اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت جمر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت جمر موبایل

سلام
    این فرمول بیشتر برای حالت تئوری جواب می ده شما حتی core های آماده تئوریدی هم بگیرید باید با دیتاشیتشون و داشتن پارامترهای طراحی A ، سلفتون رو بپیچین
    من قبلا زیاد دنبالش بودن و نتایجش اینها شد
    برای فرکانس های کمتر از 120 مگاهرتز از فرمول زیر
    L = [d2 n2] / [18d + 40l]
    L میکرو هانری
    d قطر هسته بر حسب اینچ
    l طول هسته بر حسب اینچ
    n دور سیم پیچ

و برای فرکانس های در این بازه و بیشتر با فرمول زیر به جواب خواهین رسین(که پیشنهادم همیشه از دومی رفتن هست من که درست کردم دقیقا خوب در آمد اما با فرمول بالا کمی مشکل داشتم)

L بر حسب نانو هانری
    N تعداد دور
    D قطر سیم با روکش (منظور همون لایه عایق روی سیم لاکی هست که بیشتر مواقع یه مقدار بسیار کوچکی هستن)واحد اینچ
    D1 قطر سیم بدون روکش بر حسب اینچ
    S فاصله بین سیم پیچ ها بر حسب اینچ
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ممنون baby_1 جان ، من آخر نفهمیدم این جمرها چه جوری کار میکنن ؛ بعد از مدتها گشتن توی نت ؛ یه مداری پیدا کردم که کاملا با اونچه فکر میکردم متفاوته ....ایناها......

اینم شماتیکش..........

دیتاشیت دو تا از مهمترین قطعاتش رو هم میذارم که البته فکر نکنم اینا توی ایران گیر بیاد !!!

منبع این سایته.............
      http://howto.wired.com/wiki/Build_a_Homemade_Cell_Phone_Jammer

به نظرتون تحلیل این مدار چیه ؟!!!

دیدگاه

سلام
        فرکانس 45 مگاهرتز حکم نویز داره که به مدار mixer وارد می شه و اون رو با فرکانس ورودی از آنتن RF اولی مخلوط می کنه و سپس تقویت و انتشار در هوا
        توضیحات جالبی در رابطه با فرکانس 45 مگاهرتز داده شده
        فرستنده و گیرنده های GSM فرکانس شون ضریبی از فرکانس 45 مگاهرتز هست در موقعی که شخصی شماره تلفنی رو می گیره سیگنال ارسالی توسط سیگنال RF طبقه mixer فرکانس دریافتی با 45 مگاهرتز ترکیب می شه و داده ها از بین می رن(چون محتوای فرکانس ورودی رو در یک حامل تنها ضرب می کنه)و سپس تقویت و در محیط انتشار پیدا می کنن
        البته خیلی بهتر بود بتونین تراشه ها رو در ایران پیدا کنین و تست بگیرین که هر یک از این توضیحات گویا تر بشه چون با این توضیحات فرکانس 45 مگاهرتز می تونه حکم فرکانس میانی رو بازی کنه یا شاید هم حکم پهنای باند(که با توضیحات داده شده در انتها گویا هارمونیکی از فرکانس اصلی هست و جالبیش به این هست که می گه طرفی که شماره می گیره خودش صدای خودش رو می شنوه!!!!so cell phone user would hear his or her own voice in a phone )
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ممنون ، این جوری که منم دست و پا شکسته ترجمه کرده بودم ، مضمونش همینا میشد که شما گفتید پس میتونم مطمئن باشم که مدار جالبیه و تفاوتش با نمونه مد نظر من ، اینه که ؛ نوسانساز داخلی 900 مگاهرتز نداره و این فرکانس از خارج مدار وارد و تقویت میشه ، کلاً ایده جالبیه .... (هزاران سایت با همین ضعف در انگلیسی ، از کفم رفته :sad

ای کاش این تراشه های عجیب و غریب ، توی ایران ما ، پیدا میشد ولی افسوس که حتی اگه پیدا هم بشه ، خدا تومن پولشه!!!

بازم ممنون بابت راهنماییتون.

