تمامی این قطعات رو من خریداری کردم . توی ایران گیر نمیاد باید سفارش بدی از چین بیاد . من تست کردم جواب نداد فک میکنم دلیلش اینه که ما تکنولوژی ساخت مدارچاپی این مدار رو نداریم . از بردهای چند لایه باید استفاده بشه . سلف ها و خازن های ظرفیت پایین باید از طریق خود فیبر درست بشه . که ما بلد نیستیم .
اگه کسی دوست داره اد امه بده
تمامی این قطعات رو من خریداری کردم . توی ایران گیر نمیاد باید سفارش بدی از چین بیاد . من تست کردم جواب نداد فک میکنم دلیلش اینه که ما تکنولوژی ساخت مدارچاپی این مدار رو نداریم . از بردهای چند لایه باید استفاده بشه . سلف ها و خازن های ظرفیت پایین باید از طریق خود فیبر درست بشه . که ما بلد نیستیم .
شما که ساختی خط انتقال رو چند اهم در نظر گرفتی؟؟؟؟؟؟
با خرید گوشی دست دوم و با حذف فیلتر خروجی فرستنده گوشی و با روشن کردن فرستندش میشه جمر چند کیلومتر ی ساخت ولی لازمه تحقیق های زیادی در باره ای سی های بکار رفته انجام داد
نکته ای که وجود داره اینه که در اکثر طراحی های ار ف تلفن همراه ای سی تقویت کننده قدرت(PA) و تقویت کننده کم نویز (LNA) ،فیلترهای به اصطلاح SAW و مدار دایپلکسر در یه بسته بندی جدید به نام FEM مجتمع شده اند و مدولاتور و دمودولاتور و سینتی سایزر هم در یک بسته بندی مجزا
یعنی عملا بخش ار اف به عهدی این دو چیپ است و بخش انالوگ به دیجیتال و ...بر عهده ی پردازنده و بقیه ماجرا
ضمنا حداکثر توان تقویت کننده قدرت 1.2 وات یا 32.5 دی بی ام در بدترین شرایط انتن دهی است
به نظر من اگه بشه بخش سینتی سایزر رو دستکاری کرد میشه به نتایجی در اخلال رسید
نقش هستی نقشی از ایوان ماست اب و باد و خاک سرگردان ماست
* برای آینده درست مصرف کنیم*
اطلاعی از سیم 900 ندارم ولی اگر روی فرکانس موبایلی کار میکنه حتی راحت تری اخلال که همان اخلال از خط AGC هست را انجام داد در این صورت از کد کردن اطلاعات و ..... هم عبور میکنه
قسمت اصلی مدار مسدود کننده
1-یک اسیلاتور کنترل با ولتاژ -که فرکانسی برای اختشاش با فرکانس موبایل می سازد
2-مدار tuning :مشخص کننده فرکانس مسدود کننده هست که بر روی چه فرکانسی توسط اسیلاتور وابسته به ولتاژ باید برود کست کند(پخش)
3-نویز جنراتور:تولید کردن سیگنال های تصادفی
4-بخش قدرت مدار که وظیفه تقویت سیگنال های تولید و انتشار در محیط را دارد
البته باید خاطر نشان کرد که مازکیمم توان باید از 1 وات کمتر باشد
مدار نمونه توسط 555
در مورد کارکرد مدار هم مشکلی داشتین بفرمایین
ببخشید ترانزیستور MRF947T1 گیر میاد؟
داخل پروتئوس که نبود؟ :sad: اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
ممنون baby_1 جان ، من آخر نفهمیدم این جمرها چه جوری کار میکنن ؛ بعد از مدتها گشتن توی نت ؛ یه مداری پیدا کردم که کاملا با اونچه فکر میکردم متفاوته ....ایناها......
اینم شماتیکش..........
دیتاشیت دو تا از مهمترین قطعاتش رو هم میذارم که البته فکر نکنم اینا توی ایران گیر بیاد !!!
