اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط RubeuS
    سلام دوستان

در رابطه با مشکلات راه اندازی این نوع ماژول ها:

پی دی اف و هدر قرار داده شده در پست اول مربوط به راه اندازی IC است و ربطی با ماژول نداره ، شما اگر ماژول از تو جوب هم پیدا کنید و آی سی +nRf24l01 روش باشه و مشکلی نداشته باشه ، راه اندازی میشه.
    من که نمیتونم بیام تک تک براتون راه اندازی کنم.
    باید بگم از موقعی که این پی دی اف را در نت قرار دادم ، به تعداد فراوان ایمیل به من داده شد که عموما میخواستن در پروژه های صنعتی استفاده کنند و یه جورایی طلب رضایت از ما میکردند و همچنین تشکر (مطمئنا این هدر بیشتر در پروژه های صنعتی استفاده شده تا دانشجویی)
    من این هدر را برا شماها گذاشتم ولی افراد دیگه دارن استفاده میکنند.

----------------------------------------------

در رابطه با نرم افزار هم دارم روش کار میکنم . انشالله شما تا یک ماه دیگه هم صبر کنید.
    با توجه به ماژول های موجود در بازار الان مناسب نیست من اقدامی در این باره کنم.
    سلام
    آقا سید در اینکه شما از استفاده این هدر در پروژه ای تجاری راضی هستین یا نه به خودتون ربط داره ولی به نظر من حتی اگه کسی هزینه این رو بهتون نده بالاخره اجر شما پیش خدا نگهداری میشه و اون دنیا جبران میشه زیاد ناراحت نباشین
    اوکی منتظر میمونیم ولی خوب این درست نیست که شما همه کارهارو بکنین گفتم اگه بشه با هم انجام بدیم بهتره ماهم یه چیزی یاد میگیریم
    زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_sakhavati
      انقدر بحث منحرف شده که کسی سوال منو ندید :angry:
      مثل اینکه این ماژول قابلیت انتخاب فرکانس مدلاسیون رو داره . یعنی رو خود 2.4 گیگ هم چند کانال رو میشه انتخاب کرد. تو هدری که توسط آقای مرتضوی نوشته شده فرکانس کاری ماژول رو چی ست شده و اگر کسی بخواد فرکانس رو تغییر بده باید تو هدری که موجوده چه تغییراتی ایجاد کنه ....؟ :cry2:
      سلام
      فکر کنم 2401MHz تنظیم کردم .

در رابطه با تغییرش باید هدر رو نگاه کنم، راه ساده تری هم هست ، فعلا دارم رو یه نرم افزار کار میکنم که راحت شما بتونید تنظیم کنید.(فقط یکم باید صبر کنید)

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط mohsen2766
      سلام
      آقا سید در اینکه شما از استفاده این هدر در پروژه ای تجاری راضی هستین یا نه به خودتون ربط داره ولی به نظر من حتی اگه کسی هزینه این رو بهتون نده بالاخره اجر شما پیش خدا نگهداری میشه و اون دنیا جبران میشه زیاد ناراحت نباشین
      اوکی منتظر میمونیم ولی خوب این درست نیست که شما همه کارهارو بکنین گفتم اگه بشه با هم انجام بدیم بهتره ماهم یه چیزی یاد میگیریم
      نه من مشکل زیادی با این قضیه ندارم ، آخه استفاده از این آیسی یکم دنگ و فنگ داره و در پروژه های صنعتی اصلا نباید سر سری گرفته بشه ، اینو گفتم که نرن همینجوری استفاده کنن ولی از موقعی که این هدر رو تو نت گذاشتم ایمیل هایی که دریافت میکنم عموما در این باره است (ولی درکل نبایستی استفاده بشه - خیلیا فقط دنبال اینن که سریع پروژه شون راه بیوفته و انجام بشه حالا کیفیت کار و... مهم نیست ، خوب آخرشم خودشون ضرر میکنند)(البته اون هدری که قرار دادم را طوری تنظیم کردم که بدرد همه بخوره و برای این افرادم تا جایی که ممکنه از نظر نرم افزاری مشکلی پیش نیاد)

در رابطه با نرم افزارم :
      دارم رو طراحی یک ماژول با کیفیت عالی کار میکنم که از مرغوبترین قطعات در اون استفاده میشه.
      راستش راه اندازی این ماژول را گذاشتم به عهده ی یک نرم افزار شبیه ساز Wireless Sensor Network که همزمان دارم رو اینم کار میکنم.(اینا کلا به هم مربوط میشه و بهتر دیدم برای یکپارچه سازی خودم روشون کار کنم)

درضمن اینطورم نیست که من نخوام کسی چیزی بدونه و نخوام اطلاعاتم رو به اشتراک بزارم :
      من تو همین تاپیک یک پست برای همکاری دادم ولی کسی پیگیر نشد(پست 196 ) داشتم رو یک لایبرری کامل کار میکردم و گفتم اگر کسی تمایل به همکاری داره من لایبرری را براش میفرستم و عمل دیباگینگ را انجام بده .

