اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

با سلام
    من gsm modem رو به avr متصل کردم و تونستم اس ام اس دریافت و ارسال کنم.
    ولی هنگامی که اس ام اس دریافت میکنم ، محتوای آن فقط شامل : شماره تلفن و تاریخ و زمان و ... است ، متن اصلی اس ام اس رو دریافت نمیکنم!
    به نظر شما مشکل کجاست؟
    چرا نمیتونم به متن پیامک دسترسی داشته باشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hanif2
      با سلام
      من gsm modem رو به avr متصل کردم و تونستم اس ام اس دریافت و ارسال کنم.
      ولی هنگامی که اس ام اس دریافت میکنم ، محتوای آن فقط شامل : شماره تلفن و تاریخ و زمان و ... است ، متن اصلی اس ام اس رو دریافت نمیکنم!
      به نظر شما مشکل کجاست؟
      چرا نمیتونم به متن پیامک دسترسی داشته باشم؟
      برای تنظیم کردن ماژول جهت نمایش متن SMS به محض دریافت :
      کد:
      AT+CNMI=1,2,0,0,0

برای خواندن متن SMS های قبلی :
      کد:
      AT+CMGR=index,0

که index مقداری بین 0 تا 15 است.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ممنون از پاسختون
        این موارد رو رعایت کرده بودم.

با اضافه کردن یک حلقه ی دریافت از ورودی مشکلم حل شد.

دیدگاه

پاسخ : کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

سلام دوستان
          1-برای ارتباط Evaluation Board Sim300cz که یک پورت کامل COM داره آیا نیاز هست به غیر پایه های 2و3و5 از پایه دیگری هم برای ارتباط سریال با PC استفاده بشه؟ من با ارتباط 9 سیمه جواب می گیرم ولی با 3 سیم نه.
          «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
          آلبرت انشتین

دیدگاه

پاسخ : SIM300 GPRS

سلام دوست عزیز

تو هایپر این تنظیمات رو انجام میدیم
            file/properties/settings/ASCII SETUP/Send line ends with line feeds

AT+CDNSORIP=1^crlf
            at+cipstart="TCP","www.gpstracking. somee.com","80"^crlf
            at+cipsend^crlf
            >GET http://www.gpstracking.somee.com/default.asp?Data=120,76000,3235.12,3254.231^crlf
            Connection: Keep-Alive^crlf
            ^crlf
            ctrl+z
            این تاپیکم نگاه کنین
            https://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44951.0
            موفق باشید
            آلبرت انشتین

دیدگاه

پاسخ : کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

مشکلم حل شد، باید پایه 7 (RTS) رو به پایه 8 (CTS) می زدم. با اینکار مشکل حل شد.
              آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
                سلام.آقا کسی با sim300cz کار کرده؟
                من یه مشکل دارم باهاش و اون اینه که اصلآ نمیتونم از ماژول چیزی دریافت کنم.اما به راحتی با میکرو بهش دستور میفزستم و ماژول هم درست عمل میکنه ولی چیزی به عنوان جواب (مثلآ ok)رو بر نمیگردونه.
                باید بگم که من از سخت افزارمم مطمئن هستم.
                ماژول رو که به کامپیوتر وصل میکنم همه چیزش درست کار میکنه.مشکل کجاست؟ :cry2:
                سلام
                به نظرم مشکل از برنامه ی شماست.
                شما باید برای گرفتن اطلاعات از ورودی یک حلقه ی دریافت بذارید.
                من با بسکام کار کردم، اگه شما هم با بسکام کار میکنید، برنامتون رو اینجا بذارید ، شاید بتونم کمک کنم.

دیدگاه

با کامند چجوری میشه sim300 و گوشی اریکسون 1018s رو خاموش و روشن کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
                    با کامند چجوری میشه sim300 و گوشی اریکسون 1018s رو خاموش و روشن کرد ؟
                    تور سیم300 با این AT+CPOWD میشه
                    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

