اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

سلام به همگی
    آقا ما میخایم با این GPRS کار کنیم.
    یک مشکلی که از همون اول کار را لنگ کرد این بود که.
    سیم کارت ایرانسلم GPRSش غیر فعال شده. نمیدونم چرا . با گوشی هم نمیتونم کانکت بشم در حالیکه قبلا میشد.
    اومدیم سیم کارت همراه اول گذاشتیم. قبلش هم با گوشی تست کردم دیدم سایت را باز میکنه.
    اما وقتی سیم کارت همراه اول را توی ماژول میگذارم اون پیغام call ready را میده ها اما وقتی بهش زنگ میزنی میگه گوشی خاموشی
    دستورات GPRS را هم که میزنم میره جلو . حتی میره آی پی هم میگیره . اما به سایت کانکت نمیشه. به نظر شما چرا وقتی سیم کار همراه اول را میذارم میگه خاموشه. در حالیکه آنتن و همه چی داره و رجیستر هم میشه.
    مشکل از کجاست؟ دوستان کسی تجربه در این زمینه داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naeemafar

از دیود برای کم کردن ولتاژ استفاده کنید یک 7805 + 2x1N4001
      5 - 2x0.7 = 3.6
      ممنون از راهنماییتون، دیودم گذاشتم، ولتاژم شد حدود 3.8 ، اما این دفعه خطای undervoltage powerdown میده!!!

دیدگاه

سلام به همه! میدونم موقع امتحاناست و خیلی هاتون درگیرید. اما به یه مشکل جدی بر خوردم و امیدوارم اگه میتونید راهنماییم کنید:
        برای ارتباط همزمان دو وسیله جانبی gsm و gps با یوزارت میکرو(mega16-1usart) یه مالتیپلکسر دوآل چهار کاناله(4052) گذاشتم. قبلا تستش کردم و 0و1 رو درست منتقل میکنه، اما وقتی میخوام Rx,Tx میکرو رو باهاش تقسیم و منتقل کنم، اصلا داده رو منتقل نمیکنه.
        آیا مشکل از سطح ولتاژه یا نکته خاصی هس که من نمیدونم؟؟؟ :cry2:
        خواهش میکنم فقط نخونین و هرنکته هرچند کوچیک به ذهنتون میرسه کمکم کنین... :cry:

دیدگاه

سلام

می خواستم بدونم کسی تا حالا با مودم BKG-330T کار کرده ؟ اصلا طرز کارشو خیلی کوتاه می خواستم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان بنده مودمی که بصورت مزایده توسط شرکت مخابرات فروخته شده بود را از یه دست فروش خریدم اسمش مودمgsm/gprs rt3000 sagem گویا اینو تو روستا هایی که امکان خط ثابت نبود استفاده میشد اونهم صرفا جهت تبدیل خط موبایل به خط ثابت ولی در زیر دستگاه هم پورت یو اس بی داره هم اراس232 وهم پورت فاکس خلاصه مجهزه ولی متاسفانه درایو راه انداز آن برای یو اس بی را ندارم از شرکت مخابرات هم پرسیدم درست حسابی جوابم را ندادند و تواینترنت سایت ساژم هم رفتم درایوش نیست ولی دفترچه راهنماش هست !!!و موقع وصل کردن به یو اس بس کامپیوتر مینویسه (پیدا کردم tusb3410 boot device ) ولی چون درایوش نیست نصب نمیشه من این درخواست درایو را قبلا هم تواین سایت خواسته بودم ولی چون توضیح نداده بودم دستگاه چیه فکر کردماید دوستان با شرحی که عرض کردم بتوننن به این حقیر کمک بکنن :cry2:
            آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت کاش تنها کسش در تنها ترین تنهایش تنهای تنهایش نهد!

دیدگاه

میشه دوست عزیز بفرمایید این gsm/gprs rt3000 sagem رو از کجا وچند خریدید؟

دیدگاه

کسی میتونه در مورد گوشیه w700 یا k750 یا w800 کمک کنه ؟ سه تاش مثله همه. می خوام بدونم rxd و txd رو به چه پایه هایی از موبایلم باید وصل کنم ؟

ممنون
                G*B*J*T
                انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

این گوشی ها تا اونجایی که من میدونم سریال232 جارجی ندارند و مبدل usb به سریال داخلشونه
                  شما میتونید از طریقکابل یا بلو توس وصل بشید
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                    این گوشی ها تا اونجایی که من میدونم سریال232 جارجی ندارند و مبدل usb به سریال داخلشونه
                    شما میتونید از طریقکابل یا بلو توس وصل بشید
                    حق با شماست توی پین های خروجیش نداره ولی روی برد گوشی یه جاییش هست که من نمیدونم اونجا کجاست !! :mrgreen:

