اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط EHSANSP
    ممنون حل شد مشکل از کدنویسی خودم بود :biggrin: :biggrin: :bye :byeد
    میشه کد های خودتونو بذارید اینجا ماهم استفاده کنیم ؟؟ :sad:

یه توضیحم بدی درموردش :redface:

دیدگاه

آخه این کدویژن رو کی اختراع کرد
      همون بسکام خیلی شیک تر و راحت تر بود... :rolleyes:
      دوروز دیگه امتحان برنامه سازی دارم با کدویژن.....حتی واسه یک خط هم خوندنم نمیگیره....خشن و خشک به نظر میرسه....خیلی زود خستم میکنه

این ماژول رو هم تابستون خریدم و برای اولین بار به دوستان در این سایت معرفیش کردم....
      اما هنوز آک آک یه گوشه داره حموم گردو غبار میگیره....یه عدس بزارم روش....عدسه سبز میشه.....
      دوستانی که زحمت کشیدند و این ماژول تهیه کردند و راش انداختن هم آموزش کاملی نزاشتند....

کسی راه اندازی این ماژول رو میتونه با بسکام آموزش بده ؟؟؟
      اینقدم فوت و فن کارو قایم دایم نکنید که دیگر دوستان حتی واسه راه اندازی خیلی سادش هم کلی وقت روش بزارن و فسفر بسوزونند...
      اگه دوستان زحمت میکشند و وقت با ارزششون رو برای این کار قصد دارند صرف کنند....لطف کنند یه فایل آموزشی درست و حسابی و کاربردی با نکته ها و آموزش دقیق بنویسند که من یا هر فرد دیگری بدون پرسش و پاسخ و مشگلات اضافی بتونیم یه ضرب اون رو راه بندازیم....
      مثلا در حد ارسال و دریافت اطلاعاتی از قبیل adc و همچنین خاموش و روشن کردن یک led از راه دور باشه کافیه
      اینطوری برای کسانی که این موضوع براشون مبهم هست خیلی سریع و راحت میتونند نحوه کار با اون رو درک کنند و کار رو خودشون ادامه بدن و پیشرفته تر کنند....

یا حق
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
        واقعا این ماژول برای کار کردن هیچ قلق خاصی نداره
        برنامه ای رو که ایجاد کننده تایپیک گذاشتن دانلود کنید
        کریستال بذارید و خصوصا فیوزبیتش رو روی 1111 یا 0001 بذارید
        برای تغذیه هم حتما خازن عدسی و الکترولیتی بذارید حتما جواب میگیرید
        البته برای کارهای تجاری و ...
        باید هدر رو تغییر بدین که اونم با صاحب تایپیک که با تجربه تر در میون بذارید.

دیدگاه

بچه ها یه سوال دارم . من میخوام از کریستال 7.3728MHZ استفاده کنم . خب حالا من اونو تو برنامه تعریف کردم . من از برنامه progisp برا پروگرام کردن استفاده می کنم . باید فیوز بیت هارو به چه شکلی تنظیم کنیم ؟؟؟

بعدشم من برا این پروژه باید از چ کریستالی استفاده کنم ؟؟

دیدگاه

من کریستال 10M با این فیوزبیت گذاشتم جواب گرفتم.
            CKSEL0=1
            CKSEL1=1
            CKSEL2=1
            CKSEL3=1

دیدگاه

سلام من با atmega16 جواب گرفتم اما با atmega8 جواب نمیده هدرشم عوض کردم مثل هدری که برا mega8 اینجا بود(هدر آقای مرتضوی) گذاشتم کسی میدونه مشکل کجاست؟

دیدگاه

یه پیشنهاد درباره این ماژول
                چند بار امتحان کردم این کارو
                وقتی با سوکت ماژول رو به مگا وصل میکنم احتمال اینکه جواب نده زیاده ولی وقتی با سیم لحیم میکنم و مستقیم وصل میکنم %100 جواب میده.
                شما هم یه امتحانی بکن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hayahu
                  یه پیشنهاد درباره این ماژول
                  چند بار امتحان کردم این کارو
                  وقتی با سوکت ماژول رو به مگا وصل میکنم احتمال اینکه جواب نده زیاده ولی وقتی با سیم لحیم میکنم و مستقیم وصل میکنم %100 جواب میده.
                  شما هم یه امتحانی بکن.
                  کلا در مدارات مخابراتی فرکانس بالا هرقدر اتصالات کمتر باشند جواب بهتری گرفته میشه.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
                    واقعا ممنونم آقای مرتضوی جواب داد من فراموش کرده بودم رجیسترهای GIFR و GICR رو تغییر بدم. حالا که شما درستش کردی جواب گرفتم

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ماژول nrf24l01p (ارتباط بیسیم بین دو میکرو)

نوشته اصلی توسط hayahu
                      برای مگا 8 این تنظیمات هم لحاظ کردین؟

دیدگاه

آره هیاهو جان 20 بود که باید 40 میکردم نشد در مورد مولتی سیورش هم اگه اطلاعاتی دارید بگید؟

دیدگاه

خیلی مبحث شیرین و لذت بخشیه این مبحث شبکه کردن =D>
                          دیتاشیت بهتر از هرکسی توضیح داده اما برای استفاده ازین مزیت باید یه هدر قوی هم داشته باشی
                          یه گیرنده به طور همزمان میتونه با 6 تا nRF دیگه ارتباط داشته باشه(نه دقیقا همزمان // در یک پروژه)

دیدگاه

سلام به همه دوستان و با عرض تشکر به خاطر فعالیت سازندتون تو این فروم.من تازه تازه دارم راه می افتم تو بحث AVR.می خواستم بپرسم که وقتی برنامه رو در کدویژن کامپایل می کنم ارور لینکر میده و میگه شما redefine کردین.می خواستم بپرسم مشکل از کجا می تونه باشه؟

دیدگاه

مشکل رو حل کردم ولی این که چطور میشه با چند ماژول همزمان ارتباط برقرار کرد ذهنمو مشغول می کنه.تو سایت های خارجی چندتا نمونه پیدا کردم اما اکثرا با آردوینو کار کردن.آیا کسی از دوستان نتیجه گرفته؟

دیدگاه

سلام
                                اول درباره ی کدویژن باید بگم ورژن 1.25 رو نصب کنید که از شک و شبهه ی کد و ارورها راحت باشید
                                درباره ی شبکه هم که اونی که تو دیتاشیت گفته که راحته نسبتا
                                فرکانس کاری همه رو در رجیستر config برابر در نظر میگیری و ادرس ماژول ها رو طبق نمونه دیتاشیت تنظیم بشه.
                                البته برای تشخیص اینکه ack برای کیه و براش اطلاعات بفرستی باید هدر یکم دستکاری بشه.
                                من خودم nRF رو هنوز شبکه نکردم میشه از خود آقاسیـــد برای هدر کمک گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X