اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد نویز در ماهواره

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد نویز در ماهواره

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
    سلام
    من توی یه شرکت کار میکردم که کارشون ساخت Jammer بود یعنی کورکننده ماهواره و بیسیم میساختن.
    چیزایی که میدونم خیلی کمه.
    بازده کورکننده ماهواره به دلیل بالا بودن فرکانس تقریبا 20 تا 30 درصده و هزینه ها واقعا بالا و قطعات از خارج تهیه میشد و همچنین دانش زیادی هم میخواست.
    در ضمن ساخت یه همچین سیستمی برای بدن بسیار مضره. سرطان زاست ولی کاریش نمیشه کرد استفاده میکنن و سلامتی مردم اهمیتی نداره.
    برای ساختش که باید بیخیالش بشی ولی بالای دکلای مخابرات هست و به شکل بلندگو قدیمیای مدارسه یعنی شیپوری شکله.
    اگر خواستی ماهواره خوب جواب بده و پارازیت نگیره راه های خوبی بلدم یا بهتره بگم بلدیم که برای سلامتی مضر هم نیست.

سلام.
    اقا یک چند وقته به خاطر این مذاکرات هسته ای پارازیت میفرستن رو ماهواره که ملت کانال v o a رو نبینن.
    اقا این راه هایی که میگی چی هست ؟؟؟
    چیکار کنیم پارازیت نگیره ماهوارمون ؟؟؟

تشکر.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

داداش یکم بیشتر توضیح بده.
      یعنی من طوری بگیرم و دیش رو باهاش باند پیچی کنم ؟؟؟؟
      فویل رو دقیقا کجای ال ان بی بپیچم ؟؟؟ چقدر بپیچم ؟؟؟
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

دوستان یه خورده بیشتر به املای صحیح کلمات توجه کنین. "توری" صحیح هست، نه "طوری" :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
          دوستان یه خورده بیشتر به املای صحیح کلمات توجه کنین. "توری" صحیح هست، نه "طوری" :redface:
          نخیر.طوری درسته :mrgreen: :mrgreen: .حتما میپرسی چرا ؟؟؟
          چون تو فرهنگ لغت قدیم تهران رو با طهران مینوشتن .همینطور باطری.
          ما هم با همون فرهنگ لغت قدیم کار میکنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
            حال اگر ما این فرکانسو در حدود 2.5 گیگا هرتز در نظر بگیریم . شما و یا دوستان مداری براش دارن ؟ :question:
            این فرکانس بعید میدونم 2.5 گیگ باشه
            ولی به هر صورت باید ترانزیستوری پیدا کنید که با این فرکانس بتونه کار کنه
            در مورد اسیلاتور هم میشه از هارمونیک های یک اسیلاتور کریستالی که به صورت تساعدی بالا میره با فلتر های فعالی که قرار میدید به فرکانس مورد نظر برسید
            و روش های دیگر ........
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با عرض معذرت؛ اگر کسی دوست نداره از یک فن آوری استفاده کنه، هیچ اشکالی نداره و می تونه استفاده نکنه، اما چرا بخواد نظر خودش رو برتر بدونه و عقیده خودش رو به بقیه اعضاء خانواده و یا همسایه ها تحمیل کنه؟! هر کسی عقل و استقلال داره و می تونه خوب و بد رو تمیز بده.

دیدگاه

فرکانس حامل امواج ماهواره ها معمولاً 2GHz به بالاست. اینجا یه سری از ماهواره ها هست:
                http://www.wmo-sat.info/oscar/satellitefrequencies
                انواع جدیدتر معمولاً به بالای 10GHz هم می رسند. مثل:
                http://sattvinfo.net/satlist.php?sat=525e&lang=en
                http://www.pixiesat.com/ENG/13E_Hotb...t_updates.html

شما می تونید یه Jammer تو یه بازه فرکانسی بسازید، ولی مسلماً نمی تونید همه فرکانس ها رو پوشش بدید. و نهایتاً 2-3 تا ماهواره رو کور می کنید.
                مایکروویو به سادگی AM و FM نیست. طراحی مدار VCO و تقویت کننده RF و تقویت کننده توان اصلاً اصـــــــلاً به سادگیِ درست کردن رادیو دو موج AM نیست! تازه شانس بیارید و بتونید مدار طراحی کنید و آی سی هاش رو تهیه کنید، طراحی برد مدار چاپی RF مایکروویو خودش یه داستانی بس اسف بار است!
                و بالأخره می رسیم به بحث شیرینِ آنتن مسلماً شما نمی خواید دستگاهتون رو بچسبونید به بشقاب گیرنده. می خواید فاصله داشته باشه. پس باید توان خروجی RF اندکی زیاد باشه و آنتنش درست و درمون باشه. دیگه خسته شدم از بس که گفتم! ولی آنتن یکم ساده تر از مباحثِ دیگه ست. چون خیلی بازدهی برای این کار اهمیت نداره.

