اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط Ehsan sal
    سلام
    از اساتید یک سوال داشتم
    من یک ماژول gps لازم دارم که بتونم هر موقع میآ‌خوام روشنش کنم و اطلاعات رو ازش دریافت کنم و بعد به حالت خاموش یا استند بای بره. و بعد مثلا یک ساعت بعد دوباره بتونم روشنش کنم و به همین صورت ادامه بدم. به علت مصرف بالای ماژول نمیخوام کلا روشن باشه.
    آیا ماژولی که همچین قابلیتی داشته باشه داریم؟
    یا با میکرو میآ‌شه همچین کاری کرد؟
    با تشکر
    سلام
    بله دو مورد هست:
    1- به عنوان مثال همین ماژول lea-5 دو مد عملکردی داره:
    a- مد بهترین عملکرد و b- Eco Mode که در حالت اکو مصرف پایین میاد و فقط ماهواره هایی که سیگنال قویتری دارند ردیابی میشنو

2- راه دوم که پیشنهاد میشه اینه که پاور ماژول رو شما خودتون در کنترل بگیرید و موقعی که نیازی ندارید بهش خاموشش کنید، این خیلی بهتره، منتهی باید از ماژول هایی استفاده کنید که از "باتری بکاپ" پشتیبانی کنند، تا در هر بار قطع و وصل مجبور نباشید چند دقیقه برای پیدا کردن ماهواره ها معطل شید.
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
      که از "باتری بکاپ" پشتیبانی کنند، تا در هر بار قطع و وصل مجبور نباشید چند دقیقه برای پیدا کردن ماهواره ها معطل شید.
      یعنی با باتری بک اپ ماژول hot start میشه ؟؟؟
      عمر باطری بک اپ چقدره؟ (جریان مصرفی ماژول چقدره )؟

اضافه شده در تاریخ :
      :mrgreen:
      بابا برقی یه سری به پست اولت توی صفحه اول همین تاپیک بزنی خیلی خوبه :mrgreen: :mrgreen:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
        سلام
        بله دو مورد هست:
        1- به عنوان مثال همین ماژول lea-5 دو مد عملکردی داره:
        a- مد بهترین عملکرد و b- Eco Mode که در حالت اکو مصرف پایین میاد و فقط ماهواره هایی که سیگنال قویتری دارند ردیابی میشنو

2- راه دوم که پیشنهاد میشه اینه که پاور ماژول رو شما خودتون در کنترل بگیرید و موقعی که نیازی ندارید بهش خاموشش کنید، این خیلی بهتره، منتهی باید از ماژول هایی استفاده کنید که از "باتری بکاپ" پشتیبانی کنند، تا در هر بار قطع و وصل مجبور نباشید چند دقیقه برای پیدا کردن ماهواره ها معطل شید.
        ممنون از راهنماییت
        پاور ماژول رو میشه با میکرو کنترل کرد؟ یعنی طوری باشه که دستی نیاز به روشن و خاوش کردن نباشه. چون در مد اکو باز هم مصرف باتری داریم در صورتی که من میخوام هر چند ساعت یک بار داده های gps رو بخونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
          یعنی با باتری بک اپ ماژول hot start میشه ؟؟؟
          عمر باطری بک اپ چقدره؟ (جریان مصرفی ماژول چقدره )؟

اضافه شده در تاریخ :
          :mrgreen:
          بابا برقی یه سری به پست اولت توی صفحه اول همین تاپیک بزنی خیلی خوبه :mrgreen: :mrgreen:
          یادش بخیر! اون پست دقیقا مال دو سال و یک ماه و سه ساعت و چهار دقیقه پیشه! ولی الحمدلالله فرق الآن با اونموقع زمین تا زیرزمینه! پشتوانش هم حداقل 7000(هفت هزار ساعت!!!) وقتیه که برای تحقیق و مطالعه دیتاشیت و کارهای عملی صرف کردم، آخرین پروژه ای که دستمه تا الآن سی و خورده هزار خط برنامه شده :rolleyes:

خب، بله همون hot start، حدود یکی-دو ثانیه طول میشکه تا ماژول حتی پس از قطع چندساعتی کامل تغذیه دیتاش ولید valid بشه.
          مصرفی نداره، دقیق نمیتونم بگم، اما فکر میکنم چندماهی بشه، باز هم دقیق نمیدونم؟

تمکیلی: الآن میزان مصرفی بکاپ یک ماژول رو چک کردم، 25ua بود!! یعنی 50برابر مصرف بکاپ DS!
          یعنی اگر ds با باتری بکاپ 6-7سال کار کنه، ماژول یکی-دو ماهی کار میکنه(به شرطی که تو اون 1.5ماه اصلا تغذیه بهش وصل نشه، که به نظر من معقول هم نیست تا این حد، همون بهتر که ماژول بعد این تایم دوباره cold start بشه!!)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

