اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

نوشته اصلی توسط saeedeh.h
    1- بله فرقی نمی کنه هر ترمینالی در صورتی که درست پیکربندی بشه ، قابل استفاده است.(لازم ذکر است که بهترین ترمینال در این زمینه ها نرم افزار Htem هست)

سلام، منظورتون از این که هایپرترمبنال درست پیکربندی شده یاشه چیه؟
    درصورت استفاده از هایپرترمینال در پنجره ی connection description که یه اسم وارد میکنیم ، بعد ،
    در پنجره ی connect to پورتی که استفاده کردیمو انتخاب می کنیم (com1 / com3)
    و بعد در پنجره ی properties ، باتوجه به تنظیمات usart در پروژه ای که خود شما برای تست mpu6050 نوشتین ، قسمت bit per second را 9600 و ..... و در اخر قسمت flow control را none انتخاب میکنیم

درسته دیگه ، ؟؟
    درسته، فقط flow control می تونه hardware هم باشه!
    همواره یادمان باشد:
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز شما با پورت سریال دیتا به متلب میفرستید . اگر نیاز باشه 5 متغییر 16 بیتی به متلب ارسال بشه و همزمان 5 داده 16 بیتی هم از متلب
      دریافت بشه حداکثر چه سرعتی میشه دست پیدا کرد.
      من نیاز دارم از یه سری متغیر نمونه بگیرم و به متلب بفرستم و بعد از پردازش یه سری داده رو دریافت کنم که باید حداقل 2000 نمونه بر ثانیه نمونه برداری کنم
      آیا با پورت سریل به نتیجه میرسم یا باید به سراغ پروتکل های دیگه برم؟
      ممنون

دیدگاه

سلام
        منظورتون از Accel_In_g مقدار شتاب در یک g هست؟در واقع این مقدار شتاب زمین رو هم حساب نمیکنه (وقتی که سنسور به صورت صاف روی زمین قرار داره)،چونکه به عنوان افست قبلش حذف شده.حالا اگه از این مقدار دوبار انتگرال گیری بشه وسنسور دقیقا مثل یه ماشینی که روی جاده بصورت افقی ومستقیم حرکت میکنه،مقدار جابجاییکه ازدوبار انتگرال گیری بدست اومده، واحدش(یکا) چی هستش؟به نظرتون اینکه مستقیم از Accel _In_g (وقتی که فقط روی یه محور حرکت می کنیم)انتگرال گرفته بشه درسته،یا باید اول روی دستگاه زمین (باDCM ) بشه وبعد انتگرال گیری کنیم؟به نطر خودم چون که روی یه محور هستش لازم به تبدیل نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
          سلام
          دوست عزیز شما با پورت سریال دیتا به متلب میفرستید . اگر نیاز باشه 5 متغییر 16 بیتی به متلب ارسال بشه و همزمان 5 داده 16 بیتی هم از متلب
          دریافت بشه حداکثر چه سرعتی میشه دست پیدا کرد.
          من نیاز دارم از یه سری متغیر نمونه بگیرم و به متلب بفرستم و بعد از پردازش یه سری داده رو دریافت کنم که باید حداقل 2000 نمونه بر ثانیه نمونه برداری کنم
          آیا با پورت سریل به نتیجه میرسم یا باید به سراغ پروتکل های دیگه برم؟
          ممنون
          بله فکر کنم تنها راه ارتباطی با رایانه و نرم افزار متلب همین پورت سریال باشه!
          والا من اینها رو نمی دونم که به چه سرعتی می تونید دست پیدا کنید. به هر حال سریال نرخ انتقال های مختلفی داره از 300 بگیر تا 256000 ، شما که سرعت بیشتری رو می خواید خب با نرخ انتقال بیشتر استفاده کنید.

نوشته اصلی توسط pooyabkh
          سلام
          برا راه اندازی ماژول باید پایه AD0به زمین وصل بشه؟؟
          ممنون
          فکر کنم که این رو یک جای دیگه توضیح داده باشم، ولی در کل نقش پایه AD0 اینکه که:
          0b110100(ad0=0)0
          وضعیت بیت دوم آدرس رو تعیین میکنه ، اگر صفر یا رها باشه بیت دوم صفر در نظر گرفته میشه و اگر پین AD0 یک بشه بیت متناظرش 1 میشه!
          در کل رهاش کنید.
          همواره یادمان باشد:
          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

ممکنه بگید چجوری میتونم اطلاعات خروجیو به هایپر ترمینال منتقل کنم ؟ من نمیدونم این نرم افزار چیه و اصلا کار باشو بلد نیستم! لطفا راهنمای کنید اطلاعات خروجی از میکرو رو چجوری با چه پرتی منتقل کنم به این نرم افزار! آیا راهه دیگه ایم هست که اطلاعاتو روی کامپیوتر دریافت کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashdj72
              ممکنه بگید چجوری میتونم اطلاعات خروجیو به هایپر ترمینال منتقل کنم ؟ من نمیدونم این نرم افزار چیه و اصلا کار باشو بلد نیستم! لطفا راهنمای کنید اطلاعات خروجی از میکرو رو چجوری با چه پرتی منتقل کنم به این نرم افزار! آیا راهه دیگه ایم هست که اطلاعاتو روی کامپیوتر دریافت کنم ؟
              شما در مورد دو چیز تحقیق کنید به نتیجه ی دلخواه می رسید!
              یکی ارتباط سریال و ماژول های رابط سریال
              دومی نرم افزار های مبتنی بر سریال lمثل هایپر ترمینیال و ...
              همواره یادمان باشد:

