اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نقشه یه عکس یه تیکه هست و سایزش هم میتونه سایز ایران باشه.عرض کردم مختصات دریافتی به xy تبدیل و نمایش داده میشه.عکس هم bmp هست

دیدگاه

حرف های شما قبول اخه این عکس به این بزرگی رو از کجا بگیریم ؟؟؟؟
      میشه لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

...عرض کردم مختصات دریافتی به xy تبدیل و نمایش داده میشه.عکس هم bmp هست

آهان!
        یه سوال فنی! :
        کدوم قسمت پروژتون به نظرتون از همه مشکل تر بود؟بیشتر اذیتتون کرد؟
        - راستی هر عکس به طور میانگین چند بایت(کیلوبایت) جا میگرفت؟ کلا میخوام ببینم چقدر شد؟ برای کجاها؟(کل ایران-یک استان-یک شهر ...؟)
        ممنون...
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

Universal Maps Downloader
          با این برنامه میتونید نقشه ها رو بگیرید و با خودش هم میتونید عکس ها رو یکپارچه کنید.سایزش هم بسته به زوم برای شیراز از 28M تا 1.5G ! تغییر میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺

آهان!
            یه سوال فنی! :
            کدوم قسمت پروژتون به نظرتون از همه مشکل تر بود؟بیشتر اذیتتون کرد؟
            ممنون...
            :question:

دیدگاه

نمیشه گفت.بعضی وقتها قسمت هایی که خیلی هم ساده به نظر می رسید وقت زیادی رو می گرفت ولی در کل اینکه چطوری مختصات رو به xy تبدیل کنیم و بعد هم از داخل یه عکس بزرگ یه قسمت خاص رو خارج و نمایش بدیم شاید مهمترین قسمت و البته قسمت سخت کار بود.یادتون باشه که رابطه xy و مختصات خطی نیست و همین کار رو مشکل میکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
                یادتون باشه که رابطه xy و مختصات خطی نیست و همین کار رو مشکل میکنه!

خب اگه مایلید و حوصله دارید،یکم بیشتر در این مورد و شیوه کار توضیح بدید
                ممنون...

دیدگاه

سلام
                  لطفا راهنمایی کنید !
                  درمورد کزیستال :
                  اگر از 11059 استفاده کنم و Crystal=16M تعریف شده باشه
                  آیا وقتی بنویسیم wait 1 همان 1 ثانیه طول میکشد یا نه ؟
                  اصلا درست است که مقدار آن را 16M قرار دهیم ؟
                  رگولاتور :
                  می خواهم از 3 رگولاتور ( 2 تا 3.3V 100mA برای ماژول و ATMEGA32L و یک 5V 100mA برای MAX232 ) استفاده کنم . رگولاتور های 3.3V ولتاژشان
                  ثابت نیست ( اگر بود از یک رگولاتور با جریان 200mA استفاده میکردم ) و تغییرات زیادی دارند .
                  از چه رگولاتورهایی استفاده کنم ؟
                  از چه آداپتوری با چه جریانی و چه ولتاژی اسفاده کنم ؟ ( رگولاتور های 3.3V ولتاژ ورودیشان در حدود 4.5 ولت می باشد )
                  ماژول :
                  ماژول از نوع SMD است و پین ندارد چگونه آن را به بقیه مدار وصل کنم ؟
                  دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                    سلام
                    لطفا راهنمایی کنید !
                    درمورد کزیستال :
                    اگر از 11059 استفاده کنم و Crystal=16M تعریف شده باشه
                    آیا وقتی بنویسیم wait 1 همان 1 ثانیه طول میکشد یا نه ؟
                    اصلا درست است که مقدار آن را 16M قرار دهیم ؟

سلام دوست عزیز!
                    " Crystal=16M تعریف شده باشه " یعنی چی؟ اگه منظورتون تو کدویزارد هستش که اون خیلی مهم نیست!! فقط موقع پروگزم کردن باید فیوزبیت های رو در موقعیت CKSEL=1111 قرار دهید(چون دارید از کریستال خارجی با فرکانس بالا استفاده میکنید)، برای تنظیمات UART هم حواستون باشه که برای همون 11.0592مگ محاسبه و وقدار دهی کنید
                    " آیا وقتی بنویسیم wait 1 همان 1 ثانیه طول میکشد یا نه ؟" نه خیر! delay_ms(1000)x موقعی یه ثانیه میشه که کریستالتون 8مگ باشه، برای 11مگ باید از تایمرها استفاده کنید تا مقدار یه ثانیه رو دقیق داشته باشید(البته اگه این یه ثانیه رو برای دریافت اطلاعات از ماجولت نیاز داری توصیه میکنم از روش های دیگه استفاده کنی!)