ممنون از راهنماییت
            پاور ماژول رو میشه با میکرو کنترل کرد؟ یعنی طوری باشه که دستی نیاز به روشن و خاوش کردن نباشه. چون در مد اکو باز هم مصرف باتری داریم در صورتی که من میخوام هر چند ساعت یک بار داده های gps رو بخونم
            بله، به راحتی، ماژول ها مصرفی ندارند(کمتر از 150ma با در نظر گرفتن تغذیه آنتن اکتیو)، به راحتی میتونید با یک ترانزیستور 50تومنی توسط میکرو تغذیش رو سوئیچ کنید.
            برای شما که هرچند ساعت یکبار میخوایید دیتا رو بخونید بهترین راه همینه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط بابابرقـی
              بله، به راحتی، ماژول ها مصرفی ندارند(کمتر از 150ma با در نظر گرفتن تغذیه آنتن اکتیو)، به راحتی میتونید با یک ترانزیستور 50تومنی توسط میکرو تغذیش رو سوئیچ کنید.
              برای شما که هرچند ساعت یکبار میخوایید دیتا رو بخونید بهترین راه همینه
              اگه یگم بیشتر توضیح بدید که چطوری این کار رو بکنم ممنون میآ‌شم( مبتدیم دیگه)
              ماژولی که کار باهاش راحت باشه و مصرفش پایین باشه با باتری بک پ چی خوبه؟ ttl داشته باشه خوبه ولی به پورت usb و ... نیازی ندارم

دیدگاه

سلام

یه ماژول gps درست و حسابی میخام با مقیاس کم مثلا نیم متر
                مبلغ هم تا 300 مشکلی نیست
                فقط تا حد ممکن ماژولار باشه
                به نظرتون چی بخرم ?
                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                  سلام

یه ماژول gps درست و حسابی میخام با مقیاس کم مثلا نیم متر
                  مبلغ هم تا 300 مشکلی نیست
                  فقط تا حد ممکن ماژولار باشه
                  به نظرتون چی بخرم ?
                  سلام
                  با این دقت(نیم متر) که من تو بازار ندیدم
                  اما ublox یک ماژول داره NEO-6P، اصلا انگار روی دقت مکانیابیش مانور داده این ماژول رو، دقتش رو بالاتر از یک متر!!! عنوان کرده، اما باهاش کار نکردم نمیدونم واقعا همچین دقتی داره یا نه

دیدگاه

سلام

پس الان فعلا بیشترین دقت رو neo-6p داره
                    کیفیتش خوبه ?
                    از کجا میتونم تهیه کنم ? حدود قیمت ?
                    ماژولار هست ?

خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                      سلام

پس الان فعلا بیشترین دقت رو neo-6p داره
                      کیفیتش خوبه ?
                      از کجا میتونم تهیه کنم ? حدود قیمت ?
                      ماژولار هست ?

خیلی ممنون
                      بله، تا اونجایی که من اطلاع دارم
                      این شماره رو داخل فروشگاههای داخل پیدا نکردم، فقط rfphone یکی داره NEO-6M فکر میکنم دقتش در بهترین حالت 2.5 متر باشه، اگر این دقت مناسب کارتون هست(البته شما باید روی 4تا5متر دقت حساب باز کنید)، lea-5 هم هست که میتونید از جهان قیمت بگیرید 66715432
                      ماژولار منظورتون چیه؟ اینا خودش ماژول gps هستن، یعنی فقط دیتای دریافتی از ماهواره ها رو روی خروجی قرارمیدند به صورت پروتکل استاندارد NMEA
                      بقیه مباحث طراحی سخت افزار و برنامه نویسیش با خودتون هست.
                      اما اگر دستگاه GPS میخوایید که دیتا رو بتونید مشاهده و ثبت کنید و...، یک توضیحاتی قبلا دادم داخل همین تاپیک فکر میکنم توی 2-3-4صفحه ی قبل، سرچ بفرمایید تا تکرار مکررات نشه.
                      موفق باشید.

دیدگاه

سلام

خیلی ممنون از پاسختون
                        منظورم از ماژولار این هست که مدارتغذیه و آنتن و ... رو روی یک برد همراه با خود سنسور GPS داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                          سلام

خیلی ممنون از پاسختون
                          منظورم از ماژولار این هست که مدارتغذیه و آنتن و ... رو روی یک برد همراه با خود سنسور GPS داشته باشه
                          بنابراین شما باید از یک چیزی شبیه هدربرد استفاده کنید، rfphone قبلا همچین چیزی برای ماژول های gps داشت، الآن نمیدونم تماس بگیرید.

دیدگاه

آخرین تولید ublox سری 7 هست که فعلا تو ایران نیست.
                            من چند تا LEA6S وارد کردم برای خودم فرق اصلیش با NEO اینه که antenna sypervisory داره یعنی مستقیم میشه آنتن اکتیو بهش وصل کرد PCB آماده هم با atmega8 و atmega64 براش دارم. اگه خواستی pm بده

دیدگاه

بابا برقی جان این جواب مارو نمیدی؟

دیدگاه

بابا برقی جان این جواب مارو نمیدی؟
                                ببخشید اصلا این سوالتون رو ندیده بودم:
                                اگه یگم بیشتر توضیح بدید که چطوری این کار رو بکنم ممنون میآ‌شم( مبتدیم دیگه)
                                ماژولی که کار باهاش راحت باشه و مصرفش پایین باشه با باتری بک پ چی خوبه؟ ttl داشته باشه خوبه ولی به پورت usb و ... نیازی ندارم
                                ماژول ارزون که باتری بکاپ هم بخوره gps01 هست، ttl هم هست، برای ارتباط با pc به max232 نیاز دارید، برای میکرو مستقیم وصل میشه.
                                برای کنترل تغذیه ماژول توسط میکرو میتونید دو تا ترانزیستور pnp به صورت دارلینگتون ببندید، بیس ترانزیستور اول رو با یک مقاومت بدید به میکرو و کلکتور ترانزیستور دوم رو بدید به تغذیه ماژول، هر وقت نیاز به gps بود به سادگی پین بیس ترانزیستور اول رو صفر کنید تا ولتاژ مورد نیاز به ماژول برسه.
                                این یک راه خیلی ساده بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X