اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

نوشته اصلی توسط majid.4206
    سلام
    اقا من هر کاری میکنم نمیتونم SMS رو تو PC ببینم
    از دوستان اگه کسی با MC45 کار کرده یه لطفی بکنه یه کمکی به ما بکنه :redface:
    MC45 فرقی با سایر مودم ها نمیکنه و تقریباً از تمام At Command های استاندارد پشتیبانی میکنه
    شما اول یه AT و بعد Enter بزن ببین OK میده یا نه!
    اگه داد که بعد برو سراغ سایر AT Command ها ولی اگه نداد که باید ارتباطت رو چک کنی (شماره پروت، سرعت، اتصال سخت افزاری و...)
    اگه Ok داد که روشی که توی پست قبلی گفتم رو بزن تا ببینی مشکل کجاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      برنامه بیسکام
      ماژول sim300c ک خودش پرت سریال و سیم کارت روشه یعنی مازوله
      زحمتی که دارم براتون
      ببینید این اس مس :mrgreen: که میاد کجاش ذخیره میشه ؟
      چند تا اس ام اس میتونه ذخیره کنه
      چه طوری با بیس کام اس ام اس رو انتخاب و red کنیم
      مثلا 10 تا sms اومده ؟
      5 امی رو میخوام بخونم فایل های pdf روخوندم خیلی اسون و راحت هستش
      ولی یه سوالی که دارم
      تو هایچری ترمینال که دونه به دونه تایپ میکنیم این زمان که بین فشردن هر کلید هست وقت نمیبره ؟
      یا حروفات رو جمع میکنه با فشردن اینتر ارسال میکنه ؟ :rolleyes:
      ممنون میشم هرکی جواب بده
      با میکرو پروژه های زیادی کار کردم
      ممنون میشم اینم راهنمایی کنید
      در ضمن جدول کامل دستورات یا at کامند هارو کی داره ؟ مرسی شرمنده که با این سواد کم سرتون رو درد اوردم :cry: :cry2:
      سلام
      دوست عزیز توی تمام GSM Modem ها شما باید محل ذخیره رو انتخاب کنی البته محل ذخیره پیش فرض هم داره
      با زدن فرمان at+CPMS=? و بعد Enter به شما ریپورت میده که چه محل ذخیره هایی داره و هر کدوم حداکثر چقدر جا دارند
      و با زدن at+CPMS? و بعد Enter به شما ریپورت میده که کدام محل ها برای ذخیره انتخاب شده و هر کدام چقدر جا اشغال کردن
      با زدن at+cmgl="ALL" میتونید SMS ها رو لیست کنید و بعد با at+cmgr=ID میتونید ID مورد نظر رو بخونید
      در مورد ارسال کاراکتر ها باید بگم بمحض فشرده شد ارسال میشه و در واقع اون چیزی که توی هایپرترمینال میبینید Echo خود مودم هست که میتونید با ATE0 اونو غیر فعال کنید و کاراکترها رو هرچه سریعتر بزنید سریعتر ارسال میشه و حداقل زمان ارسال یک رشته هم طبیعتاً به Baud Rate شما بستگی داره.
      این AT Command های یکی از ماژول هایی هست که باهاش کار میکردم البته شاید خیلی هاش رو مودم شما ساپورت نکنه اما خوبیش اینه که خوب و کامل توضیح داده
      http://www.roundsolutions.com/techdocs/gsm_modules/AT_Commands_Reference_Guide_r9.pdf

این هم خوبه:
      http://dsnet.bjr-labs.com/website/container/uploads/SIM300DATC.pdf

دیدگاه

پاسخ : کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

این دو تا پایه چی کار میکنن ؟
        برای درخواست ارسال
        و پاک کردن برای ارسال !!!! این دوتا پایه که معنیشون اینه اخه چی کار میکنن
        oo:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : کمک : ATmega64 ~ Sim300cz