رگولاتور های 3.3V ولتاژشان ثابت نیست
                    چرا،ثابته!(از خازن ها استفاده میکنه برای رگولاتورهات؟ شاید دلیلش این باشه)
                    اگه خازن ها رو زدی و بازم جواب نداد،این کارو بکن،حتما باید جواب بده:
                    - تغذیت رو بزن به رگولاتور5ولت، بعد از خروجی رگولاتور 5 ولت بده به اگولاتور 3.3ولت و بقیه ی ماجرا...(من از همین ترکیت استفاده میکنم و تا بیش از 200ma هم افتی نداشتم )

***یه توصیه مهم: همیشه جریانی که ماجولت میکشه رو با یه مولتی متر زیر نظر داشته باش(اگه هم مولتی نداری یه دونه از این مولتی مترهای ارزون 2-3هزار تومنی بگیر!) من پوبشو خوردم که دارم میگم :cry:

ماژول :
                    ماژول از نوع SMD است و پین ندارد چگونه آن را به بقیه مدار وصل کنم ؟
                    باید یه دونه از این بردهای تبدیل smd به dip طراحی کنی و ماجولو رو اون سوار کنی
                    نمونش این زیر هست(که البته فکر نمیکنم اینا به ماجول شما بخوره-ماجولت مدلش چیه؟):
                    http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=31_66

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
                      نمیشه گفت.بعضی وقتها قسمت هایی که خیلی هم ساده به نظر می رسید وقت زیادی رو می گرفت ولی در کل اینکه چطوری مختصات رو به xy تبدیل کنیم و بعد هم از داخل یه عکس بزرگ یه قسمت خاص رو خارج و نمایش بدیم شاید مهمترین قسمت و البته قسمت سخت کار بود.یادتون باشه که رابطه xy و مختصات خطی نیست و همین کار رو مشکل میکنه!
                      سلام
                      لطفا بیشتر توضیح بدید !؟ :nerd:

دیدگاه

سلام
                        ابتدا تشکر میکنم
                        من با بیسکام کار می کنم . برا تعریف کریستال مینویسیم :
                        $Crystal=16000000
                        تو دیتا شیت نوشته شده FAR-C4CN-11059-K02-R فرکانسش از 4 تا 24 مگ هستش .حتما باید 11 مگ تعریف بشه ؟

در مورد رگولاتور و تایمر و مولتی متر از راهنماییتون متشکرم .

من از ماژول GPS04 استفاده می کنم . که 30 پایه داره از کدوم تبدیل باید استفاده کنم ؟

یه آنتن با گین 20 الی 30 و نویز فیگر حداکثر 1.2dB می خوام از کجا میتونم گیر بیارم ؟
                        :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                          سلام
                          ابتدا تشکر میکنم
                          من با بیسکام کار می کنم . برا تعریف کریستال مینویسیم :
                          $Crystal=16000000
                          تو دیتا شیت نوشته شده FAR-C4CN-11059-K02-R فرکانسش از 4 تا 24 مگ هستش .حتما باید 11 مگ تعریف بشه ؟

در مورد رگولاتور و تایمر و مولتی متر از راهنماییتون متشکرم .

من از ماژول GPS04 استفاده می کنم . که 30 پایه داره از کدوم تبدیل باید استفاده کنم ؟

یه آنتن با گین 20 الی 30 و نویز فیگر حداکثر 1.2dB می خوام از کجا میتونم گیر بیارم ؟
                          :read:
                          خواهش میکنم
                          با بسکام که آشنایی ندارم،اما قاعدتا اگه شما کریستال 16مگ تعریف کنی،اما از 11مگ استفاده کنی خوب حتما اشتباه تولید میشه(آخه برنامه میاد و مطابق فرکانس 16مگ،زمان یه ثانیه رو تولید میکنه)
                          یه چیزی! مگه نمیشه فرکانس رو تو بسکام همون 11.0592مگ تعریف کنی؟اینجوری ممکنه تو uart هم به مشکل بخوری

در مورد تیدیل هم،هیچکدوم از اونایی که تو فروشگاه هست به ماجوله شما نمیخوری،اگه با لحیم کاری smd آشنایی نداری بهتره بدی بیرون واست یه برد تبدیل مناسب ماجول بزنن

مورد آخر رو هم نمیدونم :redface: بقیه دوستان لطف کنن و رهنمایی کنن

دیدگاه

سلام می بینم که بحث همه چی هست غیر از GPS :mrgreen:
                            حالا یه سوال من gps ام روشنه داره چشمک می زنه ولی هیچی خروجی از طریق مکس با PC ندارم!(مکس و PC سالمه چون خروجی های دیگه ای رو دارم میبینم و مشکلی نیست) باند ریت 720f چنده ؟ایا میشه تغییرش داد اصلا نیازی هست به این کار؟چرا خروجی ندارم :angry:
                            تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

معمولا باود پیش فرض 9600 هست. به احتمال زیاد تنظیم باود ایراد داره شاید هم در اتصال گیرنده به max232 دچار خطا شدین

دیدگاه

معمولا همشون 9600 هستند منم هم PC رو 9600 تنظیمه ولی چه جوری میشه فهید باندریت gps چنده؟چون دستور دادن به این ماژول مثل GSMنی که با یه دستور باند ریت تنظیم بشه؟در ضمن مکس هم سالمه دارم باهاش کار می کنم خروجی میکروم رو دارو می بینم ولی gps رو ندام
                                تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X