دیدگاه

برو به این سایت : alibaba.com ببین این آیسی ها گیر میاد یا نه !
            سایت چینی هستش اما زبونش انگلیسیه !
            همه چیز با همه قیمت داره !
            به ایران هم بخوای پست می کنن !
            راستی اگر ما یه فرکانس 45 مگاهرتز ایجاد کنیم بعد ابدی چکارش کنیم تا روی موبایل تاثیر بزاره ؟؟
            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
              برو به این سایت : alibaba.com ببین این آیسی ها گیر میاد یا نه !
              سایت چینی هستش اما زبونش انگلیسیه !
              همه چیز با همه قیمت داره !
              به ایران هم بخوای پست می کنن !
              راستی اگر ما یه فرکانس 45 مگاهرتز ایجاد کنیم بعد ابدی چکارش کنیم تا روی موبایل تاثیر بزاره ؟؟
              سلام آقا کیان
              برای خرید قطعات و DHL شدنشون یا پستشون برای ایران هزینه ای کمتر از چند صد هزار تومان برای هر قطعه در نمی یاد و به فرمایش جناب mehdi-mashreghi پولش خدا تومن می شه

فرکانس 45 مگاهرتز فرکانس کریر نیست بلکه فرکانس x(t) یا سیگنال پیام هست فرکانس کاری طبق توضیحات بیش از 600 مگاهرتز هست
              Used mixer was originally made for 600MHz but I modified it a little and it works perfectly for 800MHz

دیدگاه

دوستان از توجهتون ممنونم . :nerd:

یه سوال ؛ حالا اگه با هزار دربه دری ، یه اسیلاتور تک ترانزیستور 900 مگاهرتز ساختم ، پارازیتش رو چی بذارم ؛ همون 45 مگاهرتز ؟!!!

دیدگاه

سلام
                  اینجا باید ببینین که سیگنال پیام ماکزیمم فرکانسش چقدر هست و با داشتن یه ضریب چند برابری می تونین کامل فرکانس رو حذف کنین.اگر طبق توضیحات سایت بالا باشه 45 مگاهرتز می تونه چنین کاری رو به صورت کامل انجام بده.
                  این زمینه رو حتما باید چک کنین و مشکل اساسی همه ماها نداشتن یک اسپکتروم انلایزر هست که بخوایم فرکانس چند صد مگاهرتزی رو مانیتور کنیم، اما رفرنس های GSM حتمون می تونن کمک بهتری بهتون کنن

دیدگاه

ممنون ، حالا شما چه کتابی ، مد نظرت هست در رابطه با فرکانسهای موبایل...ترجیحاً فارسی؟!!!

من دوتا PDF انگلیسی پیدا کردم ....

About the GSM-Dm-Channels Catching and Understanding GSM-Signals

یه توضیحاتی در مورد مطلب مد نظر من بود....اینه....

دیدگاه

با سلام خدمت همه ی دوستان می خواستم ببینم این فرکانس را نمی شه از طریق میکرو ساخت؟
                      هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

دیدگاه

سلام
                        دو تا سوال. چجوری میتونیم محدوده ای از سیگنال را مثلا با توجه به مشخصات و فرکانس vco مورد استفاده همه رو مختل کنیم یعنی توی تمام بازه فرکانس موج مختل شده بفرستیم چون با یه ولتاژ مشخص یه فرکانس خاص در محدوده جم میشه ولی بقیه چی؟ البته یه چیزایی در مورد پرش فرکانسی شنیدم
                        سوال دوم . ولتاژ tune که شامل موج اولیه مختل شده ولتاژ هست فرکانسش را چجوری مشخص کنیم یعنی اگه vco در محدوده های بالایی مثل 12 یا 30 ghz باشه چی رابطه خاصی وجود داره؟
                        منظورم از ولتاژ tune همان موج ورودی به vco از قسمت IF مدار هست.

دیدگاه

سلام
                          من چند تا سوال دارم . ایا میشه با 555 هر دو فرکانس 800 و 1900 مگا هرتز ایجاد کرد ؟
                          میشه مدار کاملش و با فرشتنده اش رو به من بگید

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SANBOR
                            سلام
                            من چند تا سوال دارم . ایا میشه با 555 هر دو فرکانس 800 و 1900 مگا هرتز ایجاد کرد ؟
                            میشه مدار کاملش و با فرشتنده اش رو به من بگید

ممنون
                            سلام بر شما

اوایل تاپیک بحثش رو کردیم که با 555 (اونم تازه نمونه های سیموس) میشه نهایت تا 3 مگ نوسان سازی کرد!

ظاهراً ساخت فرکانسهای خیلی بالا باید با چند برابر کردن یک فرکانس پایین تر انجام بشه تا ثبات خوبی داشته باشه و با یه مدار ساده به نتایج خوبی نمیرسیم.

به خاطر مشغله آ‌ای که داشتم ، نتونستم پیگیر ساخت جمر باشم و متاسفانه موضوع راکد موند! :cry:

دیدگاه

خب به نظر شما ایده چیه
                              چجوری دو فرکانس رو با هم بلوکه کنیم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SANBOR
                                خب به نظر شما ایده چیه
                                چجوری دو فرکانس رو با هم بلوکه کنیم !
                                فقط سینتی سایزرها و مدارهای PLL فرکانس بالا ، چاره کاره که متاسفانه تخصصی توی این زمینه ندارم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X