ببخشید یک سوال داشتم داخل شکل اومده که
منظورش چیه؟
Nobody knew her name
But she turned up just the same
There was a knock on the door
A thump on the floor
And the party turned insane
As she called out her na-a-a-ame
And then she walked in looking like dynamite
She said, "Now come along boogaloo through the night"
And by the way she's moving, well Dyna might
Might she not, with all she's got
She's got the whole town lighting up dynamite
Nobody quite knowing what to do wrong or right
But they all know Dyna is dynamite
And they're right
A thump on the floor
And they're right
سلام
من دارم یک جمر موبایل می سازم
از اونجایی که تو ایران اسیلاتور 900MHZ موجود نیس ( کل امجد و پایا رو شخم زدم) نظر من اینه از سینتی سایزر استفاده کنیم
مثلا adf4351
یخورده configure سخته
من دارم با arduino ی کارایی میکنم
اگه کسی داره این کارو میکنه بگه با هم همکاری کنیم...
سلام دوستان
جستجوی زیادی کردم و چند تا کتاب در این زمینه پیدا کردم و من که مطمعنم این مدار جواب میده اگه میتونید یک سر به این لینک بزنید خودم دارم کتاب رو یه جورایی ترجمه میکنم برای دوستانی که علاقه دارن مدار رو با نرم افزار بستم و تا حدودی جواب گرفتم
یک سوال داشتم این که این قطعات رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
CVCO55CL برای فرکانس 925 تا 970 مگاهرتز
CVCO55BE هم برای فرکانس 1710 تا 1900 مگاهرتز
و دو تا PF08109B تقویت کننده قدرت RF نوشته بود که داخل اکثر گوشی ها موجود هست مثلا: NOKIA
Nobody knew her name
A thump on the floor
And they're right
سلام این فایل رو چند روز پیش دیدم گفتم شاید بدرد دوستان بخوره مدارش با مولتی سیم شبیه سازی شده بود تا فرکانس 4 مگاهرتز می رفت! http://s8.picofile.com/file/8268489184/Jammer.docx.html خب این فایل Word هستش ----------------------------------------------------------------------------------------------------- و دوم این که این فایل (کتاب) رو هم دانلود کردم ، چند تا دانشجوی اردنی ، عربی و فکر کنم هندی و پاکستانی هم داخلشون بودن که دست به ساخت جمر زدن. و سخت ترین قسمت پروژشون هم بنظرم ساخت PCB بخش RF بود که درباره مقدار 50 اهم مقاومت مدار توضیح میدادن، خب این تصاویر پایین رو نگاه کنید منظور من رو بهتر میفهمید!
بخش RF این مدار به چهار تا IC بیشتر نیاز نداره!
1- CVCO55CL 925-970MHz اسیلاتور کنترل شده با ولتاژ
2- CVCO55BE 1780-1900MHz اسیلاتور کنترل شده با ولتاژ
3-4- PF08109B تقویت کننده قدرت RF
After we completed implementation of our circuit and got the hardware result, we have to declare some important points:
The implementation of our PCB is completed by using FR-4 substrate with two layers.
We needed to calculate the width of the transmission line in RF section in order for the circuit to work properly and match the components impedance 50Ω. For that, we used ADS software, linCalc feature, to calculate the width which was equal to 2.72 mm.
After the hardware was implemented, we noticed that the power Amplifier in the RF section is overheated during the circuit operation. So, it was supposed to place a heat sink underneath it to avoid that.
We got RF component from 'Mouser' company in us, as they are not available in local market. Meanwhile, the IF component were all available in local market.
We were not able to simulate the RF section's result, as the components' libraries were not available in any CAD tool.
منظورش از 50 اهم چیه؟
توی نوشته های بالا منظور از RF-4 چیه؟ 50ohm microstrip چیه؟
__________________________________________________ _________________________________________________
A thump on the floor