این پایه ها برای یک ارتباط 9 سیمه همراه با Hand Shaking هست و در اینجا چون شما دارین با 3 سیم و بدون هند شکینگ کار می کنین می تونین این دو پایه رو بهم وصل کنید تا سیستم متوجه این کار بشود .
          «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
          آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_kiau
            سلام خدمت همه ی مهندسین عزیز :

برای فعال کردdelivery اس ام اس از چه at command باید استفاده کنم ؟

فکر نکنم at command خاصی باشه تا اونجایی که من اطلاع دارم
            من خودم از error هایی که تو پاسخ میداد استفاده میکردم مثلا هر موقع خط شلوغ بود و sms نمیرفت یه error 301 میداد البته ماله گوشی 6610 اینجوری بود
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

تغذیه SIM300CZ

سلام خدمت دوستان عزیز
              من برای تامین ولتاژ ماژول SIM300CZ از رگولاتور 5 پایه LM2576T ADJ میخوام استفاده کنم. برای ورودی این رگولاور که قراره خروجی 3.4 تا 4.5 ولت با جریان حداکثر 2 آمپر رو بده باید از چه ترانسی استفاده کنم که 2آمپر رو برام مهیا کنه؟ آیا صافی و یکسو کننده ای که روی ترانسای بازاری هست قابل اطمینانه؟

سوال دوم چطوری میشه مقدار مقاومت و خازنی که باید در کنار LM2576T ADJ مورد استفاده قرار بگیره که در صورت کشیدن 2 آمپر افت ولتاژ زیادی رخ نده رو پیدا کنم؟!

دیدگاه

سلام
                من از سیم کارت 0936 ایرانسل استفاده می کنم مثلا من می یام خروجی کانال adc می گیرم و مقدار خروجی sms می کنم sms خالی نمی بینم ولی اینجا نمیدونم چرا وقتی من پیام می فرسنم و فقط می خوام پیام ار سالی در خروجی ببینم این پیام برای من ارسال میشه که
                +cmt:”+9800000000”,,”11/03/10,1408+18”
                به صورت بالا هست و من قسمت sms body منظورم همون قسمتی که پیام می فرستم نمی بینم من از توی دیتا شیت فرمت cmt دیدم که به صورت زیر هست:
                :CMT=[<alpha>],<lenghth>,<cr><LF><DATA&gt ;
                به نظر شما مشکل از این نیست که بعد از کدهای ناخواسته CF وlf ، دیتا آمده است. و در اینجا منظور از دیتا همون قسمت sms ارسالی ، بعد اگر بخوام برای این قسمت برنامه بنویسم به چه صورت هست خواهش می کنم اگر من اشتباه می کنم بهم بگید چون من فقط توی این قسمت ایراد دارم واگر حل بشه پروژم ایشالا تموم میشه.
                منتظر کمکتون هستم.

دیدگاه

بچه ها یه سوال اگه سیم کارت پین کد داشته باشه تو سیم 300 چه اتفاقی میفته ؟
                  کسی تا حالا تست کرده ؟
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

sms فارسی با sim300

با sim300 چجوری میشه sms فارسی زد ؟

دیدگاه

پاسخ : sms فارسی با sim300

با سلام خدمت دوست گلم
                      بعضی مواقع جواب یه سوال رو دادن شاید نیازمند چند صفحه جواب باشه
                      یه فایل آموزشی برای gsm مودم ها بهت معرفی می کنم که فکر کنم کارتو راه بندازه اول اونو کامل بخون بعد اگه سوالی بود هستیم خدمتتون :rolleyes:
                      http://www.avr-system.com/files/gsm%20for%20web.rar
                      موفق باشید

دیدگاه

پاسخ : sms فارسی با sim300

نوشته اصلی توسط talireza2005
                        با سلام خدمت دوست گلم
                        بعضی مواقع جواب یه سوال رو دادن شاید نیازمند چند صفحه جواب باشه
                        یه فایل آموزشی برای gsm مودم ها بهت معرفی می کنم که فکر کنم کارتو راه بندازه اول اونو کامل بخون بعد اگه سوالی بود هستیم خدمتتون :rolleyes:
                        http://www.avr-system.com/files/gsm%20for%20web.rar
                        موفق باشید
                        سلام
                        دوستان پسورد فایل www.avr-system.com است
                        موفق باشید

