اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقا و بروزرسانی کلی انجمن های ECA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

دلیل انتقال یک دلیل هست اون هم لایسنس دار بودن و تحریم بودن ایران هست. ما هم لایسنس رو خرید کردیم و هم مشکلات تحریمش رو باهاشون طی کردیم و به قول معروف دور زدیم!
    ویبالتین بر اساس آمار بیشترین مصرف رو در دنیا داره ولی در ایران به دلیل موارد فوق و نبود پشتیبانی فنی (چون اوپن سورس نیست) دیگه کسی نمیتونه دنبالش بره.
    در هر صورت کارهای سختش تموم شده و به شدت دنبال بهتر شدن اون هستیم.

در مورد لینک های قدیمی هم حق با شماست از اواخر این هفته شروع میکنیم الگوریتمش رو تا حدی پیدا کردیم.
    بزرگترین مزیت IPB نسبت به VB پیاده سازی بشدت اصولی دیتابیس هست که نتیجه اون کاهش محسوس مصرف منابع سرور و در نتیجه سرعت بالا هست ضمن اینکه در IPB کد نویسی هسته هم نسبت به VB اما به هر حال VB هم در نسخه های 5 به بعد خیلی از چالش های هسته و دیتابیس رو تونسته حل کنه و این موضوع که لایسنس محصول رو تهیه کردید جای امیدواری زیادی داره.

در خصوص لینک های قدیمی هم یک کد نوشتم که اگر این کد رو در index.php موجود در شاخه forums استفاده کنید مشکل لینک های قدیمی رو برطرف میکنه و به لینک جدید هدایت میشن کاربران, البته صرفاً برای تالارها نوشته شده و برای بقیه بخش ها مثل پروفایل کاربران و ... لازمه که تغییراتی اعمال بشه.

//-- Redirect Old Thread Url To New Thread Url
    $REQUEST_URI = (isset($_SERVER['REQUEST_URI']) && !empty($_SERVER['REQUEST_URI'])) ? strtoupper(trim($_SERVER['REQUEST_URI'], '/')) : false;

if ($REQUEST_URI !== false && strpos($REQUEST_URI, 'THREAD') !== false && strpos($REQUEST_URI, '.HTML') !== false)
    {
    $REQUEST_URI = str_replace("THREAD", "", $REQUEST_URI);
    $REQUEST_URI = str_replace(".HTML", "", $REQUEST_URI);
    $REQUEST_URI = explode("-", $REQUEST_URI);

$PAGE = (isset($REQUEST_URI[1]) && $REQUEST_URI[1] > 0) ? $REQUEST_URI[1] : 1;
    $THREAD = (isset($REQUEST_URI[0]) && $REQUEST_URI[0] > 0) ? $REQUEST_URI[0] : false;

if (isset($THREAD) && $THREAD != false)
    {
    header("Location: https://www.eca.ir/forums/showthread.php?t={$THREAD}&page={$PAGE}");
    exit();
    }
    }
    //-- Redirect Old Thread Url To New Thread Url​

البته در قسمت header بهتره که هدر 301 هم افزوده بشه که این ریدایرکت ها رو گوگل هم به عنوان ریدایرکت دائمی در نظر بگیره

کد در انجمن درست نمایش داده نشد, از لینک زیر میتونید دریافت کنید :

دیدگاه

یه چیزی تست کردم یک نکته اضافه کنم :
      منم میخواستم اینو بگم... ورودی‌هایی که از گوگل میاد پیام موجود نیست ظاهر میشه! حتی اگه شماره رو از URL ورودی برداریم و دستی در الگوی جدید فروم بگذاریم صفحه 404 باز می‌شود! دنبال چیزی میگشتم گوگل پیداش کرد ولی رسیدم به بن‌بست404 و ناچار شدم از اول فروم رو جستجو کنم. Redirect 301 زیاد هم خوب نیست کمی هم تاخیر داره.. URL Rewrite​ هم ساده‌تر باشه لینکها کوتاهتر و در آینده هم حل چنین مشکلی ساده‌تر میشه.

https://www.eca.ir/forums/forum/مربوط-به-سایت/گفتگو-درباره-eca/1143528-ارتقا-و-بروزرسانی-کلی-انجمن-های-eca/page2#post0

https://www.eca.ir/forum/1143528-ارتقا-و-بروزرسانی-کلی-انجمن-های-eca/page2​​

هر طور صلاح میدونید

اگه شماره‌ها درسته ، اینم کد پیشنهادی من : (که ادیتور فروم اول بی‌ریختش کرد! ناچارا ادیتورو بردم رو حالت کد خام و ارسال زدم!)
      کد PHP:
      /// Redirect Old Thread Url To New Thread Url  // Get Thread ID & Page From Old URL
       //  Old : https://www.eca.ir/forums/thread1143528.html
       //  Old : https://www.eca.ir/forums/thread1143528-2.html​
      function GetThreadID_FromOldURL($url='auto') {
           if(
      $url==="auto"$url=@$_SERVER['REQUEST_URI'];
           if(
      $url)preg_match('/Thread([0-9]+)(\-([0-9]*))*\.html?/i'$url ,$m);
           return @
      $m?[@$m[1],@$m[3]]:null;
      }
      ​ 
      با htaccess و اینا هم میشه.
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۵:۴۸ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹.

