یک نوع دیود شاتکی است که نمیزاره الکتریسیته ساکن بدن یا هر چیز دیگه وارد مدار سیم 900 بشه و اون رو بسوزونه ( سوسول بازی طراحه)
پیداست تا حالا ماژول شصت هزار تومنی نسوزوندی! سوسول بازی نیست برادر من. فرق جنسای چینی تو بازار و جنسای با کیفیت همین نکاتیه که ما به راحتی ازش میگذریم.
نوشته اصلی توسط Reza Sede
اگه باید یگذارمش چی بزارم! اسمش چیه؟
دیود شاتکی باید بزاری. فکر نمی کنم پارت نامبرش مهم باشه. دوستان بهتر میدونن.
اگر قراره شاتکی باشه باید خانواده ای از 1n58xx ها باشه درسته؟
راستی چرا دیود زنر سه ولتی؟ :question: :question: :question:
به صورتی بگذارمش که 3 ولت را تثبیت کنه؟ :nerd:
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
من دیود 3 ولتی گذاشتم تو میتونی 2.2 بزاری چون ماکزیمم ولتاژ ورودی میکروفن سیم 900 2.2 ولته
آند به زمین کاتد به پایه سیم 900
من به مدارایی که داخل دیتاشیت میکشن کاری ندارم , هنرم اینه که با قطعاتی که در دسترس دارم کاری کنم ولتاژ از ماکزیمم بیشتر نشه
تا حالا با این مدار سیم 900 نسوزوندم ببخشید دفعه آخرمه
من هم از همین دیودها استفاده می کنم.
چند وقت پیش تو یه تکست مرتبط به نویز خوندم این دیودها یک سری ولتاژ ناخواسته رو که نسبت به زمین مدار منفی هستند رو هدایت میکنه و از ورود ولتاژ منفی به مدار جلوگیری میکنه. در مورد ماهیت این ولتاژها هم توضیح داده بود اما دقیق خاطرم نیست. میگردم دنبالش پیداش کردم می زارم اینجا. اساتید عظام هم بهتر می تونن کمک کنن اما اینجاها پیداشون نمیشه ظاهرا. :nerd:
دیود زنر چیه برادر من ؟؟
از خودتون فلسفه و منطق و اقلیدس می بافید :biggrin:
دیود شمارش SMF05C هستش اکثر تعمیراتی موبایل هم دارن.البته به شدت ریزه(موقع خرید ذره بین ببرید تا جای دیود بهتون دم مورچه ندن)
سلام
دوستان بنده این برد http://eshop.eca.ir/product_info.php...oducts_id=1276 رو به یه مگا 8 وصل کردم و یه رله رو کنترل میکنم.ولی مشکلی که الان وجود داره اینکه برای بار اول که تغذیه وصل میشه میکرو ماژول رو روشن میکنه ولی دیگه هیچ فرمانی روا جرا نمیکنه تا اینکه تغذیه رو قطع و وصل کنم!.(تا حدود 10 دقیقه اگه بازم قطع و وصل کنم مدار به خوبی کار میکنه ولی اگر حدود 10 دقیقه از خاموش بودن مدار گذشته باشه همون بلا سرش میاد)تغذیه کل مدار هم یه منبع سوچینگ 5 ولت 2.5 آمپر هست و تغذیه میکرو و رله هم از خروجی همین برد جی اس ام گرفتم. کارهایی که انجام دادم ولی فایده ای نداشته:
جدا کردن تغذیه میکرو و رله.
استفاده از میکرو نو
گذاشتن خازن ظرفیت بالا سر راه تغذیه
استفاده از کریستال خارجی و ...
حالا به نظر دوستان چیکار باید بکنم؟
با تشکر
دیدگاه