اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

با سلام
    دوستان عزیز من یک ماجول gps با مدل GT720 دارم بعد از وصل کردن ولتاژ مورد نیاز تنها پایه TTl input همیشه روشن است و مابقی پایه ها خاموش هستند. این مدل دارای انتن داخلی است ایا دلیل اینکه خروجی نمی گیرم انتن ندادن ماجوله ؟

دیدگاه

سلام
      میشه از اینتراپت استفاده نکنی؟
      میشه اول با inputیه دوره اطلاعات کامل بگیری بعد پردازش کنی؟

دیدگاه

سلام به دوستان
        من تازه کارم لطفا کمک کنید .
        من می خوام از ماژول GPS01 : http://www.roboeq.com/PDF/0502004.pdf استفاده کنم و اونو به کامپیوتر متصل کنم .
        تو صفحات قبل راجع به Max232 صحبت شده . من نمیدونم که چیه و چطور باید با اون کار کرد .
        از اتصال آنتن و دیگر قسمت ها هم چیزی نمیدونم .
        می خام از آنتن اکتیو مثلا http://www.irkit.ir/fa/download/A35SMA.pdf استفاده کنم . اگه آنتن فعال دیگه ای با نویز پایین تر معرفی کنید ممنون میشم .
        چطور باید آنتن مورد نظر رو نویزگیری کنم ( مدار مربوطه رو چطور باید طراحی کنم که عمل نویزگیری رو انجام بده ) ؟ چون میخوام اونو تو جایی بانویز بسیار بالا به کار ببرم .
        خواهشا کمکم کنید .
        دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadizadeh
          با سلام
          دوستان عزیز من یک ماجول gps با مدل GT720 دارم بعد از وصل کردن ولتاژ مورد نیاز تنها پایه TTl input همیشه روشن است و مابقی پایه ها خاموش هستند. این مدل دارای انتن داخلی است ایا دلیل اینکه خروجی نمی گیرم انتن ندادن ماجوله ؟

منظورتون از این که "تنها پایه TTl input همیشه روشن است و مابقی پایه ها خاموش هستند" چیه؟ روشن و خاموشی یعنی چی؟

اگه ماجول نتونه کانکت بشه باز هم یه سری خروجی داره اما نامعتبر، پس در هر حال شما باید خروجی بگیرید.
          اگه ماجول رو به pc وصل کردین که توصیه من هم همینه، یعنی اول ماجول رو به pc وصل کنید و با خروجی هاش آشنا بشید، بعد اگه خواستید به میکرو و... وصل کنید، برای pc از برنامه بسیار مفید زیر که محصول شرکت canmore(سازنده همین gt-720شما) هست، استفاده کنید، کار با برنامه هم بسیار ساده هستش و نیازی به آموزش نداره، حجم برنامه هم بسیار کمه(500kb) (که حتی با داغون ترین اینترنت دنیا(ایران عزیزمون!!) طی یه چای خوردن دانلود میشه- چقدر حاشیه میرم!):

http://file.canmore.com.tw/download/GPS%20Viewer_100727-1.zip

اگه سوالی داشتید در خدمتیم...
          اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
            سلام به دوستان
            من تازه کارم لطفا کمک کنید .
            من می خوام از ماژول GPS01 : http://www.roboeq.com/PDF/0502004.pdf استفاده کنم و اونو به کامپیوتر متصل کنم .
            تو صفحات قبل راجع به Max232 صحبت شده . من نمیدونم که چیه و چطور باید با اون کار کرد .
            از اتصال آنتن و دیگر قسمت ها هم چیزی نمیدونم .
            می خام از آنتن اکتیو مثلا http://www.irkit.ir/fa/download/A35SMA.pdf استفاده کنم . اگه آنتن فعال دیگه ای با نویز پایین تر معرفی کنید ممنون میشم .
            چطور باید آنتن مورد نظر رو نویزگیری کنم ( مدار مربوطه رو چطور باید طراحی کنم که عمل نویزگیری رو انجام بده ) ؟ چون میخوام اونو تو جایی بانویز بسیار بالا به کار ببرم .
            خواهشا کمکم کنید .

