بنظرم اگه مثل گذشته ها، لیست آخرین ارسالها در صفحۀ اول انجمن قرار بگیره مناسبتره.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA
Collapse
X
-
سلام
هشتگی که اضافه میشه آخر url مثل این : #post11440800 ، این موقع اسکرول خودکار صفحه به پست مورد نظر استفاده میشه ، این اشکال داره و اشتباه میره مسیرو آخرش دستی باید اسکرول کرد!
پیامهای شخصی هم چند وقتیه که ارسال نمیشه : "You are not authorized to create this post."
سوالها هم جواب داده نمیشه اگه با امکانات فنی میشه درستش کرد اینم رسیدگی کنید.
ممنون
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست هاسلام
من یه مشکلی دارم . هر موقع که وارد انجمن میشم باید لاگین بشم یا اینکه روی یک پست کلید کنم برم داخل اون انجمن تا منو تشخیص بده
البته این مشکل قبل از ابدیت هم داشتم
شما هنگام لاگین کردن گزینه ی ذخیره رو فعال می کنین؟همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
تایپیک های من:
حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
آموزش کار با سایت (eca.ir)
دیدگاه
-
گزینه ذخیره رو اگه زده باشیم که همون صفحه اول باید کوکیها رو درست بخونه و لاگین کنه. الان باید یک صفحه جانبی باز بشه تازه بتونه تشخیص بده ما تیک ورود خودکار رو فعال کرده بودیم!
اگه لاگین خودکار هم فعال نباشه که هیچ در اون مورد مشکلی پیش نمیاد! شاید وقتی میخواد برگرده صفحه اول باز لاگین نشده باز بشه ولی بازدید صفحه جانبی لاگین شده نشون بده!
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هاگزینه ذخیره رو اگه زده باشیم که همون صفحه اول باید کوکیها رو درست بخونه و لاگین کنه. الان باید یک صفحه جانبی باز بشه تازه بتونه تشخیص بده ما تیک ورود خودکار رو فعال کرده بودیم!
اگه لاگین خودکار هم فعال نباشه که هیچ در اون مورد مشکلی پیش نمیاد! شاید وقتی میخواد برگرده صفحه اول باز لاگین نشده باز بشه ولی بازدید صفحه جانبی لاگین شده نشون بده!
قبل آبدیت هم این مشکل داشتم به مسئول گزارش دادم یکم بهش ور رفت بعد گفت نمیدونه چرا اینجوری میشه برای من
دیدگاه
-
درود
پایین پستها بعد از ارسال همش فاصله اضافه میافته یا حداقل من اینطوری میبینم! انگار ادیتور اضافه میکند و برنامه ته پستها Trim نمیشن!
اگر کپی پیست بشه داخل ادیتور هم این مشکل پیش میاد.
اگر لازم نیست این اشکالات اطلاع داده بشه بگید.
....
...
جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۰۳ ۱۴۰۲/۰۷/۱۰.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هادرود
پایین پستها بعد از ارسال همش فاصله اضافه میافته یا حداقل من اینطوری میبینم! انگار ادیتور اضافه میکند و برنامه ته پستها Trim نمیشن!
اگر کپی پیست بشه داخل ادیتور هم این مشکل پیش میاد.
اگر لازم نیست این اشکالات اطلاع داده بشه بگید.I ❤️ ECA
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
من همچین مشکلی نداره . کس دیگه ای هم اینطوری هست ؟ من تو پست ها هم همچین چیزی نمیبینمکمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه