اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

دوستان سلام...
    اگه کسی داره روی sim300 یا 900te-c کار میکنه میشه بگه واسه اتصال به میکرو همون rxd->txd , txd->rxd کافیه؟
    یا ri هم باید وصل شه؟ اگه قراره وصل شه به کجا؟
    در ضمن من گشتم دیتاشیت این sim900te-c رو پیدا کردم همه پایه هاش با sim300 خدا بیامرز یکیه به جز سه تا
    از جمله اینکه buzzer نداره جاش pwm داره. اگه کسی کار میکنه بگه دیتاشیتشو بزارم.

دیدگاه

سلام
      من الان چند روزه با sim900 درگیرم ولی متاسفانه راه اندازی نمیشه!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question:
      یه آسی max232گذاشتم تا بتونم به کامپیوتر وصلش کنم. ارتباط و آی سی رو چک کردم سالمن. ممکنه نکته ای باشه که من رعایت نکردم؟
      فقط از پایه های RX و TX و زمین در ارتباط سریال استفاده کردم.
      یه مشکل دیگه این که SIM900 روشن میشه یعنی نت لایت شروع به چشمک زدن میکنه ولی شبکه رو تشخیص نمیده من دیود های TVS را در مسیر سیم کارت قرار ندادم و اینکه یه PCB برای قرار دادن Sim900 روی برد بورد زدم.
      تمام مدار را مشابه دیتاشیت بستم ولی.... :angry:
      ممنون میشم کمک کنین.

دیدگاه

منم دیودهای tvs رو نزاشتم و مدار کار نمی کنه !
        وقتی سیم کارت نباشه همش دنبال شبکه میگرده، ولی اگه سیم کارت باشه یه بار میگرده و بعد از چند ثانیه ماژول خاموش میشه !
        منبع تغذیه هم پاور کامپیوتره که از یک 1n4007 ردش کردم تا بشه 4.3 ولت
        وقتی چک می کنه، ولتاژ 1.8 ولت روی سیم کارت وجود داره
        فقط یک نکته که 22 اهم نداشتم و جاش 33 اهم !
        دقیقاً اینا باید 22 اهم باشند و این دویودهای tvs هم باشند ؟ به نظر نماید که خیلی تأثیر داشته باشند
        یا چیز دیگه ای رو هم باید مد نظر بگیرم ؟
        ممنون

دیدگاه

با سلام
          از دوستان اگه کسی با GPS sim908 کار کرده و 100 درصد تست گرفته جهت همکاری با من تماس بگیره milmo112@yahoo.com

دیدگاه

بالاخره ما هم توسنتیم جواب بگیریم
            اول از همه مقاومت هارو 22 اهم کردم ، جواب نداد
            دونه دونه اتصالات رو چک کردم، جواب نداد
            نمی دونم چجور شد به ذهنم رسید که یه خازن بزارم، شاید جریان کشی داره نمی تونه برسونه !
            جهت محکم کاری و برای اینکه حرفی باقی نمونه یه دونه 4700 میکروفاراد بهش وصل کردم، و بالاخره جواب گرفتیم :->
            چون از ماژول این sim900 استفاده کردم، دیگه لازم نیست بردم پولی گان داشته باشه و کلی دنگ و فنگ و اینجور چیزا! چون خود این برده همه چی رو صحیح اجرا کرده و فقط سیمکشی من می موند !
            یه عکس هم براتون گرفتم، همینطور که میبینید روی یه فیبر سوراخدار راش انداختم!
            تو عکس قشنگ معلومه مدار کلی سیمکشی داره و هنوز روغن هیا مدارم پاک نکردم!
            واسه سیمکارت هم فقط مقاومت گذاشم، دیگه اون زنرهارو نزاشتم

اون گندهه ، همون داداش کایکو که لباس آبی تنشه همون 4700 میکرو فاراده که برد بوسیله اون راه افتاد
            تا الان که همه چی روبراه بوده و وقتی هم زنگ میزنم ، خط آزاد میزنه !
            فقط بازر رو نصب کردم ، انگاری کار نمی کنه ! خروجی pwm داده که فکر می کردم باعث شه باز کار کنه !
            الان مونده بخش سریال ، می خوام با لبویو کار کنم، ببینیم ادامه داستان چی میشه

دیدگاه

با سلام
              من یک ماژول sim908 خریدم و به پورت سریال کامپیوتر وصل کردم. baudrate=115200 است. وقتی که ماژول را روشن میکنم فقط چند کاراکتر IIII مینوسید و دیگر هیچ نمینویسد و هیچ AT command هم نمیگیرد. به نظر شما چه باید بکنم؟ اگر کسی با این ماژول کار کرده یک راهنمایی بکنه. راستی چراغ netlight هم چشمک میزنه
              با تشکر

دیدگاه

baudrate رو بزار 9600
                شاید درست شد

دیدگاه

من baudrate را هم تغییر دادم ولی جواب نمیدهد. آیا اگر این ماژول را مستقیم به پورت سریال وصل کنیم نباید جواب RDY بیاید چه مشکلی ممکن باشه. چون من با ماژول آماده sim548Z کار کردم وقتی پورت سریال وصله و تغذیه را وصل می کنیم مودم جواب call ready میدهد ولی این ماژول هیچ جوابی نمیدهد چرا؟
                  با تشکر

