اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

یه مسئله ای برام پیش اومد
    sim300 دوتا پورت ارتباطی داره
    یکش فقط rx و tx میخوره اون یکی دیگه

یک پورت کامل
    اینا چه فرقی می کنند
    و از لحاظ نرم افزاری به چه صورت است
    و برا کجاها استفاده میشه
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340

یه مسئله ای برام پیش اومد
      sim300 دوتا پورت ارتباطی داره
      یکش فقط rx و tx میخوره اون یکی دیگه

یک پورت کامل
      اینا چه فرقی می کنند
      و از لحاظ نرم افزاری به چه صورت است
      و برا کجاها استفاده میشه
      برای ارتباط سریال و دادن فرامین AT در SIM300CZ باید از پایهآ‌های 41 و 43 استفاده کنید.
      41 برای RXD و 43 هم برای TXD

پورت سریال دوم برای دیباگ کردن هست.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

دوستان من دارم با sim300cz کار می کنم که به چند تا مشکل برخوردم :هنگام شماره گیری با ماژول از کجا بدونیم که ارتباط برقرار شده؟(یعنی طرف مقابل گوشی رو برداشته)و دوم اینکه پس از برقراری ارتباط حال اگر بخواهیم با زدن دکمه های تلفن به ماژول دستور دهیم این کار را چگونه انجام بدیم منظورم اینه که ماژول حالتی مثل dtmf داره ؟ من که بازدن کلید های تلفن هیچی طرف ماژول نمی بینم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
          سلام به همه
          نقشه پورت هر گوشی تو سایتش هست.حتی اونا که USB هستن مبدل دارن.
          هر گوشی یک سری از AT هارو ساپورت میکنه.که با یک Search کوچیک میشه پیداش کرد.

ارسال SMS :

اول:AT&F .بازگشت به تنظیمات کارخانه

دوم:AT+CMGF .تبدیل به مد Text

سوم:AT+CMGR=1

چهارم:"شماره موبایل"ََََ=AT+CMGS

پنجم:یک Delay 500ms

ششم:بعد از این دستور گوشی علامت "<" رو برمی گرداند که جلوی آن شروع به نوشتن متن با 160 کارکتر میکنید و بعد از اتمام کلید های Ctrl و Z را ری کیبرد فشار داده و گوشی علامت "->" برمی گرداند.Enter کرده و بعد از یک مدت زمان کوتاه گوشی پیغام OK را برمی گرداند و نشان ارسال SMS است.
          این دستورات باید برای میکرو نوشت یا در هایپر ترمینال ؟ at command

دیدگاه

اگه موبایلو به کامپیوتر وصل کردی باید تو هایپر ترمینال بنویسی و اگه به میکرو وصل کردی باید این دستورات رو توسط یوزارت به موبایل ارسال کنی

دیدگاه

یه سوال دارم
              من با دستور atdaمیتونم شماره بگیرم ولی حالا میخوام با همین دستور یه درخواستی بکنم مثلا وقتی
              ATDA *140*11# رو ارسال میکنم شروع میکنه به شماره گرفتن در صورتی که میخوام میزان شارز سیمکارتو نشون بده
              به نظر دوستان از چه دستوری استفاده کنم؟
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

شما باید دنبای راهی باشی که شارژ باقیمانده رو از طریق اس ام اس به دست بیاری
                مثلا به یه شمازه اس ام اس بزنی یا دایالش کنی و اون شارژ باقیمانده رو برات اس ام اس کنه (واگه فارسی نباشه کارت خیلی راحت تره)
                حالا نمیدونم اپراتورهای ایران این سرویس رو میدن یا نه
                تو گوشی ایرانسل یکی از دوستان دیده بودم که بعد از هر تماس یه تکست میومد که توش شارژ باقیمانده رو مینوشت
                {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

