اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام و خسته نباشید به تمام دوستان
    من با گوشی موتورولا مدل c118 تست کردم نشد از کابل dku5 هم استفاده کردم بازم نشد . یعنی در هایپرترمینال دستورات at&command بهش میدم جواب نمیده . :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FERESHTEMARG
      سلام دوستان بحث جالبیه فقط میخواستم بدون میشه گوشی رو مثل خط تلفن به mt8870 وصل کرد یا نه ؟ اگر میشه راهنمایی یادتون نره>؟<
      بله میشه من گزاشتم
      فقط به مدار نویز کیر هم باید بزاری یا چوک و هیچ چیز سختی هم نداره

یه دستوری که بشه گوشی موبالو روشن کرد ؟

ایا همچین دستوری هست یا نه وقتی گوشی خاموشه ارتباط سریال گوشیم قطعه
      با دستور می تونی خاموشش کنی ولی واسه روشن کردن باید با اپتوکوپلر این کار رو بکنی

قا من یه مشکل دارم و اونم اینه که SIM300CZ ریست میشه.بعضی موقع ها کار می کنه و بعضی موقع ها ریست میشه.VBAT رو با LM2576ADJ ساختم و با ولتاژ 4 و 4.3V تست کردم بازم ریست می کنه.ولناژ LM رو هم با ترانس 2 امپر ، 7تا باطری قلمی و پوور کامپیوتر تست کردم بازم ریست می کنه.
      ولتاژ VBAT رو هم هنگام روشن شدن اندازه گرفتم تغییراتش خیلی کمه در حد میلی ولت.
      کسی میدونه مشکل از کجاست؟
      دوست من علتش جریان لحظه ای هست که gsm می کشه
      خازنی که تو دیتا شیت گفته رو بخز

سلام و خسته نباشید به تمام دوستان
      من با گوشی موتورولا مدل c118 تست کردم نشد از کابل dku5 هم استفاده کردم بازم نشد . یعنی در هایپرترمینال دستورات at&command بهش میدم جواب نمیده . :sad:
      این کار رو تو گوشی های فدیمی میشه کرد با میکرو ولی با pc رو همه گوشی ها میشه اول driver گوشیو نصب کن بعدش تو device manager پورتش رو نگاه کن و تو hyper terminal وارد کن
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
        دوست من علتش جریان لحظه ای هست که gsm می کشه
        خازنی که تو دیتا شیت گفته رو بخز
        دوست عزیز اقای حبیبی
        من تمام خازن ها رو گذاشتم منظورتون دقیقا کدوم خازنه؟
        اگه منظورتون خازن های 100n (پلی استر) و 100u هست که من اون ها رو نزدیک VBAT گذاشتم.
        می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

با دستور می تونی خاموشش کنی ولی واسه روشن کردن باید با اپتوکوپلر این کار رو بکنی
          منظورتون اینکه به صورت سخت افزاری باید روشنش کنم؟ مثلا یه فزمانی بدم به کلیدی که باهاش گوشی رو رو شن می کنم...
          البته من اینکارو با یه رله کوچیک حل مردم یعنی شاسی پاور موبایلو درش اوردم و دادمش به رله و الان راحت روشن یا خاموش میشه ولی منظورتونو از اپتو کوپلر نفهمیدم؟
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen P
            دوست عزیز اقای حبیبی
            من تمام خازن ها رو گذاشتم منظورتون دقیقا کدوم خازنه؟
            اگه منظورتون خازن های 100n (پلی استر) و 100u هست که من اون ها رو نزدیک VBAT گذاشتم.
            یا خازن تانتانیوم بزار یا یه ای سی که اقای اسکندریون تو پست های قبل شماتیک کردن استفاده کنید

منظورتون اینکه به صورت سخت افزاری باید روشنش کنم؟ مثلا یه فزمانی بدم به کلیدی که باهاش گوشی رو رو شن می کنم...
            البته من اینکارو با یه رله کوچیک حل مردم یعنی شاسی پاور موبایلو درش اوردم و دادمش به رله و الان راحت روشن یا خاموش میشه ولی منظورتونو از اپتو کوپلر نفهمیدم؟
            و اما تو دوست خوبم

اپتوکوپلر هم یه چیزی تو همون مایه هاست ولی رله نمیزاشتی بهتر بود
            pc817 رو گوگل کن دیتاشیتش رو ببینی میفهمی که چیه منظورم
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

با کسب اجازه از جناب حبیبی

یه موردی این مدل wavecom روی سرعت 115200 فقط امکان استفاده از دستور ATD برای شماره گیری داره
              توی بادریت های پائین تر ، حتی توی هایپرترمینال هم امکان شماره گیری نداره(call )
              پس مجبورم با این بادریت کار کنم.

