اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

ببخشید یه سوالی داشتم
    می خواستم بدونم از کدوم پین sim300cz می توان فهمید که کی اس ام اس اومده
    اگه میشه شماره پین رو بگید و حالت هاشم توضیح بدین من میخوام اون پینو وصل کنم به میکرو و از وقفه استفاده کنم
    اگرم صفحه دیتاشیت بگید ممنون میشم
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
      حمید جان ممنونم
      یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم ... ایا مثلا برای ارسال یه sms نیاز به حداکثر قدرت انتن دهیه یا مثلا به فرموده شما با 20% هم مشکلی به وجود نمیاد اخه می خوام تو برنامه ایی که برای ارسل sms نوشتم یه تغیراتی بدم و جاهایی که انتن دهی کمه یا اصلا انتن نمیده sms ارسال نشه ....

یه سوال دیگه اگه مثلا sms ایی ارسال نشه به هردلیلی ایا پاسخی ارسال میشه مبنی بر عدم ارسال sms که میکر متوجه بشه و دوباره ارسال کنه؟
      اگر SMS را با دستور AT+CMGS در مد متنی ( CMGF=1 ) ارسال کنید و در انتهای پیام کارکتر Ctrl+Z را بفرستید (عدد 26 در مبنای دسیمال) با جوابی که داده میآ‌شود میتوانید از وضعیت Delivery پیام ارسال شده باخبر شوید.
      اگر جواب بصورت زیر بود، پیام Deliver شده است :

+CMGS: <mr>
      OK

پارامتر mr عددی است که با هر ارسال یک واحد افزایش پیدا میآ‌کند.

در صورت بروز خطا، پیغام زیر را خواهید داشت :

+CMS ERROR: <err>

که با چک کردن پارامتر err میتوان به منشا خطا پی برد.

نوشته اصلی توسط mohammad2_sh
      ببخشید یه سوالی داشتم
      می خواستم بدونم از کدوم پین sim300cz می توان فهمید که کی اس ام اس اومده
      اگه میشه شماره پین رو بگید و حالت هاشم توضیح بدین من میخوام اون پینو وصل کنم به میکرو و از وقفه استفاده کنم
      اگرم صفحه دیتاشیت بگید ممنون میشم
      ممنون
      دوست عزیز، پایهٔ خاصی برای اینکار وجود ندارد.
      باید با فرامین AT که از طریق پورت سریال صادر میآ‌شوند با ماژول ارتباط برقرار کرد.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

حمید جان ممنونم از جوابایی که میدی اینشا ا... خدا خیرتون بده :agree:

دستوراتی که داده بودین رو من قبلا هم از همین روش برای ارسال SMS استفاده میکردم ولی پاسخی مبنی بر ارسال یا عدم ارسال چیزی نمیومد...
        چیزی که با میکر ارسال میکردم این بود
        AT+CMGF=1
        OK
        AT+CMGR=0
        +CMS ERROR: 321
        AT+CMGS=09138659604
        ERROR
        AT+CMGS="0938........."
        > SALAM

OK

تو هایپرترمینالم امتحان کردم جوابی داده نمیشه ممکنه قبلش باید با یه دستوری فعالش کنیم؟ مثلا مثه دستوری که برای فعال کردن نمایش SMS تو هایپرترمینال بکار میره؟

دقیقا شما چی تایپ میکردین که در جواب اینو میداد +CMGS: <mr>

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

دوستان به دو مشکل خوردم
          یکی at هستش که شماره اخرین تماسی که ورودی بوده رو اعلام کنه
          و دومی اینه که
          مقدار بوت ریت ماژول رو گذاشتم رو 9600 و سیوش کردم
          الان هاپر مشکلی نیست
          اما میخوام میکرو مقدار ارسال کنه
          نمی تونه
          دریافت میکنه از ماژول اما نمی تونه ارسال کنه
          چه کنم
          با دو میکرو 32 و 64 تست کردم
          جفتشونم با هایپر وصل میشن
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دوستان برا استفاده از شارژ باطری چه نکاتی رو باید انجام داد
            این باطری نقشه چه چیزی رو تو مدار داره
            یعنی وقتی برق ex قطع شد باطری میاد داخل مدار
            و هر وقت برق باطری کم شد
            سیم300 شارژش می کنه
            میشه برا تغذیه مگا هم استفادش کرد
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

سلام دوستان ، می دونم موضوع تکارایه ولی چه کنم جواب خوبی تو تاپیک های دیگه پیدا نکردم

من میخوام Sim300cz رو با میکرو مگا 64 راه اندازی کنم
              همون طور که می دونید مگا 64 دو تا پورت اصلی برای ارتباط سریال (usart) داره ~> یکی پورت های e.0 و e.1 و یکی دیگه پورت های d.2 و d.3
              من می خوامدر بسکام و یک ال سی گرافیکی 128*64 اس ام اس ها رو بخوانم ابتدا اومدم با دستور های زیر Com2 را انتخاب و ان را باز کردم :

Config Com2 = 9600 , Synchrone = 0 , Parity = None , Stopbits = 1 , Databits = 8 , Clockpol = 0
              Open "com2:" For Binary As #1

بعد از دستورات زیر برای خواندن اس ام اس استفاده کردم :

Print #1 , "AT+CMGR=1"

Sms = ""

Do

B = Inkey(#1)

Select Case B

Case 0:

Case 13 :

If Sms <> "" Then Exit Do

Case 10 :

If Sms <> "" Then Exit Do

Case Else

Sms = Sms + Chr(b)

End Select
              Cls
              Lcdat 1 , 1 , Sms
              ولی نمیتونه چیزی رو بخونه ، ولی اینو بگم که تونستم اس ام اس ارسال کنم

