اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

اگه به دیتا شیت ایناها مراجعه کنی اطلاعات جالبی پیدا می کنی
    و برای وجود تو بازار ایران باید به rfphone.com مراجعه کنید
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

پس من رفتم سفارش SIM900 رو بدم راستی فرق این با SIM300 چیه؟هردو یه قیمت هستند کدومشون بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        پس من رفتم سفارش SIM900 رو بدم راستی فرق این با SIM300 چیه؟هردو یه قیمت هستند کدومشون بهتره؟
        دوست عزیز طبق تحقیقاتی که من کردم اکثرا با sim300cz کار میکنن پس نتیجه میگیریم احتمالا بهتر جواب میده پس شما هم sim300 نگیر sim300cz بگیر
        راستی بابت شماتیک بسیار بسیار ممنون زحمت کشیدید :mrgreen:آقا شهریار شما که داری میری مدارو بسازی لااقل ی شماتیکم به ما بده :redface:
        نخستین گام در شناخت، این است که بدانیم نادانیم

دیدگاه

من به ارف بازار نگاه نمیکنم از شکل و شمایل SIM900 خوشم اومده(طراحی pcb و لحیم کاریش به نظر آسون تره)
          شماتیک و همه چی توی اون سایته هست فقط باید توش عضو بشید همین منم شماتیک رو از روی همون برداشتم
          میتونم بپرسم sim300cz چی داره؟که اینقدر میخرند؟

دیدگاه

من به ارف بازار نگاه نمیکنم از شکل و شمایل SIM900 خوشم اومده(طراحی pcb و لحیم کاریش به نظر آسون تره)
            شماتیک و همه چی توی اون سایته هست فقط باید توش عضو بشید همین منم شماتیک رو از روی همون برداشتم
            میتونم بپرسم sim300cz چی داره؟که اینقدر میخرند؟
            lمن فرقشونو نمیدونم فقط میدونم طلبه زیاد داره آقا شما که زحمت کشیدی شماتیک درآوردی خوب واسه ما هم بزار به خدا طرحو به اسم تو میزنیم نترس بابا گناه کبیره نیست

دیدگاه

منم با سیم900 حال کحردم وگرفتمش اما نتونستم راش بندازم
              یک پایه ri داره اونو باید پولاپ کنی
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

خیلی خیلی تشکر که واسه حرف منم ارزش گذاشتین مثلا قرار اطلاعات بره بالا هر کی میاد حرف خودشو میزنه میره :cry:

دیدگاه

پس آخرش میشه SIM900 رو راه انداخت؟
                  نوشته اصلی توسط MORTEZA90
                  خیلی خیلی تشکر که واسه حرف منم ارزش گذاشتین مثلا قرار اطلاعات بره بالا هر کی میاد حرف خودشو میزنه میره :cry:
                  اگه منظورتون این باشه که بیام یه شماتیک کامل براتون بزارم باید بگم اصلا روی من حساب نکنید چون من هم نمیدونم چی کار کنم تا حالا هم از این کار ها نکردم :redface: شاید این اولین کارم باشه
                  فعلا دارم روی کارت SD کارمیکنم

دیدگاه

پس آخرش میشه SIM900 رو راه انداخت؟اگه منظورتون این باشه که بیام یه شماتیک کامل براتون بزارم باید بگم اصلا روی من حساب نکنید چون من هم نمیدونم چی کار کنم تا حالا هم از این کار ها نکردم :redface: شاید این اولین کارم باشه
                    فعلا دارم روی کارت SD کارمیکنم
                    دوست عزیز من فقط ی شماتیک کلی از خوده ماژول و پایه هاش میخوام میفهمی،هرجام گشتم نتونستم پیدا کنم مطمئن باش اگه پیدا میکردم میذاشتم تا همه ببینن شما هم نیازی نیست به من کمک کنی و بهتره به کار خودت برسی :bye

