اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در رابطه با ماژول های GSM/GPRS/GPS/Wireless

نوشته اصلی توسط kourosh431
    سلام مدار sim900 رو بستم .خازن تقریبا 2000میکرو فاراد گذاشتم . بعد از آداپتور شارژر نوکیا 5 ولت .350میلی آمپر استفاده کردم .که از دیود 1n4007 گذاشتم سر راهش .پین powerky رو که صفر کردم .netlight شروع کرد پشمک زدن تند تند .بعد همینجوری روشن موند .دفعه بعد پشمک زد خاموش موند .گفتم شاید منبع جریان نمیده و.... از این آداپتورها استفاده کردم که رنج متغیر داره .حداکثر یه آمپر جریان میده .گذاشتم 4.5 ولت .وصل کردم .روشن نشد .بعد باز آداپتور نوکیا رو وصل کردم باز روشن نشد . 6 تا خازن 47 میکرو دیگه موازی کردم باز نشد .کلا دیگه led netlight که به پایه مربوطه وصل کردم روشن نمیشه .ولی همیشه ماژول داغ میشه ، که بنظرم غیر طبیعیه . رو پایه poweky هم یه ولتاژ کمی هست فکر کنم در حد 2و3 ولت . لطفا کمکم کنید . خیلی حیاتیه واسم . بنظرتون ماژول سوخته ؟ چه جوری میشه تست کرد که سالمه یا نه . این بود مصیبت نامه من .سیم کارتی که استفاده کردمم همراه اوله .زنگم بهش میزنم میگه خاموش .
    سلام فکر کنم در منبع تغذیه دچار اشتباه شده اید چون تا جایی که میدانم تغذیه لازم برای sim900 از 3.2v تا 4.8v است و از طرفی باید بتواند 2A را جریان دهی نماید. منبع تغذیه شما ولتاژش درسته ولی جریان کمتری میدهد. البته این جریان دهی را برای ارتباط با سرور و ارسال به سرور نیاز داره. خازن سر راهش هم فکر کنم باید از یک مقداری بیشتر باشد من خازن 1000 میکرو فاراد گذاشتم که جواب هم میدهد. البته من با sim908 کار کردم که فکر نکنم فرقی تو این موارد با هم داشته باشند. اگر مودم بتواند با شبکه ارتباط برقرار کند باید چراغ netlight آن چشمک بزنه همچنین ولتاژ حدود 2.8v در سر پین powerkey می افتد که کاملا درست است و بخاطر مقاومت pull up موجود در این پین است که برای reset مودم از این پین استفاده میکنند. پایه vdd_ext را هم چک کن باید 2.8v باشد اگر این پایه ها مقادیر موردنظر را داشته باشند فکر نکنم ماژول سوخته باشه. میتوانی پایه های rx و tx ان را به پورت سریال کامپیوتر وصل کنی و ببینی آیا جواب میدهد یا نه چون میشه از پورت سریال با مودم ارتباط برقرار کرد و جواب اونو دید

دیدگاه

با سلام . ماژول ما سوخته بود .پیامی که واسه همسن وسالام دارم اینه که همونجور که به رنگ آبی و قرمز شیر دستشویی های عمومی نباید اعتماد کنن .به ولتاژ اسمی روی آداپتورها هم اعتماد نکنن . :cry2:
      یکی دیگه خریدم و بالاخره مازول ما روشن شد . نت لایتش چشمک میزنه قند تو دلم آب میشه . ولی تو ارتباط سریال با هایپر ترمینال مشکل دارم .
      من از ماژول max232 که مادگی db9 داره و تبدیل usb to db9 استفاده کردم . لینکهای دو وسیله
      http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=113&products_id=961

http://esfahan.7gardoon.com/esfehan/advers/40103-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84%20USB%20%D8%A8%D9%87%20RS 232%20%E2%80%93%20%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84%20USB%2 0%D8%A8%D9%87%20COM

. rx و tx مازول max232رو به ترتیب زدم به tx و rx ماژول sim900 و gnd مکس 232 رو هم به gnd مدار .پایه های rtx .ctx . vcc ماژول max232 رو هواست .(درست مثل نمره پروژه من ) . نرم افزار هایپر ترمینال واسه windows 7 نصب کردم . من تو هیپر مینویسم دیده نمیشه ولی اینتر میزنم ok برمیگردونه . و وقتی چیزی جز at مینویسم مثلا at+crsl? یا at+cmgr اینتر میزنم error برمیگردونه . و من هرچی مینویسم دیده نمیشه .بعد hyper terminal private edition رو نصب کردم که اصلا دیگه نه تو محیط هایپر نه میتونم بنویسم نه اون ok error داخوش کنک هم نمیاد . تو codvision و با putty هم نتونستم ارتباط برقرار کنم . یه چیز دیگه که نشد بیشتر تست کنم .وقتی sim900 رو خاموش کردم هم . at میزدمم باز ok برمیگردوند . !!!!! گویا ok های قبلی هم کشکی بوده .یه جا خوندم rtx .ctx رو بهم وصل کنیم باید . وصل کردم فایده ای نداشت .چیکار کنم ؟ کلی این ور اون ور چیز میز خوندم رو تنظیمات هایپر که انجام دادم که گفتنش ار حوصله بحث خارجه (البته تا همین جاش هم از حوصله خارج بودما)که در مجموع فایده ای نداشت . یه روزه دارم ور میرم باهاش لطفا راهنماییم کنید .
      http://www.up.98ia.com/images/sda2mtczi8p8rnco5l3j.rar

دیدگاه

با سلام
        اول تشکر کنم از همه مهندسان عزیز علل خصوص مدیر محترم
        یه سوال کوچیک داشتم از lordofnaz عزیز:
        مهندس اون مدار دریافت و ارسال sms که گفتی تو پیامت را میشه برام میل کنی؟
        اگه بفرستی که برات دعا میکنم .
        mojtabasafamanesh@yahoo.com

دیدگاه

سلام به همه مهندسان.
          کسی میتونه نحوه سیم کشی مدار sim300 یا sim900 را برای من بفرسته.
          همچنین برنامه نویسی که در مدار های sim 300 یا sim900 استفاده می شود.

پیشاپیش از الطاف و عنایات بی شائبه تان سپس گزارم.
          mojtabasafamanesh@yahoo.com

دیدگاه

سلام من میخوام با استفاده از ماژول GSM و یک سیم کارت عکس رو بفرستم به سرور
            فقط میخوام به همراه عکس تاریخ و شماره خود سیم کارتم ارسال شه
            دستور AT COMMAND گرفتن شماره خود سیم کارت چی میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X