شما باید دنبای راهی باشی که شارژ باقیمانده رو از طریق اس ام اس به دست بیاری
                  مثلا به یه شمازه اس ام اس بزنی یا دایالش کنی و اون شارژ باقیمانده رو برات اس ام اس کنه (واگه فارسی نباشه کارت خیلی راحت تره)
                  حالا نمیدونم اپراتورهای ایران این سرویس رو میدن یا نه
                  تو گوشی ایرانسل یکی از دوستان دیده بودم که بعد از هر تماس یه تکست میومد که توش شارژ باقیمانده رو مینوشت
                  بزار کامل بگم ...
                  من یه ردیاب ماشین چند وقت پیش ساختم که باهاش موقعیت رو شناسایی میکردم البته از gsm مودم استفاده نکردم از یه گوشی موبایل ...
                  و یه سمکارت ایران ول هم تو گوشیه از اون اعتباریا حالا گوشی و کل مدارو زندگانی همه داخل جعبه و در جعبه هم بسته داخل ماشین فقط یه سری سیم از جعبه اومده بیرون...
                  حالا مشکل اینجاست که من برای شارز سیم کارت چیکار باید بکنم :cry:
                  در جعبه رو که نمیتونم باز کنم و با گوشی عمل شارز رو انجام بدم
                  راهی که به نظرم افتاد ارسال رمز شارز با sms به گوشی بود که ایناش مشکلی نیست فقط تنها مشکل یه AT COMMON که بتونه *140* و بعدش رمز 16 رقمی رو بفرسته و سیمکارت شارز بشه...
                  دوستان هر کس دراین مورد اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه
                  ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

خوب حالا که اینطورشد شما بفرما که از چه گوشی ای استفاده کردی
                    منم بشدت به یه ردیاب نیازدارم ولی گوشیایی که gps دارن خیلی گرونن

این مشکلی که شما داری احتمال زیاد مشکل منم خواهدبود و بنظرم همون روشی که گفتی جواب میده
                    ولی روش راحت تر اینه:
                    برای ارسال اعتبار از خط اعتبار خود کافیست در یک پیام کوتابه ترتیب شماره دریافت کننده اعتبار، مبلغ اعتبار مورد نظر به ریال و سپس شماره رمز 5 تا 8 رقمی را وشته و از خط ایرانسل به شماره 1112 ارسال کنید.
                    میزان-شارژ.iranictnews.ir/T_88775_____تشریح-روش-های-شارژ-سیم-کارت-های-اعتباری-ایرانسل.htm
                    {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

خوب حالا که اینطورشد شما بفرما که از چه گوشی ای استفاده کردی
                      منم بشدت به یه ردیاب نیازدارم ولی گوشیایی که gps دارن خیلی گرونن
                      یه نوکیای فکسنی 6610i داریم که ازش استفاده کردیم...که با مصیبت جواب داد البته باید یه کابل DKU-5 هم بهش وصل باشه تا جواب بده به نظر من از یه gsm مودم استفاده کن
                      درضمن من از یه مازول GPS هم جداگانه استفاده کردم

برای ارسال اعتبار از خط اعتبار خود کافیست در یک پیام کوتابه ترتیب شماره دریافت کننده اعتبار، مبلغ اعتبار مورد نظر به ریال و سپس شماره رمز 5 تا 8 رقمی را وشته و از خط ایرانسل به شماره 1112 ارسال کنید.
                      اینم راه حل خوبیه ولی برای گرفتن شماره *140* حتما یه راه حلی هست :agree:
                      روش کار میکنم امیدوارم به جواب برسم نشد از همین استفاده میکنم
                      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                        اینم راه حل خوبیه ولی برای گرفتن شماره *140* حتما یه راه حلی هست :agree:
                        روش کار میکنم امیدوارم به جواب برسم نشد از همین استفاده میکنم

atd*141*Charj code#

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من ماژول به رایانه وصل کردم و این نتایج رو میگیرم.دلیل errorچیست؟
                          وقتی روشن میکنم اینارو پرینت میکنه
                          RDY

+CPIN: NOT INSERTED

+CFUN: 1

بعد من میفرستم
                          at
                          ok
                          atd091434;
                          error
                          r.pسابق

دیدگاه