اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

سلام خدمت دوستان عزیز،

بعد از حدود 3 هفته از تغییرات ناگهانی سرورها و عدم سازگاری انجمن با نسخه های بروز نرم افزاری سرور تصمیم به ارتقای کامل انجمن های ECA گرفتیم.
    به دلیل قدیمی بودن کدهای انجمن فرایند بروزرسانی واقعا سخت و پرتلاش بود و از طرفی همزمان با بروزرسانی فروشگاه و صفحه اول سایت بود و واقعا یک ماه اخیر بینهایت زمان پرتنشی برای کل مجموعه ECA بود.
    اول از همه از تک تک دوستان که این مدت به انجمن های دوست داشتنیمون دسترسی نداشتید پوزش میخوام و این قول رو به همتون میدیم که با بروزرسانی گسترده ای که انجام شده امکانات بسیار بسیار بیشتری ایجاد خواهیم کرد.
    در ضمن ارتقای انجمن هنوز به پایان نرسیده و بخش قالب و زیباسازی اون همچنان در حال اجرا هست.

امیدواریم تا با بهبود بسیار زیاد امکانات بتونیم این یک ماه رو برای دوستانمون جبران کنیم.

با تشکر و احترام
    امیرعلی بلورچیان ECA

I ❤️ ECA

تشکر فراوان از شما و سایر همکارانتان .... بیصبرانه منظر دیدن حاصل تلاشهای شما هستیم .....
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان عزیز،

بعد از حدود 3 هفته از تغییرات ناگهانی سرورها و عدم سازگاری انجمن با نسخه های بروز نرم افزاری سرور تصمیم به ارتقای کامل انجمن های ECA گرفتیم.
      به دلیل قدیمی بودن کدهای انجمن فرایند بروزرسانی واقعا سخت و پرتلاش بود و از طرفی همزمان با بروزرسانی فروشگاه و صفحه اول سایت بود و واقعا یک ماه اخیر بینهایت زمان پرتنشی برای کل مجموعه ECA بود.
      اول از همه از تک تک دوستان که این مدت به انجمن های دوست داشتنیمون دسترسی نداشتید پوزش میخوام و این قول رو به همتون میدیم که با بروزرسانی گسترده ای که انجام شده امکانات بسیار بسیار بیشتری ایجاد خواهیم کرد.
      در ضمن ارتقای انجمن هنوز به پایان نرسیده و بخش قالب و زیباسازی اون همچنان در حال اجرا هست.

امیدواریم تا با بهبود بسیار زیاد امکانات بتونیم این یک ماه رو برای دوستانمون جبران کنیم.

با تشکر و احترام
      امیرعلی بلورچیان ECA
      با سلام و احترام
      ضمن تشکر بابت زحماتی که کشیدید، لطفا امکان آپلود فایل و تصاویر را نیز در برنامه های آتی خود بگنجانید.
      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
        ضمن تشکر بابت زحماتی که کشیدید، لطفا امکان آپلود فایل و تصاویر را نیز در برنامه های آتی خود بگنجانید.
        موفق باشید.
        قطعا....
        زیر یک ماه این امکان ایجاد خواهد شد.
        واقعا انجمن بهتری خواهیم داشت هرچند واقعا سخت بود ولی الانش خیلی شیرینه.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

درود
          ضمن خسته نباشید از زحمات شما و تیم برنامه نویسی سایت لطفا تاریخ پستها را از میلادی به شمسی تغییردهید.
          با تشکر

