اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد نویز در ماهواره

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد نویز در ماهواره

دوستان عزیز میدونم ضرر داره ..... آقا میدونم ضرر داره .....
    حالا ما یه چیزی خواستیم ها ......
    به گربه هه میگن مدفوت واسه دارو خوبه ،... زود روشو پوشوند . ....
    بنده دنبال یه مسئله ای هستم . اما به دلایلی نمیتونم بگم چی . حالا اگه شما مارو کممممممممممممک کردید .
    بهر حال جوینده یابندست . :agree:
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
      دوستان عزیز میدونم ضرر داره ..... آقا میدونم ضرر داره .....
      حالا ما یه چیزی خواستیم ها ......
      به گربه هه میگن مدفوت واسه دارو خوبه ،... زود روشو پوشوند . ....
      بنده دنبال یه مسئله ای هستم . اما به دلایلی نمیتونم بگم چی . حالا اگه شما مارو کممممممممممممک کردید .
      بهر حال جوینده یابندست . :agree:
      به اندازه کافی سرطان تو این مملکت زیاد هست... تو زیادترش نکن...
      هیچکس مدار آماده لقمه بهتون نمیده.... باید خودتون طراحی کنید یا 10 میلون بدید براتون طراحی کنند.... مدارات مخابراتی الکی نیستن شما ببندی اونوقت بشه هلو هلو برو تو گلو... فرکانس گیگاهرتز هستا گیگاهرتز :NO:

دیدگاه

یک نگاه دور و بر خودت بنداز اونقدر در سطح شهر امواج داریم.از موبایل و وایرلس گرفته تا ماهواره و دستگاه های پارازیتی ماهواره و دکلهای مخابراتی و بیسیمهای پلیس و هزار ارگان دولتی دیگه که ارتباطشون با امواج رادیویی هست.
        ما دقیقا وسط این شهر وسط این همه امواج داریم زندگی میکنیم و دقیقا حکم همون مرغی رو داریم که داره توی مایکروفر پخته میشه
        :angry: .هیچکس هم به فکر ملت نیست :angry: .
        این کاری که شما میخوای بکنی با هر نیتی=خیانت به بشریت
        .
        :read: میدان مغناطیسی که سیم شارژر 5 ولت موبایل تولید میکنه به DNA انسان اسیب میزنه :eek: و به ازای هر 5 ولت 1 متر باید از اون سیم فاصله گرفت :angry: .
        حالا شما میخوای امواج گیگا بسازی و همینطوری بدی به خورد ملت ؟؟؟

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

اگه میخوای طرف تو خونش ماهواره نبینه یک زنگ بزن ماموران انتظامی بیان دیشها رو جمع کنن.اینطوری به 1 یا2نفر ضرر میرسونی.
        اما با ساختن امواج گیگا به 1000 نفر ضرر میرسونی.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

موسسه رسمی وجود داره که بگه سرطان از طریق این امواج پارازیت بوجود میاد؟اگر هست چرابعضی ها قبول نمیکنند؟ :angry:

یا قبول دارن وفقط به خاطر پول وبرخی چیزها دارن ملت رو قربانی اهدافشون میکنند . قبلا وقتی یکی میخواست اسم بیماری سرطاان رو بیاره اسمشو نمیگفت میگفت عذر میخوام زهرماری ولی الان دیگه یه مسئله عادی شده کسی نیست که بگه تو در همسایه یا فک فامیل سراغ ندارم که از این بیماری که انشالله ریشه کن بشه نداشته باشن حتما یک نفر سراغ دارین

اگر این دکل های مخابراتی عامل اینها باشن چطوری میشه ثابت کرد؟ یه کلیپ بود که ذرت رو با 3 تا موبایل می ترکوندن فکر کنم دیدین آیا میشه گفت بدن ملت همچین اتفاقی داره میوفته؟ :eek: :eek:

ولی چطور میشه اثبات کرد.آیا دکل مخابراتی مثل کشور ما تو کشورهای خارج هم مرسوم هست؟ :question:

معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

کمیسیون ها و وزارت خونه ها و سازمانهای درگیر در این موارد میان میگن مثلا انقدر سطح تشعشع رو بدن میتونه بدون مشکل جذب کنه
            مثال : تو گوشی های موبایل یه فاکتوری داریم به نام SAR که اگه اشتباه نکنم واحد جذب تشعشع در 1 کیلو گوشت بدن بود یا همچین چیزی که نباید از یه حدی بیشتر باشه
            برای تمام این دم و دستگاه ها هم همچین مسایلی هست که باید به رگولاتوری اونها برای مرچع و میزان مراجعه کرد.
            امواج پارازیت نوع خاصی از موج نیستند همین موجهایی که دورو بر ما هستندن
            مشکل اونها سمت آنتن هاشون یا قدرتشون یا نزدیکیشون هست
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
              به اندازه کافی سرطان تو این مملکت زیاد هست... تو زیادترش نکن...
              هیچکس مدار آماده لقمه بهتون نمیده.... باید خودتون طراحی کنید یا 10 میلون بدید براتون طراحی کنند.... مدارات مخابراتی الکی نیستن شما ببندی اونوقت بشه هلو هلو برو تو گلو... فرکانس گیگاهرتز هستا گیگاهرتز :NO:
              برادر من کی مدار مخابراتی خواست . میگم یه مداری میخوام که بتونه این فرکانسو تولید کنه یا چیزی شبیه این . اصلا قابلمه oo:
              چرا شما شمشیرو از رو بستید . یا اینکه داری مقلته میکنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                برادر من کی مدار مخابراتی خواست . میگم یه مداری میخوام که بتونه این فرکانسو تولید کنه یا چیزی شبیه این . اصلا قابلمه oo:
                چرا شما شمشیرو از رو بستید . یا اینکه داری مقلته میکنی .
                اگه مشکل شما تولید فرکانس هست برید یه فانکشن ژنراتور بخرید هر فرکانسی دوست داشتید باهاش تولید کنید .
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                  یک نگاه دور و بر خودت بنداز اونقدر در سطح شهر امواج داریم.از موبایل و وایرلس گرفته تا ماهواره و دستگاه های پارازیتی ماهواره و دکلهای مخابراتی و بیسیمهای پلیس و هزار ارگان دولتی دیگه که ارتباطشون با امواج رادیویی هست.
                  ما دقیقا وسط این شهر وسط این همه امواج داریم زندگی میکنیم و دقیقا حکم همون مرغی رو داریم که داره توی مایکروفر پخته میشه
                  :angry: .هیچکس هم به فکر ملت نیست :angry: .
                  این کاری که شما میخوای بکنی با هر نیتی=خیانت به بشریت
                  .
                  :read: میدان مغناطیسی که سیم شارژر 5 ولت موبایل تولید میکنه به DNA انسان اسیب میزنه :eek: و به ازای هر 5 ولت 1 متر باید از اون سیم فاصله گرفت :angry: .
                  حالا شما میخوای امواج گیگا بسازی و همینطوری بدی به خورد ملت ؟؟؟

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

اگه میخوای طرف تو خونش ماهواره نبینه یک زنگ بزن ماموران انتظامی بیان دیشها رو جمع کنن.اینطوری به 1 یا2نفر ضرر میرسونی.
                  اما با ساختن امواج گیگا به 1000 نفر ضرر میرسونی.
                  برادر من کی گفته بنده نمیخوام کسی ماهواره ببینه . چرا واسه خودتون میبرید و میدوزید .
                  بنده از شما مداری خواستم که بتونه فرکانس تولید کنه . چرا شما اینقدر مقاومت میکنید . یه کمی هم رله باشید ... :agree:
                  حالا اگه این فرکانس متغییر باشه چه بهتر ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                    اگه مشکل شما تولید فرکانس هست برید یه فانکشن ژنراتور بخرید هر فرکانسی دوست داشتید باهاش تولید کنید .
                    رفیق بنده میخوام خودم بسازم . آخه چیرو برم بخرم . :angry:
                    اگه میخواستم چیزی بخرم اینجا نمیومدم و با شما چونه نمیزدم که . :eek:

دیدگاه

لطفا دوستان اگه قانع شدن تحریم ها رو بردارن . :agree:
                      یا اینکه مذاکرات باید ادامه داشته باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
                        رفیق بنده میخوام خودم بسازم . آخه چیرو برم بخرم . :angry:
                        اگه میخواستم چیزی بخرم اینجا نمیومدم و با شما چونه نمیزدم که . :eek:
                        فانکشن ژنراتور تا حد اکثر دو گیگاهرتز داریم... من تاحالا ندیدم..
                        خیلی دوست دارید بسازید باید قطعات مدار تا 10 گیگاهرتز کار کنند... که فک نکنم خیلی گرون میشه....

دیدگاه

به نظر من این فرکانس ها مخصوصا با توان کم هیچگونه مشکلی برای انسان نداره
                          به این دلیل: نور مرئی که فرکانسش خیلی بالاتر از این حرفاست و همچنین با توان قابل توجهی از طرف خورشید به بدن ما میرسه .
                          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

پس اینطور که مشخص شده این امواج با توان کم ضرری نداره .
                            گذشته از این صحبت ها بنده این مدار و چگونگی عملکردش خیلی مهمه و دوست دارم آشنا بشم .
                            لطفا دوستان یاری کنند . :agree:

دیدگاه

در رابطه با مضرات این امواج برای جامعه از اونجایی که پارازیتها باید در رنج خود امواج ماهواره باشن و از اونجایی که امواج ماهواره بدلیل فرکانس بالا باید مستقیم با گیرنده قرار بگیرند ، پس بدلیل عدم توانایی امواج پارازیت ها در عبور از دیوارها و سطوح خارحی منازل ، قاعدتا در صورتی که در دید مستقیم این امواج قرار نگیزیم نباید آسیبی به بدن وارد بشه
                              زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

با سلام به همگی
                                بحث رو دنبال میکردم و نظرها رو دیدم ولی دوست نداشتم وارد این موضوعات بشم بنده خودم به شخصه روی این سری موضوعات زیاد کار کردم و نتیجه هم گرفته ام البته تا جایی که سواد ما برسه سعی در روشن کردن چند موضوع داشتم:
                                اول ماهیت پارازیت چیه؟ اصولا وقتی امواج الکترومغناطیسی انتشار پیدا میکنند دچار مقدار ناچیزی اعوجاج یا هر چی اسمش را بگذارید میشه تا به گیرنده مورد نظر برسه و حتی گاها با استفاده از عملیات های پیچیده کدینگ این دیتا ها باز هم دچار نویز میشوند حال در هر بستری قرار گیرند حال هر چه نویز سیگنال زیاد شود سیگنال بدتری به گیرنده میرسد و این بسته به شرایط محیط دارد حالا میریسم به پارازیت کاری که انجام میگیره اینه که میان در همان فرکانس کاری اپلیکیشن مورد نظر سیگنال هایی با پهنای باند مورد نظر را با نویز های مختلفی جمع میکنند و به مثلا vco میدهند و بقیه ماجرا(تقویت و انتن و...)اما اینکه این امواج برای ما ضرر دارند یا نه بنده اظهار نظر قطعی نمیتوانم بکنم چون مهمتر از این امواج نویزی قدرت یا توان سیگنال است که در معرض انتشار است در ضمت اگر نگران خود نویز هستید باید به شما بگم که با سیگنالهای بدون نویز هم به راحتی تمام میتوان عملیات مختل کنندگی را انجام داد شما فقط لازم است در اسانترین حالت همین موج سینوسی معمول را در فرکانس خاص انتشار دهید تا سیگنال مورد نظر دچار اختلال شود بنده خودم چندین بار جمر تلفن همراه را درست کرده ام بدون هیچ نویز در سیگنال خروجی یا هر چیز دیگه و اصولا اگر توان سیگنال مورد هجمه کمتر از سیگنال مورد نظر باشد کار تمام است البته بستگی به شرایط هم دارد جا برای کار در این موضوعات زیاد است ولی بیشتر در حوزه نظامی مورد استفاده قرار میگیرد یا علی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X