خلاصه که، کار ساده ای نیست. اما شدنیه. یکم تخصص مخابرات و الکترونیکِ مخابرات و مایکروویو می خواد. بر و بچه های دانشگاههای خودمون لینک های فرستنده/گیرنده ماهواره های تحقیقاتی رو درست می کنن. پس غیرممکن نیست.
                بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                  با عرض معذرت؛ اگر کسی دوست نداره از یک فن آوری استفاده کنه، هیچ اشکالی نداره و می تونه استفاده نکنه، اما چرا بخواد نظر خودش رو برتر بدونه و عقیده خودش رو به بقیه اعضاء خانواده و یا همسایه ها تحمیل کنه؟! هر کسی عقل و استقلال داره و می تونه خوب و بد رو تمیز بده.
                  کاملا درسته.
                  عیسی به دین خود-موسی به دین خود.
                  البته انجمن جای این بحث ها نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                    کاملا درسته.
                    عیسی به دین خود-موسی به دین خود.
                    البته انجمن جای این بحث ها نیست.
                    عیسی به دین خود موسی به دین خود درسته
                    ولی ماهواره که دین و ایمون نداره سریال های شبکه های مثل PMC بنیان خانواده ها رو هدف قرار داده.
                    با احترام به همه دوستان نظرم رو گفتم.

ف
                    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                      عیسی به دین خود موسی به دین خود درسته
                      ولی ماهواره که دین و ایمون نداره سریال های شبکه های مثل PMC بنیان خانواده ها رو هدف قرار داده.
                      با احترام به همه دوستان نظرم رو گفتم.

ف
                      خیلی راحته خیلی راه ها هم هست مثلن
                      PMC نگاه نکنید
                      PMC رو حذف کنید
                      PMC رو قفل کنید
                      به جای PMC شبکه ی نور رو ببینید
                      در کل صد ها راه هست که هیچ کدوم به پارازیت انداختن ختم نمیشه
                      پارازیت انداختن مثل این میمونه که همه رو بخوان زورکی ببرن بهشت آقا شاید یکی نخواد حوری ببینه :mrgreen:

از قدیم گفتن خدایا ما که براه راست هدایت نمشیم راه راست رو به سمت ما کج بفرما :agree:

و در کل ساخت ابزارهای جمر برای مصارفی که دوستان بخاطرش درخواست مدار کرده بودند بیشتر جنبه ی آزار و اذیت داره و شخصی که میخواد از اونها استفاده کنه باید بیشتر به طرز فکرش عمیق بشه و ببینه چرا همچین چیزایی تو کللشه
                      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام
                        اول از همه پیشنهاد میکنم دور این قضیه خط بکشید چون به شدت فرکانسهای گیگا هر چند کم قدرت بسیار برای سلامتی بسیار مضر هستند همین مداری که شما دنبالش هستید بصورت نامتعارف ساختم و تا 200 متری کلا قطع سیگنال صدا و تصویر صفر صفر روی بعضی فرکانسهای انتخابی تا نزدیکی محدوده 12 گیگاهرتز بوجود میومد ولی بخاطر نااگاهی از خطرات جسمی اون دچار زخم معده شدم و یقین 100%دارم این زخم معده من ناشی از تششع نزدیک این امواج بود . بفکر افتادم لباسی از فویل الومینیوم درست کنم بپوشم و اون ground کنم ولی بی فایده بود . چون با اینکه مدار تو اتاق بود و دیش در فاصله 30 متری تو حیاط بود راحت از قسمت شیشه پنجره عبور میکرد مثل شما خیلی خیلی برام عجیب بود امواج بالاتر از 10 گیگا که بشدت شکست داره چطور بصورت غیر مستقیم باعث قطع سیگنال میشد. حتی مدار زیر جسم فلزی میزاشتم ولی از کوچکترین روزنه باز عمل میکرد و باعث قطع سیگنال میشد . وای به حال دل روده بنده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali4258
                          سلام
                          اول از همه پیشنهاد میکنم دور این قضیه خط بکشید چون به شدت فرکانسهای گیگا هر چند کم قدرت بسیار برای سلامتی بسیار مضر هستند همین مداری که شما دنبالش هستید بصورت نامتعارف ساختم و تا 200 متری کلا قطع سیگنال صدا و تصویر صفر صفر روی بعضی فرکانسهای انتخابی تا نزدیکی محدوده 12 گیگاهرتز بوجود میومد ولی بخاطر نااگاهی از خطرات جسمی اون دچار زخم معده شدم و یقین 100%دارم این زخم معده من ناشی از تششع نزدیک این امواج بود . بفکر افتادم لباسی از فویل الومینیوم درست کنم بپوشم و اون ground کنم ولی بی فایده بود . چون با اینکه مدار تو اتاق بود و دیش در فاصله 30 متری تو حیاط بود راحت از قسمت شیشه پنجره عبور میکرد مثل شما خیلی خیلی برام عجیب بود امواج بالاتر از 10 گیگا که بشدت شکست داره چطور بصورت غیر مستقیم باعث قطع سیگنال میشد. حتی مدار زیر جسم فلزی میزاشتم ولی از کوچکترین روزنه باز عمل میکرد و باعث قطع سیگنال میشد . وای به حال دل روده بنده.
                          با عرض شرمندگی . برادر میشه مدار دستگاهتو برام پ خ کنی .
                          در ضمن چرا بعضی دوستان این مسئله رو اینقدر بزرگش میکنند . حتما راههایی هم وجود داره که این امواج رو بی ضرر کرد . شاید روزی دشمنهای ما بخوان با همین امواجی که شما ازش میترسین مارو تهدید کنند . چرا از این موضوع فرار میکنید . مگه نه اینکه اول باید درد رو شناخت و بعد درمان کرد .
                          گذشته از این حرفها برخی از دوستان از کجا میدانند که بنده میخوام از این راه دیگران رو آزار بدم و زود قضاوت میکنند . لطفا به جنبه علمی و کاربردی به این موضوع نگاه بشه نه قضاوت شخصی .
                          چطوره که امواج ماهواره ای بدون ضرر میان و به دیش ماهواره میرسند اما امواجی که ما درست میکنیم میان و فقط به ما ضرر میزنند . :question: :question: :question: :eek: :eek: :eek:
                          خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
                          خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