دیدگاه

درود،
            در مورد ارتقا فروشگاه تغییر محسوسی ندیدم جز اینکه برخی پاپ آپ ها که قبلا انگلیسی بودن الان فارسی شدن یا اینکه رنگ برخی فونت ها از آبی شده سبز!
            اما مبحث اصلی، انجمن هست.
            شاید موقع جستجو در گوگل غیر از اینجا ، ۵ یا ۶ انجمن برق و الکترونیک پیدا کنید که قبلا انجمن فعالی بودن اما الان کسی حال بازدید از اون هم نداره و شاید هفته ای یک پست در اونها ایجاد بشه که ناشی از مشکلاتی بوده که در انجمن خودمون دیدیم.
            از حدود ۳ ماه قبل که کندی و مشکلات انجمن شروع شده بود و موقع باز شدن صفحات ارور های زیبا و مزین 504 رو میدیدم یاد دیگر انجمن های شکست خورده افتادم که این انجمن هم داره میشه مثل اونها.
            فرقی هم نمیکرد با موبایل وارد بشی یا کامپیوتر ، فرقی نمی‌کرد از تحریم شکن استفاده بکنی یا نه.
            بنابراین برای چند هفته بازدید از انجمن رو کنار گذاشتم.
            اما سرنوشت در حین جستجوی یک مطلب میکروکنترلری نا امیدانه و با پیش بینی مزین شدن صفحه به ارور، مجبور شدم وارد انجمن بشم که متوجه پیام بالای تاپیک شدم که گفته بود انجمن در حال ارتقا و لطفا تا سه هفته از فایرفاکس استفاده کنید.
            امیدوار شدم و فقط برای همین انجمن مرورگر فایرفاکس دانلود کردم و دیدم که بله ! سرعت همچین بد هم نیست.
            بعد چند روز ، دوباره وارد انجمن شدم که با صفحه سفید معروف ویبولتین رو به رو شدم.
            فهمیدم که پیام قبلی جنبه عملی داره و واقعا داره اتفاقاتی میوفته!
            امیدوار شدم و سر فرصت، اولین سایتی که باز میکردم همین انجمن خودمون بود تا اینکه دیروز متوجه شدم انجمن داره کار می‌کنه.
            الان سرعت بارگذاری هر صفحه انجمن حدود ۱ ثانیه طول می‌کشه که بی سابقه و عالی هست.
            فقط باید دید بعد زیباسازی قالب چی میشه....

​​​​​
            ​​​​​
            جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۰۷:۵۲ ۱۴۰۲/۰۶/۱۴.

دیدگاه

خدا بهتون توفیق و خیر بده.. و فرصت استفاده و کسب دانش و استفاده از محضر اساتید به ما
              جزاک الله خیرا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                درود،
                در مورد ارتقا فروشگاه تغییر محسوسی ندیدم جز اینکه برخی پاپ آپ ها که قبلا انگلیسی بودن الان فارسی شدن یا اینکه رنگ برخی فونت ها از آبی شده سبز!
                اما مبحث اصلی، انجمن هست.
                شاید موقع جستجو در گوگل غیر از اینجا ، ۵ یا ۶ انجمن برق و الکترونیک پیدا کنید که قبلا انجمن فعالی بودن اما الان کسی حال بازدید از اون هم نداره و شاید هفته ای یک پست در اونها ایجاد بشه که ناشی از مشکلاتی بوده که در انجمن خودمون دیدیم.
                از حدود ۳ ماه قبل که کندی و مشکلات انجمن شروع شده بود و موقع باز شدن صفحات ارور های زیبا و مزین 504 رو میدیدم یاد دیگر انجمن های شکست خورده افتادم که این انجمن هم داره میشه مثل اونها.
                فرقی هم نمیکرد با موبایل وارد بشی یا کامپیوتر ، فرقی نمی‌کرد از تحریم شکن استفاده بکنی یا نه.
                بنابراین برای چند هفته بازدید از انجمن رو کنار گذاشتم.
                اما سرنوشت در حین جستجوی یک مطلب میکروکنترلری نا امیدانه و با پیش بینی مزین شدن صفحه به ارور، مجبور شدم وارد انجمن بشم که متوجه پیام بالای تاپیک شدم که گفته بود انجمن در حال ارتقا و لطفا تا سه هفته از فایرفاکس استفاده کنید.
                امیدوار شدم و فقط برای همین انجمن مرورگر فایرفاکس دانلود کردم و دیدم که بله ! سرعت همچین بد هم نیست.
                بعد چند روز ، دوباره وارد انجمن شدم که با صفحه سفید معروف ویبولتین رو به رو شدم.
                فهمیدم که پیام قبلی جنبه عملی داره و واقعا داره اتفاقاتی میوفته!
                امیدوار شدم و سر فرصت، اولین سایتی که باز میکردم همین انجمن خودمون بود تا اینکه دیروز متوجه شدم انجمن داره کار می‌کنه.
                الان سرعت بارگذاری هر صفحه انجمن حدود ۱ ثانیه طول می‌کشه که بی سابقه و عالی هست.
                فقط باید دید بعد زیباسازی قالب چی میشه....