دیدگاه

می خوام زاویه حول محور z را بدست بیارم و دقتش هم حدود 1 تا دو درجه باشه باید چه رجیستر یا رجیستر هایی از این مازول رو بخونم و چه جوری ترکیب کنم.؟

دیدگاه

سلام
                  ممکنه در مورد کد زیر توضیح بدید ؟ در واقع نمیدونم رجیسترهای 16 بیتی که داری 8 بیت پایین و 8 بیت بالا هستن چجوری مقدارشون ذخیره میشه تو متغیر ! اون دستور 8<< مقدار اولیرو شیفت میده به چپ ؟ میشه بصورت دقیق توضیح بدید من یک مقدار مشکل دارم ! مرسی

کد:
                  AvrgGyro_Raw_Val[X] = ((read_i2c(MPU6050_ADDRESS, RA_GYRO_XOUT_H, 0)<<8)|
                                read_i2c(MPU6050_ADDRESS, RA_GYRO_XOUT_L, 0)  );

دیدگاه

سلام
                    ببخشید میخواستم بدونم چرا شما رجیستر ها را پشت سرهم نمیخونید؟
                    خواندن متوالی رجیسترها با سرعت بیشتری انجام نمیشه؟
                    ممنون میشم اگه جوابمو بدید

دیدگاه

سلام چندتا سوال داشتم.
                      ماژول mpu9150 تا چه حد شبیه mpu6050(منظورم برای راه اندازیه)
                      چطور با این ماژول با بسکام کار کنم هر کاری میکنم خروجیم 0 میشه؟
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O.Rahmani
                        سلام چندتا سوال داشتم.
                        ماژول mpu9150 تا چه حد شبیه mpu6050(منظورم برای راه اندازیه)
                        چطور با این ماژول با بسکام کار کنم هر کاری میکنم خروجیم 0 میشه؟
                        ممنون
                        MPU9150 هیچ فرقی با 6050 در شتاب و جایرو نداره، دقیقا همونه فقط یک قطب نما هم اضافه شده که اون برای خودش یک سری رجیستر های جداگانه داره!
                        همواره یادمان باشد:

دیدگاه

سلام
                          اولا تشکر بخاطر کتابخانه دوما یک سوال
                          چرا در پی دی اف رجیستر مپ این ماژول اثری از این سیستم MotionProcessing داخلی اش نیست؟
                          چطوری ازش باید استفاده کرد؟
                          منظورم مثلا خروجی زوایای اویلر یا ... است نه فیلتر داخلی

head<=
                          ...تشکر خدا...
                          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام
                            من میخوام این کتابخونه رو در برد آموزشی at91sam7x256 اجرا کنم .
                            لطفا تغییرات لازم رو بفرمایید که چطور این کار رو انجام بدم.
                            البته تونستم این توابع رو در برنامه اجرا کنم و خروجی صحیحی هم بدست آوردم ولی نمیتونم بصورت کتابخانه ازشون استفاده کنم.؟
                            اگه امکان داره توضیحی درباره ایجاد کتایخوانه با استفاده از این توابع رو در keil هم بدین ممنون میشم.

دیدگاه

آقا من این کتابخونه MPU6050 رو یکبار دیگه امتحان کردم تو مرحله اول گیر میکنه و مینویسه stopping درواقع نمیتونه با ماژول ارتباط برقرار کنه و مقدار افست رو هم صفر میده اما برای دماسنج مقدار داره. کسی میتونه کمک کنه؟ آیا این ماژول ممکنه سوخته باشه؟

دیدگاه

سلام . من این کد رو برای arm تغییر دادم اما خروجی هایی که میگیریم بصورت زیر هست. لطفا راهنمایی کنید کجای کار اشتباه است؟ ممنون میشم.

Correct, MPU6050 Addr is 0x68

MPU6050 Setup ==> Complete

Accel Offset Val: 50886.46 , 63055.53 , 13790.64

Gyro Offset Val: 65243.90 , 111.48 , 65475.64

tempval = 219.4

gyro row val: 65187 , 118 , 65504

AvrgGyro Raw Val: 65170 , 75 , 65481

Gyro Rate Val: -4.5 , -2.2 , 0.3

Accel Raw Val: 59060.0 , 63208.0 , 13960.0

AvrgAccel Raw Val: 59143.3 , 63052.9 , 13833.4

Accel In 1G Val: 4.0 , -0.0 , 0.0

Accel Angle Val: 42.5 , 46.1 , 80.9

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X