دیدگاه

درود
        هنوز مشکل تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و همینطور باز کردن فایل های تصویری آپلود شده در سایت از طریق مرورگر فایر فاکس باقی است لطفا رسیدگی فرمایید.

دیدگاه

آخرین ارسال ها در نسخه موبایل نمایش داده نمیشه چرا؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
            آخرین ارسال ها در نسخه موبایل نمایش داده نمیشه چرا؟!
            سلام
            انجام شد
            I ❤️ ECA

دیدگاه

امیدوارم انجمن به روزای خوب گذشتش برگرده ????
              خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
              [hr]

دیدگاه

سلام
                اگه میشه یه قالب تیره روی انجمن نصب کنید یا اینکه حالت روشن یا تیره کاربر انتخاب کنه ممنون

دیدگاه

با تشکر از آقای بلورچیان و تیم ECA
                  بنظر من اگه صفحۀ اول فروم "آخرین ارسالها" باشه مناسبتر هست.
                  و سورت آخرین ارسالها هم بر اساس تاپیک باشه و نه پست.
                  الان تو صفحۀ اول، لیست انجمنها نشون داده میشه، و در بخش ارسالهای جدید هم تمام پستها، حتی از یه تاپیک مشترک، پشت سر هم لیست شدن، که نیازی نیست.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام در طراحی جدید تعداد تشکر ها از کاربر و نام کسی که گزینه تشکر رو زده حذف شده که اگر دوباره باشه خیلی بهتر هست
                    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۱:۰۸ ۱۴۰۲/۰۶/۲۰.
                    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

تاریخ هم شمسی شد نشانه خوبیه. اعدادش هم فارسیه قشنگتره برعکس تعداد پست در زیرش (آواتار کاربر در کنار پست)
                      مشکل دیگه signout شدن خودکار هست! متناوبا باید وارد بشم! (البته گزینه ذخیره و ماندن رو انتخاب کردم موقع لاگین)
                      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۸:۱۲ ۱۴۰۲/۰۶/۲۰.

دیدگاه

منم اومدم بگم تاریخ شمسی شد که دوستان زودتر گفتن
                        روی تعداد تشکر ها که کلیک کنید لیست افرادی که تشکر کردن زیرش نمایش داده میشه ولی میشه حالت نمایشش رو بهترم کرد . چشم

کلا زیر ساخت ها هنوز ۲-۳ روز کار داره بعدش روی قالب و غیره کار میکنن بچه ها و البته جا داره از تک تک تیم WEB مجموعمونم تشکر کنم من. دمشون گرم.

I ❤️ ECA

دیدگاه

روی تعداد تشکر ها که کلیک کنید لیست افرادی که تشکر کردن زیرش نمایش داده میشه
                          پیامی با این مضمون میده : "خطا در لایک کردن! شما نمیتوانید نوشته ی خود را لایک کنید."

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                            پیامی با این مضمون میده : "خطا در لایک کردن! شما نمیتوانید نوشته ی خود را لایک کنید."
                            فایل های پیوست شده
                            شما فقط می‌توانید تصاویر کوچک را در این گالری مشاهده کنید. این گالری 1 تصویر دارد.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                              عکس : نمایش Like ها
                              بزرگوار شاید برای ما که مدیر نیستیم اینطوری نمایش میده:

جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۹:۱۵ ۱۴۰۲/۰۶/۲۰.

دیدگاه

لطف داره که مشکلات و باگ ها هم همین الان اینجا گزارش بدیم تا زودتر حل بشن و انجمنی بهینه تر داشته باشیم.
                                برای مثال، از دیروز تا حالا قسمت اعلانات باز نمیشه و ارور میده که به ادمین گزارش کنید، یا اینکه موقع لایک کردن و نقل قول و ارسال پاسخ، خیلی مواقع ارور 0 ظاهر میشه.
                                در مورد گفته دوستان در مورد حالت تاریک و آخرین ارسالات کاملا موافقم.
                                البته اگر اشتباه نکنم داخل تنظیمات کاربر گزینه ای برای تنظیم نمایش جدیدترین ها در صفحه اصلی بود.
                                و اینکه برای خودم هم هر دفعه وارد انجمن میشم باید ۱ یا ۲ تاپیک مشاهده کنم که خودکار Login بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X