​​​​​
                ​​​​​
                بسیار از نظرتون خوشحال شدم و انرژی گرفتم.
                ارتقای فروشگاه در بعد زیرساخت بود تا دستمون برای امکانات بیشتر باز بشه که به زودی اونها هم به چشم خواهند اومد. ولی ارتقای انجمن کلا در حد شخم زدن و ساختن از نو بود و خدارو شکر که موفق شیدم.
                مجددا بابت این مدت که اذیت شدید پوزش مخواهم و قطعا هم قالب زیباتر خواهد شد (البته تصمیم بر ساده بودن انجمن گرفتیم و تمرکز روی امکانات و کیفیت داریم) و هم امکانات خیلی بروزتری در دسترس خواهد بود به مرور در اینجا و یا تاپیک جداگانه توضیح خواهم داد.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و خدا قوت بابت زحماتتون.
                  اما به نظر من قالب قبلی انجمن خیلی بهتر بود
                  جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۱۳:۵۷ ۱۴۰۲/۰۶/۱۵.
                  دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

سلام و درود خدمت همه دوستان و اساتید عزیز تشکر میکنم از مدیریت محترم سایت و عزیزانی که این سایت خوب و دوباره راه انداری و ارتقا دادند و همچنین دوستان و اساتیدی که با راهنمایی هاشون مشکلات ما هم برطرف میشه خیلی خیلی از همه شماها متشکر ممنون و سپاسگذارم
                    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۴:۲۲ ۱۴۰۲/۰۶/۱۵.

دیدگاه

امروز بعد از مدت های طولانی وارد سایت انجمن ECA شدم و با تغییرات جدید مواجه شدم. تلاش های شما برای حفظ و زنده نگه داشتن این انجمن که هنوز یکی از مراجع فارسی زبان برق و الکترونیک است، قابل تقدیر است.
                      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
                        امروز بعد از مدت های طولانی وارد سایت انجمن ECA شدم و با تغییرات جدید مواجه شدم. تلاش های شما برای حفظ و زنده نگه داشتن این انجمن که هنوز یکی از مراجع فارسی زبان برق و الکترونیک است، قابل تقدیر است.
                        ممنون استاد عزیز، نظر لطف شماست قطعا برای بهتر شدن انجمن تلاش بسیار بیشتری خواهیم کرد.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
                          سلام و خدا قوت بابت زحماتتون.
                          اما به نظر من قالب قبلی انجمن خیلی بهتر بود
                          تغییر همیشه یکم سخت هست. سبک بودن ساختار این قالب نظر اکثریت دوستانی هست که در دسترس بودن و نظر سنجی کردیم ولی کار قالب به پایان نرسیده و همچنان روش کار میکنیم.
                          stackoverflow نمونه پرمراجعه ترین انجمنی (تقریبا) هست که سبک خیلی سبک و ساده ای داره.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام وقت بخیر

ضمن تشکر بابت زحماتی که تیم فنی ECA میکشه, اما ای کاش از الان آینده نگری میکردید و در همین مدتی که انجمن آفلاین بود از ویبولتین به IPB کوچ میکردید, تقریباً میشه گقت همه انجمن های بزرگ و مطرح که روی ویبولتین بودن به IPB و XenForo کوچ کردن که قطعاً برای چنین انجمنی بهترین انتخاب IPB هست به نظر من.

و البته اینو هم اضافه کنم بهتره که URL های قدیمی رو بازیابی کنید که کاربر به URL های جدید ریدایرکت بشه این موضوع هم برای کاربران خوبه هم برای سئوی انجمن
                            جدیدترین ویرایش توسط electropedia; ۲۰:۳۶ ۱۴۰۲/۰۶/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electropedia نمایش پست ها
                              سلام وقت بخیر

ضمن تشکر بابت زحماتی که تیم فنی ECA میکشه, اما ای کاش از الان آینده نگری میکردید و در همین مدتی که انجمن آفلاین بود از ویبولتین به IPB کوچ میکردید, تقریباً میشه گقت همه انجمن های بزرگ و مطرح که روی ویبولتین بودن به IPB و XenForo کوچ کردن که قطعاً برای چنین انجمنی بهترین انتخاب IPB هست به نظر من.

و البته اینو هم اضافه کنم بهتره که URL های قدیمی رو بازیابی کنید که کاربر به URL های جدید ریدایرکت بشه این موضوع هم برای کاربران خوبه هم برای سئوی انجمن
                              دلیل انتقال یک دلیل هست اون هم لایسنس دار بودن و تحریم بودن ایران هست. ما هم لایسنس رو خرید کردیم و هم مشکلات تحریمش رو باهاشون طی کردیم و به قول معروف دور زدیم!
                              ویبالتین بر اساس آمار بیشترین مصرف رو در دنیا داره ولی در ایران به دلیل موارد فوق و نبود پشتیبانی فنی (چون اوپن سورس نیست) دیگه کسی نمیتونه دنبالش بره.
                              در هر صورت کارهای سختش تموم شده و به شدت دنبال بهتر شدن اون هستیم.

در مورد لینک های قدیمی هم حق با شماست از اواخر این هفته شروع میکنیم الگوریتمش رو تا حدی پیدا کردیم.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X