بله جواب میده اما بعد از یه مدتی میبینی دیگه کامند نمیگیره ؛خودم همینطوری یه sim900 رو به دیار باقی فرستادم
باز خدارو شکر 29 تومن خریده بودمش
الان بود :angry:
سلام بر اساتید.
من تو مدارم باید از کریستال 8MHz استفاده کنم اما با این فرکانس نمیتونه با SIM900 ارتباط برقرار کنه. یعنی حتما باید از کریستال دقیق 11.0592 یا نظایر اون استفاده کنم؟ اگه واقعا اینطوره به من که نمیتونم این کار رو بکنم چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید؟
دوستان من واسه برد راه انداز sim900 به مشکل خوردم. :cry:
چجوری برد راه انداز رو تهیه کنم؟ :cry:
میخوام بردی باشه که آنتن و جای سیم کارت داشته باشه و فقط من پایه های سریالش رو وصل کنم به میکرو و باهاش کار کنم.
دوستان خواهشا کمک کنید خیلی ضروریه. :cry:
مث این برد میخوام http://www.parsmadar.com/list_sub.asp?CatID=63&subid=28
میترسم سفارش بدم ولی سالم نرسه دستم تو مشهد هم کسی رو ندیدم که همچین بردی بزنه. :cry:
میخوام بردی باشه که آنتن و جای سیم کارت داشته باشه و فقط من پایه های سریالش رو وصل کنم به میکرو و باهاش کار کنم.
میترسم سفارش بدم ولی سالم نرسه دستم تو مشهد هم کسی رو ندیدم که همچین بردی بزنه. :cry:
کمکی از دست من بر میاد حتما بگو
الان دقیقا می خوای چیکار کنی؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟
تو شماتیک مشکل داری یا نرم افزار طراحی مدار مثل پروتل؟؟؟
خوشحال می شم کمکت کنم
کمکی از دست من بر میاد حتما بگو
الان دقیقا می خوای چیکار کنی؟؟؟؟مشکل چیه؟؟؟
تو شماتیک مشکل داری یا نرم افزار طراحی مدار مثل پروتل؟؟؟
خوشحال می شم کمکت کنم
خدا خیرت بده رفیق.
من یک بردی میخوام مث همون لینکی که بالا دادم.
پایه های rx ,tx ,ri ,netlight و... که کاربردی هست فقط اومده باشه بیرون که بدون دردسر وصل کنم به میکرو و باهاش کار کنم.
بردهای سیم900 ای که تو مشهد هست همه ی پایه ها رو داده بیرون و من نمیدونم اون پایه های اضافی رو چکار باید بکنم.!!
به من هم خبر بده من هم میخواهم بخرم.
نوشته اصلی توسط sanup2006
من یک بردی میخوام مث همون لینکی که بالا دادم.
پایه های rx ,tx ,ri ,netlight و... که کاربردی هست فقط اومده باشه بیرون که بدون دردسر وصل کنم به میکرو و باهاش کار کنم.
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
آقا من این برد رو خریدم. باید بگم بین بردهای موجود در بازار اصفهان این بهترین بود. مدارش هم تقریبا میشه گفت استانداردتر از بوردهای دیگه بود.
درضمن من خودم دارم یه بورد میزنم که همه نکات و ریزه کاریها توش رعایت شده. تغذیه رگوله شده و میکرو و جامپر پروگرامرش هم روی خودشه. تا دو سه روز دیگه میرسه دستم اگه عجله نداری صبر کن به دستم برسه امتحانش کنم اگه مطمئن جواب داد برات میفرستم. البته من چون میکرو رو روی خودش گذاشتم هیچ پایه ای رو بیرون ندادم.
اساتیدی که اینجا سوال جواب میدن خواهشا یکمی برن بالا یه گوشه چشمی هم به سوالهای ما داشته باشن. راه دوری نمیره. :cry:
سلام بر اساتید.
من تو مدارم باید از کریستال 8MHz استفاده کنم اما با این فرکانس نمیتونه با SIM900 ارتباط برقرار کنه. یعنی حتما باید از کریستال دقیق 11.0592 یا نظایر اون استفاده کنم؟ اگه واقعا اینطوره به من که نمیتونم این کار رو بکنم چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
کی گفته که نمی شه از کریستال 8 مگ استفاده کرد
من خودم هم با 8 داخلی جواب گرفتم
اصلا برای چی می گی با 8 نمی شه
دلیل خاصی داری (به خاطر خطا می گی )!!!!!!!!
