اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام می بینم که بحث همه چی هست غیر از GPS
    انصافا همه این بحثا به GPS مربوطه دیگه(فقز بعضی جاها کاربردی تر میشه و از پایه در میاد) :agree: :nerd:

خب در مورد سوالتون:
    بله، باود پیش فرض این ماجول 9600هستش،مگه اینکه خودتون دستکاری کرده باشید که بعید میدونم،ببین چون ماجولت چشمک میزنه خوب یعنی کانکت شده و داره خروجی میده،اینکه هیچی تو pc نمیبینی(با هایپر ترمینال و ترمینال cv هم تست کردی؟)، یعنی این که هیچی از پایه خروجی ماجول به pc نمیرسه(پس احتمال زیاد میدم که ایراد از باود نیست)
    یه کاری کن، یه تست خیلی ساده! :
    یه مولتی متر بردار و بزن به خروجی ماجولت، ببین اصلا (تغییرات)ولتاژ داری یا نه؟؟! احتمال میدم یه جا اتصالت قطع شده باشه،با مولتی پک کن تا مطمئن شی
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
      نمیشه گفت.بعضی وقتها قسمت هایی که خیلی هم ساده به نظر می رسید وقت زیادی رو می گرفت ولی در کل اینکه چطوری مختصات رو به xy تبدیل کنیم و بعد هم از داخل یه عکس بزرگ یه قسمت خاص رو خارج و نمایش بدیم شاید مهمترین قسمت و البته قسمت سخت کار بود.یادتون باشه که رابطه xy و مختصات خطی نیست و همین کار رو مشکل میکنه!
      سلام لطفا بیشتر توضیح بدید .
      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

با عرض سلام خدمت بابا برقی و دیگر دوستان
        در برخی جاها توصیه شده قبل از ماژول فیوز 0.1 آمپر قرار بگیره که نیاز به پایه فیوز یا FuseHolder هم داره .
        سوال من اینه که : این دو باهم مقاومتی دارند که در اثر عبور جریان سبب افت پتانسیل میشه بنابراین این فیوز کجا باید قرار بگیرد که سبب افت ولتاژ خروجی رگولاتور ( برای تغذیه ماژول ) نشود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
          با عرض سلام خدمت بابا برقی و دیگر دوستان
          در برخی جاها توصیه شده قبل از ماژول فیوز 0.1 آمپر قرار بگیره که نیاز به پایه فیوز یا FuseHolder هم داره .
          سوال من اینه که : این دو باهم مقاومتی دارند که در اثر عبور جریان سبب افت پتانسیل میشه بنابراین این فیوز کجا باید قرار بگیرد که سبب افت ولتاژ خروجی رگولاتور ( برای تغذیه ماژول ) نشود .
          سلام!
          مسلما افت ولتاژ فیوز اینقدی کم هست که مشکلی پیش نیاره-پس با این حساب از این جهت به مشکلی نمیخوری
          اگر هم واقعا فکر میکنی افتی داره،میتونی فیوز رو قبل از رگولاتور بذاری(راستی از چه رگولاتور و چه ولتاژی برای تغذیه ماجولت استفاده میکنی؟)

دیدگاه

از پاسختون ممنونم
            از رگولاتورهای LM78M05 & LF33CV استفاده میکنم .

دیدگاه

سلام
              چطور میشه مکان یک GPS رو (آ‌ بدون استفاده از قطعات وسیستم های دیگر در دستگاه GPS ) پیدا کرد ؟
              مثلا من دستگاه GPS رو که خودم درست کردم درجایی روشن میکنم . آیا کسی میتونه مکانی که من GPS خودم رو در آنجا روشن کردم پیدا کنه ؟ یا حداقل میشه متوجه شد که چنین GPS ای روشن شده ؟

به نظر خودم که باید بشه چون این دستگاهها به ماهواره که وصل میشن باید یه طوری از دیگر دستگاههای مشابه تشخیص داده بشن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                انصافا همه این بحثا به GPS مربوطه دیگه(فقز بعضی جاها کاربردی تر میشه و از پایه در میاد) :agree: :nerd:

