بی کفش اومدم تو ولی دوست عزیز منم ی زمانی این مدار رو میخواستم تو انجمن ها البته به غیر ازecaکسی چیزی نمیدونست اینجا هم میدونن که نمیگن البته کل تحقیق سه ماه من بود یکیو پیدا کردم گفت دستگاهشو برات میارم 3/5 ملیون تومن منم واسه همیشه قیدشو زدم ولی اگه امکان ساختش هست راهنمایی کنید
سلام
ببینید دوستان عزیز اصولا برای چنین مداراتی شما نیاز به یک ایسی vco فرکانس بالا در محدوده 10 تا 14 گیگا هرتز نیاز دارید که معمولا قیمتی بین 25 تا 100 دلار دارد ویا میتوان چند vco با محدوده کمتر ولی تعداد بیشتری داشت انوقت بیا یه موج سینوسی یا مثلثی که نویز رو باهاش جمع کردی در فرکانس پهنای باند ان تولید میکنی میدی به vco و خروجی این vco رو میدی به یه پاور امپ و بعد انتن بخدا همچین چیز پیچیده ای نیست اصول یکسان است و فقط فرکانس زیادتره ولی باید مسایل مچینگ امپدانس و چینش pcb رو خیلی دقت کنی چون ریزه کاری های rf بیشتر از همه چیز مهمه و یا میتونی از یه روش دیگه استفاده کنی مثلا فرکانس رو در مقدار پایینتر تولید و با ایسی های multiplier فرکانس به محدوده مورد نظر رسید فکر میکنم نهایتا باقیمتی در حدود 500هزار تومان درست کرد ولی با توان زیر 3-4 وات که میتونه رنج 20 تا 30 متر در شرایط متوسط را پوشش داد
من میگم پیرو سفارشات قبلی یه کشور دوست و برادر چین بگید یکی هم برای شما بیارن
یا مثلا یه چیزی که هر وقت شما حال کردی مردم فقط صدای دلخواه شما رو گوش کنند یا هر وقت حال کردید تا فلان شعاع
مردم کر بشند ؟
راستی در رابطه با فضای مجازی چه نظریه ای دارید ؟بالا خره این هم در انحصار نیست باید یه فکری بحالش کرد .
ما رو بی نصیب نزارید .
و من الله توفیق
آره فکر خوبیه... یه چیزی بیاریم مردم کر و کور و لال بشن و صحبت های #### گوش کنن... بسیار هم عالی...
فقط یه چیز دیگه هم بیارید... یه وسیله ای بیارید که مردم نتونن خواب های بد بد ببین... مثل شبکه [s]جهانی[/s] اینترنت فیلترینگ کار بذاریم....
آره فکر خوبیه... یه چیزی بیاریم مردم کر و کور و لال بشن و صحبت های #### گوش کنن... بسیار هم عالی...
فقط یه چیز دیگه هم بیارید... یه وسیله ای بیارید که مردم نتونن خواب های بد بد ببین... مثل شبکه [s]جهانی[/s] اینترنت فیلترینگ کار بذاریم....
البته میشه یه تاپیک هم راه انداخت برای ساخت این دستگاها که میزارن رو سر آدم بعد آدمه مثل برده ها بله قربان فقط میگه
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
دوست گرامی آجر پرت کردن چیه ؟
ساختن بمب اتم یا سلاح یا بمب های شیمیایی یا ابزار های جاسوسی همه و همه مباحث شدیدا علمی هست
حالا اینکه کسی دوست نداره از علم در این راه ها استفاده بشه آیا بده ؟
همه میدونیم که این ابزار مد نظر شما در حال حاظر یک استفاده بیشتر نداره و اون هم نتیجش از بین بردن حقوق مردمه و گرفتن تنها خوشی هایی که دارن
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
دوست گرامی آجر پرت کردن چیه ؟
ساختن بمب اتم یا سلاح یا بمب های شیمیایی یا ابزار های جاسوسی همه و همه مباحث شدیدا علمی هست
حالا اینکه کسی دوست نداره از علم در این راه ها استفاده بشه آیا بده ؟
همه میدونیم که این ابزار مد نظر شما در حال حاظر یک استفاده بیشتر نداره و اون هم نتیجش از بین بردن حقوق مردمه و گرفتن تنها خوشی هایی که دارن
اصلا معلوم نیست برای چی میخواد....
