اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بنظرم اگه مثل گذشته ها، لیست آخرین ارسالها در صفحۀ اول انجمن قرار بگیره مناسبتره.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سایت رو به همون استایل برگردونید دیگه نمیشه کار کرد همه چی تگ رنگ و سفید شده این چه وضعیه آخه؟

دیدگاه

سلام
        هشتگی که اضافه میشه آخر url مثل این : #post11440800 ، این موقع اسکرول خودکار صفحه به پست مورد نظر استفاده میشه ، این اشکال داره و اشتباه میره مسیرو آخرش دستی باید اسکرول کرد!
        پیامهای شخصی هم چند وقتیه که ارسال نمیشه : "You are not authorized to create this post."
        سوالها هم جواب داده نمیشه اگه با امکانات فنی میشه درستش کرد اینم رسیدگی کنید.

ممنون

دیدگاه

سلام
          من یه مشکلی دارم . هر موقع که وارد انجمن میشم باید لاگین بشم یا اینکه روی یک پست کلید کنم برم داخل اون انجمن تا منو تشخیص بده
          البته این مشکل قبل از ابدیت هم داشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
            سلام
            من یه مشکلی دارم . هر موقع که وارد انجمن میشم باید لاگین بشم یا اینکه روی یک پست کلید کنم برم داخل اون انجمن تا منو تشخیص بده
            البته این مشکل قبل از ابدیت هم داشتم
            سلام دوست عزیز
            شما هنگام لاگین کردن گزینه ی ذخیره رو فعال می کنین؟
            همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
            لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
            تایپیک های من:
            حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
            آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

گزینه ذخیره رو اگه زده باشیم که همون صفحه اول باید کوکی‌ها رو درست بخونه و لاگین کنه. الان باید یک صفحه جانبی باز بشه تازه بتونه تشخیص بده ما تیک ورود خودکار رو فعال کرده بودیم!
              اگه لاگین خودکار هم فعال نباشه که هیچ در اون مورد مشکلی پیش نمیاد! شاید وقتی میخواد برگرده صفحه اول باز لاگین نشده باز بشه ولی بازدید صفحه جانبی لاگین شده نشون بده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                گزینه ذخیره رو اگه زده باشیم که همون صفحه اول باید کوکی‌ها رو درست بخونه و لاگین کنه. الان باید یک صفحه جانبی باز بشه تازه بتونه تشخیص بده ما تیک ورود خودکار رو فعال کرده بودیم!
                اگه لاگین خودکار هم فعال نباشه که هیچ در اون مورد مشکلی پیش نمیاد! شاید وقتی میخواد برگرده صفحه اول باز لاگین نشده باز بشه ولی بازدید صفحه جانبی لاگین شده نشون بده!

لام . بله تیک همیشه میزنم ولی با بستم مرورگر و باز کردن دوباره باید لاگین بشم یا اینکه برم توی یکی از انجمن ها مثلا avr تا خودش بشناسه
                قبل آبدیت هم این مشکل داشتم به مسئول گزارش دادم یکم بهش ور رفت بعد گفت نمیدونه چرا اینجوری میشه برای من

دیدگاه

چند روز اخیر رو پنل مدیریتی انجمن کارهایی صورت گرفته و به صورت مستقیم قابل نمایش برای شما نبودن ولی در جهت بهبود عملکرد و زیرساخت بوده.
                  انشاالله به زودی باز تغییرات قابل دیدن شما اجرا خواهند شد این مشکلات رو هم حل خواهیم کرد قطعا.

موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                    قسمت پستهای جدید خیلی درهم هست و مثل قبل به صورت لیست نیست.

دیدگاه

درود،
                      امروز سایت فروشگاه دیدم قسمت کالا های ویژه و کالا های تجدید موجودی حذف شده.

دیدگاه

درود

پایین پستها بعد از ارسال همش فاصله اضافه میافته یا حداقل من اینطوری میبینم! انگار ادیتور اضافه میکند و برنامه ته پستها Trim نمیشن!

اگر کپی پیست بشه داخل ادیتور هم این مشکل پیش میاد.
                        اگر لازم نیست این اشکالات اطلاع داده بشه بگید.​
                        ....

...

جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۰۳ ۱۴۰۲/۰۷/۱۰.

دیدگاه

بخش اعلانها همچنان کار نمیکنه.
                          فقط خطایی که میده فارسی شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                            درود

پایین پستها بعد از ارسال همش فاصله اضافه میافته یا حداقل من اینطوری میبینم! انگار ادیتور اضافه میکند و برنامه ته پستها Trim نمیشن!

اگر کپی پیست بشه داخل ادیتور هم این مشکل پیش میاد.
                            اگر لازم نیست این اشکالات اطلاع داده بشه بگید.
                            من همچین مشکلی نداره . کس دیگه ای هم اینطوری هست ؟ من تو پست ها هم همچین چیزی نمیبینم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                              امکان ویرایش نام کاربری پروفایل وجود داره ؟
                              اگه پاسخ مثبت من تنظیمات پیدا نکردم !
                              متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

من همچین مشکلی نداره . کس دیگه ای هم اینطوری هست ؟ من تو پست ها هم همچین چیزی نمیبینم
                                تو همین صفحه به پستهای بالای پست خودتون نگاه کنین. تقریبا همه شون کلی فضای خالی دارن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X