خب در مورد سوالتون:
                بله، باود پیش فرض این ماجول 9600هستش،مگه اینکه خودتون دستکاری کرده باشید که بعید میدونم،ببین چون ماجولت چشمک میزنه خوب یعنی کانکت شده و داره خروجی میده،اینکه هیچی تو pc نمیبینی(با هایپر ترمینال و ترمینال cv هم تست کردی؟)، یعنی این که هیچی از پایه خروجی ماجول به pc نمیرسه(پس احتمال زیاد میدم که ایراد از باود نیست)
                یه کاری کن، یه تست خیلی ساده! :
                یه مولتی متر بردار و بزن به خروجی ماجولت، ببین اصلا (تغییرات)ولتاژ داری یا نه؟؟! احتمال میدم یه جا اتصالت قطع شده باشه،با مولتی پک کن تا مطمئن شی
                چی...............؟؟؟خروجی GPS رو با مولتی متر؟سزعت دیتای خروجی با فرض باند ریت 9600 مولتی متر خودشم بکشه نمی تونه تعییرات رو نشون بده اگه هم بده یک سری اعداد بی سروتهاست.عملا اسیلوسکوپ یا همون اسکوپ خودمونو بردی زیر سوال :biggrin: درسته اسکوپ دمه دست ندارم ولی خودمم که نمی خوام بزارم سر کار :mrgreen: بازم از راهنماییت ممنون
                تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                  چی...............؟؟؟خروجی GPS رو با مولتی متر؟سزعت دیتای خروجی با فرض باند ریت 9600 مولتی متر خودشم بکشه نمی تونه تعییرات رو نشون بده اگه هم بده یک سری اعداد بی سروتهاست.عملا اسیلوسکوپ یا همون اسکوپ خودمونو بردی زیر سوال :biggrin: درسته اسکوپ دمه دست ندارم ولی خودمم که نمی خوام بزارم سر کار :mrgreen: بازم از راهنماییت ممنون
                  اگه یه تست میکردی اینقد متعجب نمیشدی oo:(البته بگم بیشتر متجب میشدی بهتره :mrgreen
                  هدف این نیست که با مولتی متر اطلاعات GPS رو بخونیم!! هدف اینه که بفهمی اصلا اون سیمی که به عنوان خروجی داری به max وصل میکنی ولتاژی داره یا نه؟!(اگه با مولتی چک کردی و دیدی فلوت بود اونموقع میفهمی که اتصالش از یه جایی قطع شده )، گرچه اگر وصل باشه باز هم مولتی متر یه سری تغییرات ولتاژ نشون میده(مثلا هی 3میشه-1.4میشه-فلان میشه!!!)
                  الان گرفتی منظورمو؟!! یه تست کن،ضرر که نداره فوقش ماجولت میترکه دیگه

دیدگاه

از پاسختون ممنونم
                    از رگولاتورهای LM78M05 & LF33CV استفاده میکنم .
                    مشکلی نداره، فیوز رو بذار بین خروجی رگولاتور 5 ولت و ورودی 3.3ولت(طبیعتا تغذیه ماجولت از گولاتور 3.3ولت هستش دیگه)
                    البته توجه کن،اینو با ایپن فرض گفتم که رگولاتور 5ولت رو بذاری سر راه تغذیه اصلی(مثلا شارژر موبایل!) و از خروجی 5ولت بدی به رگولاتور 3.3ولت(به نظر من اینجوری بهتره-حالا اگه کسی از دوستان نظر دیگه ای داره بگه :agree

دیدگاه

Hi
                      کسی میدونه پایه RX ماژول به چه دردی میخوره ؟ :read:

دیدگاه

Hi
                        کسی میدونه پایه RX ماژول به چه دردی میخوره ؟ :read:
                        علیک HI!!
                        بله!
                        این پایه همونط.ر که از اسمش پیداست برای دریافت اطلاعات استفاده میشه
                        شما میتونی ماجول رو کانفیگ کنی، یعنی این کهع مثلا بگی با فلان باود کار کنه، که این کار رو با ارسال دستوری به این پین انجام میدی
                        به سایتش یه سر بزن،احتمالا چیزای بیشتری دستگیرت بشه(شایدم یه نرم افزاری-چیزی پیدا کردی که به کارت اومد!) :
                        http://www.hoperf.com/