آخرش لایبری کارش تموم شد و دیباگینگشم خودم کامل انجام دادم ولی کسی اعلام همکاری نکرد.

درکل از لطفی که بنده دارید سپاس گذارم.
      راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
      کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
      نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
      انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p ( سی c)

در رابطه با سرعت قابل تنظیم روی 3 حالت 256Kbps و 1Mbps و 2Mbps هست که من رو 1 مگ تنظیم کردم چون نیاز به سرعت بالا نداشتم. سرعت انتقال داده مثل برد نیست که به فاکتورهای مختلفی بستگی داشته باشه(تو هیچ دیتاشیتی برا برد مقداری نمینویسن و اگرم بنویسن مقدار قدرت خروجیه ولی برا سرعت مقدار ذکر میشه که میشه به اون اطمینان کرد)
        [/quote]

سلام
        با تشکر ازهدر فایلی که قراردادین.من توی پروژه ای که دارم روش کارمیکنم نیاز به بیت ریت2mbpsدارم.توی دیتا شیت nrf24l01+گفته برای تنظیم بیت ریت ار رجیستر RF_SETUPو بیتRF_DRاستفاده کنید.یه راهنمایی میخاستم برای اینکه ن کدوم قسمت فایل هدر باید اینا اضافه کنم ؟توی فایل هدر شما در کدوم قسمت سرعت را روی1MBPSتنظیم کردید؟

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط bahar99
        در رابطه با سرعت قابل تنظیم روی 3 حالت 256Kbps و 1Mbps و 2Mbps هست که من رو 1 مگ تنظیم کردم چون نیاز به سرعت بالا نداشتم. سرعت انتقال داده مثل برد نیست که به فاکتورهای مختلفی بستگی داشته باشه(تو هیچ دیتاشیتی برا برد مقداری نمینویسن و اگرم بنویسن مقدار قدرت خروجیه ولی برا سرعت مقدار ذکر میشه که میشه به اون اطمینان کرد)

سلام
        با تشکر ازهدر فایلی که قراردادین.من توی پروژه ای که دارم روش کارمیکنم نیاز به بیت ریت2mbpsدارم.توی دیتا شیت nrf24l01+گفته برای تنظیم بیت ریت ار رجیستر RF_SETUPو بیتRF_DRاستفاده کنید.یه راهنمایی میخاستم برای اینکه ن کدوم قسمت فایل هدر راباید تقیید بدم ؟توی فایل هدر شما در کدوم قسمت سرعت را روی1MBPSتنظیم کردید؟با رجیسترspcr?

ما زنده به انیم که ارام نگیریم

موجیم که اسودگی ماعدم ماست

دیدگاه

جناب سید حسن لطفا ایمیلتو چک بنمایید و جواب دهید.
          تشکر.

دیدگاه

سلام، من نمیتونم بیشتر از 5 متر تو محیط بسته جواب بگیرم، بنظرتون ایراد از چی میتونه باشه؟

دیدگاه

دوستان من هر کاری کردم نشد :angry: از یه ماژول ارتباط دو طرفه بگیرم :read: با کلی کلنجار رفتن متوجه شدم که وقتی تو برنامه کانفیگ رو به فرستنده تبدیل میکنم دیگه نمیشه به گیرنده تبدیلش کرد. فکر کنم این مشکل از هدر اگه کسی با این هدر این کار رو جواب گرفته خواهشا یه کمکی هم به ما کنه ... :cry:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط bahar99

