پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)
بابا برنامه رو خودت باید ببینی چی ازش می خوای
این برنامه یه شماره میگیره و بعد از 20 ثانیه قطع میکنه
$regfile="m8def.dat"
$crystal=16000000
$baud=9600
do
print"atd 09179999999;"
wait 20
ath
wait 3
loop
سلام دوستان
من مدتی بود خودم دنبال GPS بودم و کلی هم با سیمولاتور ها و میکرو کار کردم و جواب گرفتم.
بعد رفتم و یه ما»وال خریدم روش نوشته LEA-5H-0-007 ولی پایه هاش و قیافش شبیه LEA-4H هست.
خیلی مصیبت سر راه اندازیش داشتم تا اینکه یکی انجمن eca رو بهم معرفی کرد تو این چند روز همه مطالب اینجا رو کامل خوندم و نوت برداری کردم.
حالا با max232 وصل کامپیوترکردم ولی وقتی اطلاعات خروجی رو دید تو ذوقم خورد، خیلی در هم برهم و بهم ریخته بود صبر هم کردم ولی بهتر نشد، یه آنتن گرفتم واسش 17،500 تومان.
فروشنده rfphone می گفت این آنتن زیر سقف هم جواب میده منم الان زیر سقف روشنش کردم.
یه عکس از ترمینال امولتور کدویژن و بیسکام میزارم.
لطفا راهنماییم کنید. :sad:
نوشته اصلی توسط meisamb
سلام دوستان
من مدتی بود خودم دنبال GPS بودم و کلی هم با سیمولاتور ها و میکرو کار کردم و جواب گرفتم.
بعد رفتم و یه ما»وال خریدم روش نوشته LEA-5H-0-007 ولی پایه هاش و قیافش شبیه LEA-4H هست.
خیلی مصیبت سر راه اندازیش داشتم تا اینکه یکی انجمن eca رو بهم معرفی کرد تو این چند روز همه مطالب اینجا رو کامل خوندم و نوت برداری کردم.
حالا با max232 وصل کامپیوترکردم ولی وقتی اطلاعات خروجی رو دید تو ذوقم خورد، خیلی در هم برهم و بهم ریخته بود صبر هم کردم ولی بهتر نشد، یه آنتن گرفتم واسش 17،500 تومان.
فروشنده rfphone می گفت این آنتن زیر سقف هم جواب میده منم الان زیر سقف روشنش کردم.
یه عکس از ترمینال امولتور کدویژن و بیسکام میزارم.
لطفا راهنماییم کنید. :sad:
1.حرف مغازه دار رو جدی نگیرید زیر سقف درس کار نمیکنه
در ضمن دیتا شیت دقیق خودش رو استفاده کنید
دیدگاه