دوست عزیز ما مداری که بتونه 10 گیگاهرتز نوسان کنه نداریم..... مطمعن باش اگه هم داشتیم به شما نمیدایم... معلوم نیست این دستگاه چند نفر رو بزنه عقیم کنه چند تا بچه و بزرگسال سرطان بگیرن و.....
اونوخت خدا اون دنیا جلوی ما رو میگیرن نه شما رو....
دوستان هر کی دوست داره این تایپک قفل بشه لایک کنید تا کار به جاهای باریک نکشه....
اصلا معلوم نیست برای چی میخواد....
دوست عزیز ما مداری که بتونه 10 گیگاهرتز نوسان کنه نداریم..... مطمعن باش اگه هم داشتیم به شما نمیدایم... معلوم نیست این دستگاه چند نفر رو بزنه عقیم کنه چند تا بچه و بزرگسال سرطان بگیرن و.....
اونوخت خدا اون دنیا جلوی ما رو میگیرن نه شما رو....
دوستان هر کی دوست داره این تایپک قفل بشه لایک کنید تا کار به جاهای باریک نکشه....
در ادامه صحبت آقای نجارزاده اگه دوستان صفحه اول تاپیک رو بخونن میبینن که دلیلی که چند تا از کاربرا میخوان این دستگاه رو بسازن مواردی مثل این ها هست :
1- مشکل با همسایه
2- مشکل با خونواده
3- مشکل با مردم
مردم حق ندارند و نمیتونند خودسرانه در امور بقیه دخالت کنند این وظیفه به عهده مجری قانون و نیروی انتظامی هست .
و بهترین راه حلی هم که در تاپیک معرفی شده هم از لحاظ قانونی و هم وظیفه ملی میهنی !!! تماس با نیروی انتظامی هست برای جمع آوری دیش و ادوات مرتبط با اون .
پس من هم مثل آقای نجارزاده پیشنهاد قفل شدن تاپیک رو مطرح میکنم.
با سلام مجدد خدمت دوستان بزرگوار.
بنده هدفم هیچ یک از مواردی که شما گفتید نیست . بنده میخوام روی یک مسئله علمی تحقیق کنم ... فقط همین ...
مطمئن باشید بنده از شما که مدعی حقوق مردم هستید بیشتر خواستار سلامت و اقتدار مردمم هستم .
حالا اگه شما علمتون در این حد نیست که به جای بحث علمی کارشکنی کنید خب کسی از شما کمک نخواست .
اینو به دوستان خوبم هم بگم که برای اینکه درمان رو پیدا کنیم ابتدا باید درد رو خوب بشناسیم . غیر از اینه .
خب شما که اینقدر سنگ سلامتی مردم رو به سینه میزنید و میگویید این امواج برای مردم زیانبار است با اینکه کلی امواج مختلف با تراکم زیاد در فضای کنونی دنیا وجود دارد ، چرا به دنبال راهی برای دفع آن پیدا نمیکنید . یا حداقل راجع به اون بحث نمیکنید .
بنده از یکی از دوستانم شنیدم که طبق آزمایشاتی که ژاپنی ها در این رابطه صورت دادن و بعد از تست انواع مواد و متاوژی ها ، با توجه به اینکه این امواج بیشترین تاثیر رو روی سر و خصوصا مغز انسان میگذارد ، متوجه شدند که .... خاک .... نقش ویژه و شگفت انگیزی در دفع این امواج ایفا میکند .(قابل توجه آنهایی که نماز میخوانند)
دوستان لطفا بگید حالا کی به فکر سلامتیه مردمه شما یا ....................
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
دیدگاه