اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

مثل اینکه سایت برنامه نویس هم این انجمنش رو پاک کرده

دیدگاه

به نظرم هر جوری دارم بررسی می کنم توی سایت باید یه قسمت برای بچه های برق گرایش مخابرات ایجاد کرد.
      یه قسمت که از قسمت های کلی :
      میدان ها و امواج
      آنتن
      اصول مایکرویو
      طراحی مدار های فرکانس بالا
      تشکیل شده باشه.
      چند تا از بچه های دانشگاه شاهد بودن که مخابراتی بودن،اونا خیلی به سایت سر می زدن و دوست داشتن یه قسمت مخابراتی داشته باشیم.
      تو مدتی هم که من پست زیر رو گذاشتم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40985.0
      بعضی از دوستان دوست داشتن که حداقل یه زیر قسمت واسه ADS داشته باشیم و اونجا روش بحث کنیم.

الان بعضی از دوستان سئوالهایی کی پرسن که نیبود این بخش ها حس میشه،نگاه کنید به :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41030.0

درسته که اگه مدار خاصی هم معرفی کنیم(فرکانس بالا)اغلب کاربرد نظامی داره و خودمون نمی تونیم ببندیم ولی باور کنید طراحی فرکانس بالا از طراحی های معمول الکترونیک 2 واقعا جذاب تره.

در هر صورت من فک کنم یه بخشی واسه فرکانس بالا در نظر بگیریم یا یه بخشی واسه ADS .
      انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
      انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

امیرحسین جان من خیلی مشتاق هستم که به گرایش مخابرات توجه بیشتر کنیم ولی از شانس تاحال با بچه های مخابرات برای گرفتن راهنمایی آشنا نشدم!!
        اگر کسی از دوستان میتونه در زمینه مخابرات یکم راهنمایی کنه یا انجمن های خارجی تخصصی در این باره را لینک کنه تا در مورد نحوه بخش بندی ها بررسی کنیم و سریعا اقدام کنیم.
        قطعا مخابرات بخش بسیار مهمی از علم روز را به خودش اختصاص داده که باید توجه بیشتری بشه.

متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان تمام تاپیک های بی مورد حذف شدند.
          بنده در مورد مسائل مطرح شده هم بررسی خواهم کرد و جواب رو خواهم گفت (احتمالا خیلی از دوستان دلیل این پست من رو متوجه نشدند چون تعدادی پست پشت سر هم حذف شده)
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            دوستان تمام تاپیک های بی مورد حذف شدند.
            بنده در مورد مسائل مطرح شده هم بررسی خواهم کرد و جواب رو خواهم گفت (احتمالا خیلی از دوستان دلیل این پست من رو متوجه نشدند چون تعدادی پست پشت سر هم حذف شده)
            ممنون
            در هر صورت من بکارم ادامه میدم. هر کس از من شکایتی داره به مدیر اعلام کنه .
            اگه آقای بلوزچیان تلفن من رو هم بخواهند بهشون میدم .
            توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alpha+
              ممنون
              در هر صورت من بکارم ادامه میدم. هر کس از من شکایتی داره به مدیر اعلام کنه .
              اگه آقای بلوزچیان تلفن من رو هم بخواهند بهشون میدم .
              نام کاربری "عزیزی یاب" از انجمن حذف شدند و پست های نامربوط ایشون نیز حذف گردید.
              متاسفانه از وقتی آقای عزیزی به خواست خودشون از انجمن اخراج شدند !!! تعداد افراد با حرکات عجیب یا خواهان اعتراض به این قضیه بودند و یا خواهان انتقام که در هر دو صورت من نمیتوانم کاری برایشان انجام بدم زیرا آقای عزیز همانطور که قبلا گفته شده به خواست خودشان و با دست خودشان پست هاشون رو پاک کردند و همین تعداد پست که برگشته نیز حاصل 4 روز کار مداوم هست که از دیتابیس مطالب برگردانده شده.
              در مورد سایت pll.ir هم مانند سایر تمام سایت ها که فعالیت علمی دارند از جایگاه قابل احترامی برخوردار است ولی در صورت مشاهده تبلیغات قطعا مانند بقیه سایت ها برخورد خواهد شد (خوشبختانه مورد خاصی تاحال پیش نیامده)

نکته آخر در مورد شماست جناب Alpha+ ، هر مکانی قوانینی دارد و نیاز به برخورد مستقیم شما نیست. شما در صورت مشاهده هرگونه مشکل باید به مسئولین اطلاع بدید و نیازی به پاسخگویی گسترده به اینچنینی افرادی ندارید زیرا فقط این کار موضوع را پیچیده تر میکند.