میخوام دوستان منو راهنمایی کنن تا بتونم مشکلم رو حل کنم

ممنون

دیدگاه

پاسخ : SIM300

با سلام
                من در زمینه ارسال اس ام اس با میکرو مشکلی ندارم فقط میخوام بدونم چگونه میشه توی مد TEXT توسط BASCOM AVR یک اس ام اس مثلا 5 یا 6 کاراکتری رو توی یک آرایه یا متغیر STRING دریافت کرد
                ممنونم
                قال امام صادق (ع):
                هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

دیدگاه

برای ذخیره اطلاعات رشته ای می تونید متغییر رو به صورت زیر تعریف کنید

dim s as string*7
                  s=رشته
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

اقا منم مشکل شما رو دارم
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41017.0

کسی نیست جواب بده

دیدگاه

پاسخ : کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

دوست من این کد رو براتون بازنویسی کردم تست کنید ان شالله که جواب بگیرید اگر باز هم مشکل در دریافت داشتید اگر مشکل داشتید سرعت باد ریت رو روی یکی از اعداد تعریف شده داخل ارتباطات سریال بین بازه 1200 تا 115200 تعیین کنید

$regfile = "m64def.dat"
                      $crystal = 8000000

Open "comd.2:9600,8,n,1" For Input As #1
                      Open "comd.3:9600,8,n,1" For Output As #2

Dim Sms As String * 160
                      Dim B As Byte

Main:

Print #2 , "AT+CMGR=1"
                      Sms = ""

Do

Again:
                      B = Inkey(#1)

Select Case B

Case 0 : Goto Again

Case 13 :

If Sms <> "" Then
                      ' lcd sms
                      Goto Main
                      End If

Case 10 :

If Sms <> "" Then
                      ' lcd sms
                      Goto Main
                      End If

Case Else

Sms = Sms + Chr(b)

End Select

Loop
                      End

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

آقا من یک مشکل دارم با ماژول ارسال sms؟ دریافت sms نمیکنه ؟ تازه با 0912 کار نمیکنه ؟ تازه فقط ایرانسل !!!

tc35i

ببینم نکه این ماژول فقط یک طرف است ؟؟؟؟
                        خداوندا
                        از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                        فراموشش کن
                        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                          بنده به مشکلی بر خوردم امیدوارم با راهنمایی های شما مشکلم برطرف شه.
                          مشکل کار کردن با ماژول tc35i که روی development kit نصب شده و دارای پرت خروجی با 15 پین (که فکر کنم اسمه پورته D-sub 15 pin باشه) که با یک کابل تبدیل به پورت com میشه ، هستش.
                          وقتی من این ماژول رو به pc وصل می کنم و با Hyperterminal دستورات رو می فرستم خیلی خوب جواب میده و هر دستوری که میدم به خوبی جواب میده ولی مشکل من وصل کردن این ماژول به avr هستش وقتی که این ماژولو به avr وصل می کنم و برنامه ای رو هم که برا avr نوشتم رو بهش می فرستم ، هیچ اتفاقی نمی افته (در مورد برنامه هم باید بگم که قبلا با avr همین دستوراتو به یک گوشی نوکیا 3220 که به avr وصلش کرده بودم فرستادم و خیلی خوب کار کرد) میشه در این مورد مرا راهنمایی کنید؟
                          میشه نحوه ی اتصال این نوع ماژول رو به avr بهم بگین؟ (شاید با نحوه اتصال گوشی با avr متفاوت باشه)
                          آیا باید دستوره خاصی برا راه اندازی این ماژول به کار ببرم؟(برنامه ای که من نوشتم تو bascom هستش)
                          اگر کسی قبلا با این نوع ماژول کار کرده باشه لطفا منو راهنمایی کنه
                          ممنون از همه

دیدگاه

من خیلی وقت پیش کار کردم . زیاد یادم نیست .
                            باید AT COMMAND مخصوص رو بفرستی که به ماژول بفهمونی وقتی SMS اومد بهت بگه . در تنظیمات AT COMMAND مد TEXT و اونیکیم یادم رفته ، رو باید انتخاب کنی که با کدوم مد بفرسته . TEXT خیلی بهتر از اون یکیه . اون یکی مصیبته .

وقتی SMS میاد بهت یه ای تی کامند مخصوص میفرسته که شماره ی ذخیره ی اس ام اس در حافظه رو هم داره . تو با ای تی کامند به ماژول میگی که این اس ام اس به این شماره ی حافظو رو بهم بفرست .

دیدگاه

دوستان کارکتر " رو تو سی کدویژن چطور متمایز کنم از
                              scanf("sdfvv"654654165"zsc)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1083
                                سلام
                                میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟ لطفا. چون خیلی خوب میگین :nice: :nice: :nice:
                                با تشکر :applause:
                                AT+CNMI= 2,1,0,0,0
                                این کدو به میکرو که فرستادی ، دقیقا یادم نیست که این عددا چی کار می کنن.
                                باید به pdf اش مراجعه کنین . تنظیمات مربوط به ماژول هستش که وقتی پیام کوتاه اومد به شما بگه .
                                بعد از فرستادن این کامند اگه پیام اومد ، به شما یه کامند AT+cmti = ....
                                میفرسته که تو اون سه نقطه شماره ی اون پیام کوتاه تو حافظه هستش .
                                اونم یه کامند مخصوص داره که چطور اون شماره رو بخونین .
                                والا من اینو چند ماه پیش کار کردم . شرمنده اگه نتونم بیشتر از این کمک کنم . آقا اسماعیل اگه لطف کنن ، بهتر میتونن کمکتون کنن .

به هر حال pdf اون ایتی کامند ها بهترین منبعه . تو اینترنت پره . اگه پیدا نکردین بگین پلود کنم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X