اما مشکلی که دارم اینه که با هاپیربدون مشکل کار میکنم ولی با میکرو نه
              بدون استفاده از max232 دارم کار میکنم

این مثال منه
              $regfile = "m16def.dat"
              $crystal = 8000000
              $baud = 115200

Set Portc.6
              Wait 1
              Toggle Portc.6
              Wait 20
              Toggle Portc.6

Wait 1
              Print "ATD0913333333;" ; Chr(13)

Wait 10
              toggle Portc.6
              Wait 1000

End
              پورتها را هم فقط RX-TX-GND را وصل کردم
              یک wait هم گذاشتم که مطمئن بشم بعد از روشن کردن میکرو وقت دارم که مودم را روشن کنم
              ولی باز هم نشد ( همزمان یا روشن بودن مودم بعد روشن شدن میکرو هم فرقی نکرد)
              پایه های شماره 7 - 8 یا همون DTS-RTS را هم به هم وصل کردم )
              نشد

مدل دستگاه همونیه که توی انجمن بچه ها باهاش کار کردند G2403R -GSM/GPRS Modem
              تغذیه مدار میکرو ، از طریق تغذیه USB مدار پروگرامر هست.

///////
              مسائل اسلام و مسلمین با یک max232 حل شد
              /////////
              آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

بازنکردن sms در نوکیا(مشکل در برنامه نویسی و طرز کار میکرو)

سلام
                من با سیم 300 دارم sms میدم مشکلی نبود تا اینکه sms تو همه گوشی ها باز میشه غیر از nokia
                اس ام اس میرسه عکسش هم میاد خط اول داخل اس هم معلومه ولی باز نمیکنه !پیغام اینکه فرمت رو نمیشناسه رو میده
                کسی نظری نداره؟
                تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

پاسخ : بازنکردن sms در نوکیا

من اصلا مشکلم بحث موبایل نیست
                  اس ام اس از طریق میکرو داره فرستاده میشه همه گوشی ها یاز میکنه غیر از نوکیا مدل بالا روی چندتا گوشی امتحان کردم مدل قدیمی نوکیا باز میکنه
                  یه سوال؟
                  اگه احیانا همراه txt کد هگز هم قاطیش بره گوشی نمیتونه باز کنه؟
                  تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

پاسخ : بازنکردن sms در نوکیا(مشکل در برنامه نویسی و طرز کار میکرو)

at+csmp=17,255,0,24
                    دوست عزیز این دستور رو بده و حال شو به بر این داستان من رو یک ماه معطل کرد امید وارم پیروز باشی
                    نتیجه تست و همین جا بزار
                    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORTEZA90
                      دوست عزیز میشه شماتیک مداری که بستیرو واسمون بزاری ممنون میشیم بخدا :redface:
                      دوست عزیز برای نوکیا اگه باز نمیکنه این دستور رو قبل از ارسال اس ام اس برای Sim ار سال کن
                      به هیچ چیز دیگه ربط نداره این تنظیمات شبکه هست
                      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

با تشکر از john lock
                        ولی وقتی استفاده کردم اس ام اس اتوماتیک وار باز شد وبه جایه اینکه متن رو نشون بده 2 تا مربع اورد

دیدگاه

john lock
                          دستورش رو توی دیتا شیت پیدا کردم ولی اینکه هر دیفالت چه معنی میده رو ندیدم
                          مثلا از 0 تا 255 کدوم برای زبان انگلیسیه

دیدگاه

at+csmp=17,255,0,240
                            مشکل رو حل میکنه

دیدگاه

دوستان برای استفاده از شارژ باطری در sim300 کسی چیزی میدون به چه صورت هست
                              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام به همه جویندگان راه علم
                                من از آخرهای بحث که ظاهرا ابتدای بحث هست وارد شدم-
                                به نظر من پروژه زمانی جالب می شه که بتونی با هر گوشی مخصوصا گوشی های جدید ارتباط رو برقرار کنی،چون اون وقت که می تونه ارزش تجاری بودن را در بر داشته باشه،چون اولا با گذشت زمان گوشی های جدید وارد بازار می شه وثانیا برای کسی که خریدار پروژه شماست خیلی مرقون به صرفه است که پروژه شما رو خریداری کنه

یادم دو سال پیش تونستم از طریق لب تابم که بلوتوث داره به موبایلم متصل شوم(ازطریق هایبرترمینال)و با ارسال command های که توی data command گوشیم پیدا کردم sms های گوشیم رو بخونم-(اسم گوشیم t650 i)
                                همه گوشی های جدید پروتکل uart رو دارند منتها از طریق سیستم بلوتوث ،به نظر من اگر از ماژول بلوتوث بتونید استفاده کنید که هرگوشی بتونه به اون وصل بشه،پروژه جالبی می شه؟!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X