اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

سلام
    من میخوام جهتی که در حال حرکته رو از GPS بگیرم کدوم خط از دیتاهای ارسالی از GPS رو بگیرم و چطور ازش استفاده کنم
    مثلا الان داریم به سمت شمال یا شمال شرق حرکت میکنیم اینو میخوام بدونم چطوریه؟
    چیزی که الان ازش استفاده میکنم GPRMC هست ایا تو همینه؟
    RMC - NMEA has its own version of essential gps pvt (position, velocity, time) data. It is called RMC, The Recommended Minimum, which will look similar to:

$GPRMC,123519,A,4807.038,N,01131.000,E,022.4,084.4 ,230394,003.1,W*6A

Where:
    RMC Recommended Minimum sentence C
    123519 Fix taken at 1219 UTC
    A Status A=active or V=Void.
    4807.038,N Latitude 48 deg 07.038' N
    01131.000,E Longitude 11 deg 31.000' E
    022.4 Speed over the ground in knots
    084.4 Track angle in degrees True
    230394 Date - 23rd of March 1994
    003.1,W Magnetic Variation
    *6A The checksum data, always begins with *
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

کسی نظری نداره
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

سلام به تمامی اساتید با تجربه
        من زیادی در این مورد مبتدی هستم و از شما می خواستم کمکم کنید که من هم تو باغ بیام. من ماژول gps neo-5q dk از آراف فون سفارش دادم این هم لینکش http://www.rfphone.com/index.aspx?siteid=1&pageid=157&proid=259
        ولی یک مشکل اساسی دارم من تا الان با ارتباط سریال کار نکردم و شماتیکی را هم که برای این ارتباط قرار دادن درست متوجه نمی شم اگه می شه یکی لطف کنه و عکس واقعی این ارتباط را قرار بده . یک سوال هم داشتم چرا همه اول gps را به کامپیوتر وصل می کنن بعد به میکرو این دو بار کاری نیست . oo: چرا از همون اول به میکرو وصلش نکنم بعد میکرو را به کامپیوتر وصل کنم.
        [/size]

دیدگاه

سلام
          یک سوال هم داشتم چرا همه اول gps را به کامپیوتر وصل می کنن بعد به میکرو این دو بار کاری نیست .
          خوب اوا از همه باید ببینی چی از GPS بیرون میاد بعد بزنیش به میکرو چون اگه مستقیم بزنی به میکرو چطور میخوای بفهمی دیتایی که از GPS میاد چه شکلیه ...

و در مورد ارتباط سریال چیز خاصی نداره منظورتونو نفهمیدم کدوم شماتیکو میفرمائید اگه عکسشو بزارین بهتر میشه کمکتون کرد
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

از راهنماییتون ممنون
            منظور شما این هست که من بر اساس نوع خروجی gps باید برای میکرو برنامه بنویسم ؟ مگر خروجی هر gps با دیگری متفاوت هست ؟ اگر بیشتر توضیح بدین ممنون می شوم .

دیدگاه

نه عزیز جان منظورم این نبود...
              البته بسته به پروتلی که داره هر GPS به یه شکل دیتا رو میفرسته مثلا یه مازول GPS به اسم TTL_LEA_4H چند وقت پیش خریدم که پروتوکلش nmea بود یعنی طبق همین پروتکل این GPS خروجی میده یا همن دیتا میده...
              حالا کافیه تو وب یه سرچی بکنی همه چیز درباره این پروتکل گفته شده اینو بعنوان مثال عرض کردم...

اینم خروجی که از این GPS من گرفتم البته اول تو هایپر ترمینال اینارو دیدم بعد تو برنامه میکرو ازشون استفاده کردم اولش اینجوریه چون هنوز ماهواره هار و رصد نکرده همینکه 7-8 تا ماهواره بیاد تو دیدش اطلاعاتشو کامل میده...

$GPRMC,,V,,,,,,,,,,N*53

$GPVTG,,,,,,,,,N*30

$GPGGA,,,,,,0,00,99.99,,,,,,*48

$GPGSA,A,1,,,,,,,,,,,,,99.99,99.99,99.99*30

$GPGSV,2,1,05,07,,,37,13,,,40,16,,,36,23,,,38*72

$GPGSV,2,2,05,20,,,41*7B

$GPGLL,,,,,,V,N*64

$GPZDA,,,,,00,00*48

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان .
                برای اتصال gps به میکرو من یک کابل سریال درست کردم که یک سر آن مادگی و سر دیگر نرگی می باشد من این ها رو به گونه ای به کابل فلت وصل کردم که اگر دو سرش رابه هم وصل کنیم اتصال کوتاه بشه یا به بیان دیگر پین یک مادگی به پین یک نرگی متصل باشه .(دوستان حتماتوجه دارن که پین های نرگی آینه مادگی هستن یعنی اگر پین یک مادگی سمت راست باشه پین یک نرگی سمت چپ قرار می گیره ) حا لا آیا طریقه اتصال من دزست هست ؟

