اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

با عرض سلام

چندتا سوال ؟؟؟؟؟ 1- این روش Enhanced ShockBurst فقط با 6 تا دستگاه دیگه رابطه ایجاد می کنه با n تای دیگه رابطه برقرار نمی کنه ؟؟؟

2- این رابطه دو طرفه هست یا یک طرفه یعنی یکی می گه همه می شنون یا همه با هم می تونن ارتباط برقرار کنن ؟؟؟

3- میشه راهی برای اتباط 2 طرفه بین مثلا" 24 تا nrf ایجاد کرد ؟؟؟

مهم 4- مهم :دی : عایا می شه در یک محدوده از مثلا" تعداد 10 فرستنده را به یک گیرنده وصل کرد و مثلا" 10 گیرنده را به یک فرستنده همه روی یک کانال ولی با آدرس های متفاوت به هم متصل کرد ؟؟؟؟

دیدگاه

خیلی ممنونم از جوابت هیاهوجان.مرسی.فعلا هنوزم دارم با راه انداختن این ماژول سر کله می زنم.فعلا جواب نگرفتم.من خودم روی برد آزمایشی اول خواستم راه بندازم.با لحیم کاری سیم ها به پین های ماژول که البته وسط یه رابط هم گذاشتم تا پین های اصلی خراب نشن ارتباط بین ماژول و میکرو را برقرار کردم.تمام اتصالات و میکرو و قطعات رو چک کردم.برنامه هم همان برنامه آقای مرتضوی را زدم ولی متاسفانه جوابی نمی گیرم.بعد کلی گشتن و تست آخر سر فهمیدم که اصلا ماژول پالس اینتراپت به میکرو نمی ده.الآن موندم که مشکل می تونه از چی باشه؟میکرویی که استفاده کردم atmega16a با کریستال 16 که با 8 هم امتحان کردم جواب نداد.
      راستی چطور می تونیم مطمئمن بشیم ماژولمون سالمه؟آیا راهی برای تست کردن هس؟

تا اون جایی که من فهمیدم و مشخصات ماژول را نگاه کردم حداکثر با 6 ماژول دیگه امکان ارتباط داره.اما قبلا دوستان فکر کنم در این مورد صحبت کردن و ارتباط با 6 ماژول دیگر برای زمانی است که اگر بخواهیم در یک زمان ارتباط برقرار کنیم اما اگر زمان برایمان خیلی مهم نباشد خب می توانیم از هرکدام در زمان مشخصی اطلاعات را بگیریم و مشکل را حل کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash_k
        با عرض سلام

چندتا سوال ؟؟؟؟؟ 1- این روش Enhanced ShockBurst فقط با 6 تا دستگاه دیگه رابطه ایجاد می کنه با n تای دیگه رابطه برقرار نمی کنه ؟؟؟

2- این رابطه دو طرفه هست یا یک طرفه یعنی یکی می گه همه می شنون یا همه با هم می تونن ارتباط برقرار کنن ؟؟؟