دیدگاه

مشکل من کماکان سر جاشه من خروجی ندارم!!تو برنامه نوشتم هر وقت کارکتر G رو گرفتی LED رو روشن کن که کار کرد ولی نوشتم GP رو گرفتی همون کار رو بکن دیگه کار نمیکنه اصلا نمی دونم خروجی دارم یا نه اگه G رو ملاک بگیرم دارم اگه هم GP رو ملاک بگیرم ندارم تو هایپر و کدویژن هم هیچی ندارم تو تمام باندریت های کد ویژن امتحان کردم بازم چیزی ندارم اتصالاتم رو چک کردم سیمشو عوض کردم ندارم که ندارم :angry:
                          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                            مشکل من کماکان سر جاشه من خروجی ندارم!!تو برنامه نوشتم هر وقت کارکتر G رو گرفتی LED رو روشن کن که کار کرد ولی نوشتم GP رو گرفتی همون کار رو بکن دیگه کار نمیکنه اصلا نمی دونم خروجی دارم یا نه اگه G رو ملاک بگیرم دارم اگه هم GP رو ملاک بگیرم ندارم تو هایپر و کدویژن هم هیچی ندارم تو تمام باندریت های کد ویژن امتحان کردم بازم چیزی ندارم اتصالاتم رو چک کردم سیمشو عوض کردم ندارم که ندارم :angry:
                            "...که کار کرد" oo: oo:
                            این یعنی خروجی دیگه!!! البته به این شرط که نویز نباشه!! چون شما میگی با GP جواب نداده پس به احتمال قوی اون G نویز بوده! :agree:
                            شما یه کاری کن تا مطمئن شی،اینو بنویس:
                            gets(s,50);v
                            اون "v" آخر خط رو حذف کن! و کتابخونه stdio.h رو هم اینکلود کن
                            این دستور میاد و 50کاراکتر از سریال میگیره و میریزه داخل رشته s (البته اول برنامت باید s رو تعریف کنی :agree
                            بعدش تو خط بعد بیا و اون رشته s رو روی lcd چاپ کن(اگه هم lcd نداری،اون رشته رو بفرست به پین TX میکروت و از اونجا توی هاپرترمینال یا cv ببینش)

اتصالاتم رو چک کردم
                            راستی این یعنی چی؟ چجوری چک کردی و نتیجه؟

دیدگاه

همون G و GP رو هم مین طوری پیدا کردم البته با دستورهای دیگه.الان که دگه هیچی ندارم چند تا سوال
                              1 gets() برای کدوم خروجی سریاله چون من AT64 هستم و 2 تا سریال دارم الان print یا puts برای TX0 هست ولی من RX1 هستم
                              2-اون موقع هم که g رو خوند p رو هم خوند ولی چندتا رو باهم نمی خوند البته الان هیچی ندارم حالا سوال چرا من پایه خروجی ماژول رو چه مستقیم و چه با مکس میدم به pc هچی ندارم نه تو هایپر نه کدویژن؟
                              :cry:
                              الان دوباره ور رفتم نوشتم خروجی رو بده تو سریال با کدویژن ببینم اگه تو حالت هگز ببینم همش 0A یا لاین فیید دارم اگه هم تو حالت اسکی باشه که همش می پره خط بعدی

دیدگاه

همون G و GP رو هم مین طوری پیدا کردم البته با دستورهای دیگه.
                                داداش ما هرچی میگیم شما ساز خودتو میزنی :mrgreen:
                                دلیل اینکه گفتم از gets استفاده کن این بود که شما مثلا 5تا کاراکتر رو با سربال بگیری و با دیدن اونا بفهمی که اطلاعات درسا به RX میکرو میرسه یا نه(مثلا فرض کن شما با gets پنج تا کاراکتر گرفتی و چاپشون کردی و دیدی نتیجه شد: G!&?0 خب این مسلما ایراد داره! چون خروجی NMEA هیچ وقت به این صورت نمیشه)

1- با این سری کار نکردم و اطلاعی ندارم!
                                2-
                                اون موقع هم که g رو خوند p رو هم خوند
                                برنامت رو بذار ببینم با چه دستوراتی و چه جوری این دوتا رو تونستی بخونی
                                چرا من پایه خروجی ماژول رو چه مستقیم و چه با مکس میدم به pc هچی ندارم
                                شما اگه از خروجی RS232 ماجول داری استفاده میکنی،باید مستقیما به PC وصلش کنی و نیازی به استفاده از max232 نیست
                                اگر هم خروجی TTL داره(که البته ماجول شما که GT720 هستش-این خروجی رو نداره،پس بیخیال این حالت!).
                                الان دوباره ور رفتم نوشتم خروجی رو بده تو سریال با کدویژن ببینم اگه تو حالت هگز ببینم همش 0A یا لاین فیید دارم اگه هم تو حالت اسکی باشه که همش می پره خط بعدی
                                منم یادمه یه بار همچین مشکلی داشتم، اگه درست یادم مونده باشه برنامم ایراد داشت، برنامت رو بذار...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X