کار با این آی سی- Max232 - بسیار سادست، فقط کافیه چند تا خازن طبق شکل صفحات قبل و تغذیه بهش وصل کنید و از پایه های مورد نظر خروجی بگیرید یا بهشون ورودی بدید، [glow=red,2,300]روش بسیار سادست: کافیست ic رو تهیه و شروع کنید، همین! [/glow]اگرهم به مشکلی برخوردید من و دوستان عزیز در خدمت هستیم...

در مورد این که آنتن چی خوبه زیاد اطلاعات ندارم، بهتره دوستان نظر بدن، اما اتصال آنتن به ماجول هم بسیار سادست، فقط کافیه طبق دیتاشیت برید جلو(مطابق دیتاشیت آنتن اکتیو باید به پین 1 این ماجول متصل بشه- PIN1:RFIN => GPS RF input=> connect to active antenna ) پین های مربوط به vcc , ground و خروجی ماجول هم کاملا در دیتاشیت مشخصه، پس هیچ واهمه ای نداشته باشید، [glow=red,3,300]فقط کافیه دست به کار شید و عملی تجربه کنید[/glow](تنها چیزی که توصیه میکنم حواستون خیلی بهش باشه تغذیه ماجول هست که از 4ولت بیشتر نشه-همین- از هیچی دیگه نترسید و شروع کنید ! )

دیدگاه

سلام
              از Masoud9 عزیز متشکرم .
              در مورد max232 سوالم برطرف شد .

اما درمورد نویزگیری آنتن چیزی گفته نشد .
              سوالات جدید :
              1- اگه بخوام به جای کامپیوتر ماژولم رو http://www.roboeq.com/PDF/0502004.pdf رو به ّٰATmega32 وصل کنم باز هم باید با توجه به ماژولم ( TXD0 output : 3.3V ) از MAX232 استفاده کنم ؟
              2- چه رگولاتوری برای MAX232 استفاده کنم ؟ آیا LM7805 باتوجه به جریان خروجیش برای MAX232 مناسب هست ؟
              چه رگولاتوری برای GPS01 استفاده کنم ( 3.3V , 100mA ) ؟
              3- ولتاژ ورودی رگولاتور ها رو از آداپتور با چه مشخصاتی تامین کنم ؟ (مثلا : 9V , 200mA ) اصلا چه آداپتورهای استانداردی در بازار موجود است ؟

دیدگاه

دیدگاه

سلام
                  اگه ممکنه درمورد برنامه نویسی به من کمک کنید . من با Bascome کار میکنم .

دیدگاه

رگولاتورهای 7805 و LF33 برای کار شما پیشنهاد میشه

دیدگاه

دوستان!
                      کسی با ماجول های خانواده U-BLOX کار کرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                        دوستان!
                        کسی با ماجول های خانواده U-BLOX کار کرده؟
                        اگه میخواین تازه شروع کنین پیشنهاد میکنم از ماژول آماده (لحیم کاری شده روی برد) استفاده کنین تا برای شروع مشکلی نداشته باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                          اگه میخواین تازه شروع کنین پیشنهاد میکنم از ماژول آماده (لحیم کاری شده روی برد) استفاده کنین تا برای شروع مشکلی نداشته باشین

بله ممنون! از این نظر مشکلی ندارم، خروجی سریال میتونم بگشیرم، مشکل من فقط تو کار با قسمت usb ماجول هست، با usb ماجولهای u-blox کار کردید؟

دیدگاه

متاسفانه فقط با ارتباط سریال کار کردم

دیدگاه

سلام دوست عزیز. ماژولهای Ublox خودشون خروجی usb دارن و بی دردسر مستقیم به PC وصل میشن.داخل کاتالوگ کاملا توضیح داده اما درخدمتیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen.d
                                سلام دوست عزیز. ماژولهای Ublox خودشون خروجی usb دارن و بی دردسر مستقیم به PC وصل میشن.داخل کاتالوگ کاملا توضیح داده اما درخدمتیم.
                                سلام!
                                بله دوست عزیز،اما این مشکلو خیلی وقته حل کردم، به هز حال ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X