من اطلاعی ندارم چونکه درطی این مدت که این تایپیک ایجاد شده متاسفانه کسی شرکت نکرد
دوست عزیز سلام دوباره
یه مدار تقویت از سایت های خارجی پیدا کردم همرا با توضیحات نظرتون درموردش چیه
اینم عکس و توضیحات
و اما اگه یادتون باشه چند روز پیش یه مدار تقویت عکسشو گذاشتم که الان دوباره میذارمش.میخوام اونو اماده کنم.منتهی اولش چند سوال ایجاد شده برام
*اول اینکه میتونید زحمت طراحی پی سی بی و معرفی قطعات رو لطف کنید؟
*دوم اینکه در توضیحات این مدار نوشته برد ١٠٠متر، ایا این مدار ارسال دیتا هست یا تقویت برای مثلا واکی تاکی؟
*سوم اینکه با توجه به اینکه بردش ١٠٠ متر هست ایا منظورش اینه که برد دستگاه رو ١٠٠ متر هم بهش اضافه میکنه یا نه برد رو به ١٠٠ متر کاهش میده؟؟ اینو نفهمیدم
سلام داداش من ماژول st_t02 رو خریدم ۲ عدد چجوری رو حالت گیرنده بزارمش میخوام واکی تاکی درست کنم روشن کردمش ptt رو هم میزنم یه ال ای دی دیگه هم روشن میشه روی فرکانس متر فرکانس ارسالیش نمایش داده میشه ولی چجوری کیت رو روی حالت گیرندگی قرار بدم ؟
اما اینکه نتونستی درموج کوتاه یاهمان sw موج ارسالی رادریافت بکنی به این دلیل است که مدولاسیون واکی تاکی شما FM است ومدولاسیون موج کوتاه AM لذا امواج دستگاه شما درموج کوتاه قابل دریافت نمی باشد همانطور که قبلا گفتم فرکانس دستگاه شما بین 40تا45 ویاحداکثر 49 مگاهرتز میباشد لذاشما میتوانیدهارمونیکهای دوم آن را بسته به اینکه کدام یک ازفرکانس هاییکه اشاره کردم باشد شما برای دریافت امواج دستگاه رادیو اف ام راروشن کنید وهمزمان دکمه ارسال دستگاه خود رافشاردهید وصحبت کنید وبه آرامی دکمه تنظیم ایستگاه رادیورا بچرخانید خواهید دید موج ارسالی مابین فرکانسهای 88تا108 احتمالا در90 یانودوچندمگاهرتز قابل دریافت خواهدبود
مگه فرکانسش 45 و 49 نبود پس چطوری تو 90 مگاهرتز صداش میاد مگه فیلتر های میانگذر گیرنده نباید مانع شن
اگه واقعا اون هارمونیک دومه پس چرا تو گیرنده AM مثلا صدای
فرکانس 0.61 مگاهرتز تو 1.22 مگاهرتز نیست ؟
دیدگاه