اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جمر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت جمر موبایل

سلام
    آقا حق با شما هست برابر با 8.4 مگاهرتز می شه من فکر کردم

اثبات با فرمول پیشنهادی:
    [img]http://latex.codecogs.com/gif.latex?F=\frac{1.44}{(6800+167000)*.00000000000 1}=\frac{1.44*10^{5}}{1.708}=\frac{144000}{1.708}= 8400.309Khz[/img]
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

خازن باید برابر 100 پیکو فاراد باشه
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

دوستان من اینو بسازم یا نه ؟؟؟؟ با فیبر مدار چاپی معمولی میشه یا ساخت یا نوع فیبر فرق می کنه ؟؟ من الان فایبرگلاس 2 رو دارم اگر با پروتوس مدار رو طراحی کنم حله ؟؟؟
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام
          این مدار بیش از 3 سال تست شده.من یه تست با خازن 1 پیکوفاراد امروز شد بگیرم ببینم خروجی چی می شه اشتباه من دقیقا داخل دو تا صفر بود و منبع فرستنده ای که ساختم متغییر در باند فرکانس 50-16 کیلوهرتز با 555 بود اما اونجا هم احتمال می دم 1 نانو گذاشته بودم و با مقاومت متغییر فرکانس رو تغییر می دادم.اما حالا تست بگیرم ببینم وضعیت خروجی 555 با 1 پیکوفاراد به چه صورت هست با اسکوپ چک می کنم و امروز خبر می دم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            دوستان من اینو بسازم یا نه ؟؟؟؟ با فیبر مدار چاپی معمولی میشه یا ساخت یا نوع فیبر فرق می کنه ؟؟ من الان فایبرگلاس 2 رو دارم اگر با پروتوس مدار رو طراحی کنم حله ؟؟؟
            صبر کنید ،جناب baby_1 یه بررسی عملی انجام بدن ، شاید مقدار خازن 1P اشتباه چاپی باشه.

دیدگاه

سلام و شرمنده بابت تاخیر
              داخل خونه اصلا 555 نداشتم و بابت همین تازه امروز رسیدم دو نوع 555 و 555c رو خریدم با نوع عادیش تست کردم و بر خلاف چیزی که انتظار داشتیم که پالس مربعی باشه یه شکل موج نویزی دقیقا تولید شده بود اما بر خلاف نویز که به صورت تصادفی هست این آرایش زیر در خروجی وجود داشت.جالب بود تولید نویز و بر خلاف تصور فقط داده پالس:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                سلام و شرمنده بابت تاخیر
                داخل خونه اصلا 555 نداشتم و بابت همین تازه امروز رسیدم دو نوع 555 و 555c رو خریدم با نوع عادیش تست کردم و بر خلاف چیزی که انتظار داشتیم که پالس مربعی باشه یه شکل موج نویزی دقیقا تولید شده بود اما بر خلاف نویز که به صورت تصادفی هست این آرایش زیر در خروجی وجود داشت.جالب بود تولید نویز و بر خلاف تصور فقط داده پالس:
                سلام و ممنون از اینکه اینقدر به دغدغه من بها دادید .

یه سوال ؛ با همون المانهای مدار ، تست کردید؟! یک پیکو و ...؟!!!

دیدگاه

سلام
                  خواهش می کنم تنها برای شما نیست که کاری کرده باشم برای یادگیری خودمم هست.اما همیشه ما به شما ارادت خاصی داریم.

مقادیر
                  خازن 1 پیکو فاراد
                  مقاومت 6.8 کیلو
                  و به جای مقاومت 82 کیلو مقاومت 100 کیلوگذاشتم که با این کار فرکانس تقریبا 1 مگاهرتز در فرمول پیشنهادی افزایش داشت

اگر به نقشه نگاه کرده باشین بر خلاف تمامی طرح ها پایه ها 5 رو با خازن bypass به زمین وصل نکرده ان و اگر به ساختار داخلی 555 دقت کنیم این پایه نقش کاهش نویز روی مقایسه گر با ولتاژ 2/3 منبع است که در نما نیز قرار داده نشده و یعنی در مدار سعی شده که نویز فقط تولید بشه و به فکر کاهشش نیستن من حتی این پایه رو با خازن 1 پیکوفاراد هم زمین کردم و تفاوتی رو ندیدم

البته خدا رو شکر یه شانس بزرگ اوردم و خیلی عجیب
                  روی برد بردم میکرو pic18f452 و یه ال سی دی 16*2 بود و ولتاژ رو از 5 تا 11 ولت افزایش دادم و میکرو و ال سی دی هنوز به قوت خود دارن کار می کنن حالا میکرو از میکروچیپ بود که دوام آورد اما ال سی دی چطور؟!!

دیدگاه

سلام
                    خواهش می کنم تنها برای شما نیست که کاری کرده باشم برای یادگیری خودمم هست.اما همیشه ما به شما ارادت خاصی داریم.
                    بازم ممنون ، شرمنده میکنید...