دیدگاه

توی همون pdf ها باید pinoutش اونجا باشه

دیدگاه

سلام دوستان
                        من یه ماژول SIM300 CZ با Evaluation Board مربوطه از Rf-Phone گرفتم و می خوام تو سط آن هر چند تانیه یکبار یکسری اطلاعات در حد یک رشته 50 کاراکتری رو روی یک سرور داخل یک فایل TEXT بریزم. من می تونم یا استفاده از پروتکل HTTP و ماژول Sim300CZ بدر محیط هایپر ترمینال به یک سایت مثلاً گوگل وصل شوم. و پیغام کانکت موفق رو می گیرم. می خواهم ببینم بعد با چه دستوراتی می تونم داخل یک فایل متنی که در مسیر مشخصی از وبسایت خودم هست اطلاعات رو بریزم آیا بعدش باید با زبان HTML کار کرد؟ نحوه این کار چطوری هست؟
                        ممنون
                        «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                        آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshchian
                          سلام دوستان
                          من یه ماژول SIM300 CZ با Evaluation Board مربوطه از Rf-Phone گرفتم و می خوام تو سط آن هر چند تانیه یکبار یکسری اطلاعات در حد یک رشته 50 کاراکتری رو روی یک سرور داخل یک فایل TEXT بریزم. من می تونم یا استفاده از پروتکل HTTP و ماژول Sim300CZ بدر محیط هایپر ترمینال به یک سایت مثلاً گوگل وصل شوم. و پیغام کانکت موفق رو می گیرم. می خواهم ببینم بعد با چه دستوراتی می تونم داخل یک فایل متنی که در مسیر مشخصی از وبسایت خودم هست اطلاعات رو بریزم آیا بعدش باید با زبان HTML کار کرد؟ نحوه این کار چطوری هست؟
                          ممنون
                          دوست عزیز پرسیدن یک سوال در تاپیکآ‌های مختلف یک انجمن دور از اخلاق حرفهآ‌ایست. لطفا مرتبطآ‌ترین تاپیک را پیدا کنید و در همانجا سوال بفرمایید.

موفق باشید.
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORTEZA90
                            بچه ها ی نگا به این مدار بندازید متوجه نمیشم چه طور به میکرو وصل میشه
                            http://up.iranblog.com/Files2/6248f0d8236f4bd980b8.pdf
                            وستان اگه اینمدار مورد داره ی شماتیک خوب اگه دارید بزارید مرسی
                            اینجا سمپل کلی رو گذاشته یعنی rx و tx رو باید بدی به میکرو اگه میخوای فقط اس ام اس بدی همین کافیه(البته ماژول هم دستی روشن میشه هم میتونی از داخل میکرو دسنور بدی روش بشه)
                            حالا یکی بگه ایا میشه میل فرستاد؟چون دستورهای gprs توی دیتا شیت موجوده؟
                            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام آقا رستمی
                              خیلی مخلصیم داداش، میدونید متاسفانه هیچ کدوم این تاپیکها مناسب نبودن مجبور شدم یه تاپیک مجزا بزنم، ممنون میشم اگر آنجا جواب بدین. راستی این پستو بالا رو اگر میشه شما بی زحمت پاک کنین. ممنون
                              این تاپیک جدید فقط برای بحث GPRS
                              https://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44951.new#new
                              «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                              آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshchian
                                سلام آقا رستمی
                                خیلی مخلصیم داداش، میدونید متاسفانه هیچ کدوم این تاپیکها مناسب نبودن مجبور شدم یه تاپیک مجزا بزنم، ممنون میشم اگر آنجا جواب بدین. راستی این پستو بالا رو اگر میشه شما بی زحمت پاک کنین. ممنون
                                این تاپیک جدید فقط برای بحث GPRS
                                https://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44951.new#new
                                درود به شما، بنده قصد جسارت نداشتم فقط بابت حفظ نظم انجمن این نکته را یادآور شدم.
                                در مورد حذف پست هم دسترسی اینکار را ندارم.

در مورد جواب هم متاسفانه تا بحال تجربهآ‌ای با GPRS این ماژول نداشتم، اتفاقا خودم هم مایلم اینکار را یکبار تجربه کنم. اگر موفقیت آمیز بود حتما مستند خواهم کرد.

بهرحال ممنون بابت توجه و برخورد منطقیتان
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X