اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

من تنظیمات مودم رو چک کردم، یکی از تنظیماتش مربوط به cts و rts بود. غیرفعالش کردم. یه کابل ساختم که فقط پین rx و tx وصل بود. مودم با کامپیوتر ارتباط داشت. پس الان نیازی به این دو پین نیست. ولی باز هم مودم جواب دستورات رو نمیده. دوستانی که با مودمها کار کردن ارتباط میکرو با مودم از طریق max232 باید باشه دیگه! اخه من نمیفهمم چجوریه که از کامپیوتر دستور میگیره ولی از میکرو نمیگیره. دوستان به دادم برسید
    یه تنظیمات دیگه هم داره...
    dcd always on
    the dtr signal is ignored
    dsr always on

الان مودم این تنظیمات رو داره. :cry:
    تنظیمات دیگه ای داره؟

راستی من فقط دستورات رو ارسال میکنم و جواب رو نمیگیرم. فقط یه تأخیر 50 میلی ثانیه گذاشتم که مودم جواب بده و برای دستور بعد اماده بشه. دستورات هم به ترتیب زیر ارسال میشه:
    at
    at+cmgs=+98912XXXXXXX
    test
    chr(26)

شاید برنامه نویسیم ایراد داره :angry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      ما برنامه رو اینجوری استفاده کردیم راحت جواب داد

Print "at"
      Waitms 50
      Print "AT+CMGF=1"
      Waitms 50
      Print "AT+CMGS=" ; Chr(34) ; "09*********" ; Chr(34)
      Waitms 100
      Print "GSM Module Test" ; Chr(26)
      "

شما هم یه تستی بکن این رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbari.maj
        سلام دوست عزیز
        ما برنامه رو اینجوری استفاده کردیم راحت جواب داد

Print "at"
        Waitms 50
        Print "AT+CMGF=1"
        Waitms 50
        Print "AT+CMGS=" ; Chr(34) ; "09*********" ; Chr(34)
        Waitms 100
        Print "GSM Module Test" ; Chr(26)
        "

شما هم یه تستی بکن این رو

ممنون از اینکه بالاخره یکی جواب منو داد :biggrin:

همین برنامه شما رو تست کردم، جواب نداد. نکنه شماتیک مدارم ایراد داره. آخه مدار چیزی نداره که، به کدوم قطعه شک کنم؟ ببینید من از ای سی atmega8 استفاده کردم. پایه ارسال(3) و دریافت(2) میکرو رو به ترتیب دادم به پایه 11 و 12 ای سی max232، پایه 13 و 14 ای سی رو به ترتیب دادم به پایه 2 و 3 پورت سریال. پایه 5 هم به منفی وصل کردم. پایه 7 و 8 هم به هم وصل کردم. چون دستگاه باید رول DTE رو بازی کنه به 2 و 3. قبلاً اشتباه برعکس وصل کرده بودم. خازنهای ای سی هم چهار تا 1 میکرو فاراد 50 ولته (البته من جدیداً یه سری دیگه از این خازنهای 1 میکرو فاراد 50 ولت خریدم خیلی بزرگتر از خازنهای مدارمه!!!) ولی خب دستگاه با کامپیوتر ارتباط داره! تغذیه دستگاه هم از طریق پروگرامر یو اس بی هست.

دیدگاه

سلام
          نوشته اصلی توسط حمید رستمی
          اگر SMS را با دستور AT+CMGS در مد متنی ( CMGF=1 ) ارسال کنید و در انتهای پیام کارکتر Ctrl+Z را بفرستید (عدد 26 در مبنای دسیمال) با جوابی که داده میآ‌شود میتوانید از وضعیت Delivery پیام ارسال شده باخبر شوید.
          اگر جواب بصورت زیر بود، پیام Deliver شده است :

+CMGS: <mr>
          OK

پارامتر mr عددی است که با هر ارسال یک واحد افزایش پیدا میآ‌کند.

در صورت بروز خطا، پیغام زیر را خواهید داشت :

+CMS ERROR: <err>

که با چک کردن پارامتر err میتوان به منشا خطا پی برد.
          مقدار mr رو نمیشه صفر کرد ؟ تا چقدر افرایش پیدا میکنه؟ مسلما محدوده دیگه ؟!
          با چک کردن mr میشه فهمید پیغام Deliver شده ؟
          اگه پیغام ارسال بشه ولی Deliver نشه mr مقدار خاصی هست ؟
          برای استفاده از mr فرقی نمیکنه +CSMS<Service> چقدر باشه ؟
          اصلا این پارامتر +CSMS<Service> چیه ؟
          ببخشید سئوالام خیلی شد !
          ممنون
          زمان تنها واحد حقیقی اندازه گیریه
          زمان وجود ماده رو اثبات میکنه
          بدون زمان هیچکدوم ما وجود نخواهیم داشت
          زمان یکتاست