آقا من روانم پریش شد!!
                      از جمهوری علاوه بر sim300cz یه دونه بوردم خریدم .حالا با یه کابل سریال به pc وصل کردم ولی تو هایپر ترمینال نمیدونم کدوم پورت انتخاب کنم که بش دستور بدم.هر چی مینویسم ERROR میده.البته غیر از AT ! فقط در اونصورته که ok بر می گردونه!
                      البته گاهیم مودم کامپیوتر عمل میکنه! مثلا دستور ATA که میزنم مودم جواب میده!!!
                      من پورت COM چندو تو هایپر انتخاب کنم؟ 1 2 یا 3؟
                      پروژه پایان ترممه..کمک لطفا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir-ebrahimi
                        آقا من روانم پریش شد!!
                        از جمهوری علاوه بر sim300cz یه دونه بوردم خریدم .حالا با یه کابل سریال به pc وصل کردم ولی تو هایپر ترمینال نمیدونم کدوم پورت انتخاب کنم که بش دستور بدم.هر چی مینویسم ERROR میده.البته غیر از AT ! فقط در اونصورته که ok بر می گردونه!
                        البته گاهیم مودم کامپیوتر عمل میکنه! مثلا دستور ATA که میزنم مودم جواب میده!!!
                        من پورت COM چندو تو هایپر انتخاب کنم؟ 1 2 یا 3؟
                        پروژه پایان ترممه..کمک لطفا !
                        معمولا اگه کامپیوتر شما یه پورت سریال داره com1 هست اگه دوتا داره بالایی 1 و پایینی 2 هست اگه باز شک دارین تو setting hardware device manager ports میتونین شماره پورتها رو پیدا کنین اگه نمیتونین پیداش کنین پین دو و سه رو تو پورت سریال به هم وصل کنین تو هایپر ترمینال به ترتیب کام ها رو انتخاب کنین و setting رو هم پیش فرض بذارین 9600/8/n/1 اون پورتی که کاراکتر های زده شده توسط خودتون رو میبینین کام درست انتخاب شده

دیدگاه

سلام به همگی

من حدود 3-4 ساعته تمام این 50 صفحه رو دارم میخونم
                          مشکلی که هست اینه که مطالب خیلی بهم ریخته ست
                          من خواهشی از دوستان دارم اینه که اگه نتایج مفیدی دریافت میکنن بقیه رو محروم نزارن

اکثر مشکلات هم مربوط به شناسایی اولیه توسط کامپیوتر ه
                          پیشنهاد من اینه که اگه دستگاه تون یا گوشی یا ... رو به کامپیوتر وصل میکنید و از طریق hyper terminal کار میکنید حتما قبلش به control panel برید و در قسمت phone and modem option برید و در قسمت modem دستگاه شناسایی شده رو ببینید و از همون محل پورت کام ی که براش کامپیوتر تعریف کرده در hyper terminal استفاده کنید ممکنه این پورت رو به اسم مثلن com 5 نمایش بده فرقی نئداره که خروجی usb باشه یا rs232
                          من خودم با گوشی سونی اریکسون 510 جواب گرفتم در صورتی که مدل های بالاتر مثل k800 و nokia5320 قابل شناسایی نبودن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

می دونید بحث دیگه ای که هست
                            اینه که هر نسل از مثلا گوشی های نوکیا یکجور وصل میشن
                            مثلا 6220 بدون پی سی سویت و با بلوتوث می تونید بهش وصل شد
                            ولی n79 هتما باید با پی سی سویت وصل بشید
                            خوب این مشکلات باید فقط تست و خطا انجام بشه
                            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دریافت تون شماره وارد شده در ادوات GSM

سلام
                              من می خواستم بدونم از بروبچز کسی اطلاعاتی داره روی مودم های GSM از سیم 300 بگیرید تا گوشی های همراه
                              چطور میشه زنگ بزنیم به دستگاه و مثلا شماره 5 رو بزنیم و سیم 300 به ما اطلاع بده که کلید 5 خورده
                              مثل سیستم گویا بانک ها
                              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

پاسخ : دریافت تون شماره وارد شده در ادوات GSM

سلام

همونطور که دوستمون گفت از mt8870 استفاده کن
                                این ای سی سیگنال تون یا در اصطلاح DTMF رو به کدهای باینری تبدیل میکنه.
                                فقط باید توجه کنی که سیگنال تونی که میتونی دریافت کنی میتونه از بلندگوی موبایل یا ماژول SIM300 که خودش یک موبایل کامله (البته بدون LCD و KEYBoard)
                                فقط این نکته رو توجه داشته باش که سیگنال تون دریافتی باید تا حدی تقویت بشه تا mt8870 بتونه اونهارو به کد باینری تبدیل کنه
                                این رو توجه داشته باشید که سیگنال نباید بیش از حد هم تقویت بشه چون اگه Max دامنش از Vcc mt8870 بیشتر بشه موج برش میخوره و باز هم خروجی باینری بدرستی ایجاد نمیشه.

لازم به ذکره که در خود آی سی تقویت کننده وجود داره و شما نیازی به تقویت کننده جدید نخواهید داشت . وقت کافیه با یک نسبت درست مقاومت ها Opamp داخلی آی سی رو فعال کنید تا سیگنالتون به اندازه دلخواه تقویت بشه.

اگر سوالی بود درخدمتم :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X