با تشکر از تمام دوستان که در حفظ نظم سایت احساس مسئولیت میکنند.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه ممکنه این عبارت شما رو که تو مشخصات شخصی نشون میده وردارید چون فقط خود شخص نیست که پروفایل رو میبینه بفیه هم میتونن ببینن:

پست های تشکر:
                تشکرهای اهدایی شما: 1041
                تشکرهای دریافتی شما: 2787

با تشکر از زحمات شما
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

انتقاد

میشه بپرسم چرا تو بخش امکانات جدید انجمن میزنید که تیم نظارتی میتواند اخطار دهد ولی پست هایی که در تایپیک های موجود از قبل هست را بی دلیل پاک میکنید بدون اینکه دلیلش را اعلام کنید پس امکانات جدید انجمن به چه درد میخورد؟مثلا توی بخش XMEGA توی تایپیک خواندن برنامه از حافظه خارجی آخرین پستم رو پاک کردید.
                  دلیلش چیه؟با من مشکلی دارید؟من چقدر وقت پای اینترنت Dial-Up مینشینم تا پستم را تایپ کنم آنوقت آن را با زدن یک دکمه پاک میکنید بدون اینکه دلیلش را بگویید.اصلا مدیر بخش XMEGA کیه که ازش بپرسم چرا پستم را پاک کرده؟
                  اگر هم با من مشکلی دارید میتونید من را اخراج کنید.برای من مشکلی پیش نمیاد چون همیشه راه های تازه ای هست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                    میشه بپرسم چرا تو بخش امکانات جدید انجمن میزنید که تیم نظارتی میتواند اخطار دهد ولی پست هایی که در تایپیک های موجود از قبل هست را بی دلیل پاک میکنید بدون اینکه دلیلش را اعلام کنید پس امکانات جدید انجمن به چه درد میخورد؟مثلا توی بخش XMEGA توی تایپیک خواندن برنامه از حافظه خارجی آخرین پستم رو پاک کردید.
                    دلیلش چیه؟با من مشکلی دارید؟من چقدر وقت پای اینترنت Dial-Up مینشینم تا پستم را تایپ کنم آنوقت آن را با زدن یک دکمه پاک میکنید بدون اینکه دلیلش را بگویید.اصلا مدیر بخش XMEGA کیه که ازش بپرسم چرا پستم را پاک کرده؟
                    اگر هم با من مشکلی دارید میتونید من را اخراج کنید.برای من مشکلی پیش نمیاد چون همیشه راه های تازه ای هست...
                    شهریار جان اینجا کسی با کسی دشمن نیست. هیچ کس منکر علاقه و زحمات شما نیست ولی بعضی وقتها خود شخص بدون اینکه متوجه باشه پستی ارسال میکنه که میتونه تاپیک رو منحرف کنه و یا مشکلات دیگه.کسی هم با شما مشکل نداره و مسئولای فروم هم کسایی مثل خود شما هستن.لطفا به جای دلسرد شدن کمی فکر کنید اگر باز هم فکر میکنین پست شما بدون ایراد بوده و ناروا پاک شده مشکل رو با آقای بلورچیان در میان بگذارید. ( البته قبلش در نظر بگیرید که ایشون چقدر درگیر مسائل دیگه س)

دیدگاه

ما در اون بخش داشتیم بحث میکردیم که میشه یه سیستم عامل یا مشابه اون رو روی XEMGA راه اندازی کرد که من توی تایپیک پرسیدم میشه MicroC/OS را روی XMEGA اجرا کرد و چند تا سوال دیگه پرسیدم
                      میشه بی ربطیشو برای من توضیح بدید؟

دیدگاه

من پست های شمارو بررسی کردم فقط 5 پست حذف شده دارین
                        2 تاش این ها هستند :
                        :cry2:
                        3 تاش هم مربوط به همون موضوع IAR که تکراری بودند.