دیدگاه

سلام
            من تونستم با GSM اس ام اس بدم و بگیرم منتها موردی که هست میخواهم ببینم دستوری هست که بشه با اون شماره ی طرفی که اس ام اس زده رو مشخص کرد؟ توی هایپر ترمینال خودش شماره رو میزنه منتها وقتی توی میکرو دستور getchar و میزنم فقط متن اس ام اس و میخونه و شماره رو چک نمیکنه :angry:
            چطور میتونم با میکرو شماره ی طرفی که اس ام اس زده رو پیدا کنم؟؟؟
            با تشکر
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نارگ راتوس
              سلام
              من تونستم با GSM اس ام اس بدم و بگیرم منتها موردی که هست میخواهم ببینم دستوری هست که بشه با اون شماره ی طرفی که اس ام اس زده رو مشخص کرد؟ توی هایپر ترمینال خودش شماره رو میزنه منتها وقتی توی میکرو دستور getchar و میزنم فقط متن اس ام اس و میخونه و شماره رو چک نمیکنه :angry:
              چطور میتونم با میکرو شماره ی طرفی که اس ام اس زده رو پیدا کنم؟؟؟
              با تشکر
              وقتی متن اس ام اس رو با at+cmgr باز کردی تو هایپر نگاه کت همه چیز رو واست میاره از شماره تا تاریخ و ساعت بقیش دیگه برنامه نویسیه که شماره رو از توش برداری.در ضمن از getchar استفاده نکن از اینتراپت استفاده کن.موفق باشی
              تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

وقتی متن اس ام اس رو با at+cmgr باز کردی تو هایپر نگاه کت همه چیز رو واست میاره از شماره تا تاریخ و ساعت بقیش دیگه برنامه نویسیه که شماره رو از توش برداری.در ضمن از getchar استفاده نکن از اینتراپت استفاده کن.موفق باشی
                میشه یکم بیشتر توضیح بدید
                برد من فقط شامل یدونه mega16 با max232 هستش، از هایپر ویندوز نمیتونم استفاده کنم، میخواهم خود میکرو یجوری شماره رو تشخیص بده. همچین چیزی شدنیه؟
                The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نارگ راتوس
                  میشه یکم بیشتر توضیح بدید
                  برد من فقط شامل یدونه mega16 با max232 هستش، از هایپر ویندوز نمیتونم استفاده کنم، میخواهم خود میکرو یجوری شماره رو تشخیص بده. همچین چیزی شدنیه؟
                  با همون مکس از هایپر کدویژن یا بسکام با هر چیز دیگه که داری باهاش کار می کنی اطلاعات رو ببین بعد باید اطلاعات رو خودت ازش بکشی بیرون اون ماژول واست شماره رو بهت نشون میده بعد باید اطلاعاتش رو با برنتمه نویسی خارج کنی.
                  در ضمن این تاپیک کامله یه بار بخونیش همه چیز دستت میاد
                  تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام من گوشی w300i را به کامپیوترم با کابلش وصل کردم و تونستم با اون ارتباط برقرار کنم و اس ام اس ارسال کنم...
                    فقط مشکل اینجاست که این گوشی که دائما با کابل به کامپیوتر وصل هست برای باطریش هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟ چون دائم توی شارژ هست چه طور می تونم این شارژ شدنش را غیر فعال کنم؟یا اصلا گوشی را بدون باطری روشن کنم؟گوشی با اتصال کابل شروع به شارژ شدن می کنه

دیدگاه

سلام
                      برای دریافت سیگنال های DTMF هنگامی که تماسی برقرار شده من خیلی تو سایت گشتم اما همه استفاده از MT8870 یا HT9170 رو مطرح کردن !
                      خود SIM900 و SIM900D قابلیت تشخیص DTMF رو طیق SIM900_DDET_Application Note_V1.00 داره !
                      اما باری فعال کردنش وقتی AT+DDET=1 رو میزنم ERROR میده ! :angry: :angry: :angry:

اینم از مثالش :

کسی تا حالا کار کرده ؟

اینمSIM900_DDET_Application Note :
                      زمان تنها واحد حقیقی اندازه گیریه
                      زمان وجود ماده رو اثبات میکنه
                      بدون زمان هیچکدوم ما وجود نخواهیم داشت
                      زمان یکتاست

دیدگاه

سلام
                        کسی از دوستان میدونه تفاوت عمده بین دو ماژول SIM300 , Sim900 در چه چیز هست؟
                        متشکرم.