دیدگاه

قبل از وصل کردن ببین سطح ولتاژی gps چیه ttl یا rs232 چون اگر rs232 باشه امکان سوختن میکروت هست
                  ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با سلام
                    اگر هنگام اتصال gps به میکرو جای پایه tx و rx آ‌ آیا احنمال سوختن هست ؟ و در کل چه بلایی سر gps بیاد احتمال سوختنش هست . لطفا تمام حالات سوختن gps را بگید.
                    با تشکر

دیدگاه

سلام
                      من بعد از مدتها تازه دوباره وارد شدم چون پروژه کارشناسی من ارتباط gps به میکرو و ارسال به pcو خواندن با ویژوال ++cبود خیلی با این ماژول کار کردم اگر مشکلی راجه به این ماژول پیدا کردین اگه کاری بتونم انجام بدم خوشحال میشم در مورد ترستون از سوختن ماژول باید بگم خیلی سخت میشه gps بسوزه حتی یکبار هم من به اشتباه ولتاژ بالاتر از ولتاژ کاری بهش دادم و به علت بافر های ورودی و خروجی مشکلی پیش نیومد ولی سعی کنید توان بالایی بهش ندین و پایه هاش رو هم به هم متصل نشه ولی بازهم نگران نباشید.اگه میخواید به کامپیوتر ارتباط سریال هم برقرار کنید اگه usp موبایل به pc منسوخ شد توی خونه دارین از اون برای ساختن پورت سریال استفاده کنید نویز پذیری پایینی داره و خیلی خوبه. بازهم اگه مشکلی دارید به ایمیل زیر بفرستید چون به تازگی شاغل شدم وقت ندارم زیاد به این سایت سر بزنم. :applause:
                      ایمیل برای پاسخ به سوالات بیشتر
                      genius.shiraz@gmail.com :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                        سلام
                        من میخوام جهتی که در حال حرکته رو از GPS بگیرم کدوم خط از دیتاهای ارسالی از GPS رو بگیرم و چطور ازش استفاده کنم
                        مثلا الان داریم به سمت شمال یا شمال شرق حرکت میکنیم اینو میخوام بدونم چطوریه؟
                        چیزی که الان ازش استفاده میکنم GPRMC هست ایا تو همینه؟
                        همون Track Angle آزیموت با شمال است 0 و 360 یعنی شمال 90 شرق 180 جنوب و 270 غرب
                        فقط این جهت در حال حرکت درست است و قتی GPS ساکن هست جهت بصورت Random از خطا های جابجایی GPS ناشی میشه و قابل استفاده نیست.
                        «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                        آلبرت انشتین

دیدگاه

ببخشید کسی نمی دونه چطور میشه این ماژول lea 4h رو کانفیگ کرد ؟ یعنی یه کاری کنیم که هر 60 ثانیه مثلا اون اطلاعات رو بفرسته ! اینجوری هر یه ثانیه یه ثانیه خیلی دردسره !
                          و هم اینکه بشه کاری کرد که اصلا اطلاعات رو نفرسته و با درخواست ما فقط پکت مورد نیاز رو بفرسته ! مثلا هر زمان به GPZDA احتیاج داشتیم درخواست بدیم که پکت GPZDA رو برامون ارسال کنه .

دیدگاه

کسی نمی دونه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazesh
                              ببخشید کسی نمی دونه چطور میشه این ماژول lea 4h رو کانفیگ کرد ؟ یعنی یه کاری کنیم که هر 60 ثانیه مثلا اون اطلاعات رو بفرسته ! اینجوری هر یه ثانیه یه ثانیه خیلی دردسره !
                              و هم اینکه بشه کاری کرد که اصلا اطلاعات رو نفرسته و با درخواست ما فقط پکت مورد نیاز رو بفرسته ! مثلا هر زمان به GPZDA احتیاج داشتیم درخواست بدیم که پکت GPZDA رو برامون ارسال کنه .

با سلام
                              فکر نکنم خودشونو بشه اینطوری کانفیگ کرد ولی شما با میکرو میتونی هر وقت نیاز داری داده رو بخونی بقیه زمانهام که شما با هاش کاری نداشته باش.فقط کافی با تایمر میکرو زمان رو ست کنی و هر وقت خواستی داده رو بخونی ، اگر هم نخواستی اصلاً نخونی، پولی که نیست بگذار برا خودش کار کنه جریان زیادی هم که نمی کشه.
                              «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                              آلبرت انشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshchian
                                با سلام
                                فکر نکنم خودشونو بشه اینطوری کانفیگ کرد ولی شما با میکرو میتونی هر وقت نیاز داری داده رو بخونی بقیه زمانهام که شما با هاش کاری نداشته باش.فقط کافی با تایمر میکرو زمان رو ست کنی و هر وقت خواستی داده رو بخونی ، اگر هم نخواستی اصلاً نخونی، پولی که نیست بگذار برا خودش کار کنه جریان زیادی هم که نمی کشه.
                                از پورت سریال میکرو به صورت اشتراکی استفاده میشه . یعنی دو تا دستگاه وصلنش بهش و این دو تا از طریق یک پورت سریال به میکرو وصلن !
                                فلذا نباید زیاد روش ترافیک ناخواسته باشه.
                                بگذریم، کسی جواب سوال منو نمدونه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X