مقادیر
                    خازن 1 پیکو فاراد
                    مقاومت 6.8 کیلو
                    و به جای مقاومت 82 کیلو مقاومت 100 کیلوگذاشتم که با این کار فرکانس تقریبا 1 مگاهرتز در فرمول پیشنهادی افزایش داشت

ببخشید فرکانس با گذاشتن 100 کیلو به جای 82 کیلو ، کاهش پیدا میکنه و میشه حدود 6.9 مگاهرتز !!!

اگر به نقشه نگاه کرده باشین بر خلاف تمامی طرح ها پایه ها 5 رو با خازن bypass به زمین وصل نکرده ان و اگر به ساختار داخلی 555 دقت کنیم این پایه نقش کاهش نویز روی مقایسه گر با ولتاژ 2/3 منبع است که در نما نیز قرار داده نشده و یعنی در مدار سعی شده که نویز فقط تولید بشه و به فکر کاهشش نیستن من حتی این پایه رو با خازن 1 پیکوفاراد هم زمین کردم و تفاوتی رو ندیدم

حق با شماست ولی حساسیت پایه 5 تحت تاثیر یه مقاومت 5 کیلو کم شده و معمولا با خازن 10 نانو زمین میکنن که خودم به شخصه این کارو نمیکنم و مشکلی هم پیش نمیاد!!!

اینکه طراح میخواسته پارازیت بسازه که به نظر درست میرسه ولی خب به نظر شما این روش درستیه ؟ توی همه انواع 555 پارازیت نتیجه همین میشه؟

حالا سوال اصلی اینه که آیا مدار واقعاً امواج موبایل رو مختل میکنه یا خیر؟ شما خودتون تجربه عملی داشتین؟

البته خدا رو شکر یه شانس بزرگ اوردم و خیلی عجیب
                    روی برد بردم میکرو pic18f452 و یه ال سی دی 16*2 بود و ولتاژ رو از 5 تا 11 ولت افزایش دادم و میکرو و ال سی دی هنوز به قوت خود دارن کار می کنن حالا میکرو از میکروچیپ بود که دوام آورد اما ال سی دی چطور؟!!

خدا رو شکر ، اگه میسوخت همه چیز تقصیر من میشد!!! :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      این هم یه مدار برای جمر
                      http://320volt.com/atmega48-tasinabilir-rf-jammer/
                      هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

سلام

ببخشید فرکانس با گذاشتن 100 کیلو به جای 82 کیلو ، کاهش پیدا میکنه و میشه حدود 6.9 مگاهرتز !!!
                        شرمنده دقیقا همون تقریبا 1 مگاهرتز کاهش هست

حق با شماست ولی حساسیت پایه 5 تحت تاثیر یه مقاومت 5 کیلو کم شده و معمولا با خازن 10 نانو زمین میکنن که خودم به شخصه این کارو نمیکنم و مشکلی هم پیش نمیاد!!!
                        این خازن برای گرفتن نویز حرارتی مقاومتها در نظر گرفته شده هست و لذا با زمین شدن مقاومت این نویز حذف نخواهد شد و هر چه پهنای باند بیشتر شود اثر این نویز زیاد می شه درست هست که اکثرا بدون مشکل مدار کار می کنه اما برای عملکرد بهتره از این خازن استفاده می شه

اینکه طراح میخواسته پارازیت بسازه که به نظر درست میرسه ولی خب به نظر شما این روش درستیه ؟ توی همه انواع 555 پارازیت نتیجه همین میشه؟
                        جواب قطعی و درستی نمی تونم بدم باید حتما تست بگیرم.

حالا سوال اصلی اینه که آیا مدار واقعاً امواج موبایل رو مختل میکنه یا خیر؟ شما خودتون تجربه عملی داشتین؟
                        من فرکانس 80 تا 150 کیلوهرتز با این آی سی ساختم و خروجی رو با مشتق گرفتن روی آنتن معمولی فرستادم و تونستم روی رادیو am نویز بندازم اما برای فرکانس بالا متاسفانه تست نکردم.

دیدگاه

این واسه اف ام جواب میده ؟؟؟
                          http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2009/12/FM-radio-jammer.png
                          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                            این واسه اف ام جواب میده ؟؟؟
                            http://www.circuitstoday.com/wp-content/uploads/2009/12/FM-radio-jammer.png
                            سلام

این ظاهرا فقط یه فرستنده اف امه.

چیز عجیب و غریبی نیست یه نوسان ساز ساده هستش...

دیدگاه

با سلام
                              مداری که دوستان ارائه دادن فقط یک مولد پارازیت هست که باید خروجی اون به دو vco فرکانس 900 و 1800 وصل بشه

دیدگاه

دوستان ، بعد از مدتی بس طولانی ، رفتم سراغ ساخت اسیلاتور 900 مگاهرتز اما مشکل اینجاست که نمیتونم سیم پیچ 3 نانو هانری مدارم رو محاسبه کنم برای FM مشکلی نیست ولی این یکی زیادی کوچیکه ، حتی پایه های ترانزیستور هم میتونه همین حدود ظرفیت داشته باشه!!!
                                چی کار کنم ، فرمولی که استفاده میکنم اینه.....

حالا برای فرکانسهای بالا مثل همین 900 مگ ، فرمول میانبری چیزی نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X