358N باشه یا LM358؟
دیدگاه