عزیزان فرکانس 10 گیگاهرتز برای خودتون و خانواده بسیار مضر هست.... حتی توان خیلی کم... خوب از بچه های انجمن انتظار نداشته باش که مدار رو بهت بدن... چون نیت شما خیر نیست..... یه سری حرف ها رو نمیشه تو eca گفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                              در ضمن چرا بعضی دوستان این مسئله رو اینقدر بزرگش میکنند . حتما راههایی هم وجود داره که این امواج رو بی ضرر کرد . شاید روزی دشمنهای ما بخوان با همین امواجی که شما ازش میترسین مارو تهدید کنند . چرا از این موضوع فرار میکنید . مگه نه اینکه اول باید درد رو شناخت و بعد درمان کرد .
                              گذشته از این حرفها برخی از دوستان از کجا میدانند که بنده میخوام از این راه دیگران رو آزار بدم و زود قضاوت میکنند . لطفا به جنبه علمی و کاربردی به این موضوع نگاه بشه نه قضاوت شخصی .
                              چطوره که امواج ماهواره ای بدون ضرر میان و به دیش ماهواره میرسند اما امواجی که ما درست میکنیم میان و فقط به ما ضرر میزنند . :question: :question: :question: :eek: :eek: :eek:
                              دوست عزیز امواج ماهواره ای تا بخواهند به زمین برسند بسیار تضعیف میشوند بخاطر همین است از دیش استفاده میکنیم تا امواج در کانون دیش متمرکز کنیم و هر چی دیش بزرگتر باشه قدرت دریافت بیشتر میشه . مانند ذره بین محدب عمل میکنه که نور خورشید در یک نقطه متمرکز میکنه و باعث گرمای فراوان میشه.
                              یادم میاد چند سال قبل در حال جستجوی ماهواره جدید بودم به سیگنال قوی برخورد کردم انچنان که نشانده قدرت و کیفیت رسیور از 100% بیشتر بود و انچنان دستگاه روی ان فرکانس هنگ قفل کرد که مجبور شدم دوشاخه دستگاه از برق بکشم بطوری که اگر از یک سلف و دیود و گالوانومتر در دهانه lnb میزاشتی براحتی ولتاژ میگرفتی :biggrin:
                              دوست عزیز هدف من از عنوان کردن این موضوع فقط اطلاع رسانی بخاطر مضرات فرکانسهای بالا هست و الا غیر
                              بقیه هم که معلومه حساب کن یه نصاب ماهواره همچنین چیزی داشته باشه یکماه مازراتی سوار میشه!
                              مگر ادم هر کاری که بتونه باید عملی کنه؟ الان هر ننه قمری میتونی براحتی یه فرستنده رادیویی بسازه ولی بخاطر عدم تخصیص فرکانس مجاز و اختلال در دیگر فرکانسها نباید این کار انجام بده !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                                :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                                میخوای بدونی این امواج چقدر ضرر داره ؟؟؟
                                یک دونه مرغ بذار تو مایکروفر و درشو ببند و ببین باهاش چیکار میکنه
                                :eek: :eek: :eek: :eek: .
                                این امواج همون کارو خیلی ضعیفتر روی انسان میکنه.
                                :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X