3- میشه راهی برای اتباط 2 طرفه بین مثلا" 24 تا nrf ایجاد کرد ؟؟؟

مهم 4- مهم :دی : عایا می شه در یک محدوده از مثلا" تعداد 10 فرستنده را به یک گیرنده وصل کرد و مثلا" 10 گیرنده را به یک فرستنده همه روی یک کانال ولی با آدرس های متفاوت به هم متصل کرد ؟؟؟؟
        سلام
        دیتاشیت گفته فقط با 6تا میتونه ارتباط جداگانه داشته باشه و میتونه به اونیکه فرستاده ack ی بفرسته که خود ack دارای payload باشه یعنی یه ارتباط دوطرفه با 6تا nRF دیگه. 6 تا شون با هم میگن(میفرستند) و گیرنده به ترتیب ورودی بافرش میخونه
        چون 3 تا بافر داره فقط سه تا بسته رو میتونه ذخیره کنه وبقیه بسته ها از بین میره و باعث میشه که فرستنده بسته از بین رفته دوباره بسته رو بفرسته تا همه ی بسته ها اینطوری خونده بشه. کلا این ماژول با پروتکل spi برای رتباط دوطرفه امن هستش و اینکه بیشتر از 6تا چون رجیسترش رو پیدا نکردم نمیدونم البته میشه به 6 تایی تبدیل کنی وبعد روی master ها مانور بدی(این پیشنهاد خودمه) در یک محدوده رو یه بار حساب کردم فکر کنم 128 شده بود یعنی 128 کانال 6 تایی بدون تداخل.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehdi.k
          خیلی ممنونم از جوابت هیاهوجان.مرسی.فعلا هنوزم دارم با راه انداختن این ماژول سر کله می زنم.فعلا جواب نگرفتم.من خودم روی برد آزمایشی اول خواستم راه بندازم.با لحیم کاری سیم ها به پین های ماژول که البته وسط یه رابط هم گذاشتم تا پین های اصلی خراب نشن ارتباط بین ماژول و میکرو را برقرار کردم.تمام اتصالات و میکرو و قطعات رو چک کردم.برنامه هم همان برنامه آقای مرتضوی را زدم ولی متاسفانه جوابی نمی گیرم.بعد کلی گشتن و تست آخر سر فهمیدم که اصلا ماژول پالس اینتراپت به میکرو نمی ده.الآن موندم که مشکل می تونه از چی باشه؟میکرویی که استفاده کردم atmega16a با کریستال 16 که با 8 هم امتحان کردم جواب نداد.
          راستی چطور می تونیم مطمئمن بشیم ماژولمون سالمه؟آیا راهی برای تست کردن هس؟

تا اون جایی که من فهمیدم و مشخصات ماژول را نگاه کردم حداکثر با 6 ماژول دیگه امکان ارتباط داره.اما قبلا دوستان فکر کنم در این مورد صحبت کردن و ارتباط با 6 ماژول دیگر برای زمانی است که اگر بخواهیم در یک زمان ارتباط برقرار کنیم اما اگر زمان برایمان خیلی مهم نباشد خب می توانیم از هرکدام در زمان مشخصی اطلاعات را بگیریم و مشکل را حل کنیم.
          سلام
          یادمه این مشکل یکی دیگه هم بود که با تعویض کریستال ماژول مشکلش حل شده بود
          البته خودم تاحالا چندتا مدارشو بستم و به مشکلی بر نخوردم
          البته برای راه اندازی اولیش یه سه ماهی اعصاب برام نذاشته بود :applause: :applause:
          همیشه اولش سخته باهاش کلنجار برو تا جواب بده

دیدگاه

با سلام من این ماژول را با نرم افزارآقای مرتضوی راه اندازی کردم اما میخوام بدونم میشه وقتی فرستنده به گیرنده نزدیک میشه تشخیص داد؟

دیدگاه

سلام
              یعنی فاصله رو تشخیص بده؟

اضافه شده در تاریخ :
              من که توی دیتاشیت چیزی دراین باره ندیدم ولی اگه خیلی حیاتی و فقط یه فرستنده با یه گیرنده باشه شاید بشه با روش اولتراسونیک فاصله رو بدست اورد یعنی مدت زمانی که میفرسته تا زمانی که ack میگیره که اگه از ریت 256 استفاده بشه با delay که یکم زمان برای محاسبه داشته باشه فک کنم بشه.

دیدگاه

مرسی از پاسختون حالا نه دقیقا اندازه گیری فاصله مثلا اگر یک فاصله را هم بتونه تشخیص بده خوبه مثلا به یک متریش رسید

دیدگاه

با سلام و تشکر خدمت شما دوست عزیز
                  فایل pdf که گذاشته بودید حذف شده اگر لطف کنید دوباره پلود کنید

دیدگاه

سلام
                    لینک جدید
                    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...82e67732827319