دیدگاه

ولی من هنوز جواب نگرفتم. :cry:
                    برای ارتباط سریال من هم دقیقا همون کاراکتر های IIII رو موقع روشن شده می نویسه. :-w تو ارتباط سریالم هم بعد از MAX232 یه تقسیم مقاومتی تو ورودی RX ماژول گذاشتم که ولتاژ بیاره روی 2.8 اما هنوز همون IIII رو میده.(بنا بر دیتا شیت)
                    آقای اکرمی اگر امکانش هست مداری که بستین بزارین تا ببینم کجای کارم غلطه؟ :-?
                    این خازن داداش کایکو رو دقیقا کجا گذاشتین؟
                    برای ارتباط سریال از چه آی سی استفاده کردین؟

دیدگاه

برای ارتباط سریال هم یه سر به این آدرس بزنین:
                      http://www.auroramobile.ru/content/files/pdf/queltec/gsm_uart_an_v1_01.pdf
                      امیدوارم به درد بخوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.L.I
                        ولی من هنوز جواب نگرفتم. :cry:
                        برای ارتباط سریال من هم دقیقا همون کاراکتر های IIII رو موقع روشن شده می نویسه. :-w تو ارتباط سریالم هم بعد از MAX232 یه تقسیم مقاومتی تو ورودی RX ماژول گذاشتم که ولتاژ بیاره روی 2.8 اما هنوز همون IIII رو میده.(بنا بر دیتا شیت)
                        آقای اکرمی اگر امکانش هست مداری که بستین بزارین تا ببینم کجای کارم غلطه؟ :-?
                        این خازن داداش کایکو رو دقیقا کجا گذاشتین؟
                        برای ارتباط سریال از چه آی سی استفاده کردین؟
                        کلاً خونه نیستم تا نقشه دقیق رو بکشم
                        من اومدم از یه ft232 برای این کار استفاده کردم تا بتونم برد رو به usb وصل کنم !
                        این ft232 خودش یه امکانی داره که می تونی مشخص کنی خروجیش 5 ولت بشه یا 3.3 ولت
                        من خروجی رو 3.3 ولت دادم تا بتونم به ماژول وصل کنم
                        این ft232 تغذیه خودش رو از usb میگیره و طبق دیتاشیتش بستم
                        می مونه ماژول، برای تغذیه 5 ولت اون از یک پاور کامپیوتر استفاده کردم که فقط سر راه 5 ولت یه دیود 1n4007 گذاشتم تا 0.7 ولتاز رو بیارم پایین و بشه 4.3 ولت
                        بار اول نیم تونست شبکه رو پیدا بکنه که یه خازن 4700 میکروفاراد گذاشتم سر راه تغذیه 4.3 ولت خود ماژول
                        نکته مهم اینه که بعد از وصل شدن ماژول به شبکه، هیچ پیغامی برای من ارسال نمیشه تا توی هیپرترمینال ببینم! فقط وقتی یه دستوری رو ارسال می کنم، یه ok میده یا error
                        واسه هیپرترمینال هم بودرت رو گذاشتم 9600
                        اگر می خوای دستورات رو هم داخل هیپرترمینال بنویسی ، کپی پست کن داخل هیپرترمینال تا بتونی یه عبارت رو بفرستی

دیدگاه

با تشکر از آقای اکرمی که واقعا جواب خوبی دادند. ارتباط من با SIM908 از طریق هایپر ترمینال برقرار شد ولی حال برای ارتباط با gps دستورات را دادم اول at+cgpspwr=1 و بعد at+cgpsrst=1 شروع به کار کرد ولی رشته ای که از GPS میگیرد INVALID و بصورت زیر است:
                          $GPGGA,041316.000,,,,,0,0,,,M,,M,,*49
                          $GPGLL,,,,,041316.000,V,N*7B
                          $GPGSA,A,1,,,,,,,,,,,,,,,*1E
                          $GPGSV,1,1,00*79
                          $GPRMC,041316.000,V,,,,,,,101010,,,N*4D
                          $GPVTG,,T,,M,,N,,K,N*2C

انتن را به قسمت بالای ماژول زدم ولی نمیدانم چرا مقادیر واقعی را نمیگیرد کسی از دوستان با این قسمت کار کرده لطفا راهنمایی بفرمایید.
                          ایا نیازی هست که GPS_VANT_IN به GPS_VANT_OUT وصل بشه؟

دیدگاه

سلام

امکانش هست یه شماتیک از نحوه راه اندازی sim908 بزارید ؟
                            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام چطور میشه با sim900 یه تلفن کننده ساخت؟

دیدگاه

سلام مدار sim900 رو بستم .خازن تقریبا 2000میکرو فاراد گذاشتم . بعد از آداپتور شارژر نوکیا 5 ولت .350میلی آمپر استفاده کردم .که از دیود 1n4007 گذاشتم سر راهش .پین powerky رو که صفر کردم .netlight شروع کرد پشمک زدن تند تند .بعد همینجوری روشن موند .دفعه بعد پشمک زد خاموش موند .گفتم شاید منبع جریان نمیده و.... از این آداپتورها استفاده کردم که رنج متغیر داره .حداکثر یه آمپر جریان میده .گذاشتم 4.5 ولت .وصل کردم .روشن نشد .بعد باز آداپتور نوکیا رو وصل کردم باز روشن نشد . 6 تا خازن 47 میکرو دیگه موازی کردم باز نشد .کلا دیگه led netlight که به پایه مربوطه وصل کردم روشن نمیشه .ولی همیشه ماژول داغ میشه ، که بنظرم غیر طبیعیه . رو پایه poweky هم یه ولتاژ کمی هست فکر کنم در حد 2و3 ولت . لطفا کمکم کنید . خیلی حیاتیه واسم . بنظرتون ماژول سوخته ؟ چه جوری میشه تست کرد که سالمه یا نه . این بود مصیبت نامه من .سیم کارتی که استفاده کردمم همراه اوله .زنگم بهش میزنم میگه خاموش .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X