اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

مرسی داداش انشالله فردا نتیجه رو اعلام میکنم.
    فقط شرمنده لیست قطعات اون پی سی بی رو که باید بسازمش رو میشه کامل برام بنویسی؟
    همم اینکه اگه رو مدار چاپی بهتر از اب درمیاد نقششو بده تا بدم مدار چاپی رو اماده کنن.یا اگه رو برد بورد هم میشه برد بورد بخرم
    جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۱:۲۶ ۱۳۹۶/۱۲/۱۳.

دیدگاه

اگر به نقشه دقت کنید قطعات کامل است پی سی بی هم باید خودت زحمتشو بکشید

دیدگاه

باشه.
        اخر توضیحاتت گفتی A رو به B وصل کنم؟اینجاشو متوجه نشدم میشه کمی توضیح بدی؟ یعنی حرف A مداری رو که ساختم به B مدار بیسیم وصل کنم دیگه درسته؟

دوست عزیز این مورد رو واقعا متوجه نشدم چون اول
        توضیح گفتی به پایه وسط کلید دستگاه وصل کن اما اخر
        توضیحات گفتی اونو به B وصلش کن.
        واقعا گیجم کرد
        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۳:۳۳ ۱۳۹۶/۱۲/۱۳.

دیدگاه

توضیح دادم که اون یک اشتباه سهوی بود یعنی بعد از اینکه عکسها ونقشه را آپلود کردم متوجه شدم چنین اشتباهی پیش آمده که بلا فاصله اصلاح کردم دیگه موردی برای گیج شدن وجود ندارد چونکه در تایپ کردن بعضی موارد چنین
          مواردی پیش میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
            توضیح دادم که اون یک اشتباه سهوی بود یعنی بعد از اینکه عکسها ونقشه را آپلود کردم متوجه شدم چنین اشتباهی پیش آمده که بلا فاصله اصلاح کردم دیگه موردی برای گیج شدن وجود ندارد چونکه در تایپ کردن بعضی موارد چنین
            مواردی پیش میاد
            میدونم فهمیدم که اشتباه سهوی بوده.منظورم اینه که الان باید aبه b وصل بشه یا نشه؟ دورشون خط قرمز کشیدم عکسارو نگاه کنید

جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۰۸:۱۸ ۱۳۹۶/۱۲/۱۴.

دیدگاه

بله کاملا درسته به همونجا وصل میشه

دیدگاه

فهمیدم.
                اول توضیحات گفته بودی بوبین خود واکی تاکی رو آزاد کنم و به پایه C کلید واکی تاکی نصب کنم
                این کار باید انجام شه دیگه درسته؟
                یه سوال، حرف B تقویت کننده هم به قسمت B مدار واکی تاکی وصل میشه دیگه درسته؟

درواقع به قسمت B مدار واکی تاکی دو تا سیم وصل میشه:حروف های A و B تقویت کننده
                جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۵:۲۸ ۱۳۹۶/۱۲/۱۴.

دیدگاه

کاملا درسته درحالت گیرنده قسمت Aبوسیله کلید وصل آنتن میشود برای دریافت موج ارسالی وذر حالت فرستنده هم سیگنال را به بیس ترانزیستور تقویت کننده می دهد تا تقویت شده وارسال شود

دیدگاه

خیلی ممنون.
                    در مدار تقویت کننده قبل از آنتن یه RFC هست، اون باید باشه حتما؟
                    اگه اره طرز ساختش چجوریه
                    جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۷:۰۴ ۱۳۹۶/۱۲/۱۴.

دیدگاه

ساختن نمیخواد RFC خود دستگاه که باحرف L1 مشخص شده یعنی همون قطعه ای که یک پایه اش را آزاد کرده ای همانRFC است

دیدگاه

ممنون.
                        اینم دیگه اخرین سوالاتم
                        ١_علتش چیه این واکی تاکی که من دارم از لحظه ای که روشنش میکنی صدای خششششششش میده اما وقتی کلید مربوط به مکالمه فشار میدی میحرفی قطع میشه بعد رهاش کردن دوباره خشششششش.یجورایی صداش میره رو مخ.
                        میخوام ببینم راهی هست مثل واکی تاکی ۴٠٠ ۵٠٠ تومنیا وقتی روشنش کردی اصلا صدای پارازیت شنیده نشه؟ کاملا بی صدا باشه

٢_ولوم یا پتانسیومتر چند اهمی سر راه اسپیکر قرار بدم تا بتونم صداشو کمو زیاد کنم؟ چون صداش یکسره هست و ولومه کمو زیاد کردن نداره

دیدگاه

دوست عزیز الان اومدم فروشگاه الکترونیک اولا گفتن اون ترنزیستور 9018 همون c9018 هستش؟
                          دوما گفتن اون بوبین خالی که عکسشو گذاشتی چند هانری هستش یه همچین چیزی گفتن

دیدگاه

چون گیرنده این نوع واکی تاکی ها ازنوع ساده هستش که به ر جنراتیو معروف است که به محض رسیدن سیگنال قوی کاملا صدای خش خش قطع میشود وبه محض قطع شدن سیگنال ارسالی از طرف فرستنده خش خش شروع می شود
                            وهمینطور وقتیکه سیگنال ارسالی ضعیف باشد همین اتفاق می افتد وصدا با خش خش دریافت می شود ولی در دستگاه های پیشرفته گیرنده ازنوع سوپر هت می باشد که بسیار قوی وحساس می باشند وهچنین دارای مدارخاصی می باشند که بمحض رسیدن سیگنال از طرف فرستنده گیرنده را فعال میکند وبمحض قطع سیگنال صدای گیرنده نیز قطع می شود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درسته شماره همان است گرچه قبلا با پیشوند S بود اما اون بوبین فقط باید سیم پیچی نشده اش رابخرید وسیم پیچی اش خودت باید انجام بدهی متاسفانه شما به مطالب دقت نمی کنید
                            جدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۹:۲۸ ۱۳۹۶/۱۲/۱۴.

دیدگاه

باشه مرسی فقط ولوم پتانسیومتر رو نگفتید برای اسپیکر.چند اهم باشه برای کمـو زیاد کردن صدا

دیدگاه

کدام ولوم ؟ درنقشه ولومی وجود ندارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X