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hayahu
                      سلام
                      دیتاشیت گفته فقط با 6تا میتونه ارتباط جداگانه داشته باشه و میتونه به اونیکه فرستاده ack ی بفرسته که خود ack دارای payload باشه یعنی یه ارتباط دوطرفه با 6تا nRF دیگه. 6 تا شون با هم میگن(میفرستند) و گیرنده به ترتیب ورودی بافرش میخونه
                      چون 3 تا بافر داره فقط سه تا بسته رو میتونه ذخیره کنه وبقیه بسته ها از بین میره و باعث میشه که فرستنده بسته از بین رفته دوباره بسته رو بفرسته تا همه ی بسته ها اینطوری خونده بشه. کلا این ماژول با پروتکل spi برای رتباط دوطرفه امن هستش و اینکه بیشتر از 6تا چون رجیسترش رو پیدا نکردم نمیدونم البته میشه به 6 تایی تبدیل کنی وبعد روی master ها مانور بدی(این پیشنهاد خودمه) در یک محدوده رو یه بار حساب کردم فکر کنم 128 شده بود یعنی 128 کانال 6 تایی بدون تداخل.
                      خیلی ممنون از جوابت آره راست می گید شما فعلا" که رفتم دیتاشیت را پیرینت گرفتم بشینم بخونم :eek: تا ببینیم چی می شه

دیدگاه

کلا برای هر چیزی به دیتاشیت مراجعه کنید بهتره مثلا adc ای سی mega32 بهتر از هرجایی توضیح داده.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                          صفحات تاپیک رو تا حد زیادی خوندم...
                          هنوز این ماژولو نخریدم....
                          راستش من چند وقت پیش راجع به ماژول ها تحقیق کردم و rfm12bرو برای استفاده توی پروژه های دانشجویی مناسب اعلام شد توسط دوستان انجمن های مختلف...
                          الان چند وقته وقتمونو کامل به خودش مشغول کرده و اگه از دیوار صدا در اومداونوقت با این ماژول دیتا ارسال شد...همه مقاله های فارسی روی اینترنت رو هم خوندم و جر رفتم و راه نیفتاد ...
                          میخام مردونه جواب بدین این ماژول واقعا درست کار میکنه که من بخرمش یا فقط مثل rfm12b یک عده دارن پز راه انداختنشو میدن؟(البته قصد توهین ندارم)
                          آخه میخام تعداد بالا بخرم
                          من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی
                          ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

دیدگاه

شما بخر راه انداختنش با ما
                            خیلی ساده میشه جواب بگیری

دیدگاه

سلام

من هم ماژول RFM12b و هم RFM12bp و هم NRF24L01 رو راه اندازی کرده ام هیچ کدوم مشکلی نداشته تا حالا فقط ماژولهای RFM وقتی دمای هوا پایین میاد مشکل فرکانسی پیدا میکنند و نمیتونند همدیگر رو پیدا کنند
                              هر کسی خواست سورسهای راه اندازی ماژولهای RFM12 تو کتاب پروژه های عملی با AVR من هست حدود 100 صفحه فقط راجع به RFM12 توضی و 4 تا هم پروژه کاملا عملی داره

فقط من یک سوال از دوستانی که با NRF24L01+PA+LNA کار کرده اند دارم داخل دیتاشیت این ماژول صحبتی از بادریت 250Kb نشده در حالی که در تمام بروشورها و تبلیغات داخل فروشگاه نوشته شده
                              ویکی هم اینکه در کنار خروجی آنتن و اطراف اون چهار تا پین دیگر با فاصله 2.5 میلیمتر موجود است ولی هیچ جا در دیتاشیت و جای دیگر صحبتی از این پینها نشده که چی هستند؟ آیا تغذیه قسمت پاور از این قسمت تامین میشود چون من با این ماژول بیشتر از 300 متر نتونستم جواب بگیرم درحالی که گفته شده نمونه تایوانی 1100 متر برد دارد
                              Alireza maleki

دیدگاه

سلام
                                درباره ی تنظیم سرعت انتقال داده در 250k گفته که باید در کودوم رجیستر تنظیم و چه فواید و معایبی داره.
                                درباره ی پدهای خالی روی برد باید دیتاشیت همون برد رو داشته باشید. من تا حالا از برد دیگه ای جز +nRF24L01
                                استفاده نکردم و با همین بدون انتن تا 80متر جواب گرفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X