اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

اگه بجای فن ها LED میزاری درست میشه پس مشکل از تغذیه است.
    فن شما جریان زیاد میکشه و تغذیه مدار کم میاره. تنها فن هم نیست بلکه رله های 5 ولت هم جریان زیادی می کشن.
    برای عکس گرفتن از شماتیک می تونید کلید ALT را همزمان با PrtScr همزمان فشار بدید. بعد توی برنامه Paint کلید Ctrl+V را بزنید. بعد با فرمت jpg سیو کنید.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
      اگه بجای فن ها LED میزاری درست میشه پس مشکل از تغذیه است.
      فن شما جریان زیاد میکشه و تغذیه مدار کم میاره. تنها فن هم نیست بلکه رله های 5 ولت هم جریان زیادی می کشن.
      برای عکس گرفتن از شماتیک می تونید کلید ALT را همزمان با PrtScr همزمان فشار بدید. بعد توی برنامه Paint کلید Ctrl+V را بزنید. بعد با فرمت jpg سیو کنید.
      ممنون
      من منظورم این بود شماتیکش طول میکشه رسمش، میشه با دوربین از مدارم عکس بگیرم؟
      برای مشکل جربان باید از چه مدار یا قطعه ای استفاده کنم؟! باید چیزی باشه که سر راه مدارهای فنم تقویت جریان کنه، درسته؟؟

دیدگاه

اگه برای مدارت شماتیک نکشیدی مشکلی نداره. می تونی از خود مدار عکس بگیری.
        دو راه داری:
        یکی اینکه تغذیه مدارتو تغییر بدی. مثلا اگه ترانس گذاشتی با پل دیود و رگولاتور، ترانسی با آمپر بیشتر بگذاری.
        اما توصیه من اینه که یک تغذیه مستقل برای فن ها بگذاری. اینجوری جریان کشی فن ها تاثیری توی مدارت نخواهد داشت.
        راستی قبل از اینکه یکی از این دوکار رو بکنی، چرا رله گذاشتی؟ مگه فن ها 5 ولت نیستند و جریانشون کمتر از 0.5 آمپر نیست؟
        اگه فن ها رو مستقیما به ترانزیستورها وصل کنی و رله ها رو حذف کنی، کلی در جریان تغذیه صرف جویی میشه و ممکنه دیگه نیاز به تقویت جریان تغذیه نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
          اگه برای مدارت شماتیک نکشیدی مشکلی نداره. می تونی از خود مدار عکس بگیری.
          دو راه داری:
          یکی اینکه تغذیه مدارتو تغییر بدی. مثلا اگه ترانس گذاشتی با پل دیود و رگولاتور، ترانسی با آمپر بیشتر بگذاری.
          اما توصیه من اینه که یک تغذیه مستقل برای فن ها بگذاری. اینجوری جریان کشی فن ها تاثیری توی مدارت نخواهد داشت.
          راستی قبل از اینکه یکی از این دوکار رو بکنی، چرا رله گذاشتی؟ مگه فن ها 5 ولت نیستند و جریانشون کمتر از 0.5 آمپر نیست؟
          اگه فن ها رو مستقیما به ترانزیستورها وصل کنی و رله ها رو حذف کنی، کلی در جریان تغذیه صرف جویی میشه و ممکنه دیگه نیاز به تقویت جریان تغذیه نباشه.
          آخه اینکه از چند تا منبع استفاده بشه، خودش یه ایراد در مدار هستش، نمیدونم چون استادم نقشه ی رله رو گذاشت گفت با رله ببندم
          اگه رله رو حذف کنم ، باید دیود و خازن را هم حذف کنم، پایه های فن که یکیش به 5 ولت و یکی به پایه یNO وصلبوده رو باید چطور به ترانزیستور بزنم؟http://031.img98.net/out.php/i322396_IMG0217.JPG
          http://031.img98.net/out.php/i322395_IMG0218.JPG

دیدگاه

استاد شما فرض کرده بود فن بیشتر از جریان مجاز ترانزیستور جریان لازم داره. اما روی فن شما نوشته چقدر جریان می خواد. من حدس زدم جریان زیادی نمی خواد.
            فن رو باید درست جای بوبین رله بگذارید. دیود هرزگرد رو هم نباید حذف کنید چون فن هم مثل رله بار سلفیه و بدون دیود هرزگرد ترانزیستور رو می سوزونه.
            عکس ها رو اشتباهی کپی/پیست کردید. باید اون لینکی که نوشته برای فروم کپی/پیست کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
              استاد شما فرض کرده بود فن بیشتر از جریان مجاز ترانزیستور جریان لازم داره. اما روی فن شما نوشته چقدر جریان می خواد. من حدس زدم جریان زیادی نمی خواد.
              فن رو باید درست جای بوبین رله بگذارید. دیود هرزگرد رو هم نباید حذف کنید چون فن هم مثل رله بار سلفیه و بدون دیود هرزگرد ترانزیستور رو می سوزونه.
              عکس ها رو اشتباهی کپی/پیست کردید. باید اون لینکی که نوشته برای فروم کپی/پیست کنید.
              یعنی نشد عکسهارو ببینین؟؟؟؟ :sad:
              الان فقط رله رو بردارم و جای 2تا پای سیم پیچش فن رو بذارم؟؟؟ بقیه سیم کشیها رو دست نزنم؟؟
              آی سی یا مداری واسه تقویت جریان نیست که اگه بازم نشد بذارم سر راه فنم؟؟

دیدگاه

خودتون روی لینک هایی که بالا گذاشتید کلیک کنید تا متوجه بشید از عکسها چیزی میشه فهمید؟!
                دقیقا دایی جان. فقط یه عکس از لیبل رو فن و مدارت بزار.
                یه قانون بنام قانون بقای انرژی به شما اجازه نمیده جریان رو تقویت کنید.
                توی الکترونیک برای تقویت جریان باید منبع تغذیه ای باشه که این جریان رو تقویت کنه.
                مثلا شما نمی تونید جریان برق خونتونو تقویت کنید چون اگه میشد اداره برق ورشکست میشد :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                  همونو اسکن کن یا عکس بگیر بیا توی سایت زیر
                  http://img98.net
                  وقتی پلود کردی دومین نوشته رو کپی پیست کن اینجا.
                  اگه همین کار کوچیکو نتونی انجام بدی برو بده یکی دیگه مدارتو بسازه. :biggrin:
                  سلام
                  نفرمائید ، 2تا مدار مشکل رو خودم بستم، حالا سر فن ها به مشکل خوردم، دیگه هی نگینش :smile:
                  من مدار فقط فن رو می ذارم اگه چیزه دیگه هم لازم بود بگین، تا خالا هم حقیقتش با این سایت عکس نذاشته بودم، همیشه با میل میفرستادم، ببخشید اون سری عکسها اشتباه بودن :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    ای ول دایی
                    البته توی عکسی که گذاشتی نه برچسب روی فن قابل خوندنه نه مدارو میشه فهمید چیه.
                    اما قرار بود رله رو در بیاری رو دوتا سیم فن رو بزاری جاش. پس چی شد؟
                    نه دایی جان! قرار شد قبلش من عکس مدارم رو براتون بفرستم
                    مدار اینطوریه که پایه NO وصله به یه پایه فن، اون پایه دیگه قن وصله به منبع 5ولت، یکی از پایه سیم پیچهای سیم کشدم پایین بورد (به 5 ولت وصله) ، دوسر سیم پیچ رو با دیود به هم وصل کردم، پایه com هم زمین کردم، پایه دیگه ی سیم پیچ هم به کلکتور وصله
                    این تشریح مداری که فرستادم
                    حالا من رله رو بردارم جای 2تا پایه ی سیم پیچش، سر فن رو بذارم؟

دیدگاه

سلام دوستان :biggrin:
                      من چون یه کم عجله دارم و نمیتونم 58 صفحه رو مطالعه کنم بنابراین سوالم رو در اینجا مطرح میکنم . پبشاپیش معذرت می خوام . :redface:
                      خواستم ببینم ماژولی توی بازار هست که فقط و فقط اس ام اس بده و کار دیگه ای مثل Voice و ... رو نداشته باشه . :agree:
                      کار من فقط با اس ام اس حل میشه و نیازی به بقیه امکانات ماژول ندارم .
                      اگه کسی یه همچین ماژولی رو سراغ داره لطف کنه و مشخصات اونرو بده تا من یه دونه تهیه کنم . :bye
                      راستی برام مهم هست که با AT-Command کنترل بشه . :nerd:
                      چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ngreghbali
                        نه دایی جان! قرار شد قبلش من عکس مدارم رو براتون بفرستم
                        مدار اینطوریه که پایه NO وصله به یه پایه فن، اون پایه دیگه قن وصله به منبع 5ولت، یکی از پایه سیم پیچهای سیم کشدم پایین بورد (به 5 ولت وصله) ، دوسر سیم پیچ رو با دیود به هم وصل کردم، پایه com هم زمین کردم، پایه دیگه ی سیم پیچ هم به کلکتور وصله
                        این تشریح مداری که فرستادم
                        حالا من رله رو بردارم جای 2تا پایه ی سیم پیچش، سر فن رو بذارم؟
                        دقیقا دایی جان
                        بجای سیم پیچ رله، فن رو وصل کن. پایه قرمز فن به 5 ولت و پایه مشکیش به کلکتور ترانزیستور.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                          دقیقا دایی جان
                          بجای سیم پیچ رله، فن رو وصل کن. پایه قرمز فن به 5 ولت و پایه مشکیش به کلکتور ترانزیستور.
                          دایی جان دقیقا همین کارو کردم! ارسال دریافت اس ام اسش کند شده، ولی خودم باید هردفعه به فنها دست بزنم و هلشون بدم تا شروع به پرخیدن بکن :redface:
                          اما مشکل قطع شدن جریان کاملا حل شده و اصلا قطع نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            برای اینکه خیالت راحت بشه، یه فن 5 ولت برداشتم و مدار شکل زیر رو بستم!
                            خیلی عالی خاموش و روشن شد دایی!!!

سلام دایی جان
                            اولا ممنونکه این همه زحمت کشیدیون و حتی رفتین مدار رو بستین
                            اشکال کارم رو پیدا کردم، مقاومت 10 کیلو گذاشته بودم واسه همین باید با دست هلش میدادم :biggrin:
                            مقاومت رو 1 کیلو گذاشتم و واقعا بدون رله عالی کار میکنه
                            بازم یه عالمهههههههههههههههههه واسه کمکتون و وقتی که صرف کردین ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdiit
                              سلام
                              من تونستم قسمت اسپیکر ماژول SIM300 رو راه اندازی کنم یعنی وقتی با تلفن به ماژول زنگ میزنم و بعد ارتباط رو وصل میکنم ،وقتی تو موبایلم صحبت میکنم ،صدا از اسپیکر متصل به ماژول شنیده میشه ولی قسمت قسمت میکروفنش رو مشکل دارم ،یعنی وقتی ارتباط بین تلفنم و ماژول رو برقرار میکنم و داخل میکروفن ماژول صحبت میکنم مشکل زیر بوجود میاد:
                              مادامی که هیچ صحبتی انجام نمیشه صدای خش خش شندیده میشه و موقعی که صحبت میکنم اون صدای خش خش قطع میشه و دیگه هیچ صدایی شنیده نمیشه تا اینکه صحبتم رو قطع کنم
                              خواهشا دوستان کمک کنن،بدجور اعصابمو خرد کرده :angry:
                              و اینکه برا بهبود آنتن دهی ماژول سیم 900 نکات خاصی باید رعایت بشه،آخه خیلی بد شبکه رو شناسایی میکنه در صورتی که با ماژول SIM900 این مشکل وجود نداشت،گذاشتن خازن تو مدار نمیتونه کمک کنه؟
                              :job:
                              سلام
                              شما تونستی این مشکل صدا رو حل کنی؟منم این مشکل رو دارم صدام وقتی صحبت می کنم از یلندگو دارم ولی صدایی که از یه ماژول دیگه میاد خش داره !!شما کاری نکردی oo:
                              تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                                سلام
                                شما تونستی این مشکل صدا رو حل کنی؟منم این مشکل رو دارم صدام وقتی صحبت می کنم از یلندگو دارم ولی صدایی که از یه ماژول دیگه میاد خش داره !!شما کاری نکردی oo:
                                سلام
                                باید تنظیمات کامند cmic رو تغییر بدی
                                من رو این مقدار گذاشتم
                                صدا ارسال و دریافت میشه ،فقط یه خورده اکو داره که هنوز وقت نکردم ببینم با کدوم کامندا مشکل اکو حل میشه
                                at+cmic=0,15

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X