به نظر شما امکانش هست که با ft232 بیایم usb رو به serial تبدیل کنیم بعد بدیشم به میکرو ؟

من با pc زیاد کار کردم الان فقط میکرو رو میخوام راش بندازم.
                    G*B*J*T
                    انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                      at رو واسش بفرست باید ok بده
                      بعدش هر کاری دلت خواست بکن
                      این دستورهای AT را چطور باید برای ماژول بفرستیم؟

دیدگاه

این دستورهای AT را چطور باید برای ماژول بفرستیم؟
                        یا با میکروکنترولر و یا با کامپیوتر یعنی با HyperTerminal

دیدگاه

سلام به همگی ...
                          از دوستان کسی میدونه ایا گوشی نوکیا مدل 6610i از AT-common پشتیبانی میکنه یا نه؟ اگه اره برای ارتباطش از mas232 استفاده میشه ؟
                          اخه هر کاری کردم نتونستم از طریق هیپر ترمینال باهاش ارتباط برقرار کنم ... :cry:
                          یه نکته جالب اینکه تو هایپر ترمینال قبل از اینکه گوشی رو وصلش کنم به max232 دستور AT رو که مینویسم و اینتر ok میده oo: اولش فکر کردم گوش جواب داده...

راستی یه سوال دیگه تو این عکس چرا پایه 4 و 7 پورت com -pc رو وصل کرده به دیود و ورودی رگولاتور ؟ من ولتاز این پایه ها رو که گرفتم -10 بود این کار به چه فایدهایی داره منظورم اینکه دیود که قطعه؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

به به چقدر جواب
                            بابا دمتون گرم... میگن اگه دیر بیای هیچ چیز گیرت نمیادا راست میگن ته دیگشم گیرمون نیومد :mrgreen:
                            نکنه همه اینا که پست زدند به مراد دلشون رسیدن خوب الهی شکر...
                            امید جان برس به داد این ناتوان :nerd:

اول یه سوال تو این این لینک NOKIA البته پورت خروجیش تو ضیح داده ...

file:///E:/gerame/elactronic/file%20pdf/electronic%20motofareghe%202/GSM-sms-modem/nokia_pop_pinout.shtml

کد:
                            Rx is at Nokia pop-port pin 6
                            Tx is at Nokia pop-port pin 7
                            GND is at Nokia pop-port pin 8
                            منم طبق همین RX پورت COM و TX رو زدم بهش (NOKIA 6610i ) خلاصه هر کاری کردم نشد یعنی ارتباط برقرار نشد

در ضمن من موقعی که AT رو میفرستادم و OK میگرفتم تو هایپرترمینال در واقع داشتم با مودم pc ارتباط برقرار میکردم

یه چیزی داخل کابل DKU-5 چیه نکنه همونیه که عکسشو اون بالا گذاشتم ؟ اره ......اخه پیداش نکردم

حالا یه نفر مردونگی کنه منو راهنمایی کنه ...

یا علی مدد....
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

خوب مجید رفت یه کابل DKU-5 خرید و وصلش کرد به گوشی اونورشم زد به پورت com و تونست با گوشی زوار در رفته زغالی که گوشه اتاق خاک می خورد ارتباط برقرار کنه :mrgreen:

ای بابا ... کسی نیست...باشه ... از این به بعد منتظر کسی نمیمونم فقط به هر نتیجه ایی رسیدم اینجا میزارم :nerd:

راستی با گوشی n78 با پورت usb تونستم به pc وصل بشم حتی تونستم sms هم بفرستم ولی با این گوشی 6610i نمیدونم چرا نمیشه ؟ نه اینکه نشناسه میشناسه ولی بعضی دستورا رو error میده ... فکر کنم at common اش فرق فوکوله....

کسی at common مربوط به nokia 6610i رو داره ؟
                              گه نه لااقل بگید چی رو سرچ کنم هر چی سرچ میکنم همه لینکایی که میاره مربوط به مشخصات خود گوشیه :cry:

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

اقا at common پیدا شد کسی دیگه دونبالش نگرده :mrgreen:
                                بالا خره تونستم با این گوشی فکسنی sms بفرستم هر کی خواست بگه تا بگم چطوریاس :icon_razz:

خوب حالا یه سوال از بزرگان : ما هر موقه به گوشی زنگ میزنیم تو hyper terminal مینویسه ring ولی موقعی که sms میفرستم برا گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده :sad:

ایا باید چیزی بنویسه؟
                                ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X