سلام
              با تشکر ازهدر فایلی که قراردادین.من توی پروژه ای که دارم روش کارمیکنم نیاز به بیت ریت2mbpsدارم.توی دیتا شیت nrf24l01+گفته برای تنظیم بیت ریت ار رجیستر RF_SETUPو بیتRF_DRاستفاده کنید.یه راهنمایی میخاستم برای اینکه ن کدوم قسمت فایل هدر باید اینا اضافه کنم ؟توی فایل هدر شما در کدوم قسمت سرعت را روی1MBPSتنظیم کردید؟
              فکر کنم اینجا تنظیمش کرده.
              command_buff=0x06;
              nrf_inst(0x26);
              کماند بافر که 06 هست رو 0E تبدیل کنی احتمالا درست میشه.. :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
              اتفاقی افتاد که منو نسبت به این ماژول بد بین کرد..
              با یه ماژول که کار میکردم تا 10 متر جواب میداد ... اما به صورت اتفاقی از یه ماژول دیگه استفاده کردم که بردش دو متر بود :angry: ... جالبیش اینجاس که این ماژولا رو از یه مغازه گرفتم ... اما هر کدومشون یه برد خاصی دارن. به نظرم برای کارای تعداد بالا این ماژولا قابل اطمینان نیستند. :NO: :nerd

دیدگاه

ما آخر نفهمیدیم که شما برای استفاده در پروژه های تجاری (ینی پای پول وسط باشه ) راضی هستی یا نه ؟ (آره یا نه )
                ممنون

دیدگاه

دیتاشیت مدل آنتن دار با معمولی فرق داره؟
                  اگه نه، از کجا باید امپلی فایر فعال شه؟ چون پستهای قبلی گفتین که رجیستر مخصوص واس این کار وجود داره.
                  اگه آره، بیزحمت دیتاشیتو اینجا پ کنین استفاده کنیم.
                  مرسی بچه ها

دیدگاه

توی دیتا شیت ، جدول صفحه 58 چیزی به نام RF_CH داره که برای تعین فرکانس کاری ماژوله . میخواستم بپرسم ینی وقتی این مقدار رو تغییر بدیم ، میشه چند تا از این ماژول رو کنار هم استفاده کرد بدون اینکه تداخلی در اطلاعات به وجود بیاد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajjadtoday
                      توی دیتا شیت ، جدول صفحه 58 چیزی به نام RF_CH داره که برای تعین فرکانس کاری ماژوله . میخواستم بپرسم ینی وقتی این مقدار رو تغییر بدیم ، میشه چند تا از این ماژول رو کنار هم استفاده کرد بدون اینکه تداخلی در اطلاعات به وجود بیاد ؟
                      من به صورت عملی دیدم که با تغییر این رجیستر بعضی وقتا دیتاها رو هم میفتاد و تداخل میکرد، به نظر من بهترین کار واسه این کار شما تغییر دادن آدرس فرستنده و گیرنده هست (صفحات 56و57) اینطوری اصلا تداخل ایجاد نمیشه.
                      خودت مقادیرو عوض کنی نتیجه رو بهتردرک میکنی

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                        بلاخره بعد یک ماه با کمک دوستان تونستم ماژول رو راه بندازم :applause: :applause: :applause: :applause:
                        با ماژول +nRF24L01 کار میکنم و چیز جالب این بود که بدون آنتن تا 83 مترو (با گام خودم اندازه گرفتم) بدون مانع میفرسته :biggrin: :biggrin:
                        مشکل من تو فیوز بیت ها بود و تا تغییر دادم جواب گرفتم
                        ولی الان میخام دما باهاش ارسال کنم موقع کامپایل error میگیره از هدر nRF
                        دوستان پیشنهادی ندارند؟؟
                        تو ارور میگه گلبال رم خیلی بزرگه

اضافه شده در تاریخ :
                        چقدر این کدویژن مذخرفه آخههههههههههه
                        الان تو برنامه NRF هرچی مینویسم کامپایل میکنه اشتباه هم باشه کامپایل میکنه ولی هگزش کار نمیکنه :angry:
                        کسی به این مشکل بر نخورده؟؟؟؟
                        کدویژن ورژن 05.3 نصب کردم بعد چند بار بازم همون طوری الکی کامپایل میکنه :eek: :eek:

دیدگاه

سلام مهندس خسته نباشی

مهندس من میخوام با زبان بسکام راش بندازم از سی هیچی نمیدونم و فعلا هم وقت ندارم برم طرف سی