شما دقیق لینک موضوع رو به من ارسال کنید تا رسیدگی کنم PM
                        شهریار جان اینجا کسی قصد ایجاد دردسر نداره اگر احساس میکنی موردی نابجا حذف شده باید به مسئولین اطلاع بدی چه ربطی به پیشنهادات و انتقادات داره؟!
                        مورد قبلی هم که توضیح داده شد پست های شما به دلیل تکراری بودن حذف شدند باز هم قبول نکردید و همه رو محکوم کردین ! لطفا یکم با آزامش بیشتر به قضیه نگاه کنید.

متشکرم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                          قبل از هر چیز جا داره از مدیر محترم سایت تشکر کرده باشم.
                          با این که من یک مبتدی هستم می خواستم یه پشنهاد در مورد انجمن AVR ارائه کنم.
                          پشنهاد من اینه که خیلی خوب می شد که بخش های AVR مثل تایمر ، مبدل آنالوگ به دیجیتال و قسمت های دیگر جداگانه باشه
                          هم آموزش خیلی خوب می شد وهم کل امکانات AVR مورد بررسی قرارمی گرفت.
                          در کل سایت خوبی هست واز همه تشکر می کنم.
                          سپاس گذارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط han.0x00
                            با سلام
                            قبل از هر چیز جا داره از مدیر محترم سایت تشکر کرده باشم.
                            با این که من یک مبتدی هستم می خواستم یه پشنهاد در مورد انجمن AVR ارائه کنم.
                            پشنهاد من اینه که خیلی خوب می شد که بخش های AVR مثل تایمر ، مبدل آنالوگ به دیجیتال و قسمت های دیگر جداگانه باشه
                            هم آموزش خیلی خوب می شد وهم کل امکانات AVR مورد بررسی قرارمی گرفت.
                            در کل سایت خوبی هست واز همه تشکر می کنم.
                            سپاس گذارم.
                            سلام دوست عزیز قبلا هم راجع به این مطلب بحث شده و جوابش این شد که اگه پروژه ای ( که اکثرا همینطوره )شامل چند تا از این مباحث بود تکلیفش چی میشه.
                            در ضمن ایجاد زیرشاخه های متعدد باعث سردرگمی اعضا میشه.همین الانشم خیلیها نمیتونن جای مناسب سوالشونو پیدا کنن.
                            ممنون از اینکه به فکر فروم هستید.

دیدگاه

با سلام و متشکر از مدیریت خوب سایت
                              پیشنهاد من اینه که سایتتون رو گسترش بدین یعنی اینکه در زمینه های علمی دیگه هم فعالیت کنید چون فروم شما خیلی موفقه اگه گسترشش بدید خیلی بهتر میشه مثلا بخش های مختلف مثل مکانیک کامپیوتر پزشکی و ... بزارید مطمئنا فرومتون بهترین فروم ایران میشه

دیدگاه

با سلام و متشکر از مدیریت خوب سایت
                                پیشنهاد من اینه که سایتتون رو گسترش بدین یعنی اینکه در زمینه های علمی دیگه هم فعالیت کنید چون فروم شما خیلی موفقه اگه گسترشش بدید خیلی بهتر میشه مثلا بخش های مختلف مثل مکانیک کامپیوتر پزشکی و ... بزارید مطمئنا فرومتون بهترین فروم ایران میشه
                                لازمه کار تخصصی تمرکز بر روی مباحث است.
                                این انجمن هیچ وقت بیشتر از برق و الکترونیک و علوم مرتبط (کامپیوتر و مکاترونیک و تکنولوژی های نوین) گسترده نخواهد شد چون فعلا خیلی از مباحث اصلی برق مورد بحث قرار نگرفته اند.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X