دیدگاه

send sms in Pdu Mode with hyper terminal

1.درایور گوشی را نصب کرده

2.به قسمت زیر رفته و شماره پورتی که گوشی از آن استفاده می کند،
                          را مشاهده کرده ( com x )
                          control panel >> phone and modem options >> modems

3.hyper terminal ,HP را از مسیر زیر اجرا کرده
                          start menu >> all programs >> accessories >> communications >> hyper terminal

4.یک conection جدید از قسمت زیر ساخته
                          file >> new conection
                          اسم و icon دلخواه را انتخاب کرده سپس در قسمته conect using ,پورتی را که قبلا
                          در قسمت 2 مشاهده کرده بودید انتخاب کرده،
                          به طوری که سه قسمت country/region و area code و phone number
                          غیره فعال می شود.
                          ok را زده تا به قسمتی بروید و که مربوط به تنظیمات پورت انتخاب شده می باشد.
                          مقدار bit per second را انتخاب کرده (با 57600 امتحان کردم )
                          این مقدار باید با مقدار buad rate پورت یکی باشد که به این منظور از قسمت device maneger
                          این دو مقدار را یکی انتخاب کرده.

5. با تایپ دستور AT در HP و زدن Enter ارتباط چک می شود
                          که با دریافت OK ارتباط برقرار است.

6. به سایت www.rednaxela.net/pdu.php رفته
                          برای این قسمت به smsc نیاز داریم که همان message center number می باشد
                          که می توان با تایپ دستور AT+csca? در HP و زدن enter مقدار آن را مشخص کرد.
                          )برای ( 917 >> +9891100500
                          در سایت قسمت receiver شماره مورد نظر که sms به آن ارسال شود،با صفر !
                          و در قسمت آخر متن sms

7. پس از پر کردن این سه فیلد ، convert را زده تا در قسمت بعد متنی مانند زیر مشاهده کنید.

at+cmgs=55
                          07914400000000f001000b
                          811000000000f0000030c8
                          34888e2ecbcb2e976b1aa6
                          8364363a1ad40ccb413258
                          2c0682e574359c8b4603c1
                          db20d4b1495dc552

8. در این جا عدد 55 تعداد کاراکترها می باشد،که این ارقام با توجه به شماره و متن
                          sms متغیر می باشد.

در HP ابتدا at+cmgs=55 را زده و پس از آن enter می زنیم،
                          خود به خود به خط بعد رفته سپس مابقی متن را کپی کرده و در hp ,با کلیک راست و
                          paste on host ,متن را paste کرده سپس CTRL+ z را زده تا sms ارسال شود.

چند نکته:
                          گوشی که با اون امتحان کردم Sony Ericsson z310i بود،
                          که از text Mode پشتیبانی نمی کرد که در گوشی هایی که این مد را ساپورت می کنند
                          جریان بسیار ساده تر می باشد.
                          سیم کارت هم 917
                          و اینکه این ارسال با استفاده از usb می باشد و نه سریال !

:(
                          هوا گرفته بود باران میبارید کودکی آهسته گفت: خدایا گریه نکن درست میشه !

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                            بچه ها یه سوال اگه سیم کارت پین کد داشته باشه تو سیم 300 چه اتفاقی میفته ؟
                            کسی تا حالا تست کرده ؟
                            شبکه رو پیدا نمیکنه :cry2:
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام

آیا میشه با sim300 ارتباط سه سیمه با مبکرو داشت ؟ اخه من با کامپوتر جواب مبگبرم ولی با میکرو جواب نمیده ..نکته ی خاصی داره لطفا راهنمایی کنید .
                              مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

بله میشه

نکتش اینه که مازول و میکرو باید با هم روشن بشن
                                یا حد اقل وقتی میکرو روشن میشه سیم300 بهش وصل باشه و دیرتر روشن بشه
                                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X