باید حتما جواب بده
ممنون که جواب دادید. من از ماژول با کریستال 11.0592 جواب گرفتم و گذاشتمش کنار. انتخاب این کریستال فقط برای ارتباط مناسب با کامپیوتر بود که بتونم اطلاعاتی رو که بین میکرو و ماژول رد و بدل میشه ببینم. بقیه مدارم رو با کریستال 8مگ طراحی کردم و جواب گرفتم. وقتی GSM رو به مدار اضافه کردم دیدم تبادل اطلاعات درست انجام نمیشه. اول همه چیز رو تست کردم و در آخر کریستال رو عوض کردم. درست شد. با 11.0592 درست کار میکنه اما با 8 نه. تغییر باود ریت توی میکرو هم فایده ای نداشت. با ماژول هم نمیشه ارتباط برقرار کرد. کلی AT براش بفرستی شاید یکیشو جواب بده اونم یا OK یا ERROR. نظر شما چیه؟
تغذیه اش چطوریه ؟
رگلاتور داره؟(lm2576)
اگر نداره باید بهش اضافه کنم!
میشه درباره برد توضیح دهید؟
همونطور که تو عکسی که قرار دادید دیده میشه تغذیه 5ولت لازم داره و خودش با انداختن ولتاژ روی دیود ولتاژ رو تنظیم میکنه. (زیاد جالب نیست :NO درضمن وقتی رفته بودم بخرم خیلی سفارش کرد که تغذیه از 5ولت بیشتر نشه وگرنه ماژول آسیب میبینه. (اینم یه عیب دیگه ) اما در مجموع مدار خوبی بود و کارم رو تو مرحله طراحی راه انداخت تا اینکه سر فرصت نشستم بورد مورد نیاز خودم رو ساختم. :wow:
والا چی بگم
من تا حالا این چنین چیزی ندیدم
من که نفهمیدم پروژت چی هست
اما من خودم ماژول رو به کامپیوتر وصل کردم
وحتی میکرو رو با کریستال 8 مگ
البته شما داری می گی با کریستال11.052 جواب داد که این جای تعجب هست
آخه 8 مگ فقط 0.2 درصد خطا ایجاد میکنه که تقریبا هیچ هست
؟؟؟؟؟
برای فیوزبیت ها هم که احتمالا مطمئن هستی؟؟؟؟
پروژه من دقیقا همینه که میکرو اس ام اس بگیره و بده. همین.
اما من خودم ماژول رو به کامپیوتر وصل کردم
وحتی میکرو رو با کریستال 8 مگ
البته شما داری می گی با کریستال11.052 جواب داد که این جای تعجب هست
آخه 8 مگ فقط 0.2 درصد خطا ایجاد میکنه که تقریبا هیچ هست
شما درست میگین. اما همونطور که میدونید توی ارتباط با کامپیوتر باید خطا صفر باشه. بنابراین از کریستالهای دقیق مخصوص اینکار استفاده میشه. اما برای ارتباط بین میکروها و اکثر قطعات جانبی خطا تا 1درصد و حتی بیشتر هم قابل قبوله. من وقتی می خاستم تبادل اطلاعات بین ماژول و میکرو رو با کامپیوتر ببینم از 11.0592 استفاده کردم اما بعد از حذف کامپیوتر دیگه تست نکردم و فکر کردم با 8هم جواب میده که الان میبینم اینطور نیست. واقعا خودمم نمیدونم مشکل کجاست. ~x( ~x(
برای فیوزبیت ها هم که احتمالا مطمئن هستی؟؟؟؟
من از کریستال 8مگ و 11.0592مگ استفاده می کنم و برای هردو فیوزبیتها رو روی کریستال خارجی فرکانس بالا تنظیم کردم.درسته دیگه :question: :question: :question:
والا چی بگم
من نمی دونستم در ارتباط با کامپیوتر نیازه خطا صفر بشه
چون همون طور که گفتم من خدم به راحتی با خطا هم با usb و با سریال جواب گرفتم
حالا شما یه تاپیک جدا گونه باز کن سوالت رو بپرس
اساتید باید مشکل شما رو حل کنند
دیدگاه