متونید منو یاری دهید ؟ میشه اینو برا بیسیک ترجمه کنیم ؟

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط aawww
                          سلام
                          دوستانی که با بیسکام برنامه مینویسن و دوست دارن این نوع ماژول را راه اندازی کنن . اینم برنامش هم tx و هم rx
                          این برنامه برای ارسال و دریافت دما و نشون دادن اون در lcd با استفاده از میکرو اتمگا 8 هست
                          بروید حالش را ببرید :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اینم لینک مستقیم اگه بالا مشکل داشت
                          http://up.ertebatsazan.ir/images/4nq...whzfqnoit7.rar

---------------------------------------------------------------------------------------
                          دوستان ازم تشکر نکنید چون افزایش پیدا نمی کنه یکی میاد فردا همین اندازش میکنه که الان هست

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دانلود نمیشه لطفا دوباره پلود کن در جای مطمین تر مثل

http://www.picofile.com/

تشکر فراوان منتظرم

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسی&

سلام
                            آقایون مهندسا کسی هست که کمکم کنه این ماژول راه نمی افته چکارش کنم؟؟؟؟؟؟
                            بیچاره شدم دو هفته وقتما گرفته براش توی iar و مگا16 برنامه نوشتم هدرشم خودم نوشتم اما با چندتا هدر مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت اما نمیدونم چرا جواب نمیده؟؟؟؟؟:
                            این کدش
                            کد:
                            //recive
                            #include <ioavr.h>
                            #include <lcd.h>
                            #include <nrf24l01.h>
                            #include <spi.h>

#define PAYLOAD_LEN 15
                            uint8_t Data[PAYLOAD_LEN] = {};
                            #pragma vector = INT0_vect
                            __interrupt void Int0Interrupt(void)
                            {
                              nrfReadData(Data, PAYLOAD_LEN);
                              lcd_clear();
                              lcd_puts((char*)Data,PAYLOAD_LEN); 
                              delay_ms(1000);
                            }

/*::::::::::::::::::*/

void Interrupt_0_Init(void);

/*::::::::::::::::::*/

int main()
                            {

SpiInit(1);
                               lcd_init();
                               nrfInterfaceInit();
                               nrfChipInit();
                               nrfRadioInit();lcd_putchar('4');
                               Interrupt_0_Init();lcd_putchar('5');
                               nrfEnableDataPipe(NRF_PIPE_0, true);lcd_putchar('6');
                               nrfEnableAutoACK(NRF_PIPE_0, true);lcd_putchar('7');
                               nrfSetPipeWidth(NRF_PIPE_0, PAYLOAD_LEN);lcd_putchar('8');
                               nrfSetRxAddress(NRF_PIPE_0, nrfAddress_0);lcd_putchar('9');
                               nrfSetTxAddress(nrfAddress_tx);lcd_putchar('a');
                               lcd_puts("salam", 5);
                               uint8_t data[PAYLOAD_LEN];

for(uint8_t i = 0; i < PAYLOAD_LEN; i++)
                                data[i] = 'a';
                              do
                              {
                                lcd_clear();
                                lcd_puts((char *)nrfAddress_tx, 5);
                                nrfWriteData(data, PAYLOAD_LEN);
                                delay_ms(1000);
                                lcd_clear();
                                lcd_puts("data sended", 11);
                                delay_ms(1000);
                              }while(1);
                            }

void Interrupt_0_Init(void)
                            {
                              GICR |= 0x40 ;
                              MCUCR = 0x02 ;
                              MCUCSR= 0x00 ;
                              GIFR = 0x40 ;
                            }

دیدگاه

[quote author=EHSANSP link=topic=78587.msg541184#msg541184 date=1388880857]
                              سلام
                              آقایون مهندسا کسی هست که کمکم کنه این ماژول راه نمی افته چکارش کنم؟؟؟؟؟؟
                              بیچاره شدم دو هفته وقتما گرفته براش توی iar و مگا16 برنامه نوشتم هدرشم خودم نوشتم اما با چندتا هدر مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت اما نمیدونم چرا جواب نمیده؟؟؟؟؟:
                              .............

یه خازن 100 میکرو در ورودی تغذیه روی خود ماژول لحیم کن.
                              بعد پایه IRQ روی فرستنده رو باید با هر خط دستورت چک کنی ببینی آیا اصلا فعال میشه یا نه؟ (باید صفر بشه). اگر شد که فرستنده اوکی است و باید بری سراغ گیرنده..

دیدگاه

ممنون حل شد مشکل از کدنویسی خودم بود :biggrin: :biggrin: :bye :byeد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X