دیدگاه

سلام به عزیزان امیدوارم درخواست سوال خود را در جایی مناسبی کرده باشم ! بنده ماژول sim900 رو توسط MAX 232 به PC وصل کردم کابل متصل کننده هم RS232 و وقتی تو ویندوز 7 هایپرترمینال رو باز میکنم وقتی ماژول رو روشن میکنم توسط خروجی پاور LED شبکه وقتی که چشمک میزنه یعنی اینکه روشن شده و من حتی سیم کارت هم گذاشتم که شبکه رو پیدا میکنه حتی تو محیط هایپرترمینال (اااا) میزنه زمانی روشن شدن ماژول ولی هیچ متنی رو نمیتونم تایپ کنم نمیدونم چرا خروجی tx , rx من کار نمیکنه من حتی یک ماژول sim900 و یک max232 دیگه رو هم امتحان کردم ولی .... باز اجازه دادن کامند ندارم ! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!! مرسی
                          برای خروجی کابل RS-232 من فقط از 2,3,5 استفاده کردم/ هیج اتصالی هم بین 9 پین نگذاشتم /.
                          و وقتی خروجی rx , tx مکس 232 رو بهم میزنم یه چیزایی تو هایپر تایپ میشه ولی وقتی به Sim900 میزنم نمیتون کامند بزنم کیبور قفل میشه و حتی ولتاژ 4.5 ولت به مکس و 4 ولت هم به Sim900 جداگانه دادم ولی کار نکرد که نکرد !
                          راستی اگر شماتیک اتصال مناسبی برای Sim900 توسط مکس 232 به pc رو دارین معرفی کنین /

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

نوشته اصلی توسط VSPACE
                            سلام به عزیزان امیدوارم درخواست سوال خود را در جایی مناسبی کرده باشم ! بنده ماژول sim900 رو توسط MAX 232 به PC وصل کردم کابل متصل کننده هم RS232 و وقتی تو ویندوز 7 هایپرترمینال رو باز میکنم وقتی ماژول رو روشن میکنم توسط خروجی پاور LED شبکه وقتی که چشمک میزنه یعنی اینکه روشن شده و من حتی سیم کارت هم گذاشتم که شبکه رو پیدا میکنه حتی تو محیط هایپرترمینال (اااا) میزنه زمانی روشن شدن ماژول ولی هیچ متنی رو نمیتونم تایپ کنم نمیدونم چرا خروجی tx , rx من کار نمیکنه من حتی یک ماژول sim900 و یک max232 دیگه رو هم امتحان کردم ولی .... باز اجازه دادن کامند ندارم ! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه !!! مرسی
                            برای خروجی کابل RS-232 من فقط از 2,3,5 استفاده کردم/ هیج اتصالی هم بین 9 پین نگذاشتم /.
                            و وقتی خروجی rx , tx مکس 232 رو بهم میزنم یه چیزایی تو هایپر تایپ میشه ولی وقتی به Sim900 میزنم نمیتون کامند بزنم کیبور قفل میشه و حتی ولتاژ 4.5 ولت به مکس و 4 ولت هم به Sim900 جداگانه دادم ولی کار نکرد که نکرد !
                            راستی اگر شماتیک اتصال مناسبی برای Sim900 توسط مکس 232 به pc رو دارین معرفی کنین /
                            1-پیشنهاد می دم با هایپر ویندوز کار نکنی با هایپر کدویژن یا بسکام کار کن.
                            2-ارتباط بین ماژول و pc راحته به اون پایه 5 هم لازم نی شماتیکش اینجا هست البته مثالش واسه GPS ولی فرق نمی کنه مثل همیون ببند
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50210.30
                            3-اصرار نداشته باش که حتما تایپ کنی ببین اول محتویات یا همون خروجی gsm رو تو pc می بینی با نه،اصلا تایپ کردن تو محیط هاپر به کارت نمی یاد بعد این کارو با میکرو انجام بده

دیدگاه

سیم900 رو وقتی روشن میکنم حالت رجیستر نشدن سیم کارت توی شبکه رو داره و بعد از حدود 10 ثانیه خاموش میشه :angry: :angry: :angry:
                              مشکل از کجا میتونه باشه؟
                              دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست به جای آنکه جای دیگران را بگیرید سعی کنید جای خود را بیابید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_nader_m
                                سیم900 رو وقتی روشن میکنم حالت رجیستر نشدن سیم کارت توی شبکه رو داره و بعد از حدود 10 ثانیه خاموش میشه :angry: :angry: :angry:
                                مشکل از کجا میتونه باشه؟
                                سخت افزارت چیه؟ نگو sim900 میدونم منظورم اینه که مدارت دقیقا چیه و تغذیه